Kızlar ben geldiiiiiim aslında geleli baya oldu da gelir gelmez banyoların duvarlarını fırçayla yıkadım çamaşır suyu falan baya kötü oldum. Kendime gelince koştum geldim burayaaa
Bütün geçmişi okudum, yazacaklarımı not aldım, yazmaya başlayacağım ama 21.45'de maç başlıyor ona kadar yetişmezse devre arasında gelir devam ederim
Ebru'm formalar giyildi mi hazırlıklar tamam mı
:13:
Ebruuuuuuuu'm tatile girmenin senin böyle mutlu etmesine çok sevindim

Söylediğin gibi kızın için de çok iyi olmuş.. Bu arada akşama geç kalma demişsin ya hani, 19:00'da evdeydim ama banyoları yıkadım dolaplarını sildim çamaşır suyuyla falan baya
makineye çamaşır falan attım dinlendikten sonra ancak gelebildim :26:
Vayyyy hemşerim süpersin yaaa demek 71.6 he?

maşallah sana maşallahhhhhh
Venüs'üm ara öğün konusuna artık dikkat etmeye çalışacağım. Yarından itibaren aklıma gelirse eğer mutlaka ufak şeylerle ara öğün yapacağım kendime

Bu arada bu akşamki sporun için de şimdiden tebrik ediyorum seni
Şu evde internet olduğu halde girmeme meselesine ve Venüs'ün de söylediği gibi önemli olanın "burada olmak istemek" olduğuyla ilgili olarak şunu söyleyeyim, aynı sizler gibi düşünüyoruuuum

Mesela ben de bugün sınıfımızdaki bilgisayarda net olmadığı için yukardaki sınıflardan birine çıkıp 5 dakika kullanabilmek için izin istedim, çocuklar etrafımda hoplayıp zıplarken, aşağıda kuzucuklarım beni beklerken alelacele yazacağımı yazıp çıktım zor oldu ama huzurlu oldum size haber verebildiğim içiin

Sanırım bu tarz bişeyi kastediyoruz canlarım..
AYYYYY MAÇ BAŞLADI BEN GİDİYORUM DEVRE ARASINDA GELİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM