arkadaşım şok oldu

resmen seni kıskanıyorum şuan dediiiiii

çok sevdiğim bir arkadaşım, o da 3 kg almış

totosu iyice kocaman olmuş, biraz diyetten konuştuk nasihat verdim, o da zaten dikkat ediyormuş. köfteci ramize gittik, orda sağlıklı sağlıklı yedik

ben dukana uygun mamalar yedim tabiki

biraz mağazaları gezdik ben her şeyin s ve xs sine bakarken o herşeyin l ve xl olanına bakıyordu

hayatımda ilk kez bu durumda olmanın hazzını yaşadım elimde olmadan

inşallah yaza kadar o da verir de kurtulur kilolarından, yüzü çok güzel, bir de kilo verse taş gibi olacak hatun
Tebrikler bebişiööö
Aşık olduğum adamın başkasıyla olduğunu gördüm, içim kavruldu resmen uyandığımdan beri...Dün gece her yerden engellemiştim onu.
Süperiz aşkımlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
Teşekkür ederim bebeğimmm
ooff en fena şeyi görüşsün venüs

olsun ama gaza geldin neyseki böylece
tesekkür ederim canim.
amin insallah, evet haklisin sonucta zevkinden kisiyorsun diger zevkin icin ve hayli uzun zaman aliyor, sporda cabasi. kimse birdaha almak istemez. insallah öyle bir gaflete düsmeyiz
Allah'mi söyletiyor 38 olsammmm yaza

Allah gönlünü ferah eylesin tuba'nin. insallah cnm.
cok sagol gercekten destek önemli. bu hafta hep 3 ögün yapicam, 3 ara belki yapamam tok hissediyorsam ama böyle daha iyi olur insallah

evet haklisin, bugün iyiki sabah zamanim vardi bakip görmüs oldum, kavrulmus findik konusunu
hadi darisi bizim basimiza, ben simdilik kendime aldigim bikiniye uyun beyaz sal ariyorum, pareoymus adi bilmiyordum. beyazini alcam bulabilirsem. birde 1 tane daha bikini almak istiyorum. ama tatil tarihine reglim denk gelebilecegi icin acaba siyah mi alsam diye düsündüm, ama siyahda cok günes ceker ekstradan sicaklatir bilemiyorum..
38 de olursun canım eveet
ben niyeyse siyah bikiniyi, pareoyu falan bir türlü sevemedim yaa :26: siyah da severim ama sade siyah olmasın bence, başka renkler de olsun yani şöyle yaza uygun cıvıltılı olsun biraz
Kıslar kıslaaar ucuz yüzme havuzu üyeliği arıyorum, fırsat sitelerinde gören eden varsa haber versin lütfeenn

hımm hiç bilmiyorum cnım :44: hatta ben de bir bakayım bizim buralarda kendim için
tebrikler cnm, hep devem et böyle :)
süpersin zeliş, devam tatlım...
tebrikler hepimizeeee, süperiz kızlar...

senden baş belası olur mu kız hiç.. olsa olsa tatlı bela olur.. zaten daha ne yarışıcan, eridin bittin , muhteşem oldun

cnm bu arada, önceki mesajına alıntı yapamamışım, 54ü gördüm demiştin, tebrikler

darısı bizlerin başına...
bildiğim yok ama aklımda olsun tatlım ..
sağ ol bebeğim, darısı başına
ya pööfff, niye ben geldiğimde kimse olmuoooo?? ee tabi mesaiye kaldım, şirketten yazıyorum, herkes eve gitme yolunda :)
neyse, akşama gelirim kızlar inşallah...
ya ben dün uyuyakalmışım, buseeee, affedicen mi beniii? mesaj sayım 4te kalmış...
olur mu canım öyle şey yaa

affetmek neymiş, yerim ben seni şekeer
Ben geldim
Hoşbulduk canım. Facebook a ekledim isterseniz adres vereyim ordan bakın prensesime. Gaz sorunu var hala daha küçük olduğu için sanırım geçer inşallah bi süre sonra.

Kikirdek seni

Bende özledim sizi
Kaçırmadın canım burdayım.
ebruuuuuu, kaptancııım hoş gelmişsin

ama ben yokmuşum sen geldiğinde

bebeişimize çok geçmiş olsun, yerim onun totoişini ben

bir an önce gel artık, özledik seni yaa
305. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
12-19 NİSAN
harikayız yine yaaa, nazar değmesin valla
Geldim ama maalesef bi süre daha gideceğim Burcu'cum. Bebiş bakmak çok zor oluyor uyudu biraz bakayım dedim size. Ama uyanmak üzere. Bende daha tam iyileşemedim.
canım ebrum, bir an önce iyileşirsin dilerim, gel de al şu kaptanlığı eline, azarla bizi, menülerimize yorumlar yap, valla yeter gel yaaaaa
kıyamam ben sana kaptancım bebek bakmak elbet zordur önemli olan sağlıgınız biz zatn götürüoruz burayı buse çok iyi bi yardımcı kaptan

siz iyi olun bizde iyi olalım
ay yerim seni
Kızlar kaçıyorum şimdilik aralarda uğramaya çalışırım. Öpüyorum hepinizi

Venüs te face adresim var. İsteyen ordan ekleyebilir.
öptüm kaptancım, en kısa zamanda yine gelirsin umarım

bebişi de öptüm
Kızlaaarrr, sporumu yaptım geldim..
bugün PT yapmadık, 30dk yürüdük önce sonra bodypump dersi var ona kaltıldım, sonra 20dk daha yürüdüm, sonra 10dk merdiven çıktım...

harika iş çıkarmışsın yine kuzum
bugünkü menümü de yazar ve ben kaçar kızlar , see you tomorrooooowwww...

sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeğine labneli sandviç , çay
öğlen(12:30)
1 porsiyon ızgara balık (çinekop) + salata + 2 dilim ekmek
ara(17:00)
1 grissini + 8-10 kara kuru üzüm
ara(19:30)
2 kuru kayısı+2 ceviz
ara(22:45)
2 kuru kayısı+2 ceviz
* spor yaptığım için akiam yemek yok, tuvalet olayından dolayı da kayısıya yüklendim, hadi hayırlısı

1 kupa yeşil çay
2 lt su
2 saatten fazla spor (yürüyüş+bodypump+yürüyüş+merdiven)
hepsi çok güzel ama kayısılar abartı olmuş sanki ve saati çok geç olduğundan kayısının şekeri yağ olarak depolanmıştır o saatten sonra yakamamıştır vücut tüm şekeri :26: o konuya dikkat et cerenim

sporun da pek şukela
ay ne güzel yazmışsın sen menüleri böyleeeeeeeeee

ilk menü de akşam yemeğini yiyememişsin, keşke öyle bırakmasaydın da bi kase yoğurt falan yeseydin sonradan kuzucum, ama yine de ben beğendim her şey harika, süpersin
Kızlar annem pek iyi değildi bu gün gelemedim busim mezun oldun tebrik ederim ya yine cuma ve ben yine yanınızda olamadım
menümu yarın paylaşıcam ve yarın bilgisayardan girip alıntı yapmak istiyorum kızlar iyi geceler hepinize dua ettim bu gün iyiki yanımdasınız iyi geceler
canım çok geçmiş olsun annene

bir an önce iyileşir dilerim, sen de iyiki varsın
bugün menüm planlamadigim yogunluk sebebiyle tam istedigim gibi olmadi
kahvalti
11:00
2 yumurta,
1 dilim peynir,
yarim dilim tam bugday ekmegi
14:15
2 kuru kayisi
17:00
Soslu tortellini
sosu: domates, havuc, brokoli, ketchup
2lt su;
uzun yürüyüs, otobüsle gidecegim yollari yürüdüm canim cikti

birazdan 1 aspirin alip yatacagim
ketçap hariç güzel menü nurcum
Resûl-ü Ekrem Aleyhissalât-ü Vesselâm buyurdular ki:
Hurmayı ya bir tane ya üç ya da beş tane yiyin.
(Camiüssağir)
Amerikalı bilim adamları diyor ki :
Hurmayı tek sayılar(1-3-5) üzerinden yerseniz şekeri karbonhidrata çeviriyor ve vücuda enerji veriyor.
Eğer çift olarak yerseniz(2-4-6) şeker potasyuma dönüşüyor
ve böbrekleri olumsuz etkiliyor.
O asla kendi nefsinden konuşmaz. O sadece vahiy ile konuşur.
Necm Suresi, 3/4 {fatma}
ALINTI
Not: busecim mesaj sayim 15 olarak degisti
vaay güzel bilgii. tamam canım notumu aldım ama mesajla bildir bana, burdan yazma canım bir dahakine
günaydın güzellikler

ben şimdi yola çıkıyorum 9da otobüse bineceğim :) yolda uyuyakalmazsam yine girerim öpüyorum hepinizi

iyi yolculuklar kuzucum
günaydin kizlar
2gündür regl bekliyorum ama yine gecikme oldu sanirim

troidlerimden dolayi baya bir gecikme ve azalma olmustu, son iki sefer iyi olunca sevinmistim,
ama yine basa döndük

sanirim ilacimin dozaji yeterli degil.
yakin bir zamanda randevu almaliyim yine doktordan, hayirlisi olsun..
ben simdi cikip kahvalti yapayim.
insallah yumurta almistir biri, dün yumurta bitmisti.
bitti ise ben bugün ac kaldim demektir

yumurtasiz doyamiyorum
kizlar buarada cumarteside pazar günü gibi izin günümü?
sadece pazar izinliyiz canım
Kizlar görünce, sizinle paylasmak istedim bu pramidi.
Genelde kolestrol sorunu yasayanlara bu tarz piramit brosür olarak veriliyor doktorlardan.
Eki Görüntüle 690271
güzel paylaşım canım

teşekkürler
bizim burdada aylık 75 lira sınırsız venüssssssss
vaaay iyimişşş
Kizlar ben kuru kayisi yi cok seviyorum.
ve ara yaptigimda kuru kayisi yemegi planliyorum her zaman.
hem cantamda cok yer tutmuyor hemde tadini cok seviyorum eskiden beri.
ben genelde koyu olan kuru kayisidan tüketiyorum.
fakat acaba hangisi diyet icin daha iyidir acik renk (turanj) olan mi yada bu koyu olan mi(siyah gibi)?
ve arasindaki fark nedir kizlar?
saat 15.30 dan sonra tüketme canım kuru kayısı, onda da şeker var çünkü. gün kurusu olanı tüket cerenin dediği gibi en iyisi o
Kızlar hepinizi tek tek tebrik edemedim bunun için özür dilerim ama 3.olmuş bizim takım hepiniz süpersiniz
teşekkürler tatlım, sen de öylesiin
sabah(10:30)
1 yumurta ile çökelekli yumurta
2 domates
4 zeytin
3 kupa yeşil çay
1 dilim tam bugday
öğle(14:00)
4 fındık
2 kupa yeşil çay
akşam(15:30)
ızgara gögüs
1 kupa ayran
1/4 dilim tam bugday
ızgara domates soğam biber
3.5 saat ev temzliği
20 dk bacak egzersizi
130 squats
2.1 litre su
toplamda 1 litre yeşil çay

squats da süper menü deeeeeee :) acıkırsan 1 kase yoğurt ye tatlım
tatlım diyetisyene gittim bugün.. şubatta gittiğimden aslında 600-700gr daha az kilom (arada alıp-verdim), neyse,
yağda 1.2kilo vermişim. onun yerine kas almışım.. bu iyi bir şey dedi...

ben de sevindim tabii...
beslenmemi spora göre düzenledi.. yrndan itibaren onun yazdıklarını yapacağım.. şimdiki yediğimden daha fazla protein yememi istedi falan... yazarım zaten size.. ama güzel geçti yani işte.. kilo veremiyordum ya, onu anlattım, dedim bu kadar spor ama kilo veremiyorum.. az protein alıyorsun da ondan dedi.. 1-2hafta daha çok etkilemez ama vücudun proteinin devamlı geldiğini görünce yakmaya başlayacak dedi.. spor öncesi yoğurt-yulaf falan verdi..
yrn o şekilde beslenmeye başlıcam bakalım birlikte görücez..

ay bence süper habeer, tebrikleeer
Eki Görüntüle 690526
Bu kaloriyi yakmak için 1 saat boyunca yaklaşık 4 KM yürümek zorunda olduğunuzu biliyormusunuz ?
Eki Görüntüle 690528
ahahahahahahahahahahahahahahaha
güzel paylaşımlar, pilavdan soğudum iyice
kızlaaaar ben geldim bi haber vereyim dedim koşuşturmaktan hiç vaktim olmadı. şimdi yine gezmeye gidiyoruz kaçamaksız geçirme ümidiyle gidiyorum hayırlısı :) akşam gelicem görüşürüz
tamam canım hariksın, görüşürüz bebeğiim