- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
tsk ederim canim.
insallah eksi cikarim 100gr bile sevinirim bu hafta
sonunda beklenen gün gelicek takima girip hedefime birlikde dvm edecegim insallah, bunu cok istiyorum
insallah canimmedecegim mutlaka.
en iyisi ben yumurtayi tavaya yapissa bile yagsiz yapmaya dvm edeyim cünkü aksam salata yersem azda olsa yagsiz yenmiyor
ama yumurta yagsizda yeniyor tek problem tavaya yapismasi yoksa 1gr bile dökmem.
acaba tavadami sorun var dedim en kaliteli tavayi cikardim yine yapisiyor, acaba ben neyi yanlis yapiyorum, daha öncede sormustum ama tavalar benden halen cekiyor hergün![]()
nurcum, menülerine daha dikkat etmelisin emoşun da dediği gibi, ve takım ruhuna hareket etmelisin. senin artıda çıkman bütün takıma mal olacak, ya da bir başkasının artıda çıkması. bu yüzden bundan sonra bir şeyi yemeden artık 2 kere düşün ki kimsenin hakkına girme bu meşakatli yolda. çünkü bizim motivasyonumuzu sağlayan asıl şey burda cuma günkü yarışma. bunu asla unutmayalım arkadaşlar bu lafım hepinize.

zaten sizler gerekeni yapıyorsunuz ama yine de hatırlatmaktan zarar gelmez diye düşündüm kuzularım

tava konusuna gelince, ben teflon tavayı iyice kızdırıyorum, sonra tyumurtayı üzerine döküyorum, coss ediyor, sonra birazcık üzeri kabarcık olunca altını iyice kısıp bekliyorum. tahta kaşığı altna sokunca kalıp gibi sorunsuz çıkıyor canım

Kizlar yeni gördüm dün bir kelimeyi yazarken kalvyede baska bir harfe basmisinca 1 harfle kelime kötü kelimeye dönüsmüs.
Özür diliyorum okuyanlardan.
Cabuk yazinca karisiyor bazen ama artik daha dikkatli olacagim, özellikle o kelimede.
Kimsecikler kalmadi, bende cikayim artik.
Daha örtmüyorum sizi, yaz geldi üsütmezsiniz
Herkese iyi geceler kizlar, gelecegin citirlari![]()
canım emine de söylemiş yarın 11.30 a kadar bildirim yapmalısın, bunu biliyorsun zaten ama umarım yarın unutmazsın

kızlaaar sabah bol bol eksimiz olsun inşallahben de yatıyorum artık yarın erken kalkıcam öpüyorum hepinizi iyi geceler
![]()
umarım yarın yine güzel sonuçlar alırız takımca emoşum, iyi geceler