Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarın bissürü misafir geliyoo :D yarın menümu iyi tutup paylaşıcam sizinle ama yine geç katılırım aranıza :)

Karamel sana merve demiycem ben karamel daha çok yakışıyor :)

bence deee :9:

Yarın bissürü misafir geliyoo :D yarın menümu iyi tutup paylaşıcam sizinle ama yine geç katılırım aranıza :)

yarın mutlaka istiyorum menünü zeliş, bugünün menüsünü de yazacaksın yarın, onu da bekliyorum haberin olsun :31:

Kabul ediyorum :)) Takma isim olarakta merve diyebilirsiniz kocaman öpüyorum :))))

o halde yeniden hoşgeldin mervecim :)

kızlaaaarrrr sizi çok özledim :( Bugün ebru'ya kilo bildirimimi mesaj attım. Takım ne durumda bilmiyorum bakmaya vaktim yok malesef :\ benm telefonum külüstür oldğu için internet paketmden faydalanamıyoru. Ben şu anneannemlerde kalıyorum burda net yok ormanlık bi yer zaten burası. Kuzenim geldi de onun telefonuna taktım hattımı sırf uzun zaman sonra buraya yazabilmenin tadını çıkarayım, size kendimi hatırlatayım diye. Önümüzdeki salı aranızdayım yine inşallah. Şimdi hiç vaktim yok kuzenim birazdan dayılarımla beraber gidicek. Kendinize çok çok çok iyi bakın. Sizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun..... :5:

:)canım benim ya nasıl özlemişim seni iple çekiyorum salıyı:16:
İnşallah güzel geçer canım sınavın, başarılar :16:

Tamam o zaman Merve'cim hoş geldin yeniden aramıza. Şuanki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazmamışsın.

Tuğba'cım aşağıda görüyorum seni hoş geldin canım. Arayacaktım seni ama ne zaman müsaitsin kestiremediğim için aramadım. Duaların için çok teşekkürler canım benim :16:

kaptancım çok güzel geçti sınavım :16::) sayenizde :)
sabah (07:30)

3/4 kepekli ekmeğe kıvırcık maydanoz az yaglı peynir domates salatalık 3 zeytin

1 bardak şekersiz çay

ara yok

öğle(12:45)

tarhana çorba

3 tane köfte

salata

ara(15:00)

sade kahve

akşam(18:30)

6 yemek kaşığı etli türlü

salata

2.5 litre su

3 bardak bitki çayı içicem

45 dk walk at home yapıcam

15 dk karın egzersizi yapıcam :42::42::42::42::42::42::42:

ekmek azalmış süpersin canım :)
Ya kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim ortalamamız düşük bu hafta ama gelecek hafta artacağına inanıyorum busim ve emoş sizi ayrı tebrik ederim çok güzel vermişsiniz :)
teşekkür ederim tatlım :) inşallah sen de güzel sonuçlar alacaksın:16:

Evet bildirim yapamadım ya geç olsada cuma gununde bildireyim kilomu :)

geçen hafta 102.2
bu hafta 99.9
giden 1.3
:) zelişciğim tebrik ederim :) bi de düzenli menün olsa ne kilolar gidecekmiş haftaya çok daha güzel olucak canım :16:
Busim bu gün yollardaydim hastanedeydim o yüzden geç oldu bildiririm :16:
zelişşş buse unutmuşş senin durumunu :)
Ya kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe

kıyamam ya üzme canım kendini. kendini toparlaması elbette zaman alıcak ama sen güçlü ol canım üzülmesin annen seni görüp
hoş geldin emooş :16:

ay aklımdan çıkmış, tamam tatlım tamam :31:

canım üzülme o da hastalığın bir evresi, düzelecek Allah'ın izniyle. annene belli etme, moral ver kadına :31:
geldim busişim ama telefon çaldı 1 saattir konuşuyorum:9:konuşmaktan cevap yazamadım buraya :9:

o halde yeniden hoşgeldin mervecim :)

:)canım benim ya nasıl özlemişim seni iple çekiyorum salıyı:16:

kaptancım çok güzel geçti sınavım :16::) sayenizde :)

ekmek azalmış süpersin canım :)

teşekkür ederim tatlım :) inşallah sen de güzel sonuçlar alacaksın:16:

:) zelişciğim tebrik ederim :) bi de düzenli menün olsa ne kilolar gidecekmiş haftaya çok daha güzel olucak canım :16:

zelişşş buse unutmuşş senin durumunu :)

kıyamam ya üzme canım kendini. kendini toparlaması elbette zaman alıcak ama sen güçlü ol canım üzülmesin annen seni görüp

geldim busişim ama telefon çaldı 1 saattir konuşuyorum:9:konuşmaktan cevap yazamadım buraya :9:

evet emoş azalıyorr. :52: o değilde senin şu ebru şallıyı yaptım çok zorlandım o yüzden hareketleri öğrendim kol egzersizine kadar olan kısımda kendim 10 ar tane yaptım bıraktım 2 günde 1 5 artırmayı düşünüyorum yapan bi insan olarak fikrin nedir :33:

Ya kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe

geçmiş olsun canım annen rahatsız mı? ben bir yere gitti sanmıştım gezmek için falan.

evet emoş azalıyorr. :52: o değilde senin şu ebru şallıyı yaptım çok zorlandım o yüzden hareketleri öğrendim kol egzersizine kadar olan kısımda kendim 10 ar tane yaptım bıraktım 2 günde 1 5 artırmayı düşünüyorum yapan bi insan olarak fikrin nedir :33:

canım plates vucudu şekle sokmak ve incelmek içn mükemmeldir.2 sene yaptım çok faydasını gördüm,hala da gördüğümü düşünüyorum kg almama ragmen kimse farkında olmuyor uzun süre yaptığım için etkisi sanırım.ilk başlarda çok zor gelir hareketler ama zamanla hepsini çok rahat yapmaya başlayacaksın canım.şimdiki evim çok müsait değil küçük olduğu için tam amlamıyla yapamıyorum ama belli harekleri yapıyorum ara ara.

Emoş bencede menülerimi iyice düzenliycem haftaya süper olacak inşallah listeye girebilirim haftaya ortalamayı yükseltmek istiyorum :)

​1 hafta 10ar devam et canım pilateste çok zorlamaman lazım hatta ben 8 le başlamıştım 1hafta geçsin 12 ye sonra 15e çıkar 15 te devam et çok arttırma canım ben 15 yapıyorum 3-4 aydır yapıyorum bi de hergün değil de gün aşırı yap canım

bence deee :9:

yarın mutlaka istiyorum menünü zeliş, bugünün menüsünü de yazacaksın yarın, onu da bekliyorum haberin olsun :31:

ama bu gün çok düzensiz oldu :) kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin

öğlen yemedim

akşam
1 yuvarlak ekmek
çorba
yoğurtlu patlıcan

su ölçmedim

berbat bi menü kızmakta haklı olursunuz ama mecburdum gerçekten

​1 hafta 10ar devam et canım pilateste çok zorlamaman lazım hatta ben 8 le başlamıştım 1hafta geçsin 12 ye sonra 15e çıkar 15 te devam et çok arttırma canım ben 15 yapıyorum 3-4 aydır yapıyorum bi de hergün değil de gün aşırı yap canım

anladım cnm :D o zaman bende bu hafta 10 gitsin haftaya 12 yaparım sonra 15 te kalırım zaten anamı ağlattı 10 ar yaptım kaslarım yanıo şu an :52:

ama bu gün çok düzensiz oldu :) kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin

öğlen yemedim

akşam
1 yuvarlak ekmek
çorba
yoğurtlu patlıcan

su ölçmedim

berbat bi menü kızmakta haklı olursunuz ama mecburdum gerçekten

eksik bir menü olmuş canım proteinden hiç yok.sen de farkındasın zaten

BUGÜNLÜK MENÜM
sabah:(08:30)

5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek

ara:(11:20)

1 kivi

öğle:(12:30)

4 yk kabak yemeği
1 kase salata
yarım dilim kızarmış kepekli ekmek

ara:(15:30)

3 kuru kayısı

akşam:(16:30)

5 ızgara köfte
1 porsiyon salata
1 ayran

:7:
2,5 lt su (1 lt daha içicem büyük ihtimalle ),4 fincan yeşil çay, 2 fincan sade nescafe
:8:
45 dk walk at home, 30 dk mekik+pilates
:42:

Back
X