Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burcikooo, ben kaçıyorum, ustalara biraz bakiim,gerçi eşim başlarında ama ben bakmazsam olmaz:52::52: heralde yarım saate biter işleri.. biraz ortalığı toplar, siler temizler yemek yeriz.. akşama gelmeye çalışırım güzeller...

mucukkksss... :54::54::54::54::54:

kolay gelsin cnm görüşürüzzzzzzzz :54:

$164237_10151875166894848_125610462_n.webpBu kaloriyi yakmak için 1 saat boyunca yaklaşık 4 KM yürümek zorunda olduğunuzu biliyormusunuz ?

kızlaaaar ben geldim bi haber vereyim dedim koşuşturmaktan hiç vaktim olmadı. şimdi yine gezmeye gidiyoruz kaçamaksız geçirme ümidiyle gidiyorum hayırlısı :) akşam gelicem görüşürüz :16:

TEBRİK EDERİM CANIM :46::46:

SENİDE TEBRİK EDERİM KUZUM :46::46:

YOK CANIM ET DÖNERİ KASTETMİŞTİM ZATEN. TAVUK DÖNERİ PEK SEVMEM AMA OLDUMU YERİM........ :9::9:

ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL YİNE LİSTEMİZ :nazar::nazar:

GÖRÜŞÜRÜZ CANIM ARKADAŞININ YORUMLARINI BİZİMLE PAYLAŞ GELİNCE OLURMU :34:

arkadaşım şok oldu :52: resmen seni kıskanıyorum şuan dediiiiii :9: çok sevdiğim bir arkadaşım, o da 3 kg almış :50: totosu iyice kocaman olmuş, biraz diyetten konuştuk nasihat verdim, o da zaten dikkat ediyormuş. köfteci ramize gittik, orda sağlıklı sağlıklı yedik :32: ben dukana uygun mamalar yedim tabiki :51: biraz mağazaları gezdik ben her şeyin s ve xs sine bakarken o herşeyin l ve xl olanına bakıyordu :1: hayatımda ilk kez bu durumda olmanın hazzını yaşadım elimde olmadan :17:inşallah yaza kadar o da verir de kurtulur kilolarından, yüzü çok güzel, bir de kilo verse taş gibi olacak hatun :31:

Tebrikler bebişiööö

Aşık olduğum adamın başkasıyla olduğunu gördüm, içim kavruldu resmen uyandığımdan beri...Dün gece her yerden engellemiştim onu.

Süperiz aşkımlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

Teşekkür ederim bebeğimmm

ooff en fena şeyi görüşsün venüs :9: olsun ama gaza geldin neyseki böylece :23:

tesekkür ederim canim.
amin insallah, evet haklisin sonucta zevkinden kisiyorsun diger zevkin icin ve hayli uzun zaman aliyor, sporda cabasi. kimse birdaha almak istemez. insallah öyle bir gaflete düsmeyiz :29:

Allah'mi söyletiyor 38 olsammmm yaza :32::32:

Allah gönlünü ferah eylesin tuba'nin. insallah cnm.

cok sagol gercekten destek önemli. bu hafta hep 3 ögün yapicam, 3 ara belki yapamam tok hissediyorsam ama böyle daha iyi olur insallah :32:
evet haklisin, bugün iyiki sabah zamanim vardi bakip görmüs oldum, kavrulmus findik konusunu :29:

hadi darisi bizim basimiza, ben simdilik kendime aldigim bikiniye uyun beyaz sal ariyorum, pareoymus adi bilmiyordum. beyazini alcam bulabilirsem. birde 1 tane daha bikini almak istiyorum. ama tatil tarihine reglim denk gelebilecegi icin acaba siyah mi alsam diye düsündüm, ama siyahda cok günes ceker ekstradan sicaklatir bilemiyorum..

38 de olursun canım eveet :32:

ben niyeyse siyah bikiniyi, pareoyu falan bir türlü sevemedim yaa :26: siyah da severim ama sade siyah olmasın bence, başka renkler de olsun yani şöyle yaza uygun cıvıltılı olsun biraz :9:

Kıslar kıslaaar ucuz yüzme havuzu üyeliği arıyorum, fırsat sitelerinde gören eden varsa haber versin lütfeenn:16::16::16:

hımm hiç bilmiyorum cnım :44: hatta ben de bir bakayım bizim buralarda kendim için :31:

tebrikler cnm, hep devem et böyle :)

süpersin zeliş, devam tatlım...

tebrikler hepimizeeee, süperiz kızlar... :52::52:

senden baş belası olur mu kız hiç.. olsa olsa tatlı bela olur.. zaten daha ne yarışıcan, eridin bittin , muhteşem oldun :46::46::46::46:

cnm bu arada, önceki mesajına alıntı yapamamışım, 54ü gördüm demiştin, tebrikler :46::46: darısı bizlerin başına...

bildiğim yok ama aklımda olsun tatlım ..

sağ ol bebeğim, darısı başına :16:

ya pööfff, niye ben geldiğimde kimse olmuoooo?? ee tabi mesaiye kaldım, şirketten yazıyorum, herkes eve gitme yolunda :)
neyse, akşama gelirim kızlar inşallah...

ya ben dün uyuyakalmışım, buseeee, affedicen mi beniii? mesaj sayım 4te kalmış...

olur mu canım öyle şey yaa :9: affetmek neymiş, yerim ben seni şekeer :54:

Hoşbulduk canım. Facebook a ekledim isterseniz adres vereyim ordan bakın prensesime. Gaz sorunu var hala daha küçük olduğu için sanırım geçer inşallah bi süre sonra.

:16:Kikirdek seni :9: Bende özledim sizi:16:

Kaçırmadın canım burdayım. :16:

ebruuuuuu, kaptancııım hoş gelmişsin :16: ama ben yokmuşum sen geldiğinde :ssz: bebeişimize çok geçmiş olsun, yerim onun totoişini ben :9: bir an önce gel artık, özledik seni yaa :ssz:

turkbayragi.gif
305. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
turkbayragi.gif

12-19 NİSAN

1) 4.TAKIM (0.83%) :65::nazar:
2) 8. TAKIM (0.76% ) :46::nazar:
3) 13. TAKIM ( 0,0,53% ):46: :nazar:

bu hafta da ilk 3 teyiz hepimizi tebrik ediyorum :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

harikayız yine yaaa, nazar değmesin valla :nazar:

Geldim ama maalesef bi süre daha gideceğim Burcu'cum. Bebiş bakmak çok zor oluyor uyudu biraz bakayım dedim size. Ama uyanmak üzere. Bende daha tam iyileşemedim.

canım ebrum, bir an önce iyileşirsin dilerim, gel de al şu kaptanlığı eline, azarla bizi, menülerimize yorumlar yap, valla yeter gel yaaaaa :ssz:

kıyamam ben sana kaptancım bebek bakmak elbet zordur önemli olan sağlıgınız biz zatn götürüoruz burayı buse çok iyi bi yardımcı kaptan :16: siz iyi olun bizde iyi olalım :54:

ay yerim seni :17:

Kızlar kaçıyorum şimdilik aralarda uğramaya çalışırım. Öpüyorum hepinizi:16: Venüs te face adresim var. İsteyen ordan ekleyebilir.:3:

öptüm kaptancım, en kısa zamanda yine gelirsin umarım :54: bebişi de öptüm :16:

Kızlaaarrr, sporumu yaptım geldim..
bugün PT yapmadık, 30dk yürüdük önce sonra bodypump dersi var ona kaltıldım, sonra 20dk daha yürüdüm, sonra 10dk merdiven çıktım... :52::52::52:

harika iş çıkarmışsın yine kuzum :46:

bugünkü menümü de yazar ve ben kaçar kızlar , see you tomorrooooowwww...:54::54::54::54::54:

sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeğine labneli sandviç , çay

öğlen(12:30)
1 porsiyon ızgara balık (çinekop) + salata + 2 dilim ekmek

ara(17:00)
1 grissini + 8-10 kara kuru üzüm

ara(19:30)
2 kuru kayısı+2 ceviz

ara(22:45)
2 kuru kayısı+2 ceviz

* spor yaptığım için akiam yemek yok, tuvalet olayından dolayı da kayısıya yüklendim, hadi hayırlısı :52::52::52:

1 kupa yeşil çay
2 lt su
2 saatten fazla spor (yürüyüş+bodypump+yürüyüş+merdiven)

hepsi çok güzel ama kayısılar abartı olmuş sanki ve saati çok geç olduğundan kayısının şekeri yağ olarak depolanmıştır o saatten sonra yakamamıştır vücut tüm şekeri :26: o konuya dikkat et cerenim :54: sporun da pek şukela :nazar:

:56:Dünkü Menüm:56:
sabah:(08:00)
menemen(1er malzemeyle,1 tatlı kaşığı z.yağı)
1 dilim k. ekmek

ara:(11:00)
1 ç. bardağı fındık
öğle:(13:00)
1 tabak haşlanmış ıspanak
1 kase yoğurt
1/2 kase tarhana çorbası

akşam(17:00)
1 ayran (dışardaydım yemek yiyemedim)
:7:
2 lt su, 2 fincan yeşilçay, 2 fincan nescafe
:8:
45 dk walk at home
:42:

:56:Bugünkü Menüm:56:
sabah:(10:30)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
1 salatalık
öğle:(13:30)
1 kase domates çorbası
2 ızgara köfte
salata
1 bardak ayran
ara(16:00)
1 elma
akşam:(18:30)
4 yk haşlanmış tavuk göğsü
salata

:7:
3 lt su,6 fincan yeşil çay, 2 fincan elma çayı

:8:

45 dk yürüyüş, 130 squats
:42:

ay ne güzel yazmışsın sen menüleri böyleeeeeeeeee :nazar::nazar::nazar: ilk menü de akşam yemeğini yiyememişsin, keşke öyle bırakmasaydın da bi kase yoğurt falan yeseydin sonradan kuzucum, ama yine de ben beğendim her şey harika, süpersin :54:

Kızlar annem pek iyi değildi bu gün gelemedim busim mezun oldun tebrik ederim ya yine cuma ve ben yine yanınızda olamadım :5:

menümu yarın paylaşıcam ve yarın bilgisayardan girip alıntı yapmak istiyorum kızlar iyi geceler hepinize dua ettim bu gün iyiki yanımdasınız iyi geceler :16:

canım çok geçmiş olsun annene :50: bir an önce iyileşir dilerim, sen de iyiki varsın :29:

bugün menüm planlamadigim yogunluk sebebiyle tam istedigim gibi olmadi :50:

kahvalti
11:00
2 yumurta,
1 dilim peynir,
yarim dilim tam bugday ekmegi

14:15
2 kuru kayisi

17:00
Soslu tortellini
sosu: domates, havuc, brokoli, ketchup

2lt su;
uzun yürüyüs, otobüsle gidecegim yollari yürüdüm canim cikti :27:
birazdan 1 aspirin alip yatacagim :50:

ketçap hariç güzel menü nurcum :54:

Resûl-ü Ekrem Aleyhissalât-ü Vesselâm buyurdular ki:

“Hurmayı ya bir tane ya üç ya da beş tane yiyin.”

(Camiüssağir)

Amerikalı bilim adamları diyor ki :

Hurmayı tek sayılar(1-3-5) üzerinden yerseniz şekeri karbonhidrata çeviriyor ve vücuda enerji veriyor.
Eğer çift olarak yerseniz(2-4-6) şeker potasyuma dönüşüyor
ve böbrekleri olumsuz etkiliyor.

“O asla kendi nefsinden konuşmaz. O sadece vahiy ile konuşur.”

Necm Suresi, 3/4 {fatma}
ALINTI

Not: busecim mesaj sayim 15 olarak degisti

vaay güzel bilgii. tamam canım notumu aldım ama mesajla bildir bana, burdan yazma canım bir dahakine :34:

günaydın güzellikler :16:
ben şimdi yola çıkıyorum 9da otobüse bineceğim :) yolda uyuyakalmazsam yine girerim öpüyorum hepinizi :16::54:

iyi yolculuklar kuzucum :16:

günaydin kizlar :54:

2gündür regl bekliyorum ama yine gecikme oldu sanirim :50:
troidlerimden dolayi baya bir gecikme ve azalma olmustu, son iki sefer iyi olunca sevinmistim,
ama yine basa döndük:50:
sanirim ilacimin dozaji yeterli degil.
yakin bir zamanda randevu almaliyim yine doktordan, hayirlisi olsun..

ben simdi cikip kahvalti yapayim.
insallah yumurta almistir biri, dün yumurta bitmisti.
bitti ise ben bugün ac kaldim demektir:9:
yumurtasiz doyamiyorum :16:

kizlar buarada cumarteside pazar günü gibi izin günümü?

sadece pazar izinliyiz canım

Kizlar görünce, sizinle paylasmak istedim bu pramidi.
Genelde kolestrol sorunu yasayanlara bu tarz piramit brosür olarak veriliyor doktorlardan.

Eki Görüntüle 690271

güzel paylaşım canım :16: teşekkürler :54:

bizim burdada aylık 75 lira sınırsız venüssssssss :52:

vaaay iyimişşş :52:

Kizlar ben kuru kayisi yi cok seviyorum.
ve ara yaptigimda kuru kayisi yemegi planliyorum her zaman.
hem cantamda cok yer tutmuyor hemde tadini cok seviyorum eskiden beri.

ben genelde koyu olan kuru kayisidan tüketiyorum.
fakat acaba hangisi diyet icin daha iyidir acik renk (turanj) olan mi yada bu koyu olan mi(siyah gibi)?
ve arasindaki fark nedir kizlar?

saat 15.30 dan sonra tüketme canım kuru kayısı, onda da şeker var çünkü. gün kurusu olanı tüket cerenin dediği gibi en iyisi o :54:

Kızlar hepinizi tek tek tebrik edemedim bunun için özür dilerim ama 3.olmuş bizim takım hepiniz süpersiniz :46:

teşekkürler tatlım, sen de öylesiin :16:

sabah(10:30)

1 yumurta ile çökelekli yumurta

2 domates

4 zeytin

3 kupa yeşil çay

1 dilim tam bugday

öğle(14:00)

4 fındık

2 kupa yeşil çay

akşam(15:30)

ızgara gögüs

1 kupa ayran

1/4 dilim tam bugday

ızgara domates soğam biber

3.5 saat ev temzliği

20 dk bacak egzersizi

130 squats

2.1 litre su

toplamda 1 litre yeşil çay :42::42::42:

squats da süper menü deeeeeee :) acıkırsan 1 kase yoğurt ye tatlım :34:

geldim Burcuuu, diyetisyene falan gittim bugün, bikaç işim daha vardı, onları halletim, anca eve geldim.. şimdi evde ustalar var.. duvarda 1-2 yerde boyada sorun vardı ona bakıyorlar, bir de yeni dolap yaptırdık odamıza, o kuruluyor.. ooohh ev hengame :52::52:

üstelik dün temizlik yapılmıştı yaa :53::53:

tatlım diyetisyene gittim bugün.. şubatta gittiğimden aslında 600-700gr daha az kilom (arada alıp-verdim), neyse,
yağda 1.2kilo vermişim. onun yerine kas almışım.. bu iyi bir şey dedi... :52::52::52: ben de sevindim tabii...

beslenmemi spora göre düzenledi.. yrndan itibaren onun yazdıklarını yapacağım.. şimdiki yediğimden daha fazla protein yememi istedi falan... yazarım zaten size.. ama güzel geçti yani işte.. kilo veremiyordum ya, onu anlattım, dedim bu kadar spor ama kilo veremiyorum.. az protein alıyorsun da ondan dedi.. 1-2hafta daha çok etkilemez ama vücudun proteinin devamlı geldiğini görünce yakmaya başlayacak dedi.. spor öncesi yoğurt-yulaf falan verdi..

yrn o şekilde beslenmeye başlıcam bakalım birlikte görücez..:52::52::52:

ay bence süper habeer, tebrikleeer :52:

Eki Görüntüle 690526 Bu kaloriyi yakmak için 1 saat boyunca yaklaşık 4 KM yürümek zorunda olduğunuzu biliyormusunuz ?

güzel paylaşımlar, pilavdan soğudum iyice :27:

kızlaaaar ben geldim bi haber vereyim dedim koşuşturmaktan hiç vaktim olmadı. şimdi yine gezmeye gidiyoruz kaçamaksız geçirme ümidiyle gidiyorum hayırlısı :) akşam gelicem görüşürüz :16:

tamam canım hariksın, görüşürüz bebeğiim :54:

iyiym bebeğim sen nasılsın :D busi acıkınca süt içsem olmamı :D

ben fenayım, işi hallemedim, dışarıdaydım tüm gün annemle işlerimiz vardı :ssz: şimdi 9 saat durmaksızın iş yapmak zorundayım sabahı bile etsem :18: en az 8 saat sürer, bittim yani :50:

canım sütte laktoz var, laktoz yağa dönüşür, yoğurt akşam için daha iyi olur :34:

kızlaar ben işlerimi hallemedim yine, bugün sabahlayacağım bu yüzden :ssz:

emine, canım ben bundan sonra daha düzenli çalışmalıyım, buraya vakit ayırırken dozunu bilmediğimden işimi de yapamıyorum, sıkışıyorum sonra böyle. benim için iyi olmuyor.

kaptan yardımcılığı görevimi sana devretmek istiyorum, ne dersin canım
:31:

DÜNKÜ MENÜM

sabah 12.00
dukan krep
üçgen peynir
1 çay bardağı süt

ara 13.30
1 kase yoğurt

akşam 18.00
ızgara ramiz köfte
light cola
1 kase doğal yoğurt

ara 20.30
starbucks ta orta boy latte

1 fincan yeşil çay
2 lt su
90 squats (100 yapmam gerekiyormuş aslında, şaşırdım)
100 kol egzersizi
50 bacak egzersizi

Son düzenleme:
ben fenayım, işi hallemedim, dışarıdaydım tüm gün annemle işlerimiz vardı :ssz: şimdi 9 saat durmaksızın iş yapmak zorundayım sabahı bile etsem :18: en az 8 saat sürer, bittim yani :50:

canım sütte laktoz var, laktoz yağa dönüşür, yoğurt akşam için daha iyi olur :34:

anladım cnmmmmm :D:52:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
1 çay bardağı süt

öğle 13.30
1 tatlı kaşığı z.yağlı pırasa
yarım kase yoğurt

ara 18.00
100 gr light yoğurt

akşam 19.15