Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani oturduğum yerden 50 lira kazancam orasıda doğruneyse canım ben çıkıyım gidiyim bitsin bir an önce eve gelip spor yapıcam
![]()
ah benim meleğiiiim seni çok özledim.. Ebru doğum yaptı evet
Dün biz konuşmuştuk yani o konuda sıkıntı yok ama bu saatte belki uyumuş olabilir :44:
Bu haftayı kaptana adama fikri her kimden çıktıysa tebrik ederim.. Eminim Ebru bundan dolayı çok ama çok mutlu olmuştur.. Hemen bakıyorum fotoğrafına da kuzucuğumm
Ben de memnun oldummm :) Meslektaş olucaz yani yakında inşallahKızını da Allah bağışlasın Ayşe abla
Ben de Ayşe abla diye hitab etsem bi mahsuru olmaz inşallah? Şimdi kaptanımıza Ebru diyorum ama, Burcu sana hitaben abla demiş ya ben de ister istemez öyle söyleme ihtiyacı hissettim
![]()
hoş geldin ecemcimben bugün akşam üzeri aradım bir kez, açmadı canım, dinleniyor belli ki diye bir daha da aramadım
afiyet olsun kızlar, menüleriniz çok güzel
burcuuususuyorsan yağ yakıyorsun demekmiiş
canım maşallah ya çok güzel menü
benden çıktı
haklısın tubacım, uyu tabi misler gibiiyi geceler fıstığım
ay hamarat burcuuuuuaferin aferiiin
iyi geceler emoşum, başarılar dilerim sanaa
iyi geceler burcucum![]()
bugün çok yorucu bir gündü kızlar, yine arge çalışmamı yapamadımyarın 800 tane kontak listesi girmem lazım, hepsi son güne kaldı :18: haftada 1000 girmem şart
sabah erkene saat kurup durmadan yapmaya başlayacağım, dakikada 1 mail bulup girebiliyorum, artık 800 maili yapmak kaç saatimi alır siz hesap edin
hepinizi öpüyorum kızlar, bana bol şans dileyin, yarın pek olamayacağım
iyi geceler![]()
emoşşşş yumurtalı kısır şöyle
1 çay bardağı bulguru ıslatıyosun
1 yemek kaşığı salça ile yoğuruyorsun.
1 tane yumurtayı tereyağında çok katı olamayak şekilde pişiriyorsun.bulgura katıp yoguruyorsun.
yeşil soğan ve maydonuzu doğruyorsun bolca katıyorsun içine birazda tuz ve kimyon
ohh hazır
Kızlar 1. Olmuşsunuz tebrik ederim hepinizi haketmiştiniz ama bu hafta bomba gibiydik :)
emoş süpersin bireyselin birinciliğinide kapmisızebru üzülme ya bence sonuç iyi bende uyguladığm hiç bir detoksdan fayda görmedim lahana limon sarımsak uğraştım ama sonuçlar berbat sen diyetine devam et gidecek o kilolar :)
Kızlar bütün geçmişi okudum ama aklımda kalanlar sadece bunlar tartıma yeni pil almama rağmen çalışmadı ona canım sıkıldı okuldanda 1 haftalık rapor aldım annemin yanındayım bu hafta yani anneme ben bakıcam misafirler falan zor olur biraz yemekleride ben pişiricem bu arada :)
vakit bulmakta zorlanabilirim mesaj sayılarım çok karıştı ama sonra düzenliycem şimdi çok uykum var herkese iyi geceler hepiniz çok iyisiniz motivasyon sıfır siz yokken iyi geceler herkese![]()
Kizlar aranizda Mate cayi icen var mi?
Veya bu cayla ilgili bir tecrübesi veya bilgisi?
Birde benim cok yakin zamanda sömestr tatilim bitiyor, yeni döneme girecegim.
Diyetimi univ.deykende dvm etmem icin neler önerirsiniz?
Siz univ.deyken neler getirip yersiniz?
Univ.de bircok cafe, knatin ve büyük yemekhane var ama hergün gzl yemek cikmiyor.
Yemekhaneyi sadece baligini sevdim oda haftada tek 1 kez cikiyor ve kizartma disi unlu bir filet.
Bu konularda yardimlariniza ihtiyacim var kizlar.
Herkes yapmis bende, teker teker hepinizin üzerini örttüm konunun kapisini kapatip cikiyor cok gürültü yaptim bu satte
Iyi geceler citir adaylari :26:![]()
Kizlar birde bir arkadas tam bugday ekmegi yazmis 100%bugday mi veya karisk ama adi tam bugday ekmegi mi?
neden soruyorum:
ben yedigim ekmegi tercüme edince kepek cikiyordu fakat arkadas tam bugday ekmegi yazmis ilgimi cekince almancasina bakmak istedim, yine kepek anlamina gelen kelime cikti.
kafam karisti bu iki seyin arasinda cok fark yokmu ayni sey ama 2 ismimi var?
benim yedigim ekmegin kepek mi tam bugdaymi oldugunu nasil anlarim?
ben cogu zaman Vollkornbrot yiyorum tercümesi kepek diye cikiyor.
tam bugdayli ekmek diye tercüme edincede yine Vollkornbrot cikti.
pöfff ne olaki bu simdi :26:
birde Vollkorn Toastbrot kullaniyorum, o daha beyaz oluyor, ama onunde tercümesi kepekli tost ekmegi, acaba odami yanlis.
sorma nedenim, ekmek yememeye calisiyorum ama kahvaltida genelde yiyorum, bu nedenle cok yanlis bir ekmek mi yiyorum yada iyi bir ekmek mi diyetim icin bilmek istiyorum
kizlar konuyla alakali olmayacak ama mutlaka siddetle izlemenizi tavsiye ediyorum bu belgeseli.
sizofreni hakkinda. aydinlanmamiz ve o tarz insanlara karsi daha sorumlu davranmamiz icin bu belgeselin milyonlara ulasmasi gerektigini düsünüyorum.
cok enteresan ve sohbetimsi bir belgesel kesinlikle izleyin derim.
bu linkten 5 parcalik (10ar dakikalik) belgeselin videolarin ulasabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/psiko...kinlari-paylasim-bilgilendirme-kosesi-12.html
gunaydın kızlar
suan kutuphanedeyim
yarım saat sonra sınavım var, haftasonu sabah sabah sınav olmasına gıcık oldum ama bu sonucusu, bitiyor insallah...
arkadasslar bu arada dun kızım telefonumu suya atmıs, suan calısmıyor.. onun icin ancak kutuphaneye geldiğimde buaraya yazabilicem, bir an once duzelir insallah telefonum, boyle cok zor telefonsuz...![]()
canlarım günaydııııııııııııııııııngeçmişe bakıyorum
![]()
günaydın emoşşşş iyiyizzz sen nasılsın evet hava çok güzel ama ben öğrencime derse gitcem birazdan ya![]()
ahahasüpermiş :) istediğimiz patatesten başlayabilir miyiz
Günaydın kelebeğim iyiyizzz sen nasılsınBurda da hava çok güzel arkadaşımla dışarda "diyet pikniği" yapıcaz bugün
![]()
Kızlaaaaaarrrrrr günaaaayyyyddıııııınnnnnnn :) yeniden geldmm sınavlarrr bitttiiii cok süküüürrrrr ve 55 olmaya karar verdimmmmmmmm lalalalalalalalallalaalaaaa zayıflık hastalıgınaaaaaa yakalandım sanırım daha önce etrafında zayıf gördüklerime aaaa sismanmısss aaaaaaa anneme bak ne de tombişşş demeye basladımmm yaaaaaaaa offf o yüzden 55 e gidiyorummmmm
günaydın ecoşşş hoşgeldin :) geçmiş olsun atlattın sınavları benimkiler daha başlamadı bile :26: bende hedefimi 55e çekicem valla eski halime dönebilirim diye düşündüm :)
Hooosbulduuummm emosss :))) aaaa yaz tatiline gec mi gireceksinizzz bizim 10 mayıs 2 haziran arası final haftası ondan öncede 1 hafta final tatili verirler tek bi ayımız kaldı :) yasasın!
Eveeetttt yapabilirizzzzzz emosssss neden yapamayalımmm kiiiiiiiiiiiiii
bu hafta olcaktı normalde konser haftasıydı inna sıla falan geldi ertelediler vizeleri haftaya cumartesi başlıcak bizm sınavlar. tatile çok geç girmiyoruz sanırım bu dönem 24 mayısta biitiyo bizde dersler biter bitmez sınavlar başlar final tatili vermiyolar10 hazirana kadar sürer finaller 3 hafta falan sürüyo çünkü
ecoooşşşş ben bu paylaşım alanına ne yazcam ya burda herşeyi konuşuyoruz ama utandım şimdi![]()
Aaaaa festivalleride mi erken yaptılarrrrr bizim mayıstaaa olurrr verdikleri tatilde yapıyolarr sıla gecen sene bizim okulaaada gelmisstiiiiiiii kötüydü festival haftası icin normalde cok iyi amaa
Ne yazzcannn kızzz buraya mııı özel bişi mi mesaj at :))
yok canım şenlikler değil bu öyle 3 günlük konser şenlikler mayısta var yine ama sınav çalıştığımdan gidemedim inna geldi bi de![]()
özel değil ya 1. oldum bu hafta bişeyler yazmam gerekiyomuş ne yazacağımı bilmiyorum![]()
Aaa emoooossss Tebriikkkkk ederimm kuzummmmm cok bakamadım listeyeee o zaman hemen yaz ihmal etme ceza puanı alır takım
Bu hafta genel olarak neler yedigini neler yaptıgını neyden kacınıp neyden en cok fayda gördün onları yazzz kuzum
Kızlaaar bugün vizelerim bitti, artık geri döndüm. Şuan telefondan yazıyorum, eve geçeyim de rahat rahat yazayım.
kızlar bu haftaki yaptıklarımı yazdım bi bakın çok heyecan yaptım yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-799.html#post29747140
Kızlaaar bugün vizelerim bitti, artık geri döndüm. Şuan telefondan yazıyorum, eve geçeyim de rahat rahat yazayım.
Emoscummmm tebrik ederim canımmmm cok güzelll olmusss :))
Ayyy gecmis olsunnnn venusscum benmkilerde bittiiii cok sukur :)