Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah dışarıdayım yarım saat yürüdüm.birazdan yürüyüse çıkacağım yeniden siz napıyorsunuz bakayım:16:

Son düzenleme:
selam kizlar yine önce gecmise daldim:1:
Nasilsiniz bugün?

Ben pek bir yogun olacagim bugün, cünkü yarin sinavim var :5:
Ve dün ufaktan basladim, ama daha konu özetlemem dahi bitmedi.
Birde hangi üniversitete okudugumu bilseniz "kizim sen napiyorsun ya, sinava sadece 1 gün calisilirmi" dersiniz :5:
Yapacak bisey yok böyle geldim böyle giderim, artik 5. Sömestr bitmis durumda fakat ben halen akillanmadim,
hep son ana birakiyorum calismayi.
Zaman baskisi olunca daha cok calismak zorunda hissediyorum kendimi :27:
Suan bile saat 13 oldu halen baslamadim.
Kahvaltiydi, mesaj yazan arkadaslarima cvpti, maillerime göz atmamdi, avukat aramamdi vs. Bu saati buldum.

ögle namazi vaktide simdi girdi, ben namaz kilip hemen derslerime döneyim.
Görüsürz kizlar.

Bu arada dün bir arkadasin paylastigi linkteki 30 günlük squats programina basladim
dün aksam 50 squats yaptim.
Planda 2. Gün 65 squats diye aklimda kalmis bu sabahda 65 tane yaptim.
üstelik kendimi zorladim 60 bile olmamasi icin, megerse 2. Gün 55 squatsmis :9::9:
10 tane squatsda benim karim olsun :8::8::8:

selma canım sana kolay gelsin bunları okuyunca üniversite zamanlarım aklıma geldi sınav günü dersliğin önünde beklerken herkes harıl harıl çalışırdı bense geyik yapardım arkadaşlarım kızardı şimdi sınava gircez bi göz atsana derlerdi bende yeter çalıştığım derdim ve hepsinden yüksek puan alırdım ben dersi derste dinlerdim önemli olan yerleri not alırdım dersin özetini çıkarırdım yani sonrada oralara çalışır bitirirdim olayı notlarımda iyi gelirdi.....son ana bırakman iyi olmamış yani karman çorman olur sonra kafan neyse kolay gelsin sana ....

şu bahsettiğiniz hangi bölgede işe yarıyo benim göbek için bişeyler yapmam lazım bi fikriniz varmı tek sorunum o kaldı çok değil ama dümdüzde değilim yani :17:

burcuuu bu çok güzel yaaa tam olarak 1.2 kilo vermişsin yaniiii :46::46::46::46:

teşekkür ederim ebru abla ya :D tok tartıldım bnde şaşırdım tıka basa yedim bu hafta ama ynede vermişim :16:

sabah (07:30)

k-fleks 1 kase

öğle (12:00)

1 dilim ekmek
k.k peynir
4 adet zeytin

ara

3 hurma

akşam(19:30)

çok az zeytin yağında kavrulmuş biber
üzerine yoğrt döktüm
1 dilim ekmek

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

100 adet mekik

çok beğendim :D

yok çıkarmadı aksine 2 hafta sonraya erteledi bi tek ben yapmışım çünkü amaaa + puuanımı da aldım vizeye yansıyacak :16:

çok iyi canım dengeli ve düzgün beslenirsen 1 ayda 6-7den fazla verirsin canım :16:

alıcam burcu ama bugün değil :9: o kadar uğraştım kimse yapmamış hoca da tarihi erteledi mecburen

çok çabuk geçer inşallah :26: dualarımız hep onunla bebeğin iyi olmasına çok sevindim Allah nazarlardan korusun :nazar:

afiyet olsun canım zeytini azaltmışsın 1 tanecik :9: ay canım nasıl biber salata istedi yaz günlerimin vazgeçilmez yemeğiydi :5:

ama+pu an almışsın bu bile güzel :D

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr deprem oldu az önce dışarı çıkıyoruz şimdiiii:52:

ay emoş ya geçmiş olsun :D hala gülüo ya manyak :D

valla canımcım moralim bozuldu denilemez çünkü 69.5 çıktım :9::9:

inş. iyilrşir bir an önce :5:

sen başımızda olmasan naparız biz :1:

oleey diyorum o zamaaan :8:

başınızdayım korkmayın :27:

canim kizarmis ekmek, tost makinesinde kizarmis, acaba yanlismi anlasildi, yani tavada yagda kizarmis dgl.
ekmek tost makinesinde kizartildigi takdirde daha az yagli oluyormus diye duymustum.

canim birde kafama göre degil hem kalorisine, yagina, karbonhidratina ve kaba yem'ine dikkat ediyorum
hemde daha önce uyguladigim dünyaca taninan Weight Watchers sistemine uyuyorum.
Normalde Weight Watchers ProPoints-Plan'a göre puanin yettigince istedigin seyleri tüketebilirsin, fakat dikkat etmen gereken seyler
yeterince su icmek, kalsium, bol sebze ve daha az miktarda meyve tüketmek vs.

Bu Plana göre puanin yettigince hersey serbest olsada ben yag'i cok az tüketmeye, günde 2 dilimden fazla ekmek tüketmeMeye, ögleden sonra meyve yemeMeye, 2-3lt su icmeye ve menülerimin tek ögünde cok olmamasina vs. dikkat ediyorum.
Forumda gördügüm kadariyla bilinen en cok uygulanan alternatif karatay ve dukan diyeti,
fakat Weight Watchers sanirim TR'de yapilmadigindan kaynaklaniyorki forumda kimsede görmedim.
Fakat bu'da cok güzel bir alternatif, birde bu dedigim diyet olarak gecmiyor, saglikli beslenmeye alismak ve hayatin boyunca bunu uygulamaya dair bir program.

canım kabak kızartması mı ne yazıyordu ben onun için demiştim :26: kalori saymak bir yaşam sitili değildir ve olamaz, bu bir beslenme şekli değildir çünkü, tamamen saçmalıktır hatta bana göre :31:

ben bu şekildeki menülerine kendimce yorum yapmaya devam edeceğim, çünkü kalorisini saysanda yediklerinin içindeki, şeker, nişasta vs. yağ yerine kas ve su kaybetmene sebep olabilir. kilo veriyoruz ama önemli olan yağdan kilo vermek :34:

canım kardeşinin bian önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Inş. Sende en kısa zamanda aramızda olursun kendine çok iyi bak tatlım

bu menüyü hiç beğenmedim kafein fazla pilav ve kuru olmamış :20::20:

canım tedirgin olma güçlü ol ve iyi şeyler olacağını düşün gerçi ben bunları yazarken sen çok tan gitmiş olucaksın

canım eğer kaçamağın varsa korkmalısın eğer yoksa zaten korkma vermişsindir...:23:

canım yaaa çok seviniyorum senin adına ve bende bian önce mezun olmak istiyorum... :18::18:

bu çok güzel bi haber canım şimdi daha güçlü ve iradeli olup doktorun söylediklerini değerlendirmelisin... Sıkı bi diyete başla bence ve hiç kaçamak yapma bak en kısa zamanda vermiş olucaksın...

ebruma çok geçmiş olsun diyorum... Gaz büyük bi sorun sezeryanlı doğumlarda çok ağrı yaparmış. Inş. En kısa zamanda iyileşir ayaklanır...
Buseeeeeeeeeeee sen mezun olsanda bizi bırakma kuşummmm :25::25:
Sen süper motive ediyosun beni.......... Sonra naparım ben benide mezun et lütfeeeeennnnnn :25::25:

Gitmek falan yok o kadar :20::20::20::47::47::47::47:

ebrum senin de mezun olman gerek artık cidden :20: bi kurtulamadın gitti anacım, seni iyice gazlayacağım merak etme :23:

sabah (07:30)

k-fleks 1 kase

öğle (12:00)

1 dilim ekmek
k.k peynir
4 adet zeytin

ara

3 hurma

akşam(19:30)

çok az zeytin yağında kavrulmuş biber
üzerine yoğrt döktüm
1 dilim ekmek

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

100 adet mekik

menü güzel, 4 zeytini görmedim sanma :27:

selam kizlar yine önce gecmise daldim:1:
nasilsiniz bugün?

ben pek bir yogun olacagim bugün, cünkü yarin sinavim var :5:
ve dün ufaktan basladim, ama daha konu özetlemem dahi bitmedi.
birde hangi üniversitete okudugumu bilseniz "kizim sen napiyorsun ya, sinava sadece 1 gün calisilirmi" dersiniz :5:
yapacak bisey yok böyle geldim böyle giderim, artik 5. sömestr bitmis durumda fakat ben halen akillanmadim,
hep son ana birakiyorum calismayi.
zaman baskisi olunca daha cok calismak zorunda hissediyorum kendimi :27:
suan bile saat 13 oldu halen baslamadim.
kahvaltiydi, mesaj yazan arkadaslarima cvpti, maillerime göz atmamdi, avukat aramamdi vs. bu saati buldum.

ögle namazi vaktide simdi girdi, ben namaz kilip hemen derslerime döneyim.
görüsürz kizlar.

bu arada dün bir arkadasin paylastigi linkteki 30 günlük squats programina basladim
dün aksam 50 squats yaptim.
planda 2. gün 65 squats diye aklimda kalmis bu sabahda 65 tane yaptim.
üstelik kendimi zorladim 60 bile olmamasi icin, megerse 2. gün 55 squatsmis :9::9:
10 tane squatsda benim karim olsun :8::8::8:

ben de squats a dün başladım birlikteyiz nurcum:8:

amaniiin :53:

çok güzl canım afiyet olsun

çok geçmiş olsun inş. düzelir bir an önce.mezun oluyorsun ne güzel busecim darısı başımıza inş.kaymak için kendini şuçlu hissetme tatlım bişey olmaz.yanında karbonhidrat yemediğin sürece.

ne güzel veriyorsun tatlım bozma moralini,kafana takma.

canım güzel olmuş ama bal olmasa harika olurmuş.

yok hissetmiyorum zaten enteresan bir şekilde, sadece tekrar yapmayacağım çünkü tırstım :27: amin canım darısı hepinizin başına :16:

sabah dışarıdayım yarım saat yürüdüm.birazdan yürüyüse çıkacağım yeniden siz napıyorsunuz bakayım:16:

süpeeer :32: ben de dışarı çıkacağım şimdi :32:

busecim hareketi sormuşsun canım evet topuklar birleşecek üçgen şekilde olacak çömelip kalkacaksın

başınızdayım korkmayın :27:

canım kabak kızartması mı ne yazıyordu ben onun için demiştim :26: kalori saymak bir yaşam sitili değildir ve olamaz, bu bir beslenme şekli değildir çünkü, tamamen saçmalıktır hatta bana göre :31:

ben bu şekildeki menülerine kendimce yorum yapmaya devam edeceğim, çünkü kalorisini saysanda yediklerinin içindeki, şeker, nişasta vs. yağ yerine kas ve su kaybetmene sebep olabilir. kilo veriyoruz ama önemli olan yağdan kilo vermek :34:

ebrum senin de mezun olman gerek artık cidden :20: bi kurtulamadın gitti anacım, seni iyice gazlayacağım merak etme :23:

menü güzel, 4 zeytini görmedim sanma :27:

ben de squats a dün başladım birlikteyiz nurcum:8:

amaniiin :53:

yok hissetmiyorum zaten enteresan bir şekilde, sadece tekrar yapmayacağım çünkü tırstım :27: amin canım darısı hepinizin başına :16:

süpeeer :32: ben de dışarı çıkacağım şimdi :32:

bnde yeşilçaymı içiyim çıkcam dışarı :16::16:

kızlar ben çıkıyorum arkadaşımla görüşecğim, bugün hava güzel değerlendirmek gerek :16: akşama görüşürüz :54:

teşekkür ederim ebru abla ya :d tok tartıldım bnde şaşırdım tıka basa yedim bu hafta ama ynede vermişim :16:

çok beğendim :d

ama+pu an almışsın bu bile güzel :d

ay emoş ya geçmiş olsun :d hala gülüo ya manyak :d

demekki kalorisi düşük olan yiyecekler tüketmişsin o yüzden almamış vermişsin bide sporun çok güzel oda etkili olmuştur canım

Başınızdayım korkmayın :27:

Canım kabak kızartması mı ne yazıyordu ben onun için demiştim :26: Kalori saymak bir yaşam sitili değildir ve olamaz, bu bir beslenme şekli değildir çünkü, tamamen saçmalıktır hatta bana göre :31:

Ben bu şekildeki menülerine kendimce yorum yapmaya devam edeceğim, çünkü kalorisini saysanda yediklerinin içindeki, şeker, nişasta vs. Yağ yerine kas ve su kaybetmene sebep olabilir. Kilo veriyoruz ama önemli olan yağdan kilo vermek :34:

Ebrum senin de mezun olman gerek artık cidden :20: Bi kurtulamadın gitti anacım, seni iyice gazlayacağım merak etme :23:

Menü güzel, 4 zeytini görmedim sanma :27:

Ben de squats a dün başladım birlikteyiz nurcum:8:

Amaniiin :53:

Yok hissetmiyorum zaten enteresan bir şekilde, sadece tekrar yapmayacağım çünkü tırstım :27: Amin canım darısı hepinizin başına :16:

Süpeeer :32: Ben de dışarı çıkacağım şimdi :32:

canım yaaa evet mezun olmam gerek artık
zeytinlermi kaç tane kim yemiş :27::27:
:52::52::52::52::52:

kızlar az önce kaptanımız ebru ile konuştum, durumu pek iyi değil. gaz sorunu varmış, sancıları varmış :50: nazar değmiş kaptanımıza, çok dua ya ihtiyacı varmış, dua edelim onun için, bir süre daha aramızda olamayacak. :26:bebeğin sağlığı yerinde neyse ki :16:

kaptanımıza takım hakkında durum raporu verdim, ve mezuniyetimden bahsettim :31: mezun olsam dahi takımı bırakmamamı rica etti :26: mezun olduktan sonra ebru gelene kadar yine başınızdayım yani, rahat rahat koçluğumu yaparım artık :27:

tatlım, Ebru sezeryan mı yapmıştı, o zaman gaz ciddi sorun olabiliyormuş... :( umarım geçer biran önce... bebeğe de geçmez inşallah da..

Emooşş, nerde deprem olduuu? geçmiş olsun cnm yaa..

teşekkür ederim ebru abla ya :D tok tartıldım bnde şaşırdım tıka basa yedim bu hafta ama ynede vermişim :16:

Burcuuu'mm, tebrikler cnm..

[sıze=3][sıze=3]kızlar evde kaynatılmış az şekerlivişne suyu için ne düşünüyosunuz????[/sıze][/sıze]

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım
saol canım bi vurdu geçti zaten :)

çok beğendim :D

ama+pu an almışsın bu bile güzel :D

ay emoş ya geçmiş olsun :D hala gülüo ya manyak :D

gülcem tabi kızın biri sandalyeden düştü korkudan :9:2,7 şiddetindeymiş biz deprem olduğunu o kız sayesinde anladık :9:

canım çok geçmiş olsun sen istanbuldaydın demi bende bursadayım ama hiç hissetmedik biz :26:

hoşgeldin canım iyi yürüyüşler sana :16:

yok canım ıspartadayım ben biz burda alışkınız depreme bi başladı mı durmaz burda deprem devamlı sallanır bu kez allahtan 1 tane oldu

kızlar ben çıkıyorum arkadaşımla görüşecğim, bugün hava güzel değerlendirmek gerek :16: akşama görüşürüz :54:

ohh gezentiye bak sennnnn

tatlım, Ebru sezeryan mı yapmıştı, o zaman gaz ciddi sorun olabiliyormuş... :( umarım geçer biran önce... bebeğe de geçmez inşallah da..

Emooşş, nerde deprem olduuu? geçmiş olsun cnm yaa..

Burcuuu'mm, tebrikler cnm..

ıspartada canım çok saol :16:

Back
X