- Emoji Skoru
- 5.890
- Puanlar
- 398
Çok geçmiş olsun meleğim git tabi doktora, benm gibi evde durup kendi kendine iyileşmeyi bekleme
Bu arada ecem menüleri'yle zayıflamaya niyet eden arkadaşına gerekli uyarıları yap lütfenona senin insanüstü bi varlık olduğunu falan söyle ki, zayıflycam diye hastanelik olmasın garibim :)
Ya bi de benm şu sabit kilo meselesine gelince, çok kötü oluyorum ya :\ geçen ay da regl olduğumda 1 kg az gelmiştim :\ Bu sefer neden böyle oldu kafayı yicem.. Keşke öğrenebilsem sebebini acayip moralim bozuldu çünkü bu hafta benim için çok ideal bi haftaydı((( 1 güncük sporuma gidemedim hastayım diye, ama 2-3 gün 1 saat yürüdüm
![]()
![]()
![]()
Sağol canım artık daha iyiyim, sadece öksürüğüm kaldı işte.
Dün canın çıktı çok hareket ettin yani, süper
Yeni çantan hayırlı olsun bu aralar herkeste bi alışveriş çılgınlığı
Ecem'in menülerine hala alışamadın mı kuzum sen? O yemek için yaşamıyor, yaşamak için yiyor. E bu durumda da; 1 lahmacun+ayran+yarım simit+2 tatlı kaşığı bal da onu hayatta tutmaya yetiyor :) Bi de şöyle bişey var ki, lahmacun çok da kalorili bişey değilHer zaman olmasa bile, ayranla birlikte bi öğle yemeği o şekilde yapılabilir.
Her hafta aynı saatte, aç karna ve mümkünse aynı kıyafetlerle tartılmaya özen göster canım. Evine bi banyo tartısı al mutlaka bence..
Hahah yaptım kuzum tüm uyarılarımı yaptım :))))
Moralinizi bozma kuzum artık eminim haftaya öyle bir sonuc alıcaksınki bu haftayıda telafi edecek cok cok eminim sakın motivasyonum kaybolurr moralim bozulur vs vs duymak istemiyorum
Haftayaaa herseyyy cooook güzelll olacaaaaaakkkkkkkk :))
VENUS cum Tugbisim tamda benimm söyleyeceklerimi sana yazmıss benim kuzusum yaaaa tesekkurler