[QUOTE=48to38;28846365]Canlarim ben simdi cikiyorum oglus hala biraz atesli onunla ilgilenmem lazim hepinizi seviyorum optuuum
[/QUOTE]
canım ya daha iyileşmedimi ? dikkat et geçmiş olsun....
canım az daha dikket etmemiz lazım birbirimize destek olalım cnm yaa...msj listesini kopyalayıp biyere not alsak daha iyi olur bence...
ebrucum çok haklısın cnm ... daha çok hassasiyet göstermem gerektiğini anladım ben kendi adıma....
evet canım
alındık ama çıkarılabiliriz de ...kurallar baya katı

canım ya daha iyileşmedimi ? dikkat et geçmiş olsun....
Çok ama çok doğru söylemişsin canım direk üstüme alıyorum ve hak veriyorum kendi adıma sana
Yeni olduğum için mesaj bildirimi betüld den sonra kimde olduğunu bilmîyordum 2 gündür 1 misafirlik geç dönüş bebek olunca genel ekrana bile yazamadım
İkincisi kaçamaklarım tatil dönüşü obur Nihal herkese bi yemek getirttiği için yemek zorunda kaldı ama bundan sonra yok asla
3. Olarak internet hakkım 2 gb ve şuan bitmiş faturadan yiyeceğim 26sına kadar bu yüzden daha az giriyorum![]()
canım az daha dikket etmemiz lazım birbirimize destek olalım cnm yaa...msj listesini kopyalayıp biyere not alsak daha iyi olur bence...
Kızlar listeyi yukardaki gibi hazırladım.
Beril ve Ecem'in söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Yeni gelen arkadaşlardan daha fazla özveri ve fedakarlık istiyorum. Eğer gerçekten kilo verme adına burdaysanız bunu bir şekilde yaparsınız.
Benim genel düşüncem yeni gelen bütün arkadaşları bir hafta daha deneme süresine tabii tutmaktı ama bu motivasyonlarının daha da çok düşmesine sebep olacağından listeye bu hafta hepsini alıyorum. Ama önümüzdeki hafta gözüm üzerinizde olacak. Listeye girmek demek sürekli listede kalmak anlamına gelmiyor. Bu nedenle bu hafta hepinizden daha duyarlı davranmanızı bekliyorum. Öncelikle unutmayın burda herkes verdiği kiloyu kendine veriyor ama ortada bir takım ortalaması var. Hiç kimsenin az kilo vererek bu ortalamayı düşürmeye hakkı yok. Diğer arkadaşların motivasyonunu azaltmayada.
Bu hafta hiç bir menüde kaçamak görmek istemiyorum. (Özellikle yeni arkadaşlarda)
Mesaj sayıları çok önemli bir neden olmadığı sürece günlük 5 mesajın altına düşmeyecek. Ama bu demek değil sadece 5 mesaj yazdım bugünlük görevim tamamlandı. Mümkün olduğunca herkes en ufak boş vaktinde burda olmaya çalışacak.
Ve özellikle yeni gelen arkadaşlar eski arkadaşların yorumlarına önem verirlerse kendileri adına daha yararlı olacak. Haftaya artık hiç kimseden yeni gelen olarakta bahsetmek istemiyorum. Biran önce takıma adapte olun lütfen. Kimseye şahsi ve kişisel yorum yapmadım. Ama herkes kendi durumunun farkında. Haftaya bireysel olarak uyarı yapacağım buda bilinsin lütfen.
Son olarak listeye itirazı olan var mı?
Betül'cüm müsaitmisin bilmiyorum ama listeyi kontrol edebilir misin?
ebrucum çok haklısın cnm ... daha çok hassasiyet göstermem gerektiğini anladım ben kendi adıma....
Bu arada takım yüzdemiz oldukça iyi![]()
evet canım
Haklisin galiba cunku bundan once ne kadar cok ve hizli kilo verdiysem fazlasiyla geri aldim artik sabirli olmayi ogrenmem lazim acele etmicem cok haklisin
Bu arafa oglsumun atesi biraz daha dusmus gibi
Yok canim giydirmiyorum zaten inecik pijamalari var sadece ustunde
Tamam canim bekliyoooooruuuuuz
Biz simdi alindikmi listeyeeeeeee
alındık ama çıkarılabiliriz de ...kurallar baya katı