Ne güzel bilgi Allah razı olsun.. Suyu oturarak içmek de sünnet zaten. Peygamber efendimiz'in bize öğrettikleri, salığımız açısından da öyle faydalı şeyler ki aslında.. Mesela sofradan doymadan kalkmak da sünnettir. Midenizin üçte birini su ile, 3'te birini yemek ile doldurun gerisini ise boş bırakın buyurmuş peygamberimiz.. Aslında bunları bile yapsak zamanla mutlaka sağlığımıza kavuşacağımıza inanıyorum. Günümüz tıp biliminin söylediklerinden farksız tavsiyeler bi çoğu..
Süpersin

Zamanla eşine de sevdirmeye çalış bu yemekleri bence.. Hatta oğluşun da sevsin sebze yemeklerini. Hepinizin sağlığı için de önemli neticede.
Yediklerinde bi sıkıntı yok, ama miktarı az. Ebru'nun da söylediği gibi bi süre sonra kilo vermen durabilir.. En başta ben de az yiyordum sonra Ebru beni uyardı. Belli bi aşama kaydettikten sonra menünü kısıtlayarak devam etmen gerekicek, şimdi bu kadar az yersen o zaman ne yapıcaksın demişti.. Tamam akşam yediklerin kabul edilebilir, çünkü akşamı hafif geçiştirmek kaç kilo olursak olalım hepimiz için faydalı.. Ama öğlenleri çok çok az nihalim :\
Artık bişeylere yorum yapmaya korkar oldum. Ama şunu bil ki, bzim isteğimiz asla senin gitmen yönünde değildi.. Biliyorsun değil mi Beril burda olsaydı bu kararına o da çok kızardı ve üzülürdü. Seni çok sevdik biz.. Umarım herşey gönlünce olur ve burda olamasan bile hedeflerine ulaşma konusunda motivasyonunu hiç kaybetmezsin. Ara sıra gel ve durumundan bahset bari.. İyi haberlerini bekliyoruz.
teallam ya
Ay parçam aslında ben böyle algılamıyorum meseleyi. Bence tatlı bi heyecan duymanın peşindedir o böyle şeyler isteyerek senden. Seni evinin hanımı olarak görme isteğindendir.. Sonuçta kerem'in sana olan düşkünlüğünü hepimiz biliyoruz. Bu konunun seni ilerde üzecek yıpratacak bişey halini alacağını hiç ama hiç sanmıyorum
Benim menülerim örnek gösteriliyor bazen ama bence sema da bu konuda oldukça başarılı. Tebrik ediyorum canım çok güzel
Görüşmek üzereee