aa lütfen ama yaaa, iyiyiz iyiyiz üzülmek yok tubişimbu hafta böyleydi çünkü herkes hastanelik oldu yahu :26: serum yiyen yiyene, kan aldıran aldırana yani. çok normal.
sen de kilo veremedin diye hiiç üzülmüyorsun, şişkinlik onlar.harikasın bebeğim, bak haftaya nasıl inecek o ibre eksilere, hele bi kurtul şu ödemden tamamdıırr
![]()
İnşallah kuzucum inşallah. Siz böyle benim yanımda olduğunuz sürece daha da iyi hissediyorum hem..
kilo bildirimim :
geçen hafta : 54.8
bu hafta : 53.6 (halbuki dün 53.1'i görmüştüm ama regl oldum böyle oldu)
fark : 1.2
% 2.18978102
hedef : 50
Busem harikasın
yok pes etmek yok 2 gündür tuvalete çııkamıyorum ona verdim ben :) sabah doktorumu aradım yoğurt çok yediğimden oluyomuş sanırım prebiyotik yoğurda dön dedi bende activiaya saldırıyorum yarın 72 lerde çıkarsam şaşırmam :)
not: laktoz alerjim var bağırsaktaki enzimlerim az olduğu için sindirimde sıkıntı yaşıyorum bazen :)
Kuzum diyete başlamak zaten başlı başına bi tuvalete çıkamama sebebi.. Zamanla düzeliyor.. Bak ben 2ayı geçti diyete başlayalı, daha yeni yeni düzeliyor.. Hala biraz sıkıntılı.
Hahah yaptım kuzum tüm uyarılarımı yaptım :))))
Moralinizi bozma kuzum artık eminim haftaya öyle bir sonuc alıcaksınki bu haftayıda telafi edecek cok cok eminim sakın motivasyonum kaybolurr moralim bozulur vs vs duymak istemiyorum
Haftayaaa herseyyy cooook güzelll olacaaaaaakkkkkkkk :))
VENUS cum Tugbisim tamda benimm söyleyeceklerimi sana yazmıss benim kuzusum yaaaa tesekkurler:)
İyi ki varsın deli kız
Ben arastirma yapmadim amaaa en sevdigim oldugu icin ben hic poset yesilcay icmem heep caykurunkini icerimm
Eki Görüntüle 651477
Evet evet bendeki de burdan. Bunu ben bildiğin evimizin karşısındaki mütevazi marketten aldım sen o kadar büyük yerlerde nasıl bulamadın buse'm ya
canım malesef çalıştığım için şöyle keyiflice bi yürüyüş yapamıyorum. Ama dediğin gibi havalar düzeliyor o yüzden bir durak yerine iki durak fazla yürümeyi düşünüyorum artık işe gelip giderken bence faydası olucaktır.
Faydası olmaz olur mu hiç.. Aynen uygula bunu.