Tatlım cevap için teşekkür ederim. İyi kalmış aklında. Senin sorunda benim aklımda. Püsküüte soracağım ama büyük bir ihtimal hedefi öne çekemiyoruz diye biliyorum. Hatta şimdi hemen soruyorum araya bişey karışmadan. Kusura bakma geç olacak biraz ama
Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım afiyet olsun.
Portakal suyu düşüncen güzel aslında. Tadı kötü olmuyor mu peki içine su kattığın zaman? Ama yinede portakal suyu yerine portakalın kendisini yemeni tavsiye ederim.

Mesaj olayını da yanlış yazmışım canım.

Venüs'ün yollaması lazım senin maşallahın var. Hiç atlamıyorsun mesaj sayılarını.

Geçmiş olsun Sema'cım. Tansiyonun düşük olması çok önemli değil ama sanırım seninkisi hastalık ve diyetten kaynaklanıyor. Bol bol dinlen. Ayrıca beden içinde ağlanmaz kızarım sonra. En az 5 kilo sonra 42 beden giyeceksin. Bi okadar sonrada o 42 beden sana büyük gelecek diyeceksin ki keşke almasaymışım çok az giydim

Sen güzelce dolabına yerleştir o aldıklarını. Bigün bol gelecek hepsi.
Dayaklıksın sen zaten. Ciddi ciddi pişman oldum seni mezun ettiğime. Aldın başını gideceksin. Hadi artık başla bir yerinden de gör şu 55 i.
Menün gayet güzel canım. Diğer yorumların aksine (Özellikle Buse'nin yorumuna, o dukan yaptığı için menüleri farklı yorumluyor bence) kesinlikle ve kesinlikle form bile olsa bisküvi yeme çünkü işlenmiş gıdalar hem diyette hemde normalde yararlı değil. Canan Hoca'nın (Karatay) en büyük kazanımı bana işlenmiş gıdalardan uzak durmak. Onun yerine daha faydalı bir ara öğün yapabilirdin. Bide pirinçten mümkün olduğunca uzak duracağız çünkü glisemik indeksi yüksek bir yiyecek ayrıca yine işlenmiş bir gıda. O nedenle ben evde pirinç pilavı yapmıyorum hiç.

Bunların haricinde çok güzel bir menü. Afiyet olsun.

Bencede canım keşke bende hiç kullanmamış olsaydım ama zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum. En güzel tarafı artık misler gibi kokuyorum. Kültablası gibi değil