kızlar, bugünkü menüm;
sabah 09:30
1 kupa tek şekerli neskafe
1 bardak ballı bıldırcın yumurtalı süt ( bunu astımım için içiyorum iyi geliyor yoksa hayatta içmem)
5 zeytin, bir dilim tam buğday ekmeği, az beyaz peynir
ara 12:30 8 adet badem
öğle 13:30 bir tabak yağsız haşlanmış makarna bir bardak ayran
ara 16:30 bir elma, şekersiz neskafe
akşam bir tabak kıymalı kapuska, yoğurt, bir buçuk dilim tam buğday, bol yeşillik
dahada bişey yemem, eşim gelince bir türk kahvesi içerim
Canım sabah ki şekerli nescafe ve öğlen yediğin makarna haricinde güzel bir menü olmuş. Şekerden ve karbonhidrattan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz diyette. Karbonhidrat alımına tamamen karşı değilim ama ne kadar az miktarda olursa kilo vermemiz daha kolay olur. Akşam yemeğinin saatini yazmamışsın. Senin kilonda birisi için bu mevsimde akşam yemeği en ggeç 18:00 de yenilmeli. Diyette akşam yemeğinin saati çok önemli.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
bende yeniyim
emel ismim 33 yaşındayım, boyum 1,71 kilom 81 hedefim 70 (kaptancım bu bilgiler sana)
bursadayım evliyim çalışmıyorum şimdilik bir oğlum var
kızlar, menüme bir el atıverin ne eksik ne fazla
bundan çook daha fazla abur cubur yiyordum ben bugün çok dikkat ettim ama zor dayandım :)
Bilgilerini not aldım canım.Abur cuburu unut artık, hatta mümkün olduğunca çocuğundan da uzak tut. Akşam çok dayanamayacak olur acıkırsan süt veya yoğurt tüketebilirsin.
suyu çok fazla içerim zaten dört litreyi geçiyordur,
egzersiz bir saat yürüyüş diyelim ( kitap fuarını gezdim :)
birde bişey sorucam ben puding çok yaparım oğlum süt içmediği için, oluncada ille yeniyor, hiç yemeyimmi sütlü tatlılara bakış açınız nedir ?
Suyun fazlasıda zararlı canım 3 litreyi geçmemeye çalış. Pudingden de uzak dur

Tatlının her türlüsü zararlı. Oğlun içinde zararlı. Süt içirmenin başka yolunu bul bence. Ayran yada yoğurt yemiyor mu?
Muz haricinde güzel bir menü olmuş tebrik ediyorum.
kızlaaar çok yorgunum teyzemler bizdeydi yeni gittiler. Okuldan geldiğimden beri bir sürü şeyle uğraştım. 2 tencere yaprak cıss sardık
Kete'yi bilirmisiniz bilmiyorum da baya bi fazla ondan açtık. Bi diğer cıs'ımız da, hani yuvası gaziantep'dir, fıstıklısı vardır cevizlisi vardır, şerbet dökülür üstüne, çıtır çıtır bi tatlıdır. 2 tepsi de ondan açtık 
Tüm bunların sebebine gelince, kardeşim denizcilik teknik lisesinden mezun oldu. 6 aylık bi staj dönemi vardı bitirmesi gereken, onun için yurt dışındaydı aylardır. ÇİN-TAYLAND arası gidip geliyordu. Aylardır görmedik çok özledik
İşte ya pazartesi günü ya da pazar günü geliyor inşallah, onun için bu hazırlıklar. Bütün aile bizde olucak. Annemler tam 7 kardeş
Kuzenler, aile büyükleri, çoluk çocuk vs.. Salı günü de annemler umreye gidiyor ya, o ziyaret de aradan çıkmış olucak.
Öyle işte. Neyse ben kolları sıvadım geçmişi okumaya başlıyorum
Oooo cısslardan uzak duruyorsun dimi Tuğba'cım. Hayırlı uğurlu olsun bu arada inşallah sağsağlim kavuşursunuz. Annen ve baban içinde güle güle gidip gelirler inşallah, allah kabul etsin. Haftaya senin için daha yoğun bir gün olacak sanırım. Allah kolaylık versin.
BUGÜNKÜ MENÜM 
Kahvaltı (08:00)
1 ortaboy domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği
1 haşlanmış yumurta
---
Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
3 yk pırasa
3 yk şehriye pilavı
---
Akşam (17:30)
1 kase yoğurt
2 yk tavuk sote
---
+ 3 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 60 mekik
Afiyet ollsun Tuğba'cım şehriye pilavı diyeceğim ama okulda sanırım çok bir seçeneğin yoktu. Ayrıca dengelemişsin diğer öğünlerle. İnşallah bu hafta iyi bir sonuç alacaksın.
yarım saat önce eve geldim kızlaar

ayaklarım koptu gelir gelmez yemek yedim çok acıkmıştım. yağsız tavuk yedim, yarım kase de yoğurt. geçmişi okuyacağım şimdi
Buse'cim dukan da yapıyor olsan bence akşam yemeğini bu kadar geç yememelisin. Eğer buna dikkat edersen hedefine daha kolay ulaşırsın.
senin kızılları biliyorum ebrucum harika görünüyor. nasıl döndün kızıldan anlatırmısın? yani bi kat koyu kumralla oldu mu bu iş? :26:
Tatlım dedim ya tek kattan sonra böyle oldu ama deniz sayesinde açıldı. Yoksa ilk boyandığında hala kızıldı saçım. Kuaför uyardı zaten dönmek zaman alacak biraz sabretmen lazım dedi. Açarsak saçın boş yere yıpranır dedi. Şimdi kendi bile hayret ediyor. Çok çabuk döndü saçının rengi diye.
MENÜM
sabah 11.30
omlet
hindi füme
üçgen peynir
ara 13.30
dukan helva
öğle 15.30
tavuk
yoğurt
ara 19.00
yoğurt (yanıma almıştım 100 gr light danone)
akşam 22.45 (eve anca girmiştim)
tavuk
yoğurt
2 fincan yeşil çay
2,5 lt su
spor yok (3 saat avm gezdim, ayağım koptu)

Menün akşam yemeğinin saati dışında çok güzel afiyet olsun.
başım çok ağrıyor kızlar

bugün banyo yaptım dışarı çıkmadan. ondan sonra başım ağrımaya başladı. aslında saçımı da kuruttum ama niye oldu bilmiyorum

çatlayacak gibi ağrıyor şuan arttı saatler ilerledikçe baş ağrım
Canım ne kadar kurutursan kurut saç dipleri nemli kalıyor. Banyodan sonra dışarı çıktığında iki kat fazla koruman gerekiyor kendini. Özellikle alnını.