Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugünkü menüm

sabah
*1 dilim kepek ekmeği
*çok az peynir

ara
*1 adet portakal

öğle
*bir adet bulgur ile doldurulmuş biber dolma
*1 kase yoğurt

ara yok

akşam

*1 kase yoğurt çorba
*salata

3 kupa yeşil çay
3 litre su

Sizi gordummmm supersinizzz hanimlar :)) Ebru elinde yinee bir kitap betul 2 3 4 begendim :) akay premiuma git model cal son resim akay gelinlikler hic resmdeki gibi degl hele gynce bambaska

Uyuyormm bu sondu valla sabah kalkamazsam yanarim bugun yarn dersi olan hocaya attim tuttum kesin gitmeliym optummmm

Son düzenleme:
ebrucummmmm takımın güzel kaptanı tatlı hamişi öncelikle başta özür dilerim bi hatam olduysa ben aslında açıklama yaptım ebruyu göremiyum filan yazacağım o dönemde ben özelden mesaj atamıyordum burada sorunumu paylaştım herkesten fikir istedim beril abla gördü ilk ona yazdım geçmişte var canımcım hemde sen yorulma hamiş hamiş sorunlarla diye sana kıyamadım kendi adıma halloldu benimki neyse açıklama yapma gereği hissettim kırıldım üstüme alındım diye yazmıyorum öyle işte bebeğim ama daha dikkat ederiz kendi adıma sen yeterki üzülme buranın sana berile herkese ihtiyacı varrr herkesi çoook seviyorum eltime bile bahsettim vallaha dur bende bakıyım girebilrsem filan diyor abla senin takıma girebilirsem dur bi yazayım dedi işleri yoğun yalnız çalışıyor eşimde diyorki kafa buluyor hallederiz torpil yaptırırız kaptan tanıdık diyor oda alıştı :1::1::1::1:

ebrucummm beni gör alıntıladığımı affettinmi bebeğim ya

Kuzum benim bunda affedilecek bişey yok. Ben zaten size karşı farklı şeyler düşünsem şuan böyle konuşmazdım. Bende açık açık duygu ve düşüncelerimi yazardım. Sonuçta çekinecek bişeyim yok. Zaten mesajımı dikkatli okursanız açık açık ifade ettim. Art niyet olmadığını bildiğimi söyledim. Sadece bunu burda ifade etmesem içimde tutsam bana zararı olacaktı. Sadece duygu ve düşüncelerimi paylaştım. Sonuçtu şuan herkes takımda ve sorun yok. Yazarken kendimizi çok iyi ifade edemiyoruz yada karşıdaki kişi okurken ki ruh haline göre anlayabiliyor. Sizi affedeceğim bir sorunda yok ortada. Sadece doğru olanı söylemek istedim. Umarım anlatabilmişimdir. :16:Kısacası sorun yokkk.:17:

Beril'cim duy sende beni tatlım. Bekledim ama gelmedin hala :14:

ebrucumm sabah erken giremeyebilirim kilo bildirimimi yapayım

geçen hafta:75.7

bu hafta:75.1

şu an tartıldım ama sinir oldum az olmuş gerçi geçen hafta regl haftasıydı belki ondan ama çarşambaya bağlıyorum doğum günü gecesine sinir oldum neyse verdim bunada şükür haftaya telafi edeceğimmmm etmem lazım üzüldüm şimdi yaaaa:5::5::5::5:

Sizi gordummmm supersinizzz hanimlar :)) Ebru elinde yinee bir kitap betul 2 3 4 begendim :) akay premiuma git model cal son resim akay gelinlikler hic resmdeki gibi degl hele gynce bambaska

Uyuyormm bu sondu valla sabah kalkamazsam yanarim bugun yarn dersi olan hocaya attim tuttum kesin gitmeliym optummmm

Teşekkürler Ecem'cim. Bende resme bakınca ilk dikkatimi o çekti. Elimde yine kitap varmış :9: Eeee sizinde fotoları bekliyorum. Betül, Ecem ve Tubiş en kısa zamanda :16:

Teşekkürler Ecem'cim. Bende resme bakınca ilk dikkatimi o çekti. Elimde yine kitap varmış :9: Eeee sizinde fotoları bekliyorum. Betül, Ecem ve Tubiş en kısa zamanda :16:

Insallaahh yaa ayni sehirdeyiz artik bulusamazsak ayip bize :))
Seninde insallah yolun Istanbul a duserde birde oyle bir hulusma ayarlariz 1 Eylul oncelikli olmak uzere hahahahah :)))

Ben cikiyorum artik bu sefer kesinnn uykuyla aramda ciddi problemim var sabah okula gidemedim dersem sasmayin :)

ya kızlar foto yüklemeye çalıştım ama beceremedim hata oluştu diyor sadece arkadaş listeme özeli seçtim onun dışında kimse göremiyor demi ama beceremedimolmadı deneyeyim birdaha bakalım

Günaydın Millet bir EFT işim var onun halledeyim diye açtım açmışkende bakayım dedim ama maşallah bu sabah uğrayan olmamış. Açılışı ben yaptım inşallah devamı güzel gelir. İnşallah bu hafta yine güzel bir ortalama yakalarız. Öpüyorum hepinizi :16:

***13. TAKIM 297. ETAP ***

Arzu_54 (80.4///%)
beril77 (73.1///%)
betuld (61.7///%)
dontpanic (107.4///%)
EVSEBU (75.7///%)

GUL1978 ( 75///%)
lafraise(57.6///%)
Mezuniyetini istiyor.
niyal (76.5///%)

prensesss016 (57.2///%)
Sevda_M (76.5///%)
48to38 (82.6///%)

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Kızlar yarın ki listemiz bu şekilde.

Sevda yarın hangi takıma transfer olmak istediğini ve kilo bilirimini yaz lütfen. Yoksa kurallar gereği transfer olamazsın.

Gülçin'cim senin listeye girip girmeme konusunuda yarın ki bildirimine göre değerlendirelim olur mu? Gerçi sen listeye girmediğin zaman daha iyi kilo veriyorsun ama seni liste dışı tutmaya içim elvermiyor
:9:

ebrucum canım tekrar tşk ederim herşey için sana...inan benim seninle dediğim gibi hiç ama hiç sorunum yok...hatta kimseyle de yok ama bir kere araya kırgınlık girince benim yapımdan dolayı da olabilir bilmiyorum adapte olamıyorum o gün gerçekten okadar çok üzüldümki...gerçi kapandı gitti tekrar açmanın da gereği yok ama ben herkesi seviyorum....ayrıca tekrardan senden özür diliyorum tatlım ...arkadaşlık isteğimi de cvblarsan aynı zaman da çok ta mutlu olurum...:54::54:

.

günaydınlar herkese ....ebrucum benim bu haftaki kilo kaybım pek iç açıcı deil tam regl dönemimde olduğumdanmıdır bilemiyorum ama hiç memnun kalmadım

geçen haftaki kilom :76.5

bu gün ise :76.3

afedersiniz :17::17::17::17:

günaydın canlarım acele evden cıkmam lazım bugün gec bile kaldım işe sizleri seviyorum ve kılo bildirimimi yapıyırum.az bile verdim.

gecen hafta cuma 80.400

bu hafta 79.300 geldim

kendimi yerden yere vursam yınede haftada bir kilo kadar gidiyor. neyse sağlık olsun onada çok şükür

79 lu rakamı görmekde mutlu ettı benı allaha emanet olun arkadaslar ben cıktım.

Herkese günaydııııııııınnnnnnnn:16::16:
bugün benim için güzel bi gün tam 700 gr vermişim. belki az gelebilir size ama bu kilodan sonra malesef gram gram gidiyo.
başlangıç kilom 59
geçen hafta 57,2
veeeee bu hafta 56,5
bu hafta 2 akşam yemek yimememin faydası bu. bence akşam yemek yememek en azından haftada 2 gün bunu yapabilmek bence faydalı.

Günaydın lar
Tartıldım :( 74 ü göremedim :(
Kilo bildirimi 75.4 neyse en azından 1.1 gitti haftaya artık 74 ;)

Sevda birşey olmaz regl etkiliyor haftaya 2 mizde 74 ü görürüZ inşallah
Ama üzüldüm ya kendim için :( sanki 1 haftada almışım kiloları değil mi? Annemin dediği bol bol yiyen bel bel bakar:))
Zaten Haziran'a kadar süre vermiştim kendime sıkıntı yapmayayım :) 1 Haziran'a 65 inş:)

Merhaba arkadaslar kilom yine 75maalesef anca koruyabildim istanbul da çünkü kaç gümdür rahatsızım söylemiştim doktora gittim rahimde yara varmış üşütmeltrn iltihap yumurtalıklara kadar gelmiş bulantı kusma ondanmış bulandıkça tuzlu elmek arası bişiler yedim ve klo veremedim çok özür dilerm ama haftaya 74 lerde olucam söz

Back
X