canın sıkıldığında çekil bir kenara kendini dinle içinde ertelediğin ötelediğin birşey vardır ansızın can sıkıntısı iç sıkıntısı ve moral bozukluğu olarak sana kendini hatırlatır..ay tam beni anlatiyonnnn aynen oyleyim
sanki hasan beni aldatti,sanki bir sevdigimi kaybettim,sanki 7 cocukla bir magarada ac kalmis gibiyim
ya niye boyleyim
aglamak istiyorum ama ben aglayamamda
ebru ne yapiyim,yada bazen niye boyle oluyom.birde ben boyleyken kesin satasirim birilerine oda kesin esim olur
demin beri deryanin dedini soyluyom ya hay ya hay
sagol canim
bu durumda elinizd eher ne iş vars abırakıp bir kenara oturmalısınız..derin drin nefes alıp verin ve iç sesinize kulak verin..bastırdığın bir duygu bir düşünce seni rahatsız ediyordur..ve bu durumların en büyük kurtarıcısı YA BASİT ZİKRİDİR..ve inşirah suresi..Bazen bende de olur böyle Beril'cim sıkıntı etme kendine. Durduk yere mutsuz olurum, huzursuz olurum, canım hiç bişey yapmak istemez. Nedenini bende bilmiyorum arada bir olur. Nasıl geçirdiğimi düşündüm şimdi onuda hatırlamıyorum ama çabuk geçiyor takma kafana. Şuan seni neyin mutlu edeceğini düşün. Onu yap, yoksada oturup geçmesini bekleyeceksin başka çaresi yok. :26:
Bu arada Beril'cim seni kaptan yardımcısı olaraka bildirdim. Artık resmi olarak yardımcımsın
bir agirlik var adini koyamadim bir sey canim istemiyor birsey
tam iki kera banda yuruyuse ciktim indim
umutsuz,mutsuz,sanki canim cikacak gibi sikintili bir halim var
anın farkına var beril nefesini takip et balkona çık ve derin nefes almayı dene..5 dk yeter..ve dediğim gibi okursan eğer YA BASİT YA BASİT OKU sayısı yok ..ve inşirah suresi..