kimlik yasim 35
hayat yasim cok katiiiiiiiiiiii
teyze bile desen sorun olmaz bicirim
bak tatlim kendini takimdayim diye sartlama
yada giremezsem bozarim girersem zayiflarim palavrasini sil at kafandan
burasi sanal bir ortam burda birbirimize destek verdigimiz dogru ama hersey senin elinde guc sensin bir kere bunu kafana kocaman yaz
eger sen istersen yaparsin
bak listede olupta kilo veremeyenler var hatta alanlarda gordum
tamamen kararliligin eseridir zayiflamam
benim sana onerim sakin esinle inatlasip girecem girmeyecem muabbetine girme cunku kaybeden huzuru bozulan sen olacaksin
biraz bekle ortalik yatissin her erkek baskadir belki esiyle bir pc yi paylasamayacak karakterdedir bunada hic birsey diyemezsin
sen simdi sinirle gidip mutfaga butun hirsini yiyerek alirsan bastan kaybedersin
bana bir supriz yap ve yoklugunda kilo ver.buraya gelenler genelde alipta geliyor sen farkini goster verde gel.biz burdayiz bebegim sen duzenini bozma,kararini percinle,esinin seni kisitlamasi tabiki hos degil.ama ne yapabilirsin boyle alismis adam.
onun haricinde istersen sana ozelden destekte oluruz,burdandan sana ozel yazilar yazariz.bunlar sorun degil.takimla ilgili kararlari ben veremem.ben verseydim zaten listeyede boyle kolay giremezdin.bizim ebrumuz yumusak yureklidir,bir cozum mutlaka bulur saniyorum.listeden cikmada kalmada seni etkilemesin.tam yol ileri hesabi hergun biraz daha incelmeye bak.esim zayifladimi gorurse ne demek kuzum ya sen kendin icin bunu yap.sonrada birak tahtir gelsin.sakin kendini hirpalama,giremezsen dunyanin sonu degil.simdiki diyeceklerime sakin uzulme ve yanlis anlama.
5 yasinda bir cocugum var ve gunduzleri neti vermiyor diye yazmissin.uzuldum yaaaaaaaaaaa
1 sen annesin kurallari sen belirlemelisin.hayiri ogretki ilerde iliskilerinde karsisindakilere karsi daha temkinli olsun
2 belli saatlerde kullanmasina izin ver.her zaman her istedinin olamayacani ogrenmeli belki basta aglar zirlar ama sonucta annenin sen olduna ve bu kurala uymasi gerektine inanmak zorunda kalir.cocugun itiraz ettikce saatinden azalt.ama sakin ona ceza verip karsinda nete girme bunu bebekler nispet algiliyor
3 5 yas gurubunun nete satlerce girmesi saglik acisindan riskli cunku isinlar direkt beyni tembellestiriyor.
cocugun sosyallesmesinede kotu etki.farkindaysan uni.lerde psikiyatri bolumlerinde bilgisayar bagimlilari diye bir bolum bile acildi
inanki canim dogru stratejilerle cozulmeyecek dert yok.burasi olsada olmasada lutfen cocugunun saatlerini kisitla ve yasitlariyla ve senle daha cok zaman gecirmesini sagla bu senin icin cok onemli.yillar sonra kafani duvarlara vurursun.agaci yaskan eg.
ve her ne sartta olursan ol yediklerine dikkat et,hareketini arttir.takimda senin benim birlesmemden olusuyor.farzetki burdasin ve kilo veriyorsun.cumalari kendine barem al ve tartil.kilo verdikce hersey dahada guzel olacak.100 mesajin dolmus ozelden burdan ne zaman istersen yanindayiz.beni cok seviyormussun.benimde seni sevdigimi bil ve beni yaniltma cuma gunu burda bir mesaj gormek ve sukadar verdim demeni bekleyecegim.
ablacım diyeyim ozman çok bende 28 yaşındayım dilersen berilde derim ama bi ablam isterim canımn içi kıızm 2 yaşında 5 değil tam bi cadı pcyi gördü ise bana pepe aç keloğlan aç fırsat vermior o açıdan dedim yoksa kendisi oynamıyor öyle işte canım ayrıca eşim dedi gir ben sana çıkmı dedim saatlerce vakit geçirme dedim diyor bende izah ettim bak dedim misafir gelince iki gün üstü üste bakamadım birikti herkei okuyum cevap yazayım derken biras uzun sürdü gündüzde işten ve buseden giremedim dedim eşim öyledir kızsa bile pişman olur dedimki senin yüzünden gruptan çıkardılar ehehe

tamam söyle alsınlar geri niye çıkardılar bak dedim takımn kuralları var günlük en az 5 mesaj yazmalısın en az mümkünse daha aktif olmalısın hergün yediklerini bildirmelisin ve gün gün ne kadar yazdığını belirtmelisin her cumA 11 e kadr kilo bildirmini yapmalısın dedim takım olayı dedm seni motive ediyor ben sana çık demedim bu kadar uzun süre kalma dedim vs diyor öncesinde yeni olduğum için biras uzun vakit geçirdim sonra iki gün giremeyince ve çaydanlığı yakınca tepki verdi sonra pişman oldu anlayacağınız bende mümkün olduğu kadar hani o varken çok abartmamaya dikkat edeceğim abla sanırım sen yardımcı oldun ebruşada özelden yazağım benim giremediğim sayılmasın çıkmayayım takımdan eğer aksi bi durum olursa giremez isem mutlaka nedenini bildiririm
cok sevindim be canimmmmmmmmmm
adini ben soyleyimmi egoizm
adam karisininda kendine ait bir zamanda istedigini yapmasini kaldiriamiyor.o dedi kapat,p dedi girme sanirim boyle alistiriyoruz.cok sevdigim bir soz vardir KADININ FENDI ERKEGI YENDI.bilmem anlatabildimmi.hele su esim gorurse lafini sus soyleme.kendi kisiliginden odun verme daha fazla.sen istedin zayifliyorsun
sen istersen calisip o belgeyi alacaksin
sen istersen.............yaparsin
sen istersenli benim cumlelerim.seninde oyle olsun.lutfen kendinin farkina var.
gecmis olsun.iyi dileklerimiz seninle unutma.