Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar :) bugün yine daldım alıntılara selam vermeyi unuttum :9: sabah kalktım kahvaltılıklarım bitmiş koşa koşa markete gittim. kahvaltı yaptım odamı toparladım ders notlarımı ayırdım derken saat 11 olmuş :)

ebrucum dünkü mesaj sayımı atmamıştım sana atıyorum o zman şimdilik

25.3.13

Sabah ve Ara: Yok (Diyetisyene gittiğim için)

Öğle (13:30 - 14:00)
150 - 200 gr haşlanmış soslu tavuk
1 kase şehriyeli çorba

Ara (17:30 - 18:00)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0.1 yağlı)

Akşam (20:00 - 20:30)
1 porsiyon yeşil salata
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon haşlanmış brokoli
1 kutu yoğurt (%0.1 yağlı)

Ara (23:00 - 23:30)
2 kuru kayısı

* 10 bardak su

2 kupa yeşil çay

3 kupa sade kahve

afiyet olsun venüs :) protein hiç yok benim menülerimde size imreniyorum böyle menüleri görünce

ben 50 de mezun olacağım sanırım kızlar. %100 yapınca yani. aşağısına inmeyeceğim gibi görünüyor, çünkü kilom iyi duruyor :26:

Bence de boyle kal busecim, kendini en iyi sen biliyorsun, simdiden sonra vucudunu hareketlerle bicimlendirmeye bak canimcim :)

merhaba kızlarr,ben de aranıza katılmak istiyorum,son zamanlarda 5 kilo aldım acilen bu kiloları vermem lazım,çocukluğumdan itibaren hep kiloluydum ,evlenme arefesinde zayıfladım ,şimdi kiloları geri alacağım diye çok korkuyorum...
67 kiloyum,boyum 1,69
ilk etapta inş. 62 kilo olmak istiyorum,sonra da bebiş hazırlığı için 59 kilo olmak hedefim,bu takıma davet edildiğimden beri günlük yediklerinizi takip ediyorum daa,maşallahh bu kadar az yiyebileceğimi sanmıyorum ben,ara öğüne bir çay bardağı ayran demiş biri,beni 1 lt anca kurtarır:1:
şaka bir yana kararlıyım inş.
o kadar az yiyemem ama düzenli spor yapacağım kısmetse,
çok stresli bir işim var,istifa ettim,ihbar süresi kullandırmazlarsa,spora haftaya başlıyorum inşallah....

hepinizi kutluyorum azminizden ötürü
Hosgeldin canim:)

evet ekmek bozuyor zaten menülerimi sizce günde kaç dilim yiyebilirim ona göre ayarlıyim

Zeliscim bence ekmegi sabah yiyip aksami ekmeksiz atlatmalisin, gunde iki ikibucuk dilim iyi olur senin icin

Sabah(08:00)

yarım kepekli hamburger ekmeğine kıvırcık domates peynir maydanoz 3 tane zeytin

ara(10:00)

bir kivi

öğle(12:00)

1 kase ezogelin

2 parça haşlanmış tavuk

yoğurt

ara(16:00)

2 tane kepekli galeta

akşam(19:00)

1 tane haşlanmış yumurta

bolca roka tere kuzu kulağından salata

yarım kibrit kutusu peynir (az yağlı)

3 zeytin

2 litre su

5 bardak şekersiz çay

30 dk tempolu yürüyüş :42:

Afiyet olsuun menun super:)

Gençler burcu kaçar daha çalışmam gereken 250 sayfa var okucam sabaha kadar inat ettm öptüm hepiniziiii :51:

Ay ya kolay gelsin benimde vizeler haftaya, buraya gelislerimde azalma olucak oyuzden:(

eveeet işte bu :) çok beğendim akşamları kahvaltı tadında geçirmeye ben de bayılıyorum :)

venüsüm sorun aşksa zaten salla gitsin zamana bırak. ben bıraktım zmanında sonucu 3 yıldır devam eden ilişkim oldu. ve hayatıma mutluluğa getiren ilişkime kavuştum :) sen sadece kendine güvenini kaybetme :) insan kendine güvenince yapamayacağı şey olmuyo :)

kolay gelsin tatlım :) benimde haftaya yetişecek ödevim var ama bugün başlamıcam:) öpüldün venüsüm :)

buse ya Allah canını almasın :9: ben o aradaki e yi görememişim :9: bende diyorum noldu bu kıza karamsar olmuş diyodum:9:

tatlım bak benim yaptığım yöntemi uygulayabilirsin: sabah uyanır uyanmaz ocağa koyuyorum yumurtayı o haşlanırken de üzerimi giyiyorum lavaboya gidiyorum işim bittiğinde hazır oluyo domates peynir ıvır zıvırı da akşamdan kahvaltılıklara hazırlıyorum hemen yiyip çıkıyorum çok vaktimi de almıyo. eğer hiç yapamıyosam da activia kahvaltı zmanı alıyorum mısır gevrekli oluyo inanılmaz doyurucu oluyo otobüste falan yiyorum ben onu :9: bu aradaa tadı biraz garip gelebilir ilk yerken ama çok faydalı özellikle benim için :)
Activia kahvalti zamani nasil bise canim?
Kesinlikle haklı olduklarını düsünüyorum busecim cünkü benim gögüslerim aslında küçükmüş kilodan dolayı göğüslerm varmıs ve su an cok cok kücüldüler sütyenlerim resmen büyük geliyor bedenime göre yeni sütyen aldım cok cirkin duruyor bende hatlarımı kaybetmek istemiyorum ama su durumda kaybetmis haldeym sorunum mide ve göbek 55 olsamda gitmeyecek 1.5 kilo neyi farkettiricek göbektee tek care spor ama artık evde yaptıklarımda ise yaramıyor gibi geliyor benimde ic bacagı yok etmem gerekiyor nasıl bir spordan söz ediyorsun bende yapmak istiyorum istersen birlikte karar verelim sıkı spora baslayalım ve hergün paylasalım belki böyle iyice gaza geliriz normalde benim boyumda bu kiloda olanlar incecikler ama ben göbekten ve üst bacaktan dolayı öyle görünmüyorum bunu halletmem gerekiyor ama yüzümde ise burnum cok cıktı megerse burnumda kemikliymis :((

Ahh kuzucum yaaa insallah darısı sana ve benim diger 8 sınavımaaa :))) bugün acılısı güzel yaptık :)

Busecim ya cok guldum burnumda kemikliymis demene:)) ben de ikinci dogumumdan sonra ya benim burnum kuculdu diyordum, meger yanaklarim sistiginden burnum ortada minik kalmis:))

Gubaydin kizlarr gecmise daldim alintilamaktan selam veremedim:)
Dun aksam kizimi uyuturken uyumusum bende gelemedim oyuzden hemen menumu yazayimm

Ebru abla uzun uzun yazdığın için alıntılayamadim tamam simit yok su ve proteini arttırıyorum dediğin gibi öğrendim aslında nasıl beslenmem gerektiğini :)

Sabah 6:30

2 lokma ekmek
Azicik peynir
Azicik recel
(Yumurta yoktu yiyemedim)

Oglen 12:30
1 kepce corba
4 kasik pilav
4-5 kasik kuru fasulye
1 kase yogurt
(Yemekhanede bunlar vardi)

Arada canim cok cikolata istedi ama almadim:)

17:00
2 tane kuru incir (kucuk)

Aksam 19:00
2 kasik kereviz yemegi
2 kasik nohut
2 kasik pilav

İki ogunde pilav olmus oldu ama ben nohutu da kuru fasulyeyi de pilavsiz yiyememki:( onun icin aksamkini cok az tuttum

Su 1,5 lt

Mesajlarimi hemen sayayim

hepinizi çok merak ediyorm :D

bebeğim ekle arkadaş olarak bizi. görebilirsin fotoğrafları :) benim yok şimdilik ama koyacağım yakında :)

Bence de boyle kal busecim, kendini en iyi sen biliyorsun, simdiden sonra vucudunu hareketlerle bicimlendirmeye bak canimcim :)

Hosgeldin canim:)

Zeliscim bence ekmegi sabah yiyip aksami ekmeksiz atlatmalisin, gunde iki ikibucuk dilim iyi olur senin icin

Afiyet olsuun menun super:)

Ay ya kolay gelsin benimde vizeler haftaya, buraya gelislerimde azalma olucak oyuzden:(

Activia kahvalti zamani nasil bise canim?

Busecim ya cok guldum burnumda kemikliymis demene:)) ben de ikinci dogumumdan sonra ya benim burnum kuculdu diyordum, meger yanaklarim sistiginden burnum ortada minik kalmis:))
activia kahvaltı zmanı probiyotik yoğurt üzerinde de mısır gevreği meyve parçacığı falan oluyo k-flex gibi çok da doyurucu oluyo benim laktoz alerjim var süt ve süt ürünlerini sindiremiyorum gün aşırı 1 tane yiyorum iyi geliyo

Ebru abla uzun uzun yazdığın için alıntılayamadim tamam simit yok su ve proteini arttırıyorum dediğin gibi öğrendim aslında nasıl beslenmem gerektiğini :)

bebeğim ekle arkadaş olarak bizi. görebilirsin fotoğrafları :) benim yok şimdilik ama koyacağım yakında :)

activia kahvaltı zmanı probiyotik yoğurt üzerinde de mısır gevreği meyve parçacığı falan oluyo k-flex gibi çok da doyurucu oluyo benim laktoz alerjim var süt ve süt ürünlerini sindiremiyorum gün aşırı 1 tane yiyorum iyi geliyo

Hmm bi bakayim bende ,arada ondan yiyebilirim belki:)

Mesajim 4 tane olmus

Bu arada dun alintilamistim telefonla yine aksilik oldu yazamadim, busecim sen yazmistin birisi daha yazmisti benim okulda yemek yemekle ilgili, ya ben yanimda yemegimitasimam cok zor, bircok nedeni var:) seni tebrik ediyoum bu acidan:) ben en iyisi okulda yiyip akdami hafif atlatayim bakalim bu yontem islenezse degistirir baska biseler dusunuruz artik...

Mavera hem reçel hemde iki ogün pilav olmamış sanki afiyet olsun :)

bilgisayarda olmadığım için ekleyemiyorum haftaya eklerim bende resim :)

2 lokma ekmek
Azicik peynir
Azicik recel

1 kepce corba
4 kasik pilav
4-5 kasik kuru fasulye
1 kase yogurt

2 kasik kereviz yemegi
2 kasik nohut
2 kasik pilav

İki ogunde pilav olmus oldu ama ben nohutu da kuru fasulyeyi de pilavsiz yiyememki:( onun icin aksamkini cok az tuttum

Su 1,5 lt

canım pilavdan uzak duruyoruz hem öğlen hem akşam yemişsin pilav yerine salata yoğurt falan ye öğlen bizim yemmekhanede de yememem gereken yemekler çıkıyo ben hiç dokunmuyorum.azaltarak başla zamanla alışırsın sen de. suyunu da arttırmaya çalış :)

merhaba kızlarrr.

2 lokma ekmek
Azicik peynir
Azicik recel

1 kepce corba
4 kasik pilav
4-5 kasik kuru fasulye
1 kase yogurt

2 kasik kereviz yemegi
2 kasik nohut
2 kasik pilav

Su 1,5 lt

canım pilav fazla olmuş kg verme döneminde pilava hiç dokunmamak gerek aslında:16:

ebrucum bn de dün göremeyince doğum yaptın sandım çok yaklaşmış çünkü:nazar::emir_bebek:

listeye gelince ebrucum aslında bu cuma 72 ile girmem tamamen stratejik canım eğer bu cuma girersem haftaya takıma iyi bir yüzde getireceğim:23: ama haftaya girersem bu yüzdenin etkisi olmayacak.

ebrucum aslında devamlı uygulamak o kadar kolay ki bu diyeti,diyet değil gerçekten yaşam biçimi. inan kendimi o kadar iyi hissediyorum ki sabah çok yorgun uyanırdım gün içinde de enerjim düşük oluyordu inan karatay beslenmesine başladığımdan beri çok iyi dinlenmiş şekilde uyanıyorm.

Arkadaslar bende karatay diuetini arastirdimda guzel gibi gorunuyor ya ona baslyabilirim arastirayim azcik daha ogreneyim:)

Benim şahsi düşüncem norma psikoloğa gitmen. Her ne kadar hepimiz psikolojik açıdan kendimizi sağlıklı hissetsekte birilerine bişeyleri anlatmamız gerek. İnsan bazen bazı düşüncelerini kendine bile itiraf edemiyor. Buda bilinçaltında önemli bir şekilde etkiliyor bizi. Birçok konuda psikologun yardımının olacağını düşünüyorum. :34:
Psikolog randevusu alacağım o halde canım. İnan ben de düşünüyordum. Düzgün bi yerden yada devletten bulayım bir randevu.
ben daha başlamadım ödeve venüsüm bugün başlıyorum artık :) benim perş. cuma boş olunca inanılmaz bi rahatlık var üzerimde :)
Ay ben daha yeni bir dersin notlarını bitirebildim. Bugün bir tane daha bitircem bakalım :)
afiyet olsun venüs :) protein hiç yok benim menülerimde size imreniyorum böyle menüleri görünce
Protein tok tutması açısından çok işine yarar bebişim öneririm

2 lokma ekmek
Azicik peynir
Azicik recel

1 kepce corba
4 kasik pilav
4-5 kasik kuru fasulye
1 kase yogurt

2 kasik kereviz yemegi
2 kasik nohut
2 kasik pilav

Su 1,5 lt

Pilav kuru fasulye ve pilav nohut aynı anda yemememiz gereken şeyler canımcım. Ben de çikolatasız kahve içemem mesela ama görevimiz bu :)

Back
X