Seni kivici seni, menün çok güzel olmuş afiyet olsunda arada bir şu kiviyi başka meyveyle değiştir. Tempolu yürüyüşün çok güzel.
Kolay gelsin Venüs'cüm inşallah güzel geçer vizelerin.

Suuuuuuuuuuuu olmadan olmaz Zelişşşşşşşşşşşşş. Artık senden en az 2 litre su istiyorum menülerde. Tamam mı?
Aynı istek ve dileklerim senin içinde geçerli Burcu'cum. İyi çalışın derslerinize. İnşallah seninkiside güzel geçer.
Menün yine herzamanki gibi çok güzel Emine'cim afiyet olsun canım. Ama bişeyi merak ettim. Sen o akşam ki ayranı acıktığın için mi içtin?
Geldim canım geldim dün ani bir kararla alışveriş için çıktım evden. Geç dönünce uğrayamadım. Ama merak etmeyin doğum olursa eğer ilk haber vereceğim yer burası olacak

Her an doğurabilirim de

Ben birazdan listeyi yayınlayacağım. Ona göre söylerim bu hafta kime atılacağını. Bakalım atmayanlar ne alemde
Günaydın Ceren'cim. Çokta geç gelmemişsin aslında eve uğrasan daha iyi olurdu senin için.
Menün güzel olmuş canım ama akşam öğünün geç olmuş yine. Spor konusunda bişey demedimi diyetisyen?
Geldim canım geldim. İyiyim çok şükür ama artık iyice ağırlaştım hareketlerim bile yavaşladı. Hayırlısıyla atlatsaydım şu doğumu.

Kolay gelsin sanada.