• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar hepinize bol kalpli günaydıııııın :16: ben staja gidiyorum, kendinize çok iyi bakınn :3:

sana da bol kalpli günaydım tuğbam :16:

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Gerçi saat 09:00 olmuş Tuğba'dan başka kimse uğramamış. Çok tembel bir takım olduk yaaaaa. Uyanın bakimmmmmmmmmmmmmm :9: Ayrıca bayıldım ben bu tatil işine, en çokta kızım hala uyuyor bu da beni çok mutlu etti. :16:

günaydın dünyanın en tatlı kaptanı :) ben yine uyuyakalmışım. yeni uyandım daha. kahvaltı yapıyorum bi yandan da mesaj yazıyorum :) ebrucuğum sen ne iş yapıyodun?

Günaydın bebişimleeer!
Yeşil çayımı içip, ofisimde keyifli keyifli çalışıyorum. Müsait olunca geçmişi okuyacağım. Hepinizi çoook öptüm.
Eki Görüntüle 655200

ohh miss venüscüğüm afiyet olsun kolay gelsin tatlım :)

bu sabah tartıya çıkayım dedim ne olmuş nasıl gidiyo ne kadar gitmiş diye bi de ne göreyim 71.6 :53::52:
tam gaz devam inşallah cumaya kadar 70 olurum :16:

güzellikler ben okula gidicem hazırlanıp çıkayım yavaş yavaş hava da yağmurlu pek çıkasım yok ama mecburiyet işte :)
görüşürüz canlarum öpüyorum hepinizi :54::16:

sana da bol kalpli günaydım tuğbam :16:

günaydın dünyanın en tatlı kaptanı :) ben yine uyuyakalmışım. yeni uyandım daha. kahvaltı yapıyorum bi yandan da mesaj yazıyorum :) ebrucuğum sen ne iş yapıyodun?

Teşekkürler canım benim o senin tatlılığın :16: Erken yatıp erken kalkmak her zaman iyidir:9: Ben sağlıkçıyım canım, devlet hastanesinde çalışıyorum. Ama artık allaha şükür uzun bir süre izinliyim :9:
bu sabah tartıya çıkayım dedim ne olmuş nasıl gidiyo ne kadar gitmiş diye bi de ne göreyim 71.6 :53::52:

Tebrik ederim canım süper bir sonuç. Hadi bakalım iyice gaza getirsin bu seni ama unutma hafta içi tartılmamaya çalış çünkü her zaman tartı güzel sonuçlar göstermiyor. Moralin bozulmasın :34:
güzellikler ben okula gidicem hazırlanıp çıkayım yavaş yavaş hava da yağmurlu pek çıkasım yok ama mecburiyet işte :)
görüşürüz canlarum öpüyorum hepinizi :54::16:
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman sana. Burda da felaket bir rüzgar var. Az önce kızımı servise bindirmek için indim bu halimde bile uçuracaktı beni rüzgar :9:

Hani şu evde olup da internete giremeyen arkadaşlar var yaaa onlara bugün itibariyle pes diyorum, Hem işimi yapıyorum hem de arada bir buraya çok rahat bakabiliyorum. Sanırım o arkadaşlar bilgisayarı sürekli aç kapa yapıyorlar ya da işleri bahane ediyorlar, çünkü benim bilgisayar sürekli açık ve gelip iki satır yazmak çok kolay :51: Gerçi gelmek isteyen her şekilde geliyor yeter ki istesin:34:

Sağol kuzucum. Evet ben ara öğün tüketmiyorum sanırım. Çok nadiren oluyor. Ara öğün tüketmediğimin farkında bile değildim aslında :44:
Belki ara öğün tüketerek metabolizmanı hareketlendirmen kilo verme sürecine yardımcı olur canımcım.
teşekkürler cnm :) iyi geceler sana da tatlım bende öptüm :54:
Kalp kalp kaaalp
işte budurr :13:
Bu akşam eve gidince 30dk. Walk at Home yapacağım. Hadi bakalım.. :)

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Gerçi saat 09:00 olmuş Tuğba'dan başka kimse uğramamış. Çok tembel bir takım olduk yaaaaa. Uyanın bakimmmmmmmmmmmmmm :9: Ayrıca bayıldım ben bu tatil işine, en çokta kızım hala uyuyor bu da beni çok mutlu etti. :16:
Günaydın kaptancığımmm.. Küçük fıstığına da koskocaman öpücükleeer :)
Ohhh mis gibi afiyet olsun canım. Keyifli olmanda ayrıca güzel. Kolay gelsin bu arada :16:
Teşekkür ederim canım. Hihih
Teşekkür ederim canım. Bugün neyseki çok yogun bir gün değil. :)

Hani şu evde olup da internete giremeyen arkadaşlar var yaaa onlara bugün itibariyle pes diyorum, Hem işimi yapıyorum hem de arada bir buraya çok rahat bakabiliyorum. Sanırım o arkadaşlar bilgisayarı sürekli aç kapa yapıyorlar ya da işleri bahane ediyorlar, çünkü benim bilgisayar sürekli açık ve gelip iki satır yazmak çok kolay :51: Gerçi gelmek isteyen her şekilde geliyor yeter ki istesin:34:

Ben ofiste patronlar arasında yazmaya çalışıyorum mesela. İsteyen, burayı, takımını çok seven, keyif alan bir yolunu bulabilir bence. :)

Ben ofiste patronlar arasında yazmaya çalışıyorum mesela. İsteyen, burayı, takımını çok seven, keyif alan bir yolunu bulabilir bence. :)

Aynen katılıyorum sana Venüs'cüm mesela ben iş yerinde kullandığım bilgisayarda internet bağlantısı olmadığı halde cuma günleri öğle arası başka bir yere gidiyorum sırf listeyi hazırlayayım sorun çıkmasın diye. Bazıları sadece bahanelerle kendilerini kandırıyorlar. Bizim kanmadığımızın farkında bile değiller :9:

kızlaar geldiim :3: tünaydın herkesee
evde koşturmaca var misafir geliyor izmit ten ilk kez gelcekler bizee
anneme yardım ediyoruum
hemen gecmişe bakayım

:42:

Son düzenleme:
kızlaar geldiim :3: tünaydın herkesee
evde koşturmaca var mşsafşr geliyor şzmştten şlk kez gelcekler bizee
anneme yardım ediyoruum
hemen gecmişe bakayım

:42:

Hadi bakalım kolay gelsin. Bende yapıyorum yavaş yavaş böyle zaman sorunun olmayınca hem kolay oluyor hem zevkli :112:Annen diyet işini ne yaptı konuştunuz mu iyice ?

Yarın spor yapmaya başlayacağım canım. Annenin yaşam koçu ol bakalım, sağlığına bir an önce kavuşur umarım.
İlk önce kardiyo daha sonra sıkılaşma hareketleri yapacağım canım.
Neyse artık kaçtım mmmuah.

basladı bugun diyete :31: inşallah devam eder.
haklısın canım önce yag yakmak için kardiyo lazım sene doğru:8:

kızlar hepinize bol kalpli günaydıııııın :16: ben staja gidiyorum, kendinize çok iyi bakınn :3:

gunaydın tubişiim ve kolaylar gelee :3:

kaptancım ben normalde 9 da kalkıyorum her gun. hemen kahvaltıya girşiyorum. 9.30 da yemiş oluyorum. sofrayı kaldır vs derken 10 u buluyor pc basına gecmem. ama su sıra uyku düzenim bozuldugu için kalkamıyorum erken. en kısa zamanda duzelteceğim :ssz: dun biraz zorladım kendimi 02.30 da yattım :31:

Günaydın bebişimleeer!
Yeşil çayımı içip, ofisimde keyifli keyifli çalışıyorum. Müsait olunca geçmişi okuyacağım. Hepinizi çoook öptüm.
Eki Görüntüle 655200

çaya da bayıldım fincana daa :9: afiyet olsun venüss :16:

maşallah canım dilerim hep böyle güzel sonuçlar alırsın. kilon azaldıkca kilo verme hızın da dusecek moralin bozulmasın sakın:54:

:nazar:

Kızlaaarrr okuldaki bilgisayardan yazıyorum ben burdan çıkınca arkadaşımın evine gideceğim orda internet var mı yok mu tam bilmediğim için haber vereyim dedim. Akşama gelirim inşallah tamam mı? Hadi Allah'a emanetsiniz hepiniz..

günaydın kızlar gününz aydın ve güzel olsun inş.

bursada çok güzel bi yağmur yağıyo çıkıp ıslanasım var :52::52:

Kızlaaarrr okuldaki bilgisayardan yazıyorum ben burdan çıkınca arkadaşımın evine gideceğim orda internet var mı yok mu tam bilmediğim için haber vereyim dedim. Akşama gelirim inşallah tamam mı? Hadi Allah'a emanetsiniz hepiniz..

Ayyyyy bugün kabul günüm gibi oldu. Geleni ağırlayıp gönderiyorum. Sana iyi eğlenceler Tuğba'cım..:16: Akşama çok geç kalma :9:

günaydın kızlar gününz aydın ve güzel olsun inş.

bursada çok güzel bi yağmur yağıyo çıkıp ıslanasım var :52::52:
Hoş geldin canım ama günaydın kalmadı maalesef :9:Bu arada bugün herkes gelip ceee deyip kaçıyor. :20:

canım yaa inş olursun bu keez.:16:benim boy 1.58 istesemmde olamam ben :31:

suya sevindim canımm :46:

ebrucum hoş geldin :16:

evet canım yaa senin de kilon az yaparsın istesen :34: bu arada senin boyun kaç? hedefin ne?

venüscüüm senin menulerin de cook iyii zaten sonuctan da bellii :34: bireysel derecen için de cook tebrik ederim masallah :nazar:

canım benim boy 1.60 hedef önce 55 ama asıl hedef 53 çok az kaldı ama işte gram gram gidiyo artık spora başladım bugün yine sporsuz olmuyo diyet tek başına yeterli değil bakalım en kısa zamanda ulaşıcam inş.

kızlar annem 81 kilo. bugun doktora kontrole gitti. seker hastası. doktor ınsuline gecirmiş tek doz. cok moralim bozuldu. 20 kg vermesi şart :ssz:

canım yaaa geçmiş olsun annene yadımcı ol bu konuda deneyimli ve bilgilisin hem ikiniz beraber yapınca daha kolay ve zevkli olur diyet.

"Bi-iki güne ..." deme bebeğim heeemmmen bu akşam başla :8:

Anladım kuzum ama aç hissetmesen bile dediğim gibi bi kase yoğurt, 1 tane elma, 1 bardak ayran gibi şeyleri tüketmen sana bi zarar vermez. Ama bu kadar az yemen sana zarar verir. Ebru söylemişti, zayıfladıkça listemizin kalorisini de yani yiyecek miktarını da gittikçe azaltacağız. Yani ilerde azaltabileceğimiz kadar yeterli beslenmek durumundayız şu aşamada. Ne çok konuştum :) ama iyiliğin için :70:

:13: :13: :13: :13: :13:

Sağol meleğim sağol da, sen o halinle nasıl temizlik yapcakmışsın bakim :47:

Aman dikkat edin de sporu da yarım bırakmayın muhteşem ikili birlikte :9:

Ispanağıma laf yok çok da lezzetliydi :56: nasıl sevmezsin onu nasııııılll ne kötülüğünü gördün yeşil yeşil garibimin :)))))

Ay sağol canım ya, bi de spora gittim iyice yoruldum :\

Bütün hostesler senin gibi olsa daha ne isteriz Allah'tan :52:

Ayynen öyle.. Gerçekten zor işler buse'm :31:

su için seni ayakta alkışlıyorum bunun ayaktaki halini düşün :46: :9:

Hoşgeldin Ebru'cum. Oğlun nasıl oldu diye sorcaktım ki aşağıda yazmışsın, sevindim iyi olmasına. Çok şükür.

2010'da hacca da gitmişlerdi ama, oraya bi giden bidaha gitmek istiyor.. Doyulmuyor oralara.. Ben de Allah'ım nasib etti de umreye gitmiştim 2010'da. Döndüğüm günden beri içimdedir özlemi..

Aaa canım çok geçmiş olsun ya, aşağıda annenin kendini tutamadığından bahsetmişsin ama, söz konusu sağlık olunca o da dikkat eder mecburen, sıkma canını.

Afiyet olsun kuzum, görüşürüüüz :3:

bende çok istiyorum oraları gidip görmeyi inş. ilk fırsatta gidicez eşimle çok istiyoruz. rabbim bizede nasip etsin.

Bugünkü market alışverişim... :)
Eki Görüntüle 654817

bende dün itibariyle diyet etimek yemeye başladım çok seviyorum zaten etimeği kaloriside ekmeğin yarısı kadar doyuyorumda ben

Küçük şehirleer aahhh şu istanbul olmayan küçük şehirler :31: ne güzeldir oralarda yaşamak, ne rahattır..

evet canım mesela bursada yaşamak çok kolay trafik çilesi yok bikere heryere rahat rahat gidersin. derli toplu bi şehir bursa :9::9:
hakikaten heryer çok yakın birbirine buda yaşamı çok kolaylaştırıyo...

bende 2. çocuğa hamile kalıp iznemi ayrılsam neee evde oturmayı özledim valla özendim bak şimdi sana :9::9:

süpeeeeeerrrr süper olmuş canım yaaaa çok sevindim senin adına çok iyi gidiyosun gurursunuz takımın valla :46::46:

haklısın canım bende evde olsam devamlı açık tutarım gelir gider bi bakar iki sohbet ederim. ben sabah işe gelince bile ilk bilgisayarı açınca burayı açıp alta alıyorum. sonra müsait oldukça gelip okuyorum. çok müsaitsem şimdiki gibi daha çok kalıyorum burda paylaşım yapıyorum. ama iş işte bazen aşağıda hep açık kalıyo bi girip bakamıyorum. o süreklü bulunan ziyaretçilerden biri benim gün içinde yani çünkü belli bi vakit bakmayınca otomatikman düşüyorum hattan :9::9::9:
komik oldu biraz bu anlatım neyse vakit buldukça burdayım ben öpüyorum sizi :16::16::16:

Hoş geldin canım ama günaydın kalmadı maalesef :9:Bu arada bugün herkes gelip ceee deyip kaçıyor. :20:

yok canım ben burdayım gitmedim biyere geçmişi okuyup cevaplarımı verdim hazır müsaitken çıkana kadar burdayım yani. evde hala net yok malesef daha fatura ödenmedi sanırım akşam bi gireyim dedim giremedim. olsun akşamlarıda katılcam inş. aranıza. :34::34:

kızlar bi gök gürültüsü bi yağmur seller götürüyo ortalığı bursada vazgeçtim dışarı çıkıp yürüyesim yok artık :1::1::1:

kızlar bi gök gürültüsü bi yağmur seller götürüyo ortalığı bursada vazgeçtim dışarı çıkıp yürüyesim yok artık :1::1::1:
Bencede çıkma burda da dediğim gibi felaket bir rüzgar var.

bende 2. çocuğa hamile kalıp iznemi ayrılsam neee evde oturmayı özledim valla özendim bak şimdi sana :9::9:

süpeeeeeerrrr süper olmuş canım yaaaa çok sevindim senin adına çok iyi gidiyosun gurursunuz takımın valla :46::46:

haklısın canım bende evde olsam devamlı açık tutarım gelir gider bi bakar iki sohbet ederim. ben sabah işe gelince bile ilk bilgisayarı açınca burayı açıp alta alıyorum. sonra müsait oldukça gelip okuyorum. çok müsaitsem şimdiki gibi daha çok kalıyorum burda paylaşım yapıyorum. ama iş işte bazen aşağıda hep açık kalıyo bi girip bakamıyorum. o süreklü bulunan ziyaretçilerden biri benim gün içinde yani çünkü belli bi vakit bakmayınca otomatikman düşüyorum hattan :9::9::9:
komik oldu biraz bu anlatım neyse vakit buldukça burdayım ben öpüyorum sizi :16::16::16:

yok canım ben burdayım gitmedim biyere geçmişi okuyup cevaplarımı verdim hazır müsaitken çıkana kadar burdayım yani. evde hala net yok malesef daha fatura ödenmedi sanırım akşam bi gireyim dedim giremedim. olsun akşamlarıda katılcam inş. aranıza. :34::34:
Evde olmak gerçekten çok güzelmiş Ebru'cum hemde zaman sınırlaması olmadan :16:Bende önceden senin gibi sürekli açık tutardım iş yerinde. Sonra modemi değiştirmişler bağlanamıyordum. Hatta izin almayacağımı bilsem Vınn almayı düşünmüştüm. Çünkü uzun süre gelememek kötü oluyor. Hem geçmiş birikiyor hem sohbete dahil olamıyorsun.

Back
X