Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok yorgunum ben bu gün uyuyorum nur gelirse söyleyin örtsun üstümü :9: mesaj sayım 19 busi iyi geceler hepinize sizi gerçekten çok seviyorum zayıflasamda ayrılmıycam bu takımdan :D

hu huuu ben geldim kızlaar :3: geçmişi okuyup geliyorum hemen :10:

buseeeee hoşgeldin bebeğim :16:

bugünkü menüm:

sabah (08:00)
lightsüt +nesfit

öğlen(12:30)
ızgara balık -salata-2 dilim kepek ekmeği

ara(16:30)
2 kuru incir

Akşam(22:20)
kocaman bi bardak ayran

2lt su + 1,5saat delice spor :52::52::52::52::52::52:

afiyet olsun canım :) bu menüyle 2 gün geçirsen kaçamaklarını telafi edecekmişsin gibi görünüyo :)

Kızlar çok yorgunum ben bu gün uyuyorum nur gelirse söyleyin örtsun üstümü :9: mesaj sayım 19 busi iyi geceler hepinize sizi gerçekten çok seviyorum zayıflasamda ayrılmıycam bu takımdan :D

iyi geceler canım :3:

Kızlaaarrr,

bugün 1,5 saat hocayla spor yaptım ya, inanamazsınız canıma okudu.. manyak bi şey yani bu personal training... midem bulanıodu artık... bööle giderse çok etkili bişey olucak bu :) haber veriyim dedim....

bu güzel bi haber :7:

zelişim ben de seni çok seviyorum kardeşim gibi görüyorum seni:16: iyi geceler bebeğim :16: öptüm kocaman :54:

bugünkü menüm:

lightsüt +nesfit

2 kuru incir

kocaman bi bardak ayran

güzel toparladın canım süper...
Bugünkü Menüm
(Ayran Detoksu 1.Gün)

sabah(09:30)

1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk beyaz peynir
yarım salatalık
marul+roka+maydonoz
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
++++++
daha sonra ayran detoksu karışımı 2 saat arayla içtim
+++++++++
2,5 lt su, 3 fincan yeşilçay, 1 bardak şekersiz çay
30 dk yürüyüş, 1 saatlik pilates, yapabilirsem eğer 30 dklık walk at home yapıcam :16:

:42:

harika canım merak ediyorum sonucu

Menüm

12:00

1 salatalik + Omlet :
2 yumurta,
1 avuc maydonoz,
1 adet taze sogan,
2 yemek kasigi 1,5% yagli süt
1 tatli kasigi yag

19:30
1 dilim ekmek
2 tabak Ezogelin corbasi

su 1lt
en fazla 0,5 lt daha tüketirim

afiyet olsun canım güzel olmuş

yürüyüşüm var hergün koç okula gittiğim sürece yürüyorum :D

tamam zelişim :54:

sabah(09:00)

1 haşlanmış yumurta

1 küçük boy domates salatalık biber

4 bardak şekersiz çay

4 zeytin

yarım kk peynir

1 dilim tam bugday

ara yok

öğle(14:00)

80 gram döner ama sadece döner ekmeği filan yok

salata

ayran

ara(15:30)

2 ceviz 4 fındık

akşam (17:45)

1 tane kanat 1 tane kanat haşlanmış

2 yk yogurt

salata

2.8 litre su :52:

45 dk normal tempoda yürüyüş

1 saat walk at home

10 dk plates(sizin için)

1 bardak bitki çayı içerim bide soda içicem

:42::42::42::42::42:

çok beğendim, pek beğendiiim :52: böyle giderse 1,5 verirsin bu hafta burcuuuu :16:

bende haftasonu ayran detoksu için bi kaç soru sorcam
1. nohutu akşamdan ıslıyor musunuz
2. yeşil mercimek şart mı
3.yağsız yoğurt şart mı

:64::64::64:

oo bir detokscu daha doğuyoor :32: ben de perşembe yapacağım, hatta yarınki kiloma göre erkene alıp yarın yapabilirim :32:

Kızlar merhaba dün hiç mesaj yazamadım, bunun için herkesten özür diliyorum. Dün ve bugün toplam 5 vizeye girdim. Dolayısıyla hiç vaktim olmadı, telefonumun internet paketi de bittiği için 5-10 dakikalık aralarda dönüp yazamadım. Daha yeni pc başına geçiyorum...:50:Yarın da bir sınavım var bakalım...:44:

ben de merak etmeye başlamıştım seni :31: kolay gelsin tatlım işin zor, sık gelemesen de mutlaka menülerini burda paylaş venüscüm, başarılar sana :16:

ben geldim :10:

bugün menüm

saat 11 gibi
omlet
peynir
ceviz

saat3 gibi arkadaşta
3 tane mercimekli köfte ( karatayda mercimekli köfte serbest tavsiye edilen sağlıklı bir yemek.tabi abartmadan )

7 gibi

1 kase yogurt
biraz ceviz ve kuru üzüm

regl oldum sancım var biraz.inş. cumaya kadar şiliğim falan kalmaz:14:

afiyet olsun ayşecim, üzülme kalmaz kalmaz, baksana şu menülereee :9:

Iyi akşamlar kızlar ben kaçar öptüm hepiniziiii
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

iyi geceler ebrucumm :16:

canım ekmeksiz yediğin sürece döneri rahatlıkla tüketebilirsin için rahat olsun.ayrıca ne peynir ne yoğurt vb. bunlatın ligt olanını yada yağı azaltılmış olanını tüketmeyin.bunların vucuda faydalı olan kısmı yağlarıdır zaten ve bilininenin aksine kg vermene engel değildir.ligt ürünler işlem görmüş tüm faydalı kısmı alınmış boş yiyeceklerdir.
hiç bir zaman ligt peynir,yogurt vb tüketmedim ve çokta güzel kg verdim.

ben de hiç light tüketmiyorum artık, yarım yağlı tüketiyorum ama :31:

Selam kızlar :16:Ne var ne yok :51:

ay ebrucuum, asıl seni sormalııı :52: karnın burnunda halinle buraya uğramışsın maşallah :9: iyi haberlerini bekliyoruz haftayaa :16: biz bomba gibiyiz, her şey yolunda :34:

Menüm

sabah 8 30
1 süt
1 elma

öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran

akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran

su 2 litre
40 dk yürüyüş

zelişcim ben de katılıyorum ayşenin yorumlarına, protein eksik. ayranın protein ve karbonhidrat oranı birbirine çok yakın zaten, aynı şekilde süt ve yoğurdun da böyle. sana daha yoğun bir protein lazım. ve protein almazsan şu korkulan yüz çökmesi, oranın buranın sarkması durumu söz konusu olur, bunu da unutma. mutlaka sabah yumurta tüket. haşlanmasını beklemene lüzüm yok. tavayı kızdır coss diye kır yumurtayı üzerine, 1 dk içinde yağsız omletin hazır. yağsız menemen de yapabilirsin :34:

Hoşgeldim beşgittim daha gidemedim ama bu sefer gidiyorum hihih
:9:

Benim 2 haftaya yayıldı canımcım. Dayanıyorum valla yoksa alttan ders bırakırım amaaan
:8:

Bir gözüküp kaçıyorum şimdi bebeğim
:10:

Afiyet olsun canım, menülerinde harika bir gelişme var!
:16:
Kızlar ben artık uyuyayım, yoksa bayılıcam. Çok öpüyorum sizleri bir iki saat sonra gelirim.:29::7::16:

ben de öptüm tatlım, iyi uykular, başarılar tekrar :16:

Beni gören olmadı sanırım :9:Ben kaçıyorum şimdilik. Henüz doğum olmadı. İnşallah planlanan gibi 4 ünde olacak. Ama ben artık kendimi kötü hissediyorum. O yüzden duramıyorum burda uzun süre. Öpüyorum hepinizi :16:

amiin :nazar: kendine iyi bak kaptancıım :16:

süt protein mi değilmi bilmiyorum ablacim ebru ablaninda dediği gibi ayranda var ama yinede bi yorgunluk var üzerimde hatta uyuycam şimdi :)

proteinsizlikten bu :31:

kızlaaaar ben geldim :) çok hüzünlüyüm bugün bi geçmişi okuyayım kaynatırız :10:

aa noluyor anlat :26:

Kızlar çok şükür evime geldim bu akşam. Ebru’m naptı ya onu da aramak istiyorum ama hastanededir telefonla konuşması pek mümkün olmaz doğru olmaz diye arayamıyorum, hep dualarımdaydı.. Hayırlısıyla Gülce’mizi kucağına alsın inşallah.

Kızlar ben eve geldim.. Geldim ama hesaba katmadığım bişey vardı o da misafirler :\ Birileri geliyooor birileri gidiyor. Her gelene tabak hazırlıyorum, 2 demlikçay kaynattım, çayları tazeleyip duruyorum, hurmalarını zemzemlerini poşetliyorum. Annem babam anılarını anlatıyorlar tabi tüm yük benim üzerimde. İşin diğer bi kötü kısmı da, sınav haftamdayım. Yarına 2 tane ödev teslimim bitane de bol ezber gerektiren bi sınavım var. Daha ne ödevlerimi yapabildim ne kapak açıp çalışmaya başlayabildim L Şu 2-3 gün misafirlerimiz böyle eksik olmaz, Cuma gününe kadar sınavlarım da devam ediyor. Benim şu durumda topiğe uğramam hiç mümkün gibi görünmüyor çünkü geldiğimde baya bi kalmam lazım geçmşte neler oldu az çok bakmam öğrenmem lazım, yeni gelen çok arkadaş olduğunu biliyorum onlarla tanışmam lazım kendmi tanıtmam lazım baya zamana ihtiyacım olacak :\ Gerçekten ben bu misafir olayını hiç hesaba katmamıştım, çok kötü oldu :\ Hakkınızı helal edin ne olur.. İnanın elimde olmayan bişey. Salı günü döneceğim demiştim sözümde duramadığım için çok mahcubum L Cuma günü yine bildirimimi yapacağım muhakkak.. Şimdi hemen çıkmam gerekiyor bugün bana uyku yok.. Bikaç gün sonra yeniden eskisi gibi görüşmek dileğiyle.

Hepiniz Allah’a emanet olun….

canım tubişim sen rahat ol, cuma bildirimini yap yeter. anlıyoruz elbet durumunu, çook öpüyorum seni :16:

Tavug'u tost makinesine koyarak izgara yapiyorum :56:

Demekki o yüzden dünden bugüne tek 200gr azaldi :26: Pöfff bende gitmek istemiyorum, ama sende gel yalniz kalma evde diyorlar uyup gidiyorum. Birdaha meyve yemeyecegim ögle'den sonra! :kkk:

Evet Türk'üm, aslinda Türkcem bir coguna göre gayet iyi, ama kepek aklimda hem cavdar diye kaliyor unutuyorum, yanlis yazmamak icin cevirerek yaziyorum :34: Bu arada sonucta ekmek siyah :27::9::9::9:

O mesaji yazarken yarim uyku halindeydim, konunun anasi gibi en son ben kapatip yatiyorum, üstlerini örtmeden gecmiyim dedim :9::9:

Aynen evde olsam meyve yemezdim :1:
Daha bircok sey vardi israr edilen ama bende "ayip olmasin" diye yedim :27: Saka bir yana cok leziz görünüyordu meyve tabagi, herkes dalinca bende bir tarafindan tuttum meyvelerin :17::9:

Hakikaten mi, cok sasirdim :53: Ben neymisim be abi :52::9::9:
Ben insanin yatisini nette yazma seklinden anlarim :51::51::51::9::9::9:

çavdar ya da tam buğday ekmeği tüket, kepek ekmek önerilmiyor canım :31: yani her kara ekmek bir değil :27: tavuğu tost ekmeğinde yapmanda çok ilginç :27: ama tadı döner gibi oluyordur sanırım, güzel oluyordur yani. ama ben cesaret edemem yakarım kesin tavuğu olmaz yani :9:

Menüm

1 salatalik + Omlet :
2 yumurta,
1 avuc maydonoz,
1 adet taze sogan,
1 tatli kasigi yag

1 dilim ekmek
2 tabak Ezogelin corbasi

su 1lt

su olmamış canım, spor da göremiyorum. en az 2,5 lt su olmalı :31: su içmediğin diyet gününü yarım bir diyet günü sayabilirsin :50:

Kizlar benden bugünlük bukadarcik,
3gün sonra sinavim var, daha konulari özetlemedim.
Bisürü ezberlemem gereken sey var ki benim ezberim pek iyi sayilmaz :50:

Görüsmez üzere,
öpüldünüz :54:

kolay gelsin tatlım, başarılı olursun umarım. iyi geceler :16:

Bugünkü Menüm
(Ayran Detoksu 1.Gün)

sabah(09:30)

1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk beyaz peynir
yarım salatalık
marul+roka+maydonoz
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
++++++
daha sonra ayran detoksu karışımı 2 saat arayla içtim
+++++++++
2,5 lt su, 3 fincan yeşilçay, 1 bardak şekersiz çay
30 dk yürüyüş, 1 saatlik pilates, yapabilirsem eğer 30 dklık walk at home yapıcam :16:

:42:

çok güzel menü emoşum, afiyet olsun :16:

ayyyy inş. cnm :D 2.8 i nası ölçtüm bilio musun 1 bardak 200 ml bende büyük bardakları çıkardım evde onlarda 300 ml :D arada okulda içtiğim filan valla oturup hesaplamışım :D 6 büyük bardak 1 litre şişe içtim hatta o şu an 3.4 oldu tuvalette yatcam bu gece 3 bardak çay 1 bardakta bitki çayı içtim :52:

ay süpeeer :52:

yok tatlım bu 3 gün mecburum, yoksa cuma 4 çıkıcaaaammmm :25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

hee + çıkcam demek istemişsin 4 çıkmış :9: canım yine düşersin eksiye sen benim dediğim gibi yap, akşam ya salata ya yoğurt ye, ayran çok az, sağlığın en önemlisi :34:

evet :kkk: çıtır olacak bu takım :32:

burcu sen hakkaten tuvalette yat ben ayran sayesin de mahvoldum yaa yarım saate bir tuvaletteyim :52:

yaa çok güzel sonuç alacaksınz kesinnnn :52: oleeey :32:ben de yarın yapcam sanırım detoks :32:

kızlar yazmayı unutmuşum bi de activia sade yemiştim öğleye doğru. ayran yan etki yapmasın diye :1: bu sbah doktorumu da aradım kadın bıktı artık benden en son bu kadar kararlıysn yap dedi uğraşamıcam senle dedi :9: alerji hapım var normalde haftada 1 alıyorum zayıflıcam diye hastanelik olmayayım diye 2 gün üst üste al dedi :9: şimdilik bi sıkıntı yok bakalım yarın nasıl olcak :26:

ay canım cidden ya, alerjin var ve sen ayran detoksu yapıyorsun :18: aman dikkat et yaa :50:

Buse'cim, sen merak etme, eksi için elimden geleni yapıyorum, 1,5saat spor yaptım bugün.. öğlen ızgara balık-salata yedim, akşam ayran :) neyse menümü sonra yazarım ama yüzünü kara çıkarmamak için çok çabalıcam söz :)

geçmişi okuyorum, hatta yorum da yazıyorum ama neden öyle oldu ki? acaba cvp mı yazmadım, özür dilerim tatlım ya, daha dikkatli olurum ;)

cnm, hocayla konuştum, ağırlık şişirir dedi, kendi vücüt ağılığınla hareket yapmalıymışsın,dumble falan yok ama yumruklar sıkılı olacakmış... her hareketin mesela 25 kezden 3-4set olacakmış.. zamanla setleri artıracakmışsın, sayıyı değil.. aklına gelen tüm hareketleri yapsın diyor, internetten dumble ile yapılan hareketlere bakıp onları yapacakmışsın önce, işte kollar önde kaldırma,yanda kaldırma, arkada, yukarda geri doğru vs vs.. nette resimleri vardır dedi.. bir de sonrasında yukarı uzanma yapsın dedi son noktasına kadar ama zorlayarak, bu halde 10-20 sn (zamanla) durup dinlenecekmişsin(kollar aşağı sarkıtıp), sonra elma toplar gibi bir kol sonra diğer kol.... kolları ölçsün başlamadan,hergün yaparsa 1 ay incelme olur biraz dedi.. :52::52::52::52:

basen en zor bölgeymiş.. uzun adın yürüyüş o bölgedeki kan akışını hızlandırır, genel olarak iyi gelir dedi... yerde yan yatarak iki bacak bitişik azıcık yukarı kalkacak sonra yaylanma yapılacak bacakları indir-kaldır şeklinde (her 2 yönde dayanabildiğin kadar) , yerde makas işe yarar dedi bir de power plates hareketleri varmış ama onlar özelmiş, uzmanla yapmak lazımmış... kollar kadar hızlı sonuç alamaz ama fark eder dedi... bööle yani tatlım...

çook teşekkür ederim ilgilendiğin için canım, uyacağım hocanın dediklerine :31: yani ben şimdi dambell a yapılan kol hareketlerini dambel olmadan yumruğumu sıkarak yapacakmışım öyle mi :26: bacak da sanırım yana bacak açma hareketini diyorsun dimi :26:

bugünkü menüm:

lightsüt +nesfit

2 kuru incir

kocaman bi bardak ayran

çok güzel menü cerenciiim, afiyet olsuun :16:

Kızlaaarrr,

bugün 1,5 saat hocayla spor yaptım ya, inanamazsınız canıma okudu.. manyak bi şey yani bu personal training... midem bulanıodu artık... bööle giderse çok etkili bişey olucak bu :) haber veriyim dedim....

canım yarın her yerin ağrımaz umarım, çok yüklenmişsin sanki birden kendine :26:

alemsin zelişim :9: mesaj alınmıştır, not ettim :34: biz de seni çok seviyoruz, zayıflayacaksın orası kesin, ondan kaçış yok :32:

ben kaçtım kızlaaarr, çok yorgunum, muhtemelen yrn yürüyemeyeceğim , uyumaya gidiyorum :))
öptüüümmmm....

öptüm cerencim ben de :54:ben de bunu dedim işte çok yüklendin kendine :9:

iyi geceler :31:

limonlubrokoli canım bugün az oldu yediklerim ama mercimekli köfteyi dengelemek için değil hatta biraz daha yiyebilirdim dediğim gibi karatayda tavsiye edilen bir yemek.ama regl den dolayı sancım vardı o yüzden yiyemedim pek fazla bugün.

çok beğendim, pek beğendiiim :52: böyle giderse 1,5 verirsin bu hafta burcuuuu :16:

oo bir detokscu daha doğuyoor :32: ben de perşembe yapacağım, hatta yarınki kiloma göre erkene alıp yarın yapabilirim :32:

ben de merak etmeye başlamıştım seni :31: kolay gelsin tatlım işin zor, sık gelemesen de mutlaka menülerini burda paylaş venüscüm, başarılar sana :16:

ay ebrucuum, asıl seni sormalııı :52: karnın burnunda halinle buraya uğramışsın maşallah :9: iyi haberlerini bekliyoruz haftayaa :16: biz bomba gibiyiz, her şey yolunda :34:

zelişcim ben de katılıyorum ayşenin yorumlarına, protein eksik. ayranın protein ve karbonhidrat oranı birbirine çok yakın zaten, aynı şekilde süt ve yoğurdun da böyle. sana daha yoğun bir protein lazım. ve protein almazsan şu korkulan yüz çökmesi, oranın buranın sarkması durumu söz konusu olur, bunu da unutma. mutlaka sabah yumurta tüket. haşlanmasını beklemene lüzüm yok. tavayı kızdır coss diye kır yumurtayı üzerine, 1 dk içinde yağsız omletin hazır. yağsız menemen de yapabilirsin :34:

canım tubişim sen rahat ol, cuma bildirimini yap yeter. anlıyoruz elbet durumunu, çook öpüyorum seni :16:

çavdar ya da tam buğday ekmeği tüket, kepek ekmek önerilmiyor canım :31: yani her kara ekmek bir değil :27: tavuğu tost ekmeğinde yapmanda çok ilginç :27: ama tadı döner gibi oluyordur sanırım, güzel oluyordur yani. ama ben cesaret edemem yakarım kesin tavuğu olmaz yani :9:

su olmamış canım, spor da göremiyorum. en az 2,5 lt su olmalı :31: su içmediğin diyet gününü yarım bir diyet günü sayabilirsin :50:

hee + çıkcam demek istemişsin 4 çıkmış :9: canım yine düşersin eksiye sen benim dediğim gibi yap, akşam ya salata ya yoğurt ye, ayran çok az, sağlığın en önemlisi :34:

yaa çok güzel sonuç alacaksınz kesinnnn :52: oleeey :32:ben de yarın yapcam sanırım detoks :32:

ay canım cidden ya, alerjin var ve sen ayran detoksu yapıyorsun :18: aman dikkat et yaa :50:

çook teşekkür ederim ilgilendiğin için canım, uyacağım hocanın dediklerine :31: yani ben şimdi dambell a yapılan kol hareketlerini dambel olmadan yumruğumu sıkarak yapacakmışım öyle mi :26: bacak da sanırım yana bacak açma hareketini diyorsun dimi :26:

canım yarın her yerin ağrımaz umarım, çok yüklenmişsin sanki birden kendine :26:

alemsin zelişim :9: mesaj alınmıştır, not ettim :34: biz de seni çok seviyoruz, zayıflayacaksın orası kesin, ondan kaçış yok :32:

tam 1.5 olmaz busi ya regl oldum olcam şişim şu an :14:

busecim inş. kalmaz şişlik dediğin gibi şuan var karnımda hissediyorum ama cumaya kadar hafiflerim inş.

iyi geceler çıtır kızlarrrrrrrrrrr :D

iyi kızlar cennete kötü kızlar her yere çıtır kızlar nereye nereye de giderler :64::64::64::64:

çocukluum geldi aklıma bak :43: :60::60:

tam 1.5 olmaz busi ya regl oldum olcam şişim şu an :14:

ay zorun ne senin burcuuuuuu :52: görende bu hafta kilo verememiş falan sancak yaa :9: güzel gidiyorsun güzel, merak etmeee :52: 1,5 olmasın da 1 olsun ne olacaaak :32:

busecim inş. kalmaz şişlik dediğin gibi şuan var karnımda hissediyorum ama cumaya kadar hafiflerim inş.

inşallah canım :55: benim de bugün göbişim çok tombikleştii, çok şiştim regl mi yaklaşıyor ne :26: regl günlerimi hayatımda hiç saymadım bu arada ben. hangi gün olacağımı dahi bilmem yani. yaklaştı diye hissederim sadece uzun zaman geçinceeee :52:

iyi kızlar cennete kötü kızlar her yere çıtır kızlar nereye nereye de giderler :64::64::64::64:

ay evet yaa ne dinlerdik, ne eğlenirdik ama dimi burcu yaaaaaaaaa :50: ben de içlendim bak şimdiii :5:

sana da iyi geceler çıtırcııkk :54:

buseeeeee senin alıntılarını da alıntılamak pek bi zor :9:
nurun mesajını yanlış okumuşsun kız :9: tost makinesin tavuk ızgara yapıyomuş tavuklu tost değil :9: bende yapıyorum bazen ızgarayı çıkarıp açana kadar tost makinesi rahat geliyo :)

busiiii kursum bitti ondan hüzünlendim yaaa

inat ettim bu hafta 1. olcaz bende 1. olabilirim :P doktorumdan onay aldım zorla da olsa :9: probiyotik yoğurt yiyip ilacımı aldıktan sonra sıkıntı yok canım bişey olursa da 1 serumla kaya gibi oluyorum :9:

limonlubrokoli canım bugün az oldu yediklerim ama mercimekli köfteyi dengelemek için değil hatta biraz daha yiyebilirdim dediğim gibi karatayda tavsiye edilen bir yemek.ama regl den dolayı sancım vardı o yüzden yiyemedim pek fazla bugün.

anladım canım :) ayşecim bu arada uzun uzun nickimi yazmana gerek yok emoş de :9:

ahahaha deli gibi oynardık bu şarkıyla :9: iyi geceler tatlım :)

ay zorun ne senin burcuuuuuu :52: görende bu hafta kilo verememiş falan sancak yaa :9: güzel gidiyorsun güzel, merak etmeee :52: 1,5 olmasın da 1 olsun ne olacaaak :32:

inşallah canım :55: benim de bugün göbişim çok tombikleştii, çok şiştim regl mi yaklaşıyor ne :26: regl günlerimi hayatımda hiç saymadım bu arada ben. hangi gün olacağımı dahi bilmem yani. yaklaştı diye hissederim sadece uzun zaman geçinceeee :52:

ay evet yaa ne dinlerdik, ne eğlenirdik ama dimi burcu yaaaaaaaaa :50: ben de içlendim bak şimdiii :5:

sana da iyi geceler çıtırcııkk :54:

kız deme 1.5 versem kötü mü darısı haftaya artık :9: ay böle dans filan uydururduk ona yaaaa :60:

buseeeeee senin alıntılarını da alıntılamak pek bi zor :9:
nurun mesajını yanlış okumuşsun kız :9: tost makinesin tavuk ızgara yapıyomuş tavuklu tost değil :9: bende yapıyorum bazen ızgarayı çıkarıp açana kadar tost makinesi rahat geliyo :)

busiiii kursum bitti ondan hüzünlendim yaaa

inat ettim bu hafta 1. olcaz bende 1. olabilirim :P doktorumdan onay aldım zorla da olsa :9: probiyotik yoğurt yiyip ilacımı aldıktan sonra sıkıntı yok canım bişey olursa da 1 serumla kaya gibi oluyorum :9:

anladım canım :) ayşecim bu arada uzun uzun nickimi yazmana gerek yok emoş de :9:

ahahaha deli gibi oynardık bu şarkıyla :9: iyi geceler tatlım :)

bnde ya balığı filanda yapıorum valla tost makinesinde :1: temzilik kısmı zor gelio bazen ama kızartmadan iyidir :9:

Kızlar ben ders çalışıyorum, herkese iyi geceleer:16:

kolay gelsin canım inş. en güzel şekilde verrsin sınavlarını :)

Son düzenleme:
yediğim en yağsız dönerdi sanırım ya :D aldığım yer daha önce çalıştığım yer adam hacı öle çok olsun die deri filan karıştırmıo içine :52: bnde cumrtesi pazar yapcam cnm ya okula götürmek istemiorum hafta sonu evdeyim yaparım dedim sen yap bakalım bn burda az yağlı peynir bile bulamıorum 4 tane marketin içinde bazen ayranı lihgt bilmiorum artık :9:

canım yok zaten light falan bulamadım normal ayran aldım aynı sonucu alıyolarmış normal içenlerde aman 1 kilo gitse bile yeter bana

Menüm

sabah 8 30
1 süt
1 elma

öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran

akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran

su 2 litre
40 dk yürüyüş

menülerin çok güzelleşti zelişcim böyle devam et güzel sonuçlar alıcaksın inş.

Beni gören olmadı sanırım :9:Ben kaçıyorum şimdilik. Henüz doğum olmadı. İnşallah planlanan gibi 4 ünde olacak. Ama ben artık kendimi kötü hissediyorum. O yüzden duramıyorum burda uzun süre. Öpüyorum hepinizi :16:

canım tüh görüşemedik ben gitmişim sen gelmişsin hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım

Kızlar çok şükür evime geldim bu akşam. Ebru’m naptı ya onu da aramak istiyorum ama hastanededir telefonla konuşması pek mümkün olmaz doğru olmaz diye arayamıyorum, hep dualarımdaydı.. Hayırlısıyla Gülce’mizi kucağına alsın inşallah.

Kızlar ben eve geldim.. Geldim ama hesaba katmadığım bişey vardı o da misafirler :\ Birileri geliyooor birileri gidiyor. Her gelene tabak hazırlıyorum, 2 demlikçay kaynattım, çayları tazeleyip duruyorum, hurmalarını zemzemlerini poşetliyorum. Annem babam anılarını anlatıyorlar tabi tüm yük benim üzerimde. İşin diğer bi kötü kısmı da, sınav haftamdayım. Yarına 2 tane ödev teslimim bitane de bol ezber gerektiren bi sınavım var. Daha ne ödevlerimi yapabildim ne kapak açıp çalışmaya başlayabildim L Şu 2-3 gün misafirlerimiz böyle eksik olmaz, Cuma gününe kadar sınavlarım da devam ediyor. Benim şu durumda topiğe uğramam hiç mümkün gibi görünmüyor çünkü geldiğimde baya bi kalmam lazım geçmşte neler oldu az çok bakmam öğrenmem lazım, yeni gelen çok arkadaş olduğunu biliyorum onlarla tanışmam lazım kendmi tanıtmam lazım baya zamana ihtiyacım olacak :\ Gerçekten ben bu misafir olayını hiç hesaba katmamıştım, çok kötü oldu :\ Hakkınızı helal edin ne olur.. İnanın elimde olmayan bişey. Salı günü döneceğim demiştim sözümde duramadığım için çok mahcubum L Cuma günü yine bildirimimi yapacağım muhakkak.. Şimdi hemen çıkmam gerekiyor bugün bana uyku yok.. Bikaç gün sonra yeniden eskisi gibi görüşmek dileğiyle.

Hepiniz Allah’a emanet olun….

canım sen burayı düşünme biz burdayız. sen diyetine dikkat et yeter önemli olan bu. annenlerin hayırlısıyla dönmesinede sevindim. en kısa zamanda dönmen dileğiyle :54::54:

Menüm

1 salatalik + Omlet :
2 yumurta,
1 avuc maydonoz,
1 adet taze sogan,
1 tatli kasigi yag

1 dilim ekmek
2 tabak Ezogelin corbasi

su 1lt

menün güzel ama saatler güzel değil . napalım sende böyle vericeksin herhalde. ama veremezsen bilki saatlerinden dolayı canım

sorma busii ya çok sıcaktı bugün piştim gelir gelmez eve babetlerimi yazlık ayakkabılarımı çıkardım yarın da böyle olursa hava giyicem:16:

ayy burcuuuuuu ikisine de çok sevindim :52: inşallah diğer sınavların da çok güzel geçer bebebiğim :16: tabi cuma günü gelicek olan -ler de :52:

ebrucum light diye kasma yarım yağlı olanlar var onlaran kullan bizim markette yarım yağlı kalmamış light da 1 tane kalmış ben normalde yarım yağlı alıyodum. mecbur kaldım light almaya. bu arada baharat güzel tavsiye ederim :34:

burcu süpersiiiiiinnnnn :52: :46: bu arada o suyun 2,8 olduğunu nasıl ölçtün yaaa :52:

1. akşamdan suya koy canım sabaha rahat oluyo :)
2. yeşil mercimek önemli çünkü glisemik indeksi düşük olduğu için uzun süre tok tutma özelliği var şekil 1.A ben akşama kadar sadece karışımı içtim ve acıkmadım :52: daha çok özelliği var da şimdi saymakla bitmez :)
3. yağsız yoğurt şart değil canım normal yoğurtla yapanlarda aynı sonucu almışlar :34:

venüsüm ya kolay gelsin canım inşallah çok iyi sonuçlar alıırsın :16:

çok az geldi gözüme özellikle akşam yemeği ama mercmekli köfteyi dengeledin galiba :) afiyet olsun canım :)

kızlaaaar ben karışımı 2 tane yarım ltlik su şişesine doldurdum okulda, kursta ara ara içtim :52: kzın biri sordu ne içiyosun diye detoks yapıyorum dedim bütün sınıfa tarifi verdim sonra :52: yakında herkesin elinde bi ayran şişesi göreceğiz :9:

iyi akşamlar ebrucum görüşürüz öpüldün en kocamanından :54:

venüüüüüs iyi uykular canımcım gece gelirsen laflarız :34:

dünyanın en tatlı hamişi gelmişşş :16: biz süperiz ebrucum cumaya bomba gibi geliyoruzzzz senin ve bebişimiz için :16: asıl sen nasılsın 2 gün kaldı Gülce'mizin gelmesine :16::nazar: inşallah sıkıntısız sağlıklı doğum geçirirsin ve yavrunu sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninle kaptancığımmm :16::16:

zeliş biraz daha geçsin o akşam yediğin ekmekler de azalıcak 1-2 gün sonra en fazla 1 dilim olsun akşam yemeğinde. suyu da 2,5 yaparsın yatana kadar :) afiyet olsun bebeğim:16:

tamam canım light bulamadım almadım normal aldım. bugün denemeye başlıyorum hadi hayırlısı

bugünkü menüm:

lightsüt +nesfit

2 kuru incir

kocaman bi bardak ayran

menün çok güzel canım
ya bişey sorcam yaptığın sporu biraz anlatırmısın inan hiç duymamıştım. :26::26:

Back
X