bugün pek gelen giden olmamış hafta sonu dolayısı ile sanırım

bizdekiler de senelrdir görüşmeyince 1 saat önce gittiler, öldüm bittim tüm gün ayakta hizmet etmekten iki gündür canım çıktı yani
amaaaa bir övüyorlar beni kızlar görseniiizz

aralarından beni kiloluyken bilen bi ablamız vardı. beni kapıyı açınca gördüüü ve şook

etek giymiştim 5 cm de topuklu vardı ayağımda iyice güzel durdu eteek

görür görmez "buseeee sen ne olmuşsun kızım böyle maşallah

" demeye başladııı

rahat 10 kg vermişsin dediiii

evet verdim dediim

ay bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamaaam
sabah da tartıda 52.7 gördüm zaten, ona da ayrıca bi sevindiiim

çikolata konusunda mutsuzmutlu da sen de harikasın canım ya, maşşallah yaa

vallahi harika olur canım yaa, daha ne olsun tarzında süper olur yani
canım maşallah bi 15 kg vermişsin sen de benim gibi, kararlı olursan devamı da gelir. motivasyonun sen burda olduğun sürece düşmez bana kalırsa, düşerse de toparlanır burdaki paylaşımlarla, o açıdan çok şanslıyız gerçekten
ah canım hazal dı yanlış hatırlamıyorsam :26: sorma benim hiçbir şeyim olmuyor bana, hepsi büyük. kazaklarım, pantolonlarım hep heba olacak diye korkuyorum

istanbuldaysan ve memnun kaldıysan ben de senin terzine küçülttüreyim bendenlerini

52 de güzel olur canım. sanırım sen 34 beden olmak istiyorsun değil mi?
bugün bize gelen arkadaşım 34 bedendi, şöyle bi baktım kötü görünmedi gözüme vallahi, ama ne kalça vardı ne bir şey. o açıdan pek de iyi değildi sanki, hiç basen falan yoktu. ben biraz toto seviyorum yaa :26:
kız kimse deme venüüs

ben sıkının sıkısı diyet yapıyorum, dukan kraliçesini unutmaaaaa

canım bile çekmiyor hatta biliyorsun

bugün gözümün önünde envayi çeşit pasta börek salata ne ararsan vardı ama cısss elimi bile sürmedim, yan gözle bile bakmadım. kestim kestim servis ettim anca
hoş geldin kuzuum. çok yok geçmiş bugün hafta sonu dolayısı ile
börek olmamış canım. çayın şekeri de cıss olmamış. ben de eskiden 3 şekerli içiyordum hatta, şimdi şekersiz içiyorum. şekersize geçmelisin. başta zorlanırsın ama 2 haftada alışılıyor

muz da olmamış bencee

onun haricinde beğendim. pilava da kızar gerçi kaptan ama 2 kaşık diye hadi ben bir şey demiyorum
canım ben bu menüyü beğendim ama omletteki yağ olmamış. ben hiç yağsız yapıyorum. yapışmaz tavayı kızdır ve üzerine dök yumurtayı. biraz tuzlayabilirsin ya da karabiber vs. gayet de hoş oluyor

1 gr yağ 9 kalori, aklında bulunsun
ah canım benim çok geçmiş olsun ya. umarım iyi olursun bir an önce :26: merak etme ben yettim gari boş falan bırakmam

biliyorsun ki geceler ben ve emoştan sorulur takımda kaptaan