Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:56: Bugünkü Menüm :56:

sabah:(09:30)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
2 çeri domates
1 salatalık

ara:(11:00)

10 badem

öğle:(12:30)

4 yk pırasa yemeği(1 tatlı kaşığı yağla)
salata
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara(16:45)

1 kivi

akşam:(18:30)

4 yk etli kabak yemeği
1 kase cacık
salata

:7:
3 lt su,4 fincan yeşil çay, 2 fincan elma çayı
:8:
30 dk walk at home, 24 dk karın bölgesi egzersizleri,55 squats

:42::42::42:

1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 salatalık

10 badem

salata
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

1 kivi

4 yk etli kabak yemeği
1 kase cacık
salata

süpersin emoşummmmm :46::46::46:

burcuuuu yarın ödev kontrolüm var vizenin %70i olcak ben hala uğraşıyorum yaaa kimse bitirememiş ama sağ gösterip sol vururlar kesin :50: morallerim kendinden geçiyiii :35:

ay kızlaaar söylemeyi unuttum tubiş mesaj attı bana, geç gelcem akşam diye haber vermişti. gelemeyecek herhaldeee :31:

kızlar sizi çok özledim inşallah herkes iyidir ben yine memleketteyim kardeşimin durumunu biliyorsunuz 1 hafta sonra eve döneceğim haftaya inşallah aranıza gelirim şimdi biraz dinlenip hastaneye gitmem lazım bugün ben kalcağım yanında annem biraz dinlensin istiyorum oğlumu uyutunca giderim 1 saate daha buralardayım

caniiiiiimmm busenin söylediklerine katılıyorum :31: mercimek çorbasının 200ml si yani yaklaşık 1 tabağı 195 kalori tüketirken dikkatli olmak lazım canım

spor diyince tüylerim diken diken oluyor :52:

7 ayda çok iyi vermişsin ve kilo başlangıcında çok yüksek değil

bu senin için dezavatajdır ama sen bunu avantaja çevirmişsin

insan istedikten sonra herşeyi yapar

ben ise kendime güvenim varda irade sıfır

ebru nasıl kızlar doğum yaptımı haberi olan var mı
buse sen nasılsın maşallah kiloları vermişsin aman nazar değmesin:nazar:

bugün kü menüm

saat 10:30 1 nescafe 1 kahke (çaytabağı kadar içi boş tuzlu )

saat 11:00 6 adet fındık t.kahvesi

saat 12:30 limonlı ıcetea

saat 14:00 4 kaşık tavuklu mantarsote

saat: 16:30 1 nescafe

saat 19:00 1 kepçe k.fasulye 2 kaşık pilav

saat 19:30 t.kahvesi

ben kendime kızayım hmn felaket kafein tüketmişim be :22:

eskiden 3ü1 arada ya bile 2 küp şeker atardım
şimdi 3ü1 arada bile bal gibi geliyor şekerleri kestim
kısacası şekersiz içiyorum artık
t. kahvesini de öyle
ama maalesef çay ve hiç bir çay türevini (bitki,meyve,ot...) şekersiz içemiyorum
onun faydasından çok zararını düşündüğüm için içmiyorum

selülit konusuna girmeyim şuan zaten yüksek kilo verimim den dolayı sarkıklarım var selüliti gözüm görmüyor bile :50:

sporla toplanacak gibi değil cnm yaa

ameliyat şart ama o yürek bende yok :ssz:

kızlar oğlumu doyurdum uyuttum ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun haftaya eve döneceğim o zaman bolca yazarım kızlar
2 güne kadar hastaneden çıkacağız

ameliyat değil de bazı yerlerde kavitasyon benzeri aletler var sıkılaşma için araştırıp ona gitsen. benim diyetisyenimin zayıflama merkezinde var mesela bana da önerdi ama ben şimdilik düşünmüyorum aylık 350 liraya haftada 3 seans makinanın adını bilmiyorum ama sarkmalara iyiymiş bi arkadaşşım gidiyo sürekli onunki haftada 1 seans 200 lira 30 kilo vermişti spor yapmadan şimdi sıkılaşmaya başlamış vücudu

Cnm merak etme sen, + yok tartıda, hep - var ınsallah...
Dukan yaparken, yumurtayı abarttım heralde, kırmıxı mınık döküntuler oldu, sonra yumurta yemedım ama gecmedı.. 3-4 ay sonra gectı cnm... Oole ıste.. Bu arada aıpadden yazıyorum, zor oluo, ıdare edın...

Bak yaaa, bana ne aferin var ne azar... Busebu sarkı sana gelsın : " gıtsem de biiirrrr, kalsam da biiiiirrr, enin için yok bir farkııııı, ühüüüüü( ağlamakta efekti bu ;) )

Tebrikleeeeerrrr cnm...

Supersın sen , başka denecek bı sey yok.. Sakın sonra salma tamam mı!!

Kızlar bu videoyu daha ızlemedım ama benım ptde de squat yaptırıo hoca, haberiniz ola ;))
Yapın yani ii bısey...

Cok gecmıs olsun güzelim ya, inan gün içimde aklıma geldikçe iyi dileklerimi, kabul olursa dualarımı yolluyorum...

Kızlar bugun pt yapmadık, bodypump dıye bır ders var 1 saat ona gırdım, squat var ıcınde bol bol ;)) sonra da 30dk yurudum.. Yrn pt yapcaz, bugunku ekstra spor oldu ;))

Ben hala hastalanamadım bu arada, karnım agrıo ama tık yok, yrn sabahtan olsam barıııı, cumaya kadar ınmem lazıııımmmm.. Gercı yrn bakıcam, +m yok , olmaması lazım ama frk ıstıyorum artık... Ay agrım arttı mı ne :52::52::52::52::52:

Kocişşle ilgilenmem lazım birazz, kızıo ;)) ben kaçar güzelleeerrrr ;)) mucuuukkksss:54:

emoşş 55 i yaptım bi ağrı var kaslarımda :32::32::32:

9.4.13

Sabah
4 - 5 yemek kaşığı nesfit
1 bardak süt (0,15 yağlı)

Ara
Yok

Öğle (13:30 - 14:00)
3 köfte
1 porsiyon yeşillik (salatalık, dereotu, soğan)
1 kase yoğurt (%0,15 yağlı)
1 kase mercimek çorbarsı

Ara (16:30 - 17:00)
1 ceviz
1 günkurusu

Akşam (19:30 - 20:00)
1 kase mercimek çorbası
6 - 8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
3 - 4 yemek kaşığı yoğurt (%0,15 yağlı)

Ara (21:30)
1 kivi
* 3 lt su
2 kupa yeşil çay

8.4.13

Sabah
Yok

Ara
Yok

Öğle (13:30 - 14:00)
4 - 5 yemek kaşığı nesfit
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
8 çilek
2 büyük boy kivi

Ara (16:30 - 17:00)
1 dilim kepekli ekmek (39 Cal)
1 kibrit kutusu beyaz peynir (%60 az yağlı)

Akşam (18:30 - 19:00)
1 kase hazır mercimek çorbası
6 - 8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
3 - 4 yemek kaşığı yoğurt (%0,15 yağlı)

Ara (23:00)

Light muhallebi (75gr - 95 Cal - %3 yağlı)
* 2 lt su
1 kupa yeşil çay

Kızlar ben dizi izleyip yatıyorum, yarın iş var herkesi çok öpüyorum.:16:

1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 salatalık

10 badem

salata
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

1 kivi

4 yk etli kabak yemeği
1 kase cacık
salata

Kızlar sınavlarım ve ev işleri yüzünden paylaşımım düştü farkındayim geçmişi okuyamadım uyumam gerekiyor iyi geceler demek istedim hepinize :16:

*** ayşeciim çok geçmiş olsun canım, dualarımız seninle :50: ebru 4 nisan da yaptı doğumunu, her şey yolundaydı en son, merak edilecek bir durum yok Allah a şükür :16:

*** ay emineeeee :52: mercimek çorbası neymiş öyle kıızz :53: fena bir şeymiş, normalde de yemem artık onu ben :27:
şu kavitasyon da iyi fikirmiş gerçekten :31: menün de her zaman ki gibi enfestoo :nazar:

*** azrasilam ne demek kız kendime güvenim varda iradem sıfır ne demek :27: bilmiyorum bence uzun sürede verdim kilolarımı ama sağlıklı verdim. geri alacağımı sanmıyorum. zaten çok azim gösterdim bu kezü kaçamağım yok aylardır :27:

menündeki kahke ve ice tea olmamış. kahke çok yağlı ve unlu bir şey, kahvaltı da direkt depo edilmiştir, ice tea de şeker. olmamış canım, lütfen venüsün, emoşun menülerine falan bak :50:

*** cerencim canım idare ederiz merak etme sen :27: bir de sakın dukan mukan yapma bir dahaa ne olmuş sana öyleeee :53:
ben ve bu kiloları geri almak sözü yanyana dahi gelemeyiz bence artık, canım feci yandı benim bu kez, almam geri meri :9: senin sporun da süper bu arada cereenn, maşallaah :nazar:

ben de bugün regl oldum ama bi görünüp kaçtı valla :27:

*** burcuum benim toto pek acımadı squats sırasında :26: acaba benim popo ve bacak egzersizlerine alışık olduğum için olabilir mii :31:

*** venüscüm menündeki 21.30 daki kivi olmamış, gece yediğin muhallebi de hiç olmamış :26: menülerin biraz bozulmuş gibi geldi bana, toparlan bebikom :31:

Back
X