- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazalcııım ben kendi adıma iyiyim, sağ ol. sen nasılsın?platesin hayırlı olsun
![]()
gelip gidiyorsun arada ama geçmişi de okuyorsun değil mi canım?![]()
kızlaar bu arada saç boyamı dün değiştirdim, loreal preference serisi 7.1 küllü sarı aldım. bu sarı olarak yazıyor ama açık kumralmış esasında, hatta çok da açık olmayacakmış bana. orda bilen kızla konuştum boya hakkında. şimdi girip boyayım diyoruum![]()
dünkü menümü yazamıyorum çünkü unuttum hehehe=) bugunumu yazayım
sabah
sandviç ekmegine 1 kk beyaz peynir yarım domates 1 marul
sekersiz çay
ara
sade türk kahvesi
öğle
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
ara
80 kakorilik çikolata
akşam
2 yemek kaşiği nohut
2 yemek kaşiği pilav
2 yemek kaşiği yoğurt
2 dilim ekmek
ara
yeşil çay içmeyi düşünüyorum=)
su 7 bardak ama yatmaya daha çok var 12 ye tamamlarım.
spor 1,5 saat pilates yaptık her kasım çalişti valla=)
akşam ki ekmeğin fazla olduğunun çok farkındayım ama hemen açıklalayım öğlen spora gidecektim son dersim boştu eve geldim uyduruktan bi temizlik yaptım o aceleyle çorbayı içiverd,m tabi ki doyurmadı..yarım saat önce de yemeök yedim ekmeksiz..baktım midem bulanıyo 2 dilim ekmek yedim=(((((sporum boşa gitti resmen ya sinir oldum kendimee
walk at home iyidiir
bana inat kavuş burcuuuuu![]()
bugün coştum kızlaarşuan 4. kupa yeşil çayımı içiyoruuum
![]()
selam kızlar dün çok işim vardı girdim tam yazacam bişiler oldu bi türlü yazamadım nasılsınız?
bende bugun yine gittim spora bugun pilates günüydü baya yoruldum...bi de snav yapıyorum yaptıklarımı okuyorum derken zaman geçiyor hemencecik şimdi yine soru hazırlamam lazımmm.
bari pilavı yemeseydin de nohutu 4-5 kaşık yeseydin hazalcım :26: hem pilav hem 2 dilim ekmek bir anda yüklenince fazla olmuş bence de. ama üzülme boşa gitmez sporun, spor ayrı yemek ayrı. hem platese devam et mutlaka cok faydasını göreceksin, acayip sıkılaşacaksınçikolata da 80 kalorilik de olsa olmamış bence canım. vücudunda yağ tutulmasına sebep oluyor sonuçta, ne kadar kalorisi az olsa da, bu süreçte çikolatadan uzak dur. :26:
hazır altta bu kadar çok kişi varken fotoğraflarımı paylaşayım diyorum kızlaaaralbüm yapacağım görmek isteyen arkadaş daveti yollasın banaaa
![]()
kızlar bu arada sabah tartıldım 52.5 çıktım moralim bozuldu, deeermişimumurumda olmadı +200 inat ettim yarına 52.3 ün altına inmek için
dayandım yeşil çaya ooohhhh
![]()
ben de görmek istiyorum ama nasıl ekleyeceğim bilemedim...![]()
canım inan 2 gün iptal bende okuyamadım yoğunum bu hafta biraz önemli bişey oldu mu kaçırdığım bişey var mı ???
herşey sana inat buse ımmm tamam senin gbi olamam ama en azından tatilde bikini giyecek duruma geliyim bea
oha buse ya bende şimdi bi yeşil çay deneyimi yaşıcam sadece ottan olarak bakalım
kolay gelsin öğretmenim![]()
Tatlım yediklerin gayet güzel muz dışında. Diyete aykırı bişey yok diyecektim ki kaşarı gördüm. Kaşar peynirden de uzak duruyoruz. Bide menülerini sabah, öğle ve akşam şeklinde yazıyoruz. Aldığımız sıvı miktarını ve yaptığımız sporuda mesajın sonuna ekliyoruz. limonlubrokolinin, Venüs ün ve buse nin menülerine bakabilirsin nasıl yazıldığına dair. Tuba yada böyle bişey yazmıştım. Lütfen arkadaşlar geçmişi dikkatli okuyun. Bu vesileyle herkese söylemiş olayım. Hafızam iyidir bi mesaja cevap verilip verilmediğini çok rahat hatırlayabiliyorum. Haberiniz ola![]()
ay cumaya iki gün kaldıı=( 100 200 bişey vermiş olsam bariiii
ben de görmek istiyorum ama nasıl ekleyeceğim bilemedim...![]()
busecim senin boyun kaç 47 çok az da hedefin??
evet ya ne resmi bende merak ettimmmm
ceren ve hazal size arkadaş daveti yolladım, kabul ettikten sonra görebilirsiniz
1.58 canım idealim 48. 1 kg da benden olsun
bakabilirsin kabul ettiysen![]()
evet canım okumam lazımohoo, bir sürü şey var canım yaageçmişi mutlaka takip etmelisin, kim bilir kaç sayfa geçmiş var ve aklıma gelmeyen neler paylaşıldı.:26:
burcuuuuu
ne demek senin gibi olamam, bal gibi de olursunhedefin balık etli olmak değil, çıtır hatun olmak, bunu sakın aklından çıkarma. balık etli olmak yeterli değil
![]()
ceren ve hazal size arkadaş daveti yolladım, kabul ettikten sonra görebilirsiniz
ohoo, bir sürü şey var canım yaageçmişi mutlaka takip etmelisin, kim bilir kaç sayfa geçmiş var ve aklıma gelmeyen neler paylaşıldı.:26:
burcuuuuu
ne demek senin gibi olamam, bal gibi de olursunhedefin balık etli olmak değil, çıtır hatun olmak, bunu sakın aklından çıkarma. balık etli olmak yeterli değil
![]()
Tuba'cım aşağıda gördüm seni hemen yazayım. Kurallarda 5 mesaj kuralını okumuşsundur. Dün itibariyle mesajlarını sayman gerekiyor. Günlük mesaj sayınıda akşam en son mesajından sonra topiğe yazarsın. Bugünlük şu kadar mesajım var diye. Mesaj saymanın en kolay yolunu kısaca açıklayayım sana. Takım topiğine geldiğinde en yukarda nickin yazılı. Onun üzerini tıkladığında profilin çıkıyor karşına. Profilinde mesajlarını göreceksin. Ordan tarihlerine göre sayacaksın. Lütfen dünkü mesajlarını sayıp yazar mısın not almam lazım. Ayrıca bunu günlük olarak yapıyoruz. Menülerimizide akşam yemeğinden sonra liste şeklinde öğün öğün ayırıp yanlarına öğün saatlerini ve listenin sonunda o gün aldığımız sıvı miktarını (Su, çay vb) yaptığımız spor varsa eğer nekadar sürede hangi sporu yaptığımızı yazıyoruz. Bu konular hakkında aklına takılan herşeyi sorabilirsin. Takıma ne kadar çabuk adapte olabilirsen cuma listesine girmen o kadar kolaylaşır.![]()
Kızlar, fırsat buldukça geriye doğru okuyup, hem yaptıklarınızı öğrenmeye çalışıyorum, hem de sizleri tanımaya..
bir çok kişinin ismini not aldım :) unuttuğum/atladığım varsa uyarırsanız sevinirim, zaten zamanla da öğrenirim..
listem aşağıdaki gibi :)
Mavera:Tuba
Buseb:Buse
Venüskadını :?
mutsuzmutlu:Emel (geçmiş olsun Emel'cim)
Burcugnct:Burcu
Laydline:Ebru (Abla denilmeyecek, hoş ben diyemem zaten ama)
evsebu:Sema
lafraise:Ecem
prenses016:Ebru