Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebrucummmmm takımın güzel kaptanı tatlı hamişi öncelikle başta özür dilerim bi hatam olduysa ben aslında açıklama yaptım ebruyu göremiyum filan yazacağım o dönemde ben özelden mesaj atamıyordum burada sorunumu paylaştım herkesten fikir istedim beril abla gördü ilk ona yazdım geçmişte var canımcım hemde sen yorulma hamiş hamiş sorunlarla diye sana kıyamadım kendi adıma halloldu benimki neyse açıklama yapma gereği hissettim kırıldım üstüme alındım diye yazmıyorum öyle işte bebeğim ama daha dikkat ederiz kendi adıma sen yeterki üzülme buranın sana berile herkese ihtiyacı varrr herkesi çoook seviyorum eltime bile bahsettim vallaha dur bende bakıyım girebilrsem filan diyor abla senin takıma girebilirsem dur bi yazayım dedi işleri yoğun yalnız çalışıyor eşimde diyorki kafa buluyor hallederiz torpil yaptırırız kaptan tanıdık diyor oda alıştı![]()
ebrucummm beni gör alıntıladığımı affettinmi bebeğim ya
Sizi gordummmm supersinizzz hanimlar :)) Ebru elinde yinee bir kitap betul 2 3 4 begendim :) akay premiuma git model cal son resim akay gelinlikler hic resmdeki gibi degl hele gynce bambaska
Uyuyormm bu sondu valla sabah kalkamazsam yanarim bugun yarn dersi olan hocaya attim tuttum kesin gitmeliym optummmm
Teşekkürler Ecem'cim. Bende resme bakınca ilk dikkatimi o çekti. Elimde yine kitap varmışEeee sizinde fotoları bekliyorum. Betül, Ecem ve Tubiş en kısa zamanda
Heyecan yaptım:) bir de sevdayla yarışıyoruz ki bakalım o kaç kilo verdi:)
***13. TAKIM 297. ETAP ***
Arzu_54 (80.4///%)
beril77 (73.1///%)
betuld (61.7///%)
dontpanic (107.4///%)
EVSEBU (75.7///%)
GUL1978 ( 75///%)
lafraise(57.6///%) Mezuniyetini istiyor.
niyal (76.5///%)
prensesss016 (57.2///%)
Sevda_M (76.5///%)
48to38 (82.6///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Kızlar yarın ki listemiz bu şekilde.
Sevda yarın hangi takıma transfer olmak istediğini ve kilo bilirimini yaz lütfen. Yoksa kurallar gereği transfer olamazsın.
Gülçin'cim senin listeye girip girmeme konusunuda yarın ki bildirimine göre değerlendirelim olur mu? Gerçi sen listeye girmediğin zaman daha iyi kilo veriyorsun ama seni liste dışı tutmaya içim elvermiyor