Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tsk ederim canim.
insallah eksi cikarim 100gr bile sevinirim bu hafta :32:
sonunda beklenen gün gelicek takima girip hedefime birlikde dvm edecegim insallah, bunu cok istiyorum :16::16:

insallah canimm:16: edecegim mutlaka.

en iyisi ben yumurtayi tavaya yapissa bile yagsiz yapmaya dvm edeyim cünkü aksam salata yersem azda olsa yagsiz yenmiyor :17:
ama yumurta yagsizda yeniyor tek problem tavaya yapismasi yoksa 1gr bile dökmem.
acaba tavadami sorun var dedim en kaliteli tavayi cikardim yine yapisiyor, acaba ben neyi yanlis yapiyorum, daha öncede sormustum ama tavalar benden halen cekiyor hergün :1::1:

nurcum, menülerine daha dikkat etmelisin emoşun da dediği gibi, ve takım ruhuna hareket etmelisin. senin artıda çıkman bütün takıma mal olacak, ya da bir başkasının artıda çıkması. bu yüzden bundan sonra bir şeyi yemeden artık 2 kere düşün ki kimsenin hakkına girme bu meşakatli yolda. çünkü bizim motivasyonumuzu sağlayan asıl şey burda cuma günkü yarışma. bunu asla unutmayalım arkadaşlar bu lafım hepinize.
:34:

zaten sizler gerekeni yapıyorsunuz ama yine de hatırlatmaktan zarar gelmez diye düşündüm kuzularım :16:

tava konusuna gelince, ben teflon tavayı iyice kızdırıyorum, sonra tyumurtayı üzerine döküyorum, coss ediyor, sonra birazcık üzeri kabarcık olunca altını iyice kısıp bekliyorum. tahta kaşığı altna sokunca kalıp gibi sorunsuz çıkıyor canım :34:

Kizlar yeni gördüm dün bir kelimeyi yazarken kalvyede baska bir harfe basmisinca 1 harfle kelime kötü kelimeye dönüsmüs.
Özür diliyorum okuyanlardan.
Cabuk yazinca karisiyor bazen ama artik daha dikkatli olacagim, özellikle o kelimede.

Kimsecikler kalmadi, bende cikayim artik.
Daha örtmüyorum sizi, yaz geldi üsütmezsiniz :1:

Herkese iyi geceler kizlar, gelecegin citirlari :54::1::1::1:

canım emine de söylemiş yarın 11.30 a kadar bildirim yapmalısın, bunu biliyorsun zaten ama umarım yarın unutmazsın :34:

kızlaaar sabah bol bol eksimiz olsun inşallah :16: ben de yatıyorum artık yarın erken kalkıcam öpüyorum hepinizi iyi geceler :16::54:

umarım yarın yine güzel sonuçlar alırız takımca emoşum, iyi geceler :54:

çok iyi fikir bence ayşecim, başarılar :16:

güzel menü tatlım, afiyet olsun. suyu göremedim yalnız :26: o da en az 2 dir sanırım :9:

güzel menü burcucum, tam gaz devam ediyorsun helal sana :46:

canım inşallah kötü bi rakamla karşılaşmazsın :31:

ay ben de dondurma istiyooom :52:

evet emoşum keşke sen olsaydın listede, ama yine de dikkatli menüler, güzel olabilir bu haftada 5. falan olsak yine iyidir :31:

iyi gezmeler emoşum, öp keratayıı :16:

hoş geldin canım, ben menünü beğendim, umarım yarın ekside çıkarsın :34: bu hafta seni takıma alacağım, lütfen paylaşımların daha da artsın :54:

evet devam buse ama işte hormonlar fena. biraz yükseldi ama kilodan yne memnun değilim yani:14:

süper o zaman canım kilo vermen hızlanabilir o zaman :)

bu hafta listede olucaksın canım biraz daha fazla dikkat bekliyorum senden :)

nuuurrr ya salata ya da yumurta birisini yağsız yapabilirdin 2si de yağlı olmamış :20:

çok güzel canım ben bugün sadece yürüdüm avmye yürüyerek gidip geldim bi de dayımlara da yürüyerek gidip geldik :)

iyi geceler bebeğim :16: yarın inşallah sonuçlarımız güzel olur :16:

evet busecim sonuncu olmayalım da :) ama çok fazla artı çıkacağını düşünmüyorum yarın görücez bakalım nasıl olcak :)

bilmiyorum emoş ya sanırım biraz daha bekli:43:cem düzelmek için

çok iyi fikir bence ayşecim, başarılar :16:

güzel menü tatlım, afiyet olsun. suyu göremedim yalnız :26: o da en az 2 dir sanırım :9:

güzel menü burcucum, tam gaz devam ediyorsun helal sana :46:

canım inşallah kötü bi rakamla karşılaşmazsın :31:

ay ben de dondurma istiyooom :52:

evet emoşum keşke sen olsaydın listede, ama yine de dikkatli menüler, güzel olabilir bu haftada 5. falan olsak yine iyidir :31:

iyi gezmeler emoşum, öp keratayıı :16:

hoş geldin canım, ben menünü beğendim, umarım yarın ekside çıkarsın :34: bu hafta seni takıma alacağım, lütfen paylaşımların daha da artsın :54:

evet devam buse ama işte hormonlar fena. biraz yükseldi ama kilodan yne memnun değilim yani:14:

süper o zaman canım kilo vermen hızlanabilir o zaman :)

bu hafta listede olucaksın canım biraz daha fazla dikkat bekliyorum senden :)

nuuurrr ya salata ya da yumurta birisini yağsız yapabilirdin 2si de yağlı olmamış :20:

çok güzel canım ben bugün sadece yürüdüm avmye yürüyerek gidip geldim bi de dayımlara da yürüyerek gidip geldik :)

iyi geceler bebeğim :16: yarın inşallah sonuçlarımız güzel olur :16:

evet busecim sonuncu olmayalım da :) ama çok fazla artı çıkacağını düşünmüyorum yarın görücez bakalım nasıl olcak :)

bilmiyorum emoş ya sanırım biraz daha beklicem düzelmek için :43:

nurcum, menülerine daha dikkat etmelisin emoşun da dediği gibi, ve takım ruhuna hareket etmelisin. senin artıda çıkman bütün takıma mal olacak, ya da bir başkasının artıda çıkması. bu yüzden bundan sonra bir şeyi yemeden artık 2 kere düşün ki kimsenin hakkına girme bu meşakatli yolda. çünkü bizim motivasyonumuzu sağlayan asıl şey burda cuma günkü yarışma. bunu asla unutmayalım arkadaşlar bu lafım hepinize.
:34:

zaten sizler gerekeni yapıyorsunuz ama yine de hatırlatmaktan zarar gelmez diye düşündüm kuzularım :16:

tava konusuna gelince, ben teflon tavayı iyice kızdırıyorum, sonra tyumurtayı üzerine döküyorum, coss ediyor, sonra birazcık üzeri kabarcık olunca altını iyice kısıp bekliyorum. tahta kaşığı altna sokunca kalıp gibi sorunsuz çıkıyor canım :34:

canım emine de söylemiş yarın 11.30 a kadar bildirim yapmalısın, bunu biliyorsun zaten ama umarım yarın unutmazsın :34:

umarım yarın yine güzel sonuçlar alırız takımca emoşum, iyi geceler :54:

inşallah busecim yaa :16: buse bugün liste için buralarda olacak mısın :) nurun kilosu nasıl yazılacak bilmiyorum çünkü :)

bilmiyorum emoş ya sanırım biraz daha beklicem düzelmek için :43:

burcuuuuuuuuu ağlama bakiyim :47: hormonlar öyle hemen düzelmez senin kilo verebildiğine sevinmen lazım ve daha sıkı sarılman lazım sporun zaten çok güzel menülerinde de kaçamak hiç yok hormonlar düzelince de iyice güzelleşecek :34:

geçen hafta:69

bu hafta:68.3

fark :700

%1.01

:43::43::43::43::43::43:

:47::47::47:al sana şeytan. bende hiç veremedin sanıyorum bu kadar ağlamana 700 süper bence 60lı rakamlara geldin her hafta 1 kg üzerinde vermeyi bekleme :) azar azar da olsa gidicek bu kilolar :31:can sıkmaya moral bozmaya gerek yok :16:

kızlar ben de yapayım kilo bildirimimi:

geçen hafta : 64,1
bu hafta : 65
fark : 900 gr

sanırım tartı etkiledi bu kadar almış olamam :5:

dün 36 beden pantolon aldım beli kapanmıyodu ama bacaklarım sığıyo :52:

günaydın Kızlar,
ben hala hastayım :(

kilo bildirimimi yapayım

Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 75,5
Bu hafta: 75,1
Fark: - 400gr
% : 0,53

çok fark yok ama buna da şükür, tickerimi da güncelleyeyim :52:

Son düzenleme:
kızlaar ben aylardır çok canım çekince bir şeyi, gidip uzun uzun kokluyorum. doymuş oluyorum tadına bakmış gibi oluyorum. bunu başarabilirseniz, tavsiye ederim :52:

koklayınca duramaz da yerseniz orasını bilmem :27:

ayy hakikaten, zor kızım koklayıp da yememek :) ben ya su içiyorum, ya da kesmezse süt içiyorum... o şekilde hallediyorum... :52:

bugün menüm

12 gibi

kıymalı yumurta
peynir
ceviz

akşam 7,30 gibi

fırında tavuk,közlenmiş patlıcan

yoğurt

sabah(06:00)

1 bardak süt

kahvaltı(07:30)

2 dilim tam bugday arasına yumurta yarım kk yağsız tuzsuz peynir

1 sade kahve

öğle(12:45)

1 kase mercimek çorba

1 porsiyon yoğurtlu köfte(suyunu içmedim yemedim sadece köftelerini yedim misket kadar 7 köfte)

akşam(18:30)

kırmızı biber yeşil biber ile yağsız omlet

5 zeytin

1 kk peynir

domates salatalık

2 bardak şekersiz çay

1/4 dilim tam bugday

3 lt su şimdiye kadar

160 squats yapıcam

30 dk yürüyüş öğle yemeğinde arkadaşımla hastane etrafında tur attık

sporun devamı gelirse yazcam kızlar çnkü dayımlara gidip gelcez erken gelirsek bacak egzersizi yapcam ve yeşilçay içicem yaparsam yazarım

:42::42:

menüler gayet başarılı kızlar, tebrikleeerrrr:46::46::46:

selam kizlar ben geldim,

birazdan menümü paylasacagim.
güzel bir gündü epey yorucuydu.
kacamak yok :32:
ve sabah tartida gecen günden 300gr daha az ciktim ama gecen cumadan 100gr daha fazlayim su anda.
yarin insallah 74.9 ve altinda cikarim.
74,9ciksam bile sevinecegim cünkü reglen sisklik oluyor ona ragmen 74.9 kg ise balli börek olur kilo bana :9::9:

hadi inşallah cnm..

kızlar 160 squats yaptım 20 dk bacak egzersizi yaptım 50 değişik şekillerde sınav çektim kan ter içindeyim bide 30 dk lık yürüyüşüm var öğlenden :42::42:

:46::46::46::46:

geçen hafta:69

bu hafta:68.3

fark :700

%1.01

:43::43::43::43::43::43:

Aaaa, harika, daha ne istiyosun Burcuuu, :46::46::46::46::46:

kızlar ben de yapayım kilo bildirimimi:

geçen hafta : 64,1
bu hafta : 65
fark : 900 gr

sanırım tartı etkiledi bu kadar almış olamam :5:

dün 36 beden pantolon aldım beli kapanmıyodu ama bacaklarım sığıyo :52:

cnm geçici bir artı olabilir bu, bence de almış olamazsın...

dünkü menüm kızlar:

sabah(08:00)
1 yumurta
1 KK light beyaz peynir
salatalık

öğlen(13:00)
2 bardak ayran
3 kuru kayısı

ara(16:00)
2 kuru kayısı + 2 ceviz

ara(18:00)
2 grissini

akşam(20:00)
2 tavuk köfte + 2 kaşık yoğurt + domates + salatalık (hasta olduğum için uyudum, akşam yemeği kaydı :( )

3 kupa yeşil çay
1lt su (boğazımdan dolayı ve hasta olduğum için su içemedim fazla, midemi bulandırıyor...)

Günaydın kızlar :16:Kimsecikler yok yine ortalıklarda :47:

***13. TAKIM 306. ETAP ***

burcugncy ( 69/68.3/0.7 /%1.01)
mavera87 ( 70 /// %)
mid_night_sun ( 75.5/75.1/0.4/%0.53)
ssercecik (78.7///%) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/// %)
venuskadini ( 76.1/// %)

13. TAKIM ORTALAMASI: %

Bakmışken boş durmak olmaz dedim. Listeyi yaptım. Hadi bakalım saat 10:30 ama bildirim yapan çok az kişi var. Bende yazayım kilomu bu sabah 70.6 kiloydum tartıda.:9:

günaydın kızlar

burcucum tebrik ederim 700 gr gayet iyi bir sonuç

cerencim seni de tebrik ederim canım.

ben de birazdan tartılacağım:18:

Zeliş nerelerde? Fazlalıklarını verebildi mi?

günaydın Kızlar,
ben hala hastayım :(

kilo bildirimimi yapayım

Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 75,5
Bu hafta: 75,1
Fark: - 400gr
% : 0,53

çok fark yok ama buna da şükür, tickerimi da güncelleyeyim :52:

yavaş yavaş gidiyo cerencim tebrik ederim :16:

ayy hakikaten, zor kızım koklayıp da yememek :) ben ya su içiyorum, ya da kesmezse süt içiyorum... o şekilde hallediyorum... :52:

menüler gayet başarılı kızlar, tebrikleeerrrr:46::46::46:

hadi inşallah cnm..

:46::46::46::46:

Aaaa, harika, daha ne istiyosun Burcuuu, :46::46::46::46::46:

cnm geçici bir artı olabilir bu, bence de almış olamazsın...

bende tartıya yordum zaten burdaki biraz eski model de bozulmuş da olabilir :)

dünkü menüm kızlar:

sabah(08:00)
1 yumurta
1 KK light beyaz peynir
salatalık

öğlen(13:00)
2 bardak ayran
3 kuru kayısı

ara(16:00)
2 kuru kayısı + 2 ceviz

ara(18:00)
2 grissini

akşam(20:00)
2 tavuk köfte + 2 kaşık yoğurt + domates + salatalık (hasta olduğum için uyudum, akşam yemeği kaydı :( )

3 kupa yeşil çay
1lt su (boğazımdan dolayı ve hasta olduğum için su içemedim fazla, midemi bulandırıyor...)

gayet güzel canım :16:

mavera87 ( 70 /// %)
UcukMavi ( 69.5/// %)
venuskadini ( 76.1/// %)

Bakmışken boş durmak olmaz dedim. Listeyi yaptım. Hadi bakalım saat 10:30 ama bildirim yapan çok az kişi var. Bende yazayım kilomu bu sabah 70.6 kiloydum tartıda.:9:

ebrucum çok iyi ya o zman 10 kilo fazlan var dimi :52: hemen verirsin sen :52:

Zeliş nerelerde? Fazlalıklarını verebildi mi?

kaptancım zelişin annesi kemoterapiye gidiyo o da onunla meşgul bu hafta pek giremedi son kilosu 97ydi yanlış hatırlamıyosam

mavera87 ( 70 /// %) izinli
UcukMavi ( 69.5/// %)
venuskadini ( 76.1/// %)

maveranın izin durumunu ekledim umarım bildirim yapar

Back
X