Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karamel sana merve demiycem ben karamel daha çok yakışıyor :)
Yarın bissürü misafir geliyooyarın menümu iyi tutup paylaşıcam sizinle ama yine geç katılırım aranıza :)
Kabul ediyorum :)) Takma isim olarakta merve diyebilirsiniz kocaman öpüyorum :))))
kızlaaaarrrr sizi çok özledimBugün ebru'ya kilo bildirimimi mesaj attım. Takım ne durumda bilmiyorum bakmaya vaktim yok malesef :\ benm telefonum külüstür oldğu için internet paketmden faydalanamıyoru. Ben şu anneannemlerde kalıyorum burda net yok ormanlık bi yer zaten burası. Kuzenim geldi de onun telefonuna taktım hattımı sırf uzun zaman sonra buraya yazabilmenin tadını çıkarayım, size kendimi hatırlatayım diye. Önümüzdeki salı aranızdayım yine inşallah. Şimdi hiç vaktim yok kuzenim birazdan dayılarımla beraber gidicek. Kendinize çok çok çok iyi bakın. Sizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun.....
![]()
İnşallah güzel geçer canım sınavın, başarılar
Tamam o zaman Merve'cim hoş geldin yeniden aramıza. Şuanki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazmamışsın.
Tuğba'cım aşağıda görüyorum seni hoş geldin canım. Arayacaktım seni ama ne zaman müsaitsin kestiremediğim için aramadım. Duaların için çok teşekkürler canım benim![]()
sabah (07:30)
3/4 kepekli ekmeğe kıvırcık maydanoz az yaglı peynir domates salatalık 3 zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara yok
öğle(12:45)
tarhana çorba
3 tane köfte
salata
ara(15:00)
sade kahve
akşam(18:30)
6 yemek kaşığı etli türlü
salata
2.5 litre su
3 bardak bitki çayı içicem
45 dk walk at home yapıcam
15 dk karın egzersizi yapıcam![]()
teşekkür ederim tatlım :) inşallah sen de güzel sonuçlar alacaksınYa kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim ortalamamız düşük bu hafta ama gelecek hafta artacağına inanıyorum busim ve emoş sizi ayrı tebrik ederim çok güzel vermişsiniz :)
:) zelişciğim tebrik ederim :) bi de düzenli menün olsa ne kilolar gidecekmiş haftaya çok daha güzel olucak canımEvet bildirim yapamadım ya geç olsada cuma gununde bildireyim kilomu :)
geçen hafta 102.2
bu hafta 99.9
giden 1.3
zelişşş buse unutmuşş senin durumunu :)Busim bu gün yollardaydim hastanedeydim o yüzden geç oldu bildiririm![]()
Ya kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe
geldim busişim ama telefon çaldı 1 saattir konuşuyorumhoş geldin emooş
ay aklımdan çıkmış, tamam tatlım tamam
canım üzülme o da hastalığın bir evresi, düzelecek Allah'ın izniyle. annene belli etme, moral ver kadına![]()
o halde yeniden hoşgeldin mervecim :)
:)canım benim ya nasıl özlemişim seni iple çekiyorum salıyı
kaptancım çok güzel geçti sınavım:) sayenizde :)
ekmek azalmış süpersin canım :)
teşekkür ederim tatlım :) inşallah sen de güzel sonuçlar alacaksın
:) zelişciğim tebrik ederim :) bi de düzenli menün olsa ne kilolar gidecekmiş haftaya çok daha güzel olucak canım
zelişşş buse unutmuşş senin durumunu :)
kıyamam ya üzme canım kendini. kendini toparlaması elbette zaman alıcak ama sen güçlü ol canım üzülmesin annen seni görüp
geldim busişim ama telefon çaldı 1 saattir konuşuyorumkonuşmaktan cevap yazamadım buraya
![]()
Ya kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe
evet emoş azalıyorr.o değilde senin şu ebru şallıyı yaptım çok zorlandım o yüzden hareketleri öğrendim kol egzersizine kadar olan kısımda kendim 10 ar tane yaptım bıraktım 2 günde 1 5 artırmayı düşünüyorum yapan bi insan olarak fikrin nedir
![]()
evet emoş azalıyorr.o değilde senin şu ebru şallıyı yaptım çok zorlandım o yüzden hareketleri öğrendim kol egzersizine kadar olan kısımda kendim 10 ar tane yaptım bıraktım 2 günde 1 5 artırmayı düşünüyorum yapan bi insan olarak fikrin nedir
![]()
bence deee
yarın mutlaka istiyorum menünü zeliş, bugünün menüsünü de yazacaksın yarın, onu da bekliyorum haberin olsun![]()
geçmiş olsun canım annen rahatsız mı? ben bir yere gitti sanmıştım gezmek için falan.
​1 hafta 10ar devam et canım pilateste çok zorlamaman lazım hatta ben 8 le başlamıştım 1hafta geçsin 12 ye sonra 15e çıkar 15 te devam et çok arttırma canım ben 15 yapıyorum 3-4 aydır yapıyorum bi de hergün değil de gün aşırı yap canım
ama bu gün çok düzensiz oldu :) kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen yemedim
akşam
1 yuvarlak ekmek
çorba
yoğurtlu patlıcan
su ölçmedim
berbat bi menü kızmakta haklı olursunuz ama mecburdum gerçekten
evet ayşe ablam hastanedeydi uzun süredir ameliyat oldu bu gün döndü çok şükür
eksik bir menü olmuş canım proteinden hiç yok.sen de farkındasın zaten