Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sorun yok canım. Afiyet olsun. Bende kaçıyorum artık. Listeyi yayınladım. Birazda işlerime bakayım. Ayrıca sen gitmeden de yazayım. Kızlar ben bugünden sonra artık bu şekilde gelemeyeceğim. Artık son hazırlıklarımı yapayım. Tuğba mesajında salı günü döneceğini yazmış. Tuğba gelene kadar takımın bütün yetkisi Buse'ye ait. Ayşe'cim sen çok tecrübelisin canım daha önce kaptanlık yaptığın için yardımcı olursan Buse'ye sevinirim. Ayrıca Emine'cim sende süpersin her konuda. Kısacası kızlar herkes birbirine yardımcı olursa nasıl güzel bir takım olduğumuz çıkar ortaya. Haftaya bugün inşallah doğum yapmış olacağım. Ayrıca haftaya liste yapma sırası bizim takımda kızlar. Ben yine cuma gelmeye çalışırım akşama. Ama gelemezsem Ayşe'cim sonuç listesi hazırlamayı sen biliyorsun canım. Hazırlarsan sevinirim. Hiç olmadı başka bir takımdan yardımda isteyebilirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Buse'cim takıma artık başka kimseyi çağırmayın canım. Dönüşte bende geleceğim büyük ihtimal. Zeliş var bekleyen. Onun haricinde söyleyeceğim başka bişey yok. Telefon numaram var biçoğunuzda herhangi bir sorunda çekinmeden arayabilirsiniz. Bugün gelirim yine. Buse'cim merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. Haftaya listeye girecek kimse yok zaten. Çünkü tahminimce Zeliş bu hafta çok yoğun olacak. Madamkaramel in ise deneme süresi var. Duruma göre konuşuruz yine. Bu arada Madamkaramel cim şuanki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazar mısın canım? Not almamız lazım. Mesaj sayılarınıza dikkat diyorum tekrar. Gerçi Buse işi sıkı tutacaktır. Güveniyorum ona. Öpüyorum hepinizi. :16:

mesaj alındı kaptan sen merak etme:42: her şeyi aynen dediğin gibi yaparız, gözün arkada kalmasın. ayy gülce geliyor çok heyecanlııı :52: ben de öpüyorum çook :54:

Ben dünkü menümüde paylaşayım da yorumları alayım

sabah (07:30)

1 kase k-fleks

öğle (12:00)

2 dilim ekmek
k.k peynir
5 adet zeytin
yarım domates

ara (16:00)

1 hurma
2 mısır patlağı

akşam (08:00)

tavuk yemeği (ama sadece tavuğundan yedim derisiz)
1 dilim ekmek
ayran

12 bardak su
2 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı

spor yapmadım malesef eve döneyim ip atlamaya devam :21:

ebruuuuuuuuu :26: o öğlenki 2 dilim ekmek olmamış, etin budun ne 2 dilimi nasıl yiyon sen yaa :52: yeme yeme 1 dilim yap onu, akşamki ekmeği de komple kes :31: o mısır dediğin de işlenmiş gıda ne de olsa, onu bırak 2 kuru kayısı ye ya da 1 elma ye, yeme onu yeme. bakalım böyle yaparsan neler değişceek :32:

gözün arkada kalmasın ebrucum buse üstesinden gelecektir ben de takım arkadaşlarım da elimizden geleni yaparız :) inşallah doğumm sıkıntısız geçer canım sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın
:16: gülce su muzu bekliyoruz 4 gözle :nazar::emir_bebek:

kolay gelsin canım ben de başlayacaktım bugün ama akşam sınavım var çok yorulmayayım dedim :) yarına artık :)

sabah ve öğle hafif olmuş canım akşamı da sadece ekmek bozmuş onun dışında mısır patlağını anlayamadım afiyet olsun canım :)

canım annemlerde kaldığım için sabahları k-flks yiyorum cıslara dokunmamak için hem kolay oluyo hazırlayıp yemek
öğlen de ise iş yerinde lokma kızarttılar ben ona dokunmamak için ekmekle kahvaltılık yedim
mısır patlağıda formun iş arkadaşım ikram etti öyle yani evet ekmek biraz fazla olmuş dün. Inasan yerken farketmiyo ama yazınca anlıyosun :23:

mesaj alındı kaptan sen merak etme:42: Her şeyi aynen dediğin gibi yaparız, gözün arkada kalmasın. Ayy gülce geliyor çok heyecanlııı :52: Ben de öpüyorum çook :54:

Ebruuuuuuuuu :26: O öğlenki 2 dilim ekmek olmamış, etin budun ne 2 dilimi nasıl yiyon sen yaa :52: Yeme yeme 1 dilim yap onu, akşamki ekmeği de komple kes :31: O mısır dediğin de işlenmiş gıda ne de olsa, onu bırak 2 kuru kayısı ye ya da 1 elma ye, yeme onu yeme. Bakalım böyle yaparsan neler değişceek :32:

canım emoşada anlattım ekmeğin nedenini yaaaa ben iki gün önce artık ekmek yemicem demiyomuydun
tamam dediklerinizi kazıdım aklıma ekmek yok yok yok:20::20::20::20::20:
Hurmaya devam mısır patlağıda yok :20::20::20:

Ben dünkü menümüde paylaşayım da yorumları alayım

1 kase k-fleks

öğle (12:00)

2 dilim ekmek
k.k peynir
5 adet zeytin
yarım domates

ara (16:00)

1 hurma
2 mısır patlağı

akşam (08:00)

tavuk yemeği (ama sadece tavuğundan yedim derisiz)
1 dilim ekmek
ayran

12 bardak su
2 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı

spor yapmadım malesef eve döneyim ip atlamaya devam :21:

genel itibariye güzel ama akşam yemeği saati 7 olsa daha iyi olur.

burda hava kapalı açtım müziği tempolu temizliğe devam:9:

ebrucum merak etme canım elimden geldiği kadar yardımcı olurum cuma günü de listeleri yayınlarım canım merak etme

burda hava kapalı açtım müziği tempolu temizliğe devam:9:

ebrucum merak etme canım elimden geldiği kadar yardımcı olurum cuma günü de listeleri yayınlarım canım merak etme
Liste derken genel sonuç listesinden bahsediyorum Ayşe'cim. Bu arada karar defteri değişti yenisini okudun mu bilmiyorum ama artık bildirim saatlerimizde değişti. En geç cuma günü saat 18:00 de yapıyoruz bildirimi. Sonuç listeleride en geç cumartesi saat 12:00 ye kadar yayınlanıyor. Buse daha önce yapmadığı için sana söyledim. Diğer cuma listesini (takım listesini) halledersiniz zaten. Önemli olan genel sonuç listesii.

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızları. :16:

Burda hava kapalı açtım müziği tempolu temizliğe devam:9:

Ebrucum merak etme canım elimden geldiği kadar yardımcı olurum cuma günü de listeleri yayınlarım canım merak etme

evet canım biraz geç oldu annemlerle işimin arası 1,5 saat ben gidene kadar 7,30 oluyo yiyene kadar 8 tabi
yaaa aslında hiçbişey bahane değil işten çıkmadanda yiyebilirdim ama bu sefer onlara saygısızlık olurdu oğlumda annemlerde benim gelmemi bekliyolar yemek için. Evde olduğumda bu kadar geç yemiyorum canım

kolay gelsin canım sana

kızlar listemizi bi kontrol edebilirmisiniz. Rapunzel arkadaşı biraz daha beklemek istiyorum fakat bildirimde bulunmadı olarak hesabı yaptım en azından hazır olsun istedim gelirse ortalamayı değiştiririm

***4. TAKIM 302.ETAP***

topraks : ( 75,2/74,9 /0,3 /0,40 %)
pegasus07 : (63/60,9 /2,1 /3,33 % )
pokemon51 :( 69,2/68.5/ 0.7/1.01 % )
wuwum : ( 75 /75 /0 /0 %)kilosu aynı
eftelya_blue: ( 66,0 /65,3 / 0,7/ 1,06%)
RrapunzelL :(75,6/ / / %) bildirimde bulunmadı
Ausencia :(65,6 /65,3 /0,3 /0,46 %)
bahar2106 :(64,2 /63,7 /0,5 /0,78 %)
ambitious_girl:(93 /92,7 / 0,3/0,32 %)
buyumeyenbaby:(73,6 /73,4 /0,2 /0,27 %)
zeynep_canan :( 78 /76,5 /1,5 /0,64 %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI % 0.75

Liste derken genel sonuç listesinden bahsediyorum Ayşe'cim. Bu arada karar defteri değişti yenisini okudun mu bilmiyorum ama artık bildirim saatlerimizde değişti. En geç cuma günü saat 18:00 de yapıyoruz bildirimi. Sonuç listeleride en geç cumartesi saat 12:00 ye kadar yayınlanıyor. Buse daha önce yapmadığı için sana söyledim. Diğer cuma listesini (takım listesini) halledersiniz zaten. Önemli olan genel sonuç listesii.

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızları. :16:

tamam canım ben de onu kasdetmiştim zaten

kızlar listemizi bi kontrol edebilirmisiniz. Rapunzel arkadaşı biraz daha beklemek istiyorum fakat bildirimde bulunmadı olarak hesabı yaptım en azından hazır olsun istedim gelirse ortalamayı değiştiririm

***4. TAKIM 302.ETAP***

topraks : ( 75,2/74,9 /0,3 /0,40 %)
pegasus07 : (63/60,9 /2,1 /3,33 % )
pokemon51 :( 69,2/68.5/ 0.7/1.01 % )
wuwum : ( 75 /75 /0 /0 %)kilosu aynı
eftelya_blue: ( 66,0 /65,3 / 0,7/ 1,06%)
RrapunzelL :(75,6/ / / %) bildirimde bulunmadı
Ausencia :(65,6 /65,3 /0,3 /0,46 %)
bahar2106 :(64,2 /63,7 /0,5 /0,78 %)
ambitious_girl:(93 /92,7 / 0,3/0,32 %)
buyumeyenbaby:(73,6 /73,4 /0,2 /0,27 %)
zeynep_canan :( 78 /76,5 /1,5 /0,64 %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI % 0.75

Listeniz doğru canım sorun yok. Tebrik ediyorum hepinizi :46:

Listeniz doğru canım sorun yok. Tebrik ediyorum hepinizi :46:

teşekkür ederim, bir de biraz önce zeynep arkadaşım kilosunu değiştirdi. Sebep dün sporda tartıldığı kilosunu geç kalmamak için yazmış fakat bugün spora gidip tekrar tartılınca daha az çıkmış biz de listeyi henüz paylaşmadığımız için değiştirdim, sorun olmaz di mi?

teşekkür ederim, bir de biraz önce zeynep arkadaşım kilosunu değiştirdi. Sebep dün sporda tartıldığı kilosunu geç kalmamak için yazmış fakat bugün spora gidip tekrar tartılınca daha az çıkmış biz de listeyi henüz paylaşmadığımız için değiştirdim, sorun olmaz di mi?
Sorun olmaz canım. Sonuçta liste hala sizde. Düzenleme yapabilirsin. Saat 18:00 e kadar zamanınız var zaten. Kendi beyanına dayanarak gerekli düzenlemeyi yapmanda bir sakınca yok bence.

Sorun olmaz canım. Sonuçta liste hala sizde. Düzenleme yapabilirsin. Saat 18:00 e kadar zamanınız var zaten. Kendi beyanına dayanarak gerekli düzenlemeyi yapmanda bir sakınca yok bence.

bugün seni yakaladım sen nereye ben peşinden koşturuyorum:52: paylaşım alanına mesaj bırakmıştım topiğe bak diye sen gelmişsin bile:)))

teşekkür ederim

MadamKaramel canım hoş geldin. Sen kendine takma bi isim bul bence Venüs kolay oluyorda madamkaramel uzun olacak. Ayşe Fatma derya bul bişeyler sana öyle hitap edelim :9: Ben kendimi tanıtayım hemen. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. 31 yaşındayım. Konya'da yaşıyorum ve çalışıyorum. Şuan doğum iznindeyim heran doğurabilirim :60::60::60: Ben sana kurallarımızı yazıyorum. Eğer senin içinde uygunsa okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor. Mesaj sayma işini ve diğer detayları Venüs sana detaylı olarak anlatır diye düşünüyorum. Tekrardan hoş geldin aramıza.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimsedüşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Kabul ediyorum :)) Takma isim olarakta merve diyebilirsiniz kocaman öpüyorum :))))

canım emoşada anlattım ekmeğin nedenini yaaaa ben iki gün önce artık ekmek yemicem demiyomuydun
tamam dediklerinizi kazıdım aklıma ekmek yok yok yok:20::20::20::20::20:
Hurmaya devam mısır patlağıda yok :20::20::20:

ay bu kendine kızma olayına bayılıyorum :9: hadi bakalım :8:

canlarım ben çıkıyorum 5te sınavım her hafta olduğu gibi :9: öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz :16:

tamam emoşum, başarılar sanaa :3:

Kabul ediyorum :)) Takma isim olarakta merve diyebilirsiniz kocaman öpüyorum :))))

aramıza hoş geldin merveciim :16:

kızlaaaarrrr sizi çok özledim :( Bugün ebru'ya kilo bildirimimi mesaj attım. Takım ne durumda bilmiyorum bakmaya vaktim yok malesef :\ benm telefonum külüstür oldğu için internet paketmden faydalanamıyoru. Ben şu anneannemlerde kalıyorum burda net yok ormanlık bi yer zaten burası. Kuzenim geldi de onun telefonuna taktım hattımı sırf uzun zaman sonra buraya yazabilmenin tadını çıkarayım, size kendimi hatırlatayım diye. Önümüzdeki salı aranızdayım yine inşallah. Şimdi hiç vaktim yok kuzenim birazdan dayılarımla beraber gidicek. Kendinize çok çok çok iyi bakın. Sizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun..... :5:

canlarım ben çıkıyorum 5te sınavım her hafta olduğu gibi :9: öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz :16:
İnşallah güzel geçer canım sınavın, başarılar :16:

Tamam o zaman Merve'cim hoş geldin yeniden aramıza. Şuanki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazmamışsın.

Tuğba'cım aşağıda görüyorum seni hoş geldin canım. Arayacaktım seni ama ne zaman müsaitsin kestiremediğim için aramadım. Duaların için çok teşekkürler canım benim :16:

3/4 kepekli ekmeğe kıvırcık maydanoz az yaglı peynir domates salatalık 3 zeytin

1 bardak şekersiz çay

ara yok

öğle(12:45)

tarhana çorba

3 tane köfte

salata

ara(15:00)

sade kahve

akşam(18:30)

6 yemek kaşığı etli türlü