selam ben geldim
hasanla hararetli tartismalara girmemek icin saat 2 den beri klinikte onun hastalarinin dislerinin bitmesini bekledim.sizi okudum yazamadim.her tel caldinda yada mesaj geldinde senin kadinlar merakmi etmis deyip durdu.
kizlar elif zaten kucakci bir bebekti simdi hic tahammul edilemez halde.sabah ust damakta iki tane baloncuk gordum birinin ucuda igne ucu kadar beyazlamisti.yarin kontrol var diye bekleyecektim ama bunun huysuzlugundan hasani arayip soyledim.bir firtina esti sanki geldi once bakti dis dedi.ama once alttan cikmazmi dedim arada olur ikimizden normal birsey cikarmi dedi.ama bu bukadar agrimaz dedi.neyse yinede dr.gittik.78cm.9300gr.hersey normal.ama dis zor cikarmis ustten geldigi icin.dr.vitamin d sini fazlalastirdi.belki ustler yavas cikar o zamana alt disler kendini atesler dedi.
ben eve gideyim dedim.haspamin saat 5 e kadar hastasi yokmus orda bekledik.sandalye uzerinde totisim agridi.baktik sikiliyom benim dolguyu yapsana dedim.onu halletti.disciyle hiccccccccmi hic isim kalmadi sukur.
gelelim takimima
sema veacelya ya gercekten cok sevindim.eger onlarin donmesinde yada sorunlarinin cozumunde abla olarak katkim varsa ne mutlu
nihal o ogle menusu ney yavrum yaaaa
kusursuz bir menu cikar gobek atacam valla (oynamayi hic sevmem)
betusum susturamamisin bunlari futbolla cosmuslar senin bebek gibi su gibi guzellini bilmiyozmuda yasli cikmisim diyon yolarim bak-kendinin farkina bak
ecem okul seni ozlememis,sen onu ozlememissin anacim nasil olacak mezuniyet.mac kadar okulu anlatmadin daha farkindamisin.mezuniyetinde hayirli olsun bebisim.darisi basima,basimiza
tubisim hic suphem yoktu zaten sunumundan.allah gonlune gore veriyor her seyi
arzu menun guzel afiyet olsun.bu sana kactir laf atisim.cevaplamama hakkini kullanmanida anlarim sekerim.
sanirim benim kadro tamam gelelim
ebru
benim kaptanlikla yada seni yok saymakla isim olmaz.hic oyle kucuk islerle ugrasmam bilirsin.sen diyordun beril cok dopracisin seni boyle kabul ediyorum diye.dediklerine alinma desende alindim.bu sozleri haketmedim.hemde hic.nedenine gelince sema ve acelya biz zaten ozelden konusuyorduk.ikiside kardesim ,kizim yasindalar nerdeyse.sorunlarina kendimce,aklim yettigince care bulmaya birazda moral vermeye calistim.ve sonucta kendileri icin bir iyilik yapip geldiler.bunlari sana anlatmalarindan dogal bir sey yok.amayazismalar tamamen ozel.haaaaaaa gulle,gulcinle,nerminlede cok ozellestik.halada gereginde yaziyorum.soruyorum.belki anlatip rahatliyorum.eceme fikir sordugum.tubise sevgi mesajlari yolladimda oluyor.bunlar seni nasil yok saymamaksa sema ve acelyaylada yazismalar aynen oyle.herkesten umardim ebru ya.suan sendemi brutus diyesim geldi.gunlerdir beril muabbeti sonlandi derken.altin vurus senden geldi.yarin bildirim yapayim takim zor durumda kalmasin.bugune kadar takima ne zaman uymadimki zaten.ama sanirim ben fazlaligim.artik gozume gozume sokuluyor.
sana birsey soyleyimmi belginden hic farki yok sana olan sevgimin.belki ondan bu denli uzuldum.senden ummuyordum bu sozleri sanirim.