Günaydın kızlar.....
Bugün moralim çok bozuk.Hata hüngür hüngür ağlamak istiyorum.........
2 gün boyunca kahvaltılar hariç diğer öğünler hiç bozmadan ayran detoksunu uyguladım tek bir kaçamak bile yapmadım... 10-12 bardak suyumu içtim günde 3 bardak yeşil çayımı içtim.... Ve bu sabah tartıda sadece -300 gördüm.....55.5 ile başladım ve 55.2 ile bitirdim yani
Bunun nedeni ne olabilir bilmiyorum ama yıkıldım resmen normal diyetimi yapsaydımda ben bu sonucu alırdım hata daha fazla bile sonuç alabilirdim...
Neyse bidaha yapmayacağım kesin....
Belkide spor yapmadığım için öyle olmuştur. Bilemiyorum ama gerçekten çok üzüldüm
Bildirimimi yapayım
geçen hafta 55.7
bu hafta 55.2
fark 0.50
yüzde 0,89
benden bu kadar kızlar.........![]()
ebrucum senin kilon az olduğundan öyleolmuştur sonuçta yağla alakalı sende çok yokmuş :) + çıktığın haftalara göre 500 gr çok iyi bence :)
Kilo Bildirimi
Başlangıç: 87.6 kg
Geçen Hafta (4. Cuma): 81. 2 kg
Bugün (5. Cuma): 79.5 kg
Skor: -1.7 kg
Hedef: 55
NOT: Diyetisyenime Pazartesi gideceğim,
dolayısıyla kilo cetvelimi o zaman değiştireceğim.
venüscüğüm süpersin 7li rakamları görmeye başladın :124::124:
Selam Kızlaaaarrr,
ya malesef çok güzel haberlerim yok, giremedim de sabahtan, toplantımız var, arada çıktım, hemen yazıp geri giricem toplantıya...
sabah tartıda 76.0 ve 75.9 arasında habire gidip geldi, hiç sabitlenmediiiii
hatta 2-3 kez denedim, yok yani hep aynı... bizim tartı önce bir 5 sn dengeliyor kiloyu yanıp sönüyor, sonra sabitleyip gösteriyor.. ama sabitleyemedi işte.. pili de yeni
bence biz bunu 75.9 kabul edelim, yazık bana , her yerim ağrı içinde walla
böyle okse,
başlangıç kilom: 78,6
geçen hafta : 76
bu hafta: 75,9
100gr eksideyim.
yüzdelik: 0,13![]()
100 gr 100 grdır canım sıkmaıcaksın canını 2 gün diyeti bozup kaçamak yapmamış mıydın sen onun sonucu bence ayrıca + çıkmadığın için ayrıca tebrik ediyorum canım :) haftaya çok daha güzel bir sonuç alacağına eminim

hmm bi de, 4-5 gün sonra regl olucam ben kızlar... belki ondandır hmm????
kaçamaktan o kaçamaktan