Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar yine önce gecmise daldim
Nasilsiniz bugün?
Ben pek bir yogun olacagim bugün, cünkü yarin sinavim var
Ve dün ufaktan basladim, ama daha konu özetlemem dahi bitmedi.
Birde hangi üniversitete okudugumu bilseniz "kizim sen napiyorsun ya, sinava sadece 1 gün calisilirmi" dersiniz
Yapacak bisey yok böyle geldim böyle giderim, artik 5. Sömestr bitmis durumda fakat ben halen akillanmadim,
hep son ana birakiyorum calismayi.
Zaman baskisi olunca daha cok calismak zorunda hissediyorum kendimi
Suan bile saat 13 oldu halen baslamadim.
Kahvaltiydi, mesaj yazan arkadaslarima cvpti, maillerime göz atmamdi, avukat aramamdi vs. Bu saati buldum.
ögle namazi vaktide simdi girdi, ben namaz kilip hemen derslerime döneyim.
Görüsürz kizlar.
Bu arada dün bir arkadasin paylastigi linkteki 30 günlük squats programina basladim
dün aksam 50 squats yaptim.
Planda 2. Gün 65 squats diye aklimda kalmis bu sabahda 65 tane yaptim.
üstelik kendimi zorladim 60 bile olmamasi icin, megerse 2. Gün 55 squatsmis
10 tane squatsda benim karim olsun![]()
sok oldum suan
cok gecmis olsun canim,
sen iyisin sanirim az siddette olmus,insallah kimseye bisey olmamistir :18:
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr deprem oldu az önce dışarı çıkıyoruz şimdiiii![]()
burcuuu bu çok güzel yaaa tam olarak 1.2 kilo vermişsin yaniiii![]()
sabah (07:30)
k-fleks 1 kase
öğle (12:00)
1 dilim ekmek
k.k peynir
4 adet zeytin
ara
3 hurma
akşam(19:30)
çok az zeytin yağında kavrulmuş biber
üzerine yoğrt döktüm
1 dilim ekmek
12 bardak su
2 kupa yeşil çay
100 adet mekik
yok çıkarmadı aksine 2 hafta sonraya erteledi bi tek ben yapmışım çünkü amaaa + puuanımı da aldım vizeye yansıyacak
çok iyi canım dengeli ve düzgün beslenirsen 1 ayda 6-7den fazla verirsin canım
alıcam burcu ama bugün değilo kadar uğraştım kimse yapmamış hoca da tarihi erteledi mecburen
çok çabuk geçer inşallah :26: dualarımız hep onunla bebeğin iyi olmasına çok sevindim Allah nazarlardan korusun
afiyet olsun canım zeytini azaltmışsın 1 tanecikay canım nasıl biber salata istedi yaz günlerimin vazgeçilmez yemeğiydi
![]()
valla canımcım moralim bozuldu denilemez çünkü 69.5 çıktım![]()
inş. iyilrşir bir an önce![]()
sen başımızda olmasan naparız biz![]()
canim kizarmis ekmek, tost makinesinde kizarmis, acaba yanlismi anlasildi, yani tavada yagda kizarmis dgl.
ekmek tost makinesinde kizartildigi takdirde daha az yagli oluyormus diye duymustum.
canim birde kafama göre degil hem kalorisine, yagina, karbonhidratina ve kaba yem'ine dikkat ediyorum
hemde daha önce uyguladigim dünyaca taninan Weight Watchers sistemine uyuyorum.
Normalde Weight Watchers ProPoints-Plan'a göre puanin yettigince istedigin seyleri tüketebilirsin, fakat dikkat etmen gereken seyler
yeterince su icmek, kalsium, bol sebze ve daha az miktarda meyve tüketmek vs.
Bu Plana göre puanin yettigince hersey serbest olsada ben yag'i cok az tüketmeye, günde 2 dilimden fazla ekmek tüketmeMeye, ögleden sonra meyve yemeMeye, 2-3lt su icmeye ve menülerimin tek ögünde cok olmamasina vs. dikkat ediyorum.
Forumda gördügüm kadariyla bilinen en cok uygulanan alternatif karatay ve dukan diyeti,
fakat Weight Watchers sanirim TR'de yapilmadigindan kaynaklaniyorki forumda kimsede görmedim.
Fakat bu'da cok güzel bir alternatif, birde bu dedigim diyet olarak gecmiyor, saglikli beslenmeye alismak ve hayatin boyunca bunu uygulamaya dair bir program.
canım kardeşinin bian önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Inş. Sende en kısa zamanda aramızda olursun kendine çok iyi bak tatlım
bu menüyü hiç beğenmedim kafein fazla pilav ve kuru olmamış
canım tedirgin olma güçlü ol ve iyi şeyler olacağını düşün gerçi ben bunları yazarken sen çok tan gitmiş olucaksın
canım eğer kaçamağın varsa korkmalısın eğer yoksa zaten korkma vermişsindir...
canım yaaa çok seviniyorum senin adına ve bende bian önce mezun olmak istiyorum... :18::18:
bu çok güzel bi haber canım şimdi daha güçlü ve iradeli olup doktorun söylediklerini değerlendirmelisin... Sıkı bi diyete başla bence ve hiç kaçamak yapma bak en kısa zamanda vermiş olucaksın...
ebruma çok geçmiş olsun diyorum... Gaz büyük bi sorun sezeryanlı doğumlarda çok ağrı yaparmış. Inş. En kısa zamanda iyileşir ayaklanır...
Buseeeeeeeeeeee sen mezun olsanda bizi bırakma kuşummmm
Sen süper motive ediyosun beni.......... Sonra naparım ben benide mezun et lütfeeeeennnnnn
Gitmek falan yok o kadar![]()
sabah (07:30)
k-fleks 1 kase
öğle (12:00)
1 dilim ekmek
k.k peynir
4 adet zeytin
ara
3 hurma
akşam(19:30)
çok az zeytin yağında kavrulmuş biber
üzerine yoğrt döktüm
1 dilim ekmek
12 bardak su
2 kupa yeşil çay
100 adet mekik
selam kizlar yine önce gecmise daldim
nasilsiniz bugün?
ben pek bir yogun olacagim bugün, cünkü yarin sinavim var
ve dün ufaktan basladim, ama daha konu özetlemem dahi bitmedi.
birde hangi üniversitete okudugumu bilseniz "kizim sen napiyorsun ya, sinava sadece 1 gün calisilirmi" dersiniz
yapacak bisey yok böyle geldim böyle giderim, artik 5. sömestr bitmis durumda fakat ben halen akillanmadim,
hep son ana birakiyorum calismayi.
zaman baskisi olunca daha cok calismak zorunda hissediyorum kendimi
suan bile saat 13 oldu halen baslamadim.
kahvaltiydi, mesaj yazan arkadaslarima cvpti, maillerime göz atmamdi, avukat aramamdi vs. bu saati buldum.
ögle namazi vaktide simdi girdi, ben namaz kilip hemen derslerime döneyim.
görüsürz kizlar.
bu arada dün bir arkadasin paylastigi linkteki 30 günlük squats programina basladim
dün aksam 50 squats yaptim.
planda 2. gün 65 squats diye aklimda kalmis bu sabahda 65 tane yaptim.
üstelik kendimi zorladim 60 bile olmamasi icin, megerse 2. gün 55 squatsmis
10 tane squatsda benim karim olsun![]()
çok güzl canım afiyet olsun
çok geçmiş olsun inş. düzelir bir an önce.mezun oluyorsun ne güzel busecim darısı başımıza inş.kaymak için kendini şuçlu hissetme tatlım bişey olmaz.yanında karbonhidrat yemediğin sürece.
ne güzel veriyorsun tatlım bozma moralini,kafana takma.
canım güzel olmuş ama bal olmasa harika olurmuş.
sabah dışarıdayım yarım saat yürüdüm.birazdan yürüyüse çıkacağım yeniden siz napıyorsunuz bakayım![]()
sabah dışarıdayım yarım saat yürüdüm.birazdan yürüyüse çıkacağım yeniden siz napıyorsunuz bakayım![]()
busecim hareketi sormuşsun canım evet topuklar birleşecek üçgen şekilde olacak çömelip kalkacaksın
oleey diyorum o zamaaan
başınızdayım korkmayın
canım kabak kızartması mı ne yazıyordu ben onun için demiştim :26: kalori saymak bir yaşam sitili değildir ve olamaz, bu bir beslenme şekli değildir çünkü, tamamen saçmalıktır hatta bana göre
ben bu şekildeki menülerine kendimce yorum yapmaya devam edeceğim, çünkü kalorisini saysanda yediklerinin içindeki, şeker, nişasta vs. yağ yerine kas ve su kaybetmene sebep olabilir. kilo veriyoruz ama önemli olan yağdan kilo vermek
ebrum senin de mezun olman gerek artık ciddenbi kurtulamadın gitti anacım, seni iyice gazlayacağım merak etme
menü güzel, 4 zeytini görmedim sanma
ben de squats a dün başladım birlikteyiz nurcum
amaniiin
yok hissetmiyorum zaten enteresan bir şekilde, sadece tekrar yapmayacağım çünkü tırstımamin canım darısı hepinizin başına
süpeeerben de dışarı çıkacağım şimdi
![]()
teşekkür ederim ebru abla ya :d tok tartıldım bnde şaşırdım tıka basa yedim bu hafta ama ynede vermişim
çok beğendim :d
ama+pu an almışsın bu bile güzel :d
ay emoş ya geçmiş olsun :d hala gülüo ya manyak :d
oleey diyorum o zamaaan
Başınızdayım korkmayın
Canım kabak kızartması mı ne yazıyordu ben onun için demiştim :26: Kalori saymak bir yaşam sitili değildir ve olamaz, bu bir beslenme şekli değildir çünkü, tamamen saçmalıktır hatta bana göre
Ben bu şekildeki menülerine kendimce yorum yapmaya devam edeceğim, çünkü kalorisini saysanda yediklerinin içindeki, şeker, nişasta vs. Yağ yerine kas ve su kaybetmene sebep olabilir. Kilo veriyoruz ama önemli olan yağdan kilo vermek
Ebrum senin de mezun olman gerek artık ciddenBi kurtulamadın gitti anacım, seni iyice gazlayacağım merak etme
Menü güzel, 4 zeytini görmedim sanma
Ben de squats a dün başladım birlikteyiz nurcum
Amaniiin
Yok hissetmiyorum zaten enteresan bir şekilde, sadece tekrar yapmayacağım çünkü tırstımAmin canım darısı hepinizin başına
SüpeeerBen de dışarı çıkacağım şimdi
![]()
kızlar ben çıkıyorum arkadaşımla görüşecğim, bugün hava güzel değerlendirmek gerekAkşama görüşürüz
![]()
kızlar az önce kaptanımız ebru ile konuştum, durumu pek iyi değil. gaz sorunu varmış, sancıları varmışnazar değmiş kaptanımıza, çok dua ya ihtiyacı varmış, dua edelim onun için, bir süre daha aramızda olamayacak. :26:bebeğin sağlığı yerinde neyse ki
kaptanımıza takım hakkında durum raporu verdim, ve mezuniyetimden bahsettimmezun olsam dahi takımı bırakmamamı rica etti :26: mezun olduktan sonra ebru gelene kadar yine başınızdayım yani, rahat rahat koçluğumu yaparım artık
![]()
teşekkür ederim ebru abla yatok tartıldım bnde şaşırdım tıka basa yedim bu hafta ama ynede vermişim
![]()
tatlım, Ebru sezeryan mı yapmıştı, o zaman gaz ciddi sorun olabiliyormuş...umarım geçer biran önce... bebeğe de geçmez inşallah da..
Emooşş, nerde deprem olduuu? geçmiş olsun cnm yaa..
Burcuuu'mm, tebrikler cnm..
saol canım bi vurdu geçti zaten :)geçmiş olsun canım
teşekkür ederim ebru abla yatok tartıldım bnde şaşırdım tıka basa yedim bu hafta ama ynede vermişim
çok beğendim
ama+pu an almışsın bu bile güzel
ay emoş ya geçmiş olsunhala gülüo ya manyak
![]()
canım çok geçmiş olsun sen istanbuldaydın demi bende bursadayım ama hiç hissetmedik biz :26:
hoşgeldin canım iyi yürüyüşler sana![]()
kızlar ben çıkıyorum arkadaşımla görüşecğim, bugün hava güzel değerlendirmek gerekakşama görüşürüz
![]()
tatlım, Ebru sezeryan mı yapmıştı, o zaman gaz ciddi sorun olabiliyormuş...umarım geçer biran önce... bebeğe de geçmez inşallah da..
Emooşş, nerde deprem olduuu? geçmiş olsun cnm yaa..
Burcuuu'mm, tebrikler cnm..
[sıze=3][sıze=3]kızlar evde kaynatılmış az şekerlivişne suyu için ne düşünüyosunuz????[/sıze][/sıze]
[sıze=3][sıze=3]kızlar evde kaynatılmış az şekerlivişne suyu için ne düşünüyosunuz????[/sıze][/sıze]