- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
Sorun yok canım. Afiyet olsun. Bende kaçıyorum artık. Listeyi yayınladım. Birazda işlerime bakayım. Ayrıca sen gitmeden de yazayım. Kızlar ben bugünden sonra artık bu şekilde gelemeyeceğim. Artık son hazırlıklarımı yapayım. Tuğba mesajında salı günü döneceğini yazmış. Tuğba gelene kadar takımın bütün yetkisi Buse'ye ait. Ayşe'cim sen çok tecrübelisin canım daha önce kaptanlık yaptığın için yardımcı olursan Buse'ye sevinirim. Ayrıca Emine'cim sende süpersin her konuda. Kısacası kızlar herkes birbirine yardımcı olursa nasıl güzel bir takım olduğumuz çıkar ortaya. Haftaya bugün inşallah doğum yapmış olacağım. Ayrıca haftaya liste yapma sırası bizim takımda kızlar. Ben yine cuma gelmeye çalışırım akşama. Ama gelemezsem Ayşe'cim sonuç listesi hazırlamayı sen biliyorsun canım. Hazırlarsan sevinirim. Hiç olmadı başka bir takımdan yardımda isteyebilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Buse'cim takıma artık başka kimseyi çağırmayın canım. Dönüşte bende geleceğim büyük ihtimal. Zeliş var bekleyen. Onun haricinde söyleyeceğim başka bişey yok. Telefon numaram var biçoğunuzda herhangi bir sorunda çekinmeden arayabilirsiniz. Bugün gelirim yine. Buse'cim merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. Haftaya listeye girecek kimse yok zaten. Çünkü tahminimce Zeliş bu hafta çok yoğun olacak. Madamkaramel in ise deneme süresi var. Duruma göre konuşuruz yine. Bu arada Madamkaramel cim şuanki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazar mısın canım? Not almamız lazım. Mesaj sayılarınıza dikkat diyorum tekrar. Gerçi Buse işi sıkı tutacaktır. Güveniyorum ona. Öpüyorum hepinizi.
mesaj alındı kaptan sen merak etme

Ben dünkü menümüde paylaşayım da yorumları alayım
sabah (07:30)
1 kase k-fleks
öğle (12:00)
2 dilim ekmek
k.k peynir
5 adet zeytin
yarım domates
ara (16:00)
1 hurma
2 mısır patlağı
akşam (08:00)
tavuk yemeği (ama sadece tavuğundan yedim derisiz)
1 dilim ekmek
ayran
12 bardak su
2 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
spor yapmadım malesef eve döneyim ip atlamaya devam![]()
ebruuuuuuuuu :26: o öğlenki 2 dilim ekmek olmamış, etin budun ne 2 dilimi nasıl yiyon sen yaa