Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah
1 kk nın yarısı peynir
1 hindi füme
2 yesil zeytin
bal
1.5 dl kızarmıs ekmek
sekersiz cay

ögle
yok acıkmadım kiii :)

Aksam
3 yk tavuk + 3 elma d. patates fırında yagsız
1 yk pilav

su büyük bi bardak :(
elmalı tarcınlı 1 bardak

plates yaptım 12 dk
ip atladım 5 dk
karın 7.5 dk
10 dk zıpladım

Begenmene sevundim Tugba menuyu

İyi geceler Arzu.

Sabah
1 kk nın yarısı peynir
1 hindi füme
2 yesil zeytin
bal
1.5 dl kızarmıs ekmek
sekersiz cay

ögle

Aksam
1 yk pilav

elmalı tarcınlı 1 bardak

plates yaptım 12 dk
ip atladım 5 dk
karın 7.5 dk
10 dk zıpladım

:122:oooyyşşş 10 dk zıplamış yerim ben onu :)))) eski menülerine göre bariz bi fazlalık var, o 4-5 ayın açlığını gidermek istiyo garibim mide napsın :) Ama bu normal bi liste aslında. Gözlerim beni yanıltıyo, eski menülerin gözümün önüne gelince :)

bende yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize öptm kocaman sabah görüşmek üzere :):)

iyi geceler canım görüşmek üzeree :) :3:

O kadar mesaj yazıyorum suraya ben ne zaman 4 kalp olucam söyler misiniz bana siz ve kk :)) beni 4 kalp yapar mısın kk lütfen..

:122:oooyyşşş 10 dk zıplamış yerim ben onu :)))) eski menülerine göre bariz bi fazlalık var, o 4-5 ayın açlığını gidermek istiyo garibim mide napsın :) Ama bu normal bi liste aslında. Gözlerim beni yanıltıyo, eski menülerin gözümün önüne gelince :)

iyi geceler canım görüşmek üzeree :) :3:

bi kac gündür hep yarın eski halime dönüyorum diyorum olmuyo yarın yarın diye diye 1 hafta gecti :) evet son kez diyorum yarın eski halime dönüyorum :)
zıplarken keros beni balkona gönderdi :))

O kadar mesaj yazıyorum suraya ben ne zaman 4 kalp olucam söyler misiniz bana siz ve kk :)) beni 4 kalp yapar mısın kk lütfen..

Seni mi kırcam istediğin 4 kalp olsun :)))

Eklentiler

• $3.webp
    $3.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 39
BeN de 4 kalp olunca sevinmistim bi yandan anlamsiz bulup sasirarak:))

Evet bir ara gecmisi okurken yetisemiycem sandim okudukca artan bir gecmis olmaya baslamiati:)

Kız sen varya kesin benden daha aşağıda çıkacaksın ühüü :( kıskandım menünü maşallah :) yalnız o Brüksel lahanası denen şeyden nefret nefret nefret ederim helal olsun Beril de iyi yerdi :)

Aynen devam arkadaşım :) beraberce 65 e ineceğiz :32::32:
yok kız o kadar sanmıyorum iki haftadır ilk haftalara nazaran düşük gidiyorum duruyor inş zmanla dahada artar tadı güzel am bayılarakta yemiyorum açıkçası

Ne güzel bilgi Allah razı olsun.. Suyu oturarak içmek de sünnet zaten. Peygamber efendimiz'in bize öğrettikleri, salığımız açısından da öyle faydalı şeyler ki aslında.. Mesela sofradan doymadan kalkmak da sünnettir. Midenizin üçte birini su ile, 3'te birini yemek ile doldurun gerisini ise boş bırakın buyurmuş peygamberimiz.. Aslında bunları bile yapsak zamanla mutlaka sağlığımıza kavuşacağımıza inanıyorum. Günümüz tıp biliminin söylediklerinden farksız tavsiyeler bi çoğu..

Süpersin :46: Zamanla eşine de sevdirmeye çalış bu yemekleri bence.. Hatta oğluşun da sevsin sebze yemeklerini. Hepinizin sağlığı için de önemli neticede.

Yediklerinde bi sıkıntı yok, ama miktarı az. Ebru'nun da söylediği gibi bi süre sonra kilo vermen durabilir.. En başta ben de az yiyordum sonra Ebru beni uyardı. Belli bi aşama kaydettikten sonra menünü kısıtlayarak devam etmen gerekicek, şimdi bu kadar az yersen o zaman ne yapıcaksın demişti.. Tamam akşam yediklerin kabul edilebilir, çünkü akşamı hafif geçiştirmek kaç kilo olursak olalım hepimiz için faydalı.. Ama öğlenleri çok çok az nihalim :\

Artık bişeylere yorum yapmaya korkar oldum. Ama şunu bil ki, bzim isteğimiz asla senin gitmen yönünde değildi.. Biliyorsun değil mi Beril burda olsaydı bu kararına o da çok kızardı ve üzülürdü. Seni çok sevdik biz.. Umarım herşey gönlünce olur ve burda olamasan bile hedeflerine ulaşma konusunda motivasyonunu hiç kaybetmezsin. Ara sıra gel ve durumundan bahset bari.. İyi haberlerini bekliyoruz.

teallam ya :60:

Ay parçam aslında ben böyle algılamıyorum meseleyi. Bence tatlı bi heyecan duymanın peşindedir o böyle şeyler isteyerek senden. Seni evinin hanımı olarak görme isteğindendir.. Sonuçta kerem'in sana olan düşkünlüğünü hepimiz biliyoruz. Bu konunun seni ilerde üzecek yıpratacak bişey halini alacağını hiç ama hiç sanmıyorum :34:

Benim menülerim örnek gösteriliyor bazen ama bence sema da bu konuda oldukça başarılı. Tebrik ediyorum canım çok güzel :nazar:

Görüşmek üzereee :3:
teşekkürler tuğbişim

ozur dılerim canım ben fevri karar verdım sanırım haklsın onyargılı davrandım peki canım ya ole olsun pes etmıyorum kardeşim daha cok dıkkat edıcem yaa gıtmıyorum bı yere burda olmayınca sıkıntıdan patlıyorum zaten ve cnım yemek yemek istiyo sureklı:) ozur dılerım canım lısteden cıkartma adımı ok:)
ha şöyle ya açelya sevindim

:42: BUGÜNKÜ MENÜM :42:

Kahvaltı
1 kâse sütlü mısır gevreği

Öğle (yemekhane’de yedim, yaklaşık 700 kalorilik bir öğün)
1 kepçe sebze çorba
3 kaşık erişte makarna
4 adet İzmir köfte(haşlanmış)
Yağsız bol limonlu salata

Akşam (uyuyakalmışım uyandığımda 6buçuğa geliyordu o yüzden bunu yedim)
1 kâse sütlü mısır gevreği

+ Yaklaşık 3 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay​
afiyet olsun şekerim

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
kendimi gördüm ben buna okudum anladım yazmıştım ebru bana biraz tez canlısın acelecisin sanırım demişti ehehe
eveeet çok istiyorum gelmeyii, önceden de istemiştim farklı düşüncelerim vardı, vazgeçmiştim. şimdi gelmemem için bir sebepte yok. inşallah kabul edilirim eceeeeee :52:
ooo hoşgeldin buse ben sema 28 yaşındayım şimdilik ev hanımıyım ama düşünüyorum ilerde muhasebe mezunuyum 4 yıllık bir kızım var 2 yaşında ankarada oturuyorum tekrar hoşgeldin kardeş takımdan
selam kızlar. bende yeni katıldım aranıza. neler yapmam gerek? bu arada ismim emine emoş derseniz daha iyi :) aktif olacağıma inanıyorum beni kabul ettiğiniz için teşekkürler :16:
sende hoşgeldin emoş valla yaşlar süper biz yaşlanmışız yaaa 23 yaş hep süper

hoş bulduk kızlaaar :3: erken bir hoş geldin oldu ama olsun bakalım :26: ben kendimi tanıtayım takıma :42:

adım buse, yaşım 23, bekarım, ailemle yaşıyorum ve azimliyim :9:

68.3 ile başladığım diyet maceramı şuan 54.2 ile devam etmekteyim. hedefim aslında 47 ama buradaki takım listesine girdiğimde bir yanlışlık eseri 50 yazıldı ama olsun, 50 de durmak isteyebilirim, nitekim yüz güzelliği en önemlisi arkadaşlar. :8: bu arada boyum 1.58 yani inmek istediğim kilo sıfır beden kilosu değil arkadaşlar, aydınlatmış olayım :27: şuan dukan diyeti yapıyorum. dukan diyetine 59 kg ile başladım, onun öncesinde diyet listeleri olmaksızın devam ediyordum, kendi çabamla verdim yani kiloları. sormak istediğiniz bir şey varsa ben burdayım. :42:
harikasın canım darısı bizlere...
çok memnun oldum ecoşşşş :) bende 23 yaşındayım 1,70 boyum ama 74 kiloyum şu an 75 olunca dank etti bana 1,5 sene önce 55-58 arasıydım çabuk kilo aldım psikolojim bile bozuldu. ama şimdi kararlıyım kilo vericem 4. gün olcak yarın şimdiden 1 kilom gitti. 70-79 topiğindeki kızlar beni gaza getirdi daha da heveslendim :) gidicek bu kilolar o kadar!! :)
inşş canım emin ol motivasyon için süper bir yer benim diyetim 2 haftayı geçmemiştir bu zamana kadar şimdi 4. haftam devamıda gelcek inş.hep birlikte
mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.

ne güzel çok genç anne olmuşsun hoşgeldin aramıza

ayyyyy allaaaahıııımmm yeriiimmmmm seniiii beennn tubisiiimmmm bi dahaki bulusmada yanaklarrrr gitti haberin olsuuuunnnnnnnnnn :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Evet bir ara gecmisi okurken yetisemiycem sandim okudukca artan bir gecmis olmaya baslamiati:)

yaaa evet sen 4 kalpmissin bende istiyorum 4 kalppppppp :ssz::ssz::ssz::ssz:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
lafraise, dontpanic+, EVSEBU+, niyal+, limonlubrokoli, betuld+, buseb+, Arzu_54

görmeyiiiii özledigimiizzz tablo coook mesudum :)

hoşbulduk canıım, senin adın nediirr?

aaa haksızlık ediyorsun bence kendineee :20: tabiki kilo alma kendini salma ama taşlığına da laf etme yani :21:
Busecim adım Nihal urfadayım biyoloji öğretmeniyim yaşım 28:)

mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.

Maşallah yeni gelenler uzun hep :)

Waaay ne güzel şıp diye :))
Tuğba bak ne güzel oldu paylaşımlar :) hep böyle olur inş. :51:

Şu geçmiş meselesi beni de korkutmaya başladı :)

ayyyyy allaaaahıııımmm yeriiimmmmm seniiii beennn tubisiiimmmm bi dahaki bulusmada yanaklarrrr gitti haberin olsuuuunnnnnnnnnn :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Zaten o yanakların 1 i senin 1 biri berilin :9:

Hem bak ben hızımı alamadım 10 kalp verdim sana aralara da serpiştirdim bikaç tane :33:

Eklentiler

• $4.webp
    $4.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 46
öğrenciyim daha 1 senem daha var okulun bitmesine. bilgisayar müh. olcam inşallah :) bekarım ama 3 yıllık bi ilişkim var okulumun bitmesini bekliyoruz :16::16:
aslen denizliliyim ama ıspartada yaşıyorum okul nedeniyle. ama artık memleketim diyebilirim ıspartaya sevgilim ıspartalı çünkü :)

ya cnm çok sevindim ne kadar güzel kilo vermişsin az kalmış zaten hedefine de :) benim ilk hedefim 60 şimdi sonra 58-55 inşallah :) 53 kiloya kadar düşmüştüm bi ara ama hiç iyi olmuyo valla kemik torbasından farksız oluyorum 55-58 arası ideal senin deyiminle taş olduğum kilom bu :):)

sen de verirsin canım merak etme, azimle her şey oluyor. hedefime daha var aslında ama ben 2 katını verdim zaten :9: bünyem öyle bir hal aldı ki tartıda artı çıktığımda tartıya dikleniyorum, görürsün sen falan diyorum nerdeyse tartıyla kahva edeceğim :9: yılmıyorum artık :9: en güzel taş olmak, kemik olmak iyi değil dediğin gibi :31: burada güzel paylaşımlarımızla, motivasyonumuzla sen de hedefine ulaşırsın buna eminim ben emoş :54:

O arabayla oynayan ufaklık ben mi oluyorum buse :9:

yok tuğbacım olur mu öyle şey :29:

Kızlar bende menümü paylasmaya devam edicem bu rahatlık neyse bendeki artıkkk.. yarından itibaren takımdaymısım gibi paylasıcam yoksaa elden gidiyorr kontrol edemiyorum hedef 55 sunun surasında 2.6 kg gibi bisey var bunuda veriyimde rahat bırakıcam sizi :)

yaaa gitme zaten yaaa :5: burda ol ne güzel işte, yokluğun çok belli oluyor senin ecemciiim :29: bir de ben de istanbuldayım, tuğba da istanbuldaymış, siz bi ara görüştünüz sanırım topic te denk gelip okumuştum, bir daha ki buluşmaya aranıza beni de alın kızlaar, ben beylikdüzündeyiim :8:

Emine ve Penelope hosgeldinizz:)
Ben betul 26 yasindayimm
Muhtemelen yarin izine ayrilcamm ama yine de sikca goruceksiniz beni burda:)

Buseee buraya transfer olmak istemene cook sevindim
Hatirlaraan bu teklifi sana ilk ben yapmistimm:1::1:
Oleyyy:)

Acelya ve arzu gitmemeye karar vermenize sevindimm

betülcüüm vallahi unutmuşum ilk teklifin senden geldiğini :26: hatırlattığın iyi oldu sana +100 puan veriyorum :27: gözde arkadaşımsın artıkın :23: ben de burda olmaktan çok mutluyum ama ebrunun kararını bekliyorum tabi ki, uygunsa kabul edecektir, değilse de ben burda paylaşımda bulunmak isterim takımda olamasam da takımdaymış gibii :16:

Menumm

07:15
1 bardak sut

09:30
1 yumurta sarisi
Maydanoz
1.5 dilim ekmek
5 zeytin

12:00
2 kasik pilav
Yogurt
Salata

14:15
Elma

17:30
Misir &pirinc patlagi (229 cal)

bence gayet güzel menü ama şu 2 kaşık pilav yyerine daha doyurucu bi sebze yemeği ya da ızgara falan olabilrmiş, tabi doyduysan sorun yok arkadaşım :54:

hadı bakalım içinizde en yaşlınız sanırım benım.38 yaşındayım hayat ünüversitesini bitirdim.:1::1:

olsun canım, en önemli üniversiteyi bitirmişsin öyleyse sen :34:

Sabah
1 kk nın yarısı peynir
1 hindi füme
2 yesil zeytin
bal
1.5 dl kızarmıs ekmek
sekersiz cay

ögle

Aksam
1 yk pilav

elmalı tarcınlı 1 bardak

plates yaptım 12 dk
ip atladım 5 dk
karın 7.5 dk
10 dk zıpladım

menü güzel bence ama su sanki aşırı az :53: 1 büyük bardak nedir kiii :18:

bende yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize öptm kocaman sabah görüşmek üzere :):)

iyi geceler emoş :3:

ehehe alemsin ecemcim yaa, ben de istiyorum bana da versin :9: ama mesaj sayısıyla alakalı sanırım 2500 olunca veriyor 4 kalp :26:

Şu geçmiş meselesi beni de korkutmaya başladı :)

Zaten o yanakların 1 i senin 1 biri berilin :9:

Hem bak ben hızımı alamadım 10 kalp verdim sana aralara da serpiştirdim bikaç tane :33:

beriiiiiiiiiiiiiiiiiill :( özledmmm ama yaa :(((

ohoooo böyle olsam cok havalı olurdummmmm kesinnn :))

Kızlar ben uyur... Uykumuzda bile yağlarımız eriye inşallah :) birde sabah inş 74 görürüm yoksa çok üzüleceğim :(
Kociman öptüm hayırlı cumalar yatmadan 3 ihlas 1 fatiha ;)):54:

Back
X