kızlar meraktan duramadım yüzdeyi hesapladım 1,18888888888888888888 diye gidiyo geçen haftaya göre süperiz
kaptanımıza süper bi hediye olacak bu :124::124:
aynen öyle bu hafta herkes çok iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar meraktan duramadım yüzdeyi hesapladım 1,18888888888888888888 diye gidiyo geçen haftaya göre süperiz
kaptanımıza süper bi hediye olacak bu :124::124:
yine de 36 al deriim![]()
aynen öyle bu hafta herkes çok iyikaptancım çok mutlu olcak gerçekten delisin kızım sen oturup hesapladın mı
![]()
36sını alayım tabi seni mi kırcam busişimmmm![]()
burcuuuu merak başa bela işteders çalışasım yok bende uğraştım azıcık
![]()
buse ben 1,26666 çıkarttım ortalamayı***13. TAKIM 303. ETAP ***
buseb (51,6/51,1/0,5/%0,97)
burcugncy (72/70,7/1,3/%1,81)
dontpanic (103,2/102,5/0,7/%0,68)
limonlubrokoli (67,8/65,4/2,4/%3,54)
mavera87 (70,5/70,4/0,1/%0,14)
mid_night_sun (76/75,9/0,1/%0,13)
prensesss016 (55,7/55,2/0,5/%0,90)
UcukMavi (70,7/69,9/0,8/%1,13)
venuskadini ( 81,2/79,5/1,7/%2,10)
13.TAKIM ORTALAMASI: %0,79
emoşum ve ayşecim bir kontrol eder misiniz? ortalamamız düşük geldi bana![]()
yuvarlarsak 1,27 oluyobuse ben 1,26666 çıkarttım ortalamayı
buse ben 1,26666 çıkarttım ortalamayı
sağol canım yardımın için ve ilgilendiğin için....
Bende bundan 2-3 sene evvel lahana çorbası diyeti yapmıştım ve hiç etkisini görememiştimm... O zamanda çok kızmıştım kendime....
Sonra elma sirkesini denedim 1 ay boyunca ve yine hüsranla sonuçlanmıştı.....
şimdide ayran detoksunu denedim ama buna çok güvenmiştim nerdeyse herkes memnun kalmıştı çok araştırıp başladım ve inan hiç bozmadım ama sonuç yine yine hüseran oldu..... şunu anladım bende detoks uygulamaları iyi sonuç vermiyo galiba vücudumda hiç toksin yok
Neyse yine yardımın için çok teşekkür ederim.
Bidaha detoks falan yok aldım ağzımın payını![]()
canım şimdi de bambaşka bir şey çıkardım. :26: yüzdeleri toplayıp, kişi sayısına bölmüyor muyuz :18:
zaten vermen gereken kilo az kalmış.. sabret detoksu boşvedr
sevgili limonlu brokoli
söze nasıl başlayacağım bilemiyorum. kııııııııız başka hafta mı yoktu benim %3,02 olduğum haftayı buldun kilo verecek
bireyselde birinci olacağım sanıyordum (ki benim kilomda ve benim kadar uzun süredir yarışan biri için hayaldi bu; aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir ihtimal olacağı)
ama bugün tartıda kısa süreli bir kıpraşma yaşadım "acaba mı ki" diye...
Ama o zaman senin hain planlarından haberdar değildim
Özetle; başarın için kutluyorum.. hayallerimi suya düşürsen de başarı hepimizin liimonum brokolim.. (yazım tarzım biraz samimi gelmiş olabilir ama içimden bu şekilde geliyor, kusura bakma![]()
)
evet aynen öyle yapıyosun benm sınavımda vardı böle bi soru1.26 çıkıo cnm gözünden bişi kaçıodur dikkat et yüzde toplamları 11.4 oluyor 9 a bölüosun 11.4/9=1.2666666
canım şimdi de bambaşka bir şey çıkardım. :26: yüzdeleri toplayıp, kişi sayısına bölmüyor muyuz :18:
zaten vermen gereken kilo az kalmış.. sabret detoksu boşvedr
sevgili limonlu brokoli
söze nasıl başlayacağım bilemiyorum. kııııııııız başka hafta mı yoktu benim %3,02 olduğum haftayı buldun kilo verecek
bireyselde birinci olacağım sanıyordum (ki benim kilomda ve benim kadar uzun süredir yarışan biri için hayaldi bu; aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir ihtimal olacağı)
ama bugün tartıda kısa süreli bir kıpraşma yaşadım "acaba mı ki" diye...
Ama o zaman senin hain planlarından haberdar değildim
Özetle; başarın için kutluyorum.. hayallerimi suya düşürsen de başarı hepimizin liimonum brokolim.. (yazım tarzım biraz samimi gelmiş olabilir ama içimden bu şekilde geliyor, kusura bakma![]()
)
tebrik ederim canım seni
eveeeeeetttttt![]()
kızlar telefonun hesap makinesi sapıtmış ondan az önce yanlış çıkmış ortalama, şimdi düzelttim.![]()
yüzdemiz %1,27
lady miydi sizin kaptan???
1. belli 2. kim![]()
lady miydi sizin kaptan???