Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

$63735_10151548675114848_302834031_n.webp$386581_10151626595334848_1773536973_n.webpEki Görüntüle 675259

ahahahah çok seviyorum böle şeyleri :D haberede dikkat :40:

buseeeeee senin alıntılarını da alıntılamak pek bi zor :9:
nurun mesajını yanlış okumuşsun kız :9: tost makinesin tavuk ızgara yapıyomuş tavuklu tost değil :9: bende yapıyorum bazen ızgarayı çıkarıp açana kadar tost makinesi rahat geliyo :)

busiiii kursum bitti ondan hüzünlendim yaaa

inat ettim bu hafta 1. olcaz bende 1. olabilirim :P doktorumdan onay aldım zorla da olsa :9: probiyotik yoğurt yiyip ilacımı aldıktan sonra sıkıntı yok canım bişey olursa da 1 serumla kaya gibi oluyorum :9:

anladım canım :) ayşecim bu arada uzun uzun nickimi yazmana gerek yok emoş de :9:

ahahaha deli gibi oynardık bu şarkıyla :9: iyi geceler tatlım :)

ay sen kursun bitti diye üzüldüüün kıyamaam :29: umarım bir şey olmaz şu ayran detoksu yüzünden sana emoş :18:

bir dee ben hiç tost makinasında tavuk balık yapmadım, yanar dedim ondan. nasıl yapılıyor bilmiyorum ki :27:

Gunaydin kizlar
Stresli bir sinav gununden daha hepinize merhaba:)

günaydın tubacım. mesaj sayıların çok problemli, venüs de bir çok arkadaş da sürekli sınavlara girip çıkıyor senin gibi. ama 5 katılımları çok az da olsa sürüyor tubacım. :26: bu hafta katılımın yok, mesaj sayılarını sayıp göndermiyorsun, geçmişi zaten okumuyorsun onu anlıyorum sınav haftan olduğu için. ama bütün bunların üzerine umarım kilo alıp listeyi etkilemezsin. :47:

burada bir takımız, ve cerenin kaçamaklarından sonra kendini toparlayıp gösterdiği hassasiyeti hepinizden bekliyorum. :20:

Günaydıın nerdesiniz kimse yok :16:

günaydın zelişim yaa, geç oldu bugün kahvaltım falan. dün 3 te yattım yine şaştı benim uyku düzeni :27:

kız deme 1.5 versem kötü mü darısı haftaya artık :9: ay böle dans filan uydururduk ona yaaaa :60:

bnde ya balığı filanda yapıorum valla tost makinesinde :1: temzilik kısmı zor gelio bazen ama kızartmadan iyidir :9:

kolay gelsin canım inş. en güzel şekilde verrsin sınavlarını :)

eveet danslaar :9: yonca evcimik in şarkılarında makarina falaan :27: 1,5 da verirsin canım yaa iyisin bu haftaa :32:

canım yok zaten light falan bulamadım normal ayran aldım aynı sonucu alıyolarmış normal içenlerde aman 1 kilo gitse bile yeter bana

menülerin çok güzelleşti zelişcim böyle devam et güzel sonuçlar alıcaksın inş.

canım tüh görüşemedik ben gitmişim sen gelmişsin hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım

canım sen burayı düşünme biz burdayız. sen diyetine dikkat et yeter önemli olan bu. annenlerin hayırlısıyla dönmesinede sevindim. en kısa zamanda dönmen dileğiyle :54::54:

menün güzel ama saatler güzel değil . napalım sende böyle vericeksin herhalde. ama veremezsen bilki saatlerinden dolayı canım

tamam canım light bulamadım almadım normal aldım. bugün denemeye başlıyorum hadi hayırlısı

menün çok güzel canım
ya bişey sorcam yaptığın sporu biraz anlatırmısın inan hiç duymamıştım. :26::26:

ebruuuuuuuuu ben de bugün yapacağım, beraberiz bu yoldaaaaaaa :51:

günaydın bebişlerim :) nasılsınız bugün :) geçmişi okuyayım biraz geliyorum :)

günaydın emoşumm :16:

Busi sarkmak istemiyorum daha çok protein olacak söz :kkk:

aferin zelişimeeeeeeee :72:

Eki Görüntüle 675204

hahahaa ne güldüm yaaaa :9: buseee bak senin adama napmışlar :9:

ay benim adamımı ne etmişler, ne yapmışlaaaaaaarrrrrr :52: vah başıma gelenler tüh tüh tüüühhh :27:

çok isabetli olmuş yaaaa, ben de öyleyim yalnız şu sıralar. annem yiyor, ben de yeme annem yeme gülüm diyorum :9: hocama çekmişim demekk :1:

günaydın kızlar:16:

günaydınn ayşeciim :16:

busecim resim koy lütfen çok merak ediyorum farkı benim hedefimde 55-52 arası:52: herkes yok artık diyor ama bu sefer olacak:8:

tamam canım hemen koyuyorum öyleyseeeeeee :21: senin boyun kaç amaa? benimki 1.58 :31:

kızlarrrrr köyden teyzem geldi bi sürü ot filan getirmiş yememe izin var mı yapılışını anlatayım hem az yağ ile ben kendime daha az yağ ilede yaparım soğan ve otu kavuruosun isteğe göre üzerine az biraz fırında pişmiş mısır ekmeği doğruosun hepsi böle yapılıo :26:

canım bu kadar aklın kalacaksa 1 tatlı kaşığı yağla kendine az bir şey yapabilirsin, mümkünse z.yağı olsun :34: ve geçe kalmadan ye bitir, öncesinde de yeşil çay içmiş ol :31: ekmekleri de dikkatli ye :54:

ay sen kursun bitti diye üzüldüüün kıyamaam :29: umarım bir şey olmaz şu ayran detoksu yüzünden sana emoş :18:

bir dee ben hiç tost makinasında tavuk balık yapmadım, yanar dedim ondan. nasıl yapılıyor bilmiyorum ki :27:

günaydın tubacım. mesaj sayıların çok problemli, venüs de bir çok arkadaş da sürekli sınavlara girip çıkıyor senin gibi. ama 5 katılımları çok az da olsa sürüyor tubacım. :26: bu hafta katılımın yok, mesaj sayılarını sayıp göndermiyorsun, geçmişi zaten okumuyorsun onu anlıyorum sınav haftan olduğu için. ama bütün bunların üzerine umarım kilo alıp listeyi etkilemezsin. :47:

burada bir takımız, ve cerenin kaçamaklarından sonra kendini toparlayıp gösterdiği hassasiyeti hepinizden bekliyorum. :20:

günaydın zelişim yaa, geç oldu bugün kahvaltım falan. dün 3 te yattım yine şaştı benim uyku düzeni :27:

eveet danslaar :9: yonca evcimik in şarkılarında makarina falaan :27: 1,5 da verirsin canım yaa iyisin bu haftaa :32:

ebruuuuuuuuu ben de bugün yapacağım, beraberiz bu yoldaaaaaaa :51:

günaydın emoşumm :16:

aferin zelişimeeeeeeee :72:

ay benim adamımı ne etmişler, ne yapmışlaaaaaaarrrrrr :52: vah başıma gelenler tüh tüh tüüühhh :27:

çok isabetli olmuş yaaaa, ben de öyleyim yalnız şu sıralar. annem yiyor, ben de yeme annem yeme gülüm diyorum :9: hocama çekmişim demekk :1:

günaydınn ayşeciim :16:

tamam canım hemen koyuyorum öyleyseeeeeee :21: senin boyun kaç amaa? benimki 1.58 :31:

canım bu kadar aklın kalacaksa 1 tatlı kaşığı yağla kendine az bir şey yapabilirsin, mümkünse z.yağı olsun :34: ve geçe kalmadan ye bitir, öncesinde de yeşil çay içmiş ol :31: ekmekleri de dikkatli ye :54:

kız aklım kalmaz mı aylardır teyzem gelsin die bekliorum bol bol dua ettm otlar erkenden çıksın die :52: zaten bizde hep zeytinyağı cnm öğle yemeğimde yicem sadece mısır ekmeğinide çok az yicem söz :42::42::42:

kız aklım kalmaz mı aylardır teyzem gelsin die bekliorum bol bol dua ettm otlar erkenden çıksın die :52: zaten bizde hep zeytinyağı cnm öğle yemeğimde yicem sadece mısır ekmeğinide çok az yicem söz :42::42::42:

tamam burcum afiyet olsun, diyetini etkilemez akşamına hafif geçirirsen bence. perşembe olsa bugün kesinlikle razı olmazdım :27:

bugün 500 mail listesini girmeliyim sistemimize :ssz: 3 gün gezmenin iş yapmamanın sonu bu. bittim mahvoldum. 350 yapmak zorundayım en az, yoksa bu hafta azar yiyeceğim :18: söz verdim yapmalıyım :kkk: bugün aktif olamayacağım kızlar, akşama burdayım anca :31:

bu aradaaaaaaaaaa

herkese günaydııınnnnnnnnnnnnn :16:

otsa bol bol ye o zman canım :9:

tamam emoşşş :D

yok artıııııkkkkkkkk :53: süpermiş yaa buu :9:

ben yaparım bunu ama babam ve kardeşim kızar yani, annemle yaşıyor olsak bu şekilde annemin psikolojisini etkileyip zayıflatabilirdim valla :27:

hatta tek yaşayan şişman bir insan olsam kesin yapardım :9:

ahahahahha bnde babamı zayıflatır mıyım die düşündüm ama yok yediklerini saysam sana bn 1 haftada anca yerim diyetli halimle ki yiyemem çünkü hepsi cısss şeyler :52:

kızlarrrrr köyden teyzem geldi bi sürü ot filan getirmiş yememe izin var mı yapılışını anlatayım hem az yağ ile ben kendime daha az yağ ilede yaparım soğan ve otu kavuruosun isteğe göre üzerine az biraz fırında pişmiş mısır ekmeği doğruosun hepsi böle yapılıo :26:

bol bol ye canım afiyet olsun mısır ekmeğininde tadına bak ince bir dilimde yiyebilirsin

busecim bekliyorum resimlerini benim boyum 170

hee + çıkcam demek istemişsin 4 çıkmış :9: canım yine düşersin eksiye sen benim dediğim gibi yap, akşam ya salata ya yoğurt ye, ayran çok az, sağlığın en önemlisi :34:

çook teşekkür ederim ilgilendiğin için canım, uyacağım hocanın dediklerine :31: yani ben şimdi dambell a yapılan kol hareketlerini dambel olmadan yumruğumu sıkarak yapacakmışım öyle mi :26: bacak da sanırım yana bacak açma hareketini diyorsun dimi :26:

çok güzel menü cerenciiim, afiyet olsuun :16:

canım yarın her yerin ağrımaz umarım, çok yüklenmişsin sanki birden kendine :26:

öptüm cerencim ben de :54:ben de bunu dedim işte çok yüklendin kendine :9:

iyi geceler :31:

walla Buse, bugün biraz daha fazla ağrım var ama asıl yrn çıkar diyor arkadaşlar.. bakalım görcez.. yüklendi hoca walla napıyım, verdik o kadar para, katlanıcaz artık :)
rica ederim cnm bu arada, ne demek, yerde yan yatarak bacak açıp kapama makas ama bir de yerde yan yatarken, bacaklar kapalı, hafif yukarı kaldırıyorsun , yerden 1 karış, sonra yaylanıyorsun 3-5cm yukarı aşağı leklinde, yere değmiyor bu arada onu diyorum...
dumble yok kollar için evet, şişirir dedi...

bu arada itiraf ediyorum, cuma günü 76.0ı gördükten sonra ptesi 77,6 gördüm, yuh oha falan dedim kendime.. 3 günün sonucu... neyse, bu sabah 76,1 gördüm yine de toparladım,, yrna kesin -ye inerim...

menün çok güzel canım
ya bişey sorcam yaptığın sporu biraz anlatırmısın inan hiç duymamıştım. :26::26:

ya önce 20dk yürüme bandında yürüttü. 6km saat, ve eğim %3.. bu ısınma için, ,zaten beni bayaa terletti... sonra bir odaya aldı..

3 farklı set var. her sette 4-5 hareket.
mesela 1. sette , 20sn şnav,20sn zıplama,20sn kettledumble çalışma(bacak arasından tepeye kaldırma, bacaklar açık çömelmiş halde),sonra ağırlık topuyla(5kg) tependen yere atıyorsun tüm gücünle, yakala yine..sonra yine 20sn şınav benzeri bi şey ama bu sefer sabit durarak
bu 1.setin ilk tekrarı 2-3dk sürüyor.. arada durduryor saati şekil değiştirirken falan..
neyse işte bunları 3 kez tekrarlıyorsun.. arada 1-2dk dinlenme o da ayakta olacak...

bunun gibi 3 seti 3er kez yaptırıyor...ilk set tamamlanınca (3kez yapınca) 2. sete geçmeden 5 dk dinlenme veriyor... böyle hareketler ama inan alışık olmadığımız şeyler... ben pilates yapıyordum, yürüyordum falan ama bunlar başka.. bunların bir üst versiyonunu askeri ağitim olrak veriyorlarmış yurtdışında :52::52::52::52:

hepsi bitince yine 15 dk yürüme bandı var... felaket bi şey yani :52::52::52:

tatlım hiç bilmiyorum ya mısır ekmeği sıkıntı olabilir
mısır ekmeği bence de olmaz Burcuuuuuu...

hadi git işlerini yap bea :D bnde ders çalışcm :32:

gitcem tamaam :9:

kızlar ben okula gidiyorum muhtemelen yine 1 saat sürecek ders :9: öpüyorum hepinizi görüşürüz :)

görüşrüz emoşum :16:

bol bol ye canım afiyet olsun mısır ekmeğininde tadına bak ince bir dilimde yiyebilirsin

busecim bekliyorum resimlerini benim boyum 170

canım 60 kg senin için ideal, aşağısına inersen memiş falan kalmaz haberin olsun :9: önemli olan güzel görünmek sonuçta :23:

walla Buse, bugün biraz daha fazla ağrım var ama asıl yrn çıkar diyor arkadaşlar.. bakalım görcez.. yüklendi hoca walla napıyım, verdik o kadar para, katlanıcaz artık :)
rica ederim cnm bu arada, ne demek, yerde yan yatarak bacak açıp kapama makas ama bir de yerde yan yatarken, bacaklar kapalı, hafif yukarı kaldırıyorsun , yerden 1 karış, sonra yaylanıyorsun 3-5cm yukarı aşağı leklinde, yere değmiyor bu arada onu diyorum...
dumble yok kollar için evet, şişirir dedi...

bu arada itiraf ediyorum, cuma günü 76.0ı gördükten sonra ptesi 77,6 gördüm, yuh oha falan dedim kendime.. 3 günün sonucu... neyse, bu sabah 76,1 gördüm yine de toparladım,, yrna kesin -ye inerim...

ya önce 20dk yürüme bandında yürüttü. 6km saat, ve eğim %3.. bu ısınma için, ,zaten beni bayaa terletti... sonra bir odaya aldı..

3 farklı set var. her sette 4-5 hareket.
mesela 1. sette , 20sn şnav,20sn zıplama,20sn kettledumble çalışma(bacak arasından tepeye kaldırma, bacaklar açık çömelmiş halde),sonra ağırlık topuyla(5kg) tependen yere atıyorsun tüm gücünle, yakala yine..sonra yine 20sn şınav benzeri bi şey ama bu sefer sabit durarak
bu 1.setin ilk tekrarı 2-3dk sürüyor.. arada durduryor saati şekil değiştirirken falan..
neyse işte bunları 3 kez tekrarlıyorsun.. arada 1-2dk dinlenme o da ayakta olacak...

bunun gibi 3 seti 3er kez yaptırıyor...ilk set tamamlanınca (3kez yapınca) 2. sete geçmeden 5 dk dinlenme veriyor... böyle hareketler ama inan alışık olmadığımız şeyler... ben pilates yapıyordum, yürüyordum falan ama bunlar başka.. bunların bir üst versiyonunu askeri ağitim olrak veriyorlarmış yurtdışında :52::52::52::52:

hepsi bitince yine 15 dk yürüme bandı var... felaket bi şey yani :52::52::52:

mısır ekmeği bence de olmaz Burcuuuuuu...

şimdi anladım canım hareketi :26: çok zor o hareket, yandım ben o zamaaan :52:

sen de çok yüklenmişsin spora, inşallah bıkmazsın. çünkü belli ki çok zoorr :52:

albüm yaptım yine kızlaaar :32: öncesi ve sonrası halimi ayşenin isteği üzerine tekrar yayınladım, arkadaş listemdekiler bakabilir :16:

listemde olmayan varsa eklesin görmek için :54:

Back
X