Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menü..
sabah
sirkeli su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
3 adet yeşil zeytin..

öğle
tavuk ızgara 100 gr kadar
1 bardak ayran
yarım domates
1 dilim normal ekmek

ara
yeşil elma

akşam
çorba
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek..
su 3 litre olur.. spor yok henüz yasak..:16:
Afiyet olsun canım, sporu diyetisyenin falan mı yasakladı canım.
:101:
canım hoş geldiiin :16: ben buse, takım kaptan yardımcılarından biriyim, diğeri ise limonlubrokoli(emoşumuz) 23 yaşındayım, bekarım. geçen hafta bu takımdan mezun oldum :16: arkadaşlarımın desteği hep üzerimdeydi, onlara tekrar çok çok teşekkür ediyorum :17: şuan kilomu korumaya çalışıyorum :31: toplamda 18.3 kilo verdim, darısı başınızaa:16:

memnun oldum canııım :16:

hoşbulduk bende memnun oldum ayrıca tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza
Canım alıntı yapamamışsın, okuyunca dedim Buse yeni hesap mı açtı
:90::86:

kaçamak yaptım yiine de kilo verdim demek yok nurrr ona göre :47: kaçamak yapmasaydın 1 kg vermiş olabilirdin :) bu hafta daha çok dikkat ediceksin inanıyorum :)

ismini belirtmemişsin canım. Allah bağışlasın canım :) hem de ikizmiş :52:aman ne tatlıdır onlar şimdi :16:

tebrik ederim :46::46::46::46::46: venüsüüüümmmm süpersiiin :16:

listede olmak sana iyi gelecek inanıyorum :16: inşallah çok daha güzel kilolar vereceksin cnmmm :16:

ben Neslihan kızların çok tatlı ve yaramazlar onlarla yeme içme düzenin tamamen altüst oldu onun için kilo aldım onlar uyuyunca saat 22 de akşam yemeği yedim kış boyunca ve sonuç 74 kilo

kaçamak yaptım yiine de kilo verdim demek yok nurrr ona göre :47: kaçamak yapmasaydın 1 kg vermiş olabilirdin :) bu hafta daha çok dikkat ediceksin inanıyorum :)

ismini belirtmemişsin canım. Allah bağışlasın canım :) hem de ikizmiş :52:aman ne tatlıdır onlar şimdi :16:

tebrik ederim :46::46::46::46::46: venüsüüüümmmm süpersiiin :16:

listede olmak sana iyi gelecek inanıyorum :16: inşallah çok daha güzel kilolar vereceksin cnmmm :16:

ben Neslihan kızlarım çok tatlı ve yaramazlar onlarla yeme içme düzenin tamamen altüst oldu onun için kilo aldım onlar uyuyunca saat 22 de akşam yemeği yedim kış boyunca ve sonuç 74 kilo

Kızlar yaa,

18 martta diyete başlamıştım ben, hatta tam ebru ayrılıyor diye hemen girmiştim ekibe 1 haftada..(herkese çok teşekkür ediyorum bunun için)

neyse, 5 hafta 4 gün olmuş... verdiğim kilo 3,5! az değil mi yaaa? o kadar spor da yapıyorum...

neden ki ?
pööff, moralim bozuldu....
başkası olsa bu sürede 6-7 kilo verirdi yani...:53::53::53::53:

cerencim menü değişikliğini deneyebilirsin menüden ufak değişikliklerin bile faydası oluyo ama çok da kötü değil durumun bazı insanlar azar azar kilo veriyo. ben çok çok verip bi anda alabiliyorum mesela o daha kötü :9:

Ay manken gibi olucaaazzz
:52::52:

Teşekkür ederim Busem.
:69: Benim göğüslerim zaten yeterince büyük bebeğim ya bişey olmaz.:90: Hihihi ben hedefimi direk 50 olarak düşünmek istiyorum, düşünüyorum.:93: En mutlu olacağım kilo 50 olacak büyük ihtimalle, olmadı alırız yahu.:89: O günler geleceeek geleceeek!:81:

iviiiiit manken olucaz biz :16:
o senin süperliğin :16: eline sağlık senin de ebrunun daaaaaaaa :54:

tamam canım, ben yukarı çıkacağım komşuya, gün var :1: iş yapmak istiyordum oysa :ssz:

canım ilk menülerin pek iyi değildi, hatırla bi onları :26: moralini bozma, spor yaptığında fazla protein almazsan kilo veremiyormuşsun, ona dikkat et. spordan 1-2 saat önce mutlaka yemeğini yemiş ol ve hem karbonhidrat hem protein olsun menünde. spordan sonra da yarım saat,1 saat sonra karbonhidrat yemeliymişsin, protein almamalıymışsın :34: bunu burcu nun burdaki paylaşımından görmüştüm. :54:

buseeee bende yukarıya komşuya çıktım az önce pasta verdiler yemedim çayımı içtim indim :9: kızıyolar ama yapcak bişey yok almak kolay vermek zor şu lanet kiloları :9:
kuzularım ben hazırlanıp komşuya gidiyorum :3:

gelince görüşürüz :16:

görüşürüz bebeğim :16:
Kızlar hiç öğle yemeği yiyesim yok yahu.:100:Çok geç kalktım, acıkınca sağlıklı bir şeyler atıştırsam nasıl olur sizce?:83:

yoğurt falan ye canım salata yeşillik falan canım bi,şey istemediğinde bende o şekilde geçiriyorum yememezlik yapma ;)

öğle yemeği menüm iki yumurta omlet domates-marul ve beyaz peynir...

gayet güzel bi öğle yemeği :) canım akşam yemeğini yedikten sonra menümüzü toplu olarak paylaşıyoruz ki yanlışlarını görebilelim :) birazdan senin için örnek menü paylaşayım ona göre sen de hazırlarsın menülerini :)

uzun bir aradanm sonra merhaba 13 .takım..
buraya en son yazdığımda oğlum hastaydı oğlumu düzelttik ve ben zatürre oldum..onu atlattım peşine kaburgam kırıldı onuda atlattım kulak enfeksiyonu kısaca ilaç ilaç kaburgaga kırığından dolayıda hareketsizlik kilo aldırdı az gözüm açıldı iyiyim çok şükür ve koştur koştur buraya geldim ..şu an 63 kiloyum ve guruba yeniden katılmak istiyorum..EPRU UÇUK MAVİM BANA YER VARMI...HEDEF 58 BU SABAH 63.3 KISACA İMDAT MODUNDAYIM..:D :52::10:

hoşgeldin canım ben brokoli yani emoş :):) bu arada çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsin :26: ben kaptan yardımcısıyım ebru halen kaptanımız ama yeni doğum yaptığı için henüz sıksık gelemiyor. arada uğruyo prensesten vakit bulunca :16: bir mezun olaraktan zaten çoğu şeyin farkındasındır :) takımımıza yeniden hoşgeldin diyorum o zman :16:
hoşbulduk :9:teşekkür ederim..takımın en eskilerindenim geçen mart 58 küsürle mezun oldum :10:çok da güzel korudum:12: ta ki hasta olana kadar..:14: kaptiş kim ..eprum burada sabah gördüm...:16::16:

evet canım ebru sabah burdaydı ama 3 hafta oldu daha doğum yapalı biraz daha iyi olunca sık sık gelecektir :16:

menü..
sabah
sirkeli su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
3 adet yeşil zeytin..

öğle
tavuk ızgara 100 gr kadar
1 bardak ayran
yarım domates
1 dilim normal ekmek0

ara
yeşil elma

akşam
çorba
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek..
su 3 litre olur.. spor yok henüz yasak..:16:

bir mezun menüsü de böyle olur :16: gayet güzel fakat akşam yemeğindeki ekmek bana göre fazla çünkü çorbadan yeterince karbonhidrat alıyosun. benim eşdeğer listem var diyetisyenimin verdiği çorba içiyosam ekmek yenmiyo aklında bulunsun canım :34:

Merhaba Hanımlar;
Ben 4. takımdan buyumeyenbaby. Listemizi kontrol edebilir misiniz?

***4. TAKIM 306.ETAP***

topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)
pegasus07 : (59 /58,8/0,2/0,34 )
pokemon51 :( 67,8/67,4 /0,4 /0,59 )
wuwum : (74 // / )bildirimde bulunmadı
eftelya_blue: (64,2 /63,7 /0,5 / 0,78)
RrapunzelL :(71,9 /71,5/0,4 /0,56)
Ausencia :(62,9 /62,8 /0,1 / %0,16)
bahar2106 :( 63,1/63,1 /0 /0) kilosu sabit
buyumeyenbaby:(72,9 /71,9 /1 /1,37)
zeynep_canan :( 72,8/71,8 /1/%1,37)
demmay: (62,3/60,9/1,4/%1,12) yeni üye hedef kilo 54,kilosu 2 ye bölündü
cimcimesude(67,1/66,1/1/%0,75 )yeni üye hedef kilo 56, kilosu 2 ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI % 0,17

ortalamalarınız doğru canım kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim :16:

uzun bir aradanm sonra merhaba 13 .takım..
buraya en son yazdığımda oğlum hastaydı oğlumu düzelttik ve ben zatürre oldum..onu atlattım peşine kaburgam kırıldı onuda atlattım kulak enfeksiyonu kısaca ilaç ilaç kaburgaga kırığından dolayıda hareketsizlik kilo aldırdı az gözüm açıldı iyiyim çok şükür ve koştur koştur buraya geldim ..şu an 63 kiloyum ve guruba yeniden katılmak istiyorum..EPRU UÇUK MAVİM BANA YER VARMI...HEDEF 58 BU SABAH 63.3 KISACA İMDAT MODUNDAYIM..:D :52::10:

cnım seni gördüğüme sevindim:16:çok geçmiş olsun üst üste gelmiş hastalıklar.hoşgeldin:16:

arkadaşlar acemiyim biraz kusura bakmayım şimdide aynı şeyi iki kere paylaştımm :26: ayrıca iş yerindeyimsanırım bilgisayarımda da bi sorun var hem alıntı yapamadım hemde geçmişe ulaşmakta zorlanıyorum çok yavaş onun için kusura bakmayım benimle ilgili yorum yapanlara teşekkürler hoşgeldin diyenlere ise hosbuldukk bahsetmiştim ikiz kızlarım var onun için akşamda onları uyutunca bakabileceğim foruma yani saat beşten sonra bi kaç saat buralarda olmayabilirim ama hafta içi paylaşımlarımı daha eri yaparımm
Bu arada dün kendime eliptik kondisyon aleti aldım henüz kurmadım ama hafta sonu hallederim hergün bir saat kullanmayı düşünüyorum umarım faydası olur basen ve karın için.

hoşbulduk canımm tebrikler çok güzel kilo vermişsin inşallah devamı gelir darısı başımıza artık.
Teşekkür ederim canım.
:101: İnşallaaah ikimiz için de iyi dileklerin gerçek olur.:119: Birlikte ve doğru düşünerek başarabiliriz.
Bu arada aşağıda 8 üye online görünüyor.
:82:

bu arada yazdıklarınızdan sadece kendimle ilgili kısmı alıntı nasıl yapabilirim.

arkadaşlar acemiyim biraz kusura bakmayım şimdide aynı şeyi iki kere paylaştımm :26: ayrıca iş yerindeyimsanırım bilgisayarımda da bi sorun var hem alıntı yapamadım hemde geçmişe ulaşmakta zorlanıyorum çok yavaş onun için kusura bakmayım benimle ilgili yorum yapanlara teşekkürler hoşgeldin diyenlere ise hosbuldukk bahsetmiştim ikiz kızlarım var onun için akşamda onları uyutunca bakabileceğim foruma yani saat beşten sonra bi kaç saat buralarda olmayabilirim ama hafta içi paylaşımlarımı daha eri yaparımm
Bu arada dün kendime eliptik kondisyon aleti aldım henüz kurmadım ama hafta sonu hallederim hergün bir saat kullanmayı düşünüyorum umarım faydası olur basen ve karın için.

canım zamanla alışırsın merak etme :) toplu alıntılama yapman lazım tek tek yerine alıntı ile cevapla yazan yerin yanında küçük bir tik işareti var onu işaretleyerek toplu alıntı yapıyosun. hepsini işaretledikten sonra da cevap ver diyince her mesajın sonuna cevabını yazabilirsin :)

canım takımın belli başlı kurallarından biri mesaj sayısı. bugünden itibaren takım topiğine yazdığın mesajları gece en son mesajından sonra (00:00a kadar olan yani) sayıp bana özel mesaj olarak atıyosun.

geçmişi okumalısın. en son yazdığın mesajdan itibaren geçmişte neler yazılmış okumalısın çünkü sana tavsiyede bulunulmuş bi konuda fikir sorulmuş olabilir

bi de menü var. hergün düzenli olarak menülerini paylaş bizde yorum yapar kontrol ederiz :)

şimdilik bu kadarı aklıma geldi yine geldikçe yazarım sorun olursa sor acemiyim diye çekinme biz de acemiydik :34:

iviiiiit manken olucaz biz :16:

yoğurt falan ye canım salata yeşillik falan canım bi,şey istemediğinde bende o şekilde geçiriyorum yememezlik yapma ;)
1 kase yoğurt ve 3 kuru kayısı yedim canım.
:125:
Fotomodel olacağımmmm, olacağım, olacağım, olacağım!
:109:

bu arada yazdıklarınızdan sadece kendimle ilgili kısmı alıntı nasıl yapabilirim.
Canım sadece kendinle ilgili kısımları alıntılama yapılmıyor. Alıntıların arasından diğerlerini silmen gerekiyor. Ayrıca nasıl daha kolay kullanacağını zamanla öğreneceksin hiç merak etme.
:112:

Teşekkür ederim canım.
:101: İnşallaaah ikimiz için de iyi dileklerin gerçek olur.:119: Birlikte ve doğru düşünerek başarabiliriz.
Bu arada aşağıda 8 üye online görünüyor.
:82:

venüüüüüs poponu kaşı nazar değmesin :16::nazar: kaç gündür en yoğun günümüzü yaşıyoruz moralim yerine geldi valla :52:

1 kase yoğurt ve 3 kuru kayısı yedim canım.
:125:
Fotomodel olacağımmmm, olacağım, olacağım, olacağım!
:109:

Canım sadece kendinle ilgili kısımları alıntılama yapılmıyor. Alıntıların arasından diğerlerini silmen gerekiyor. Ayrıca nasıl daha kolay kullanacağını zamanla öğreneceksin hiç merak etme.
:112:

hepimiz birleşip fotomodel ajansı kuralım bence :9: her boy her beden hatun bulunur sloganıyla yola çıkarız :12:

venüüüüüs poponu kaşı nazar değmesin :16::nazar: kaç gündür en yoğun günümüzü yaşıyoruz moralim yerine geldi valla :52:

hepimiz birleşip fotomodel ajansı kuralım bence :9: her boy her beden hatun bulunur sloganıyla yola çıkarız :12:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Hihi ay yok ben İstanbul'da olan ve fotoğraf çekilmek isteyen herkesi zayıfladıktan sonra profesyonel çekime götürürüm.
:111::115: Ben zaten çekileceğim, birlikte de çekilmiş oluruz. Hihihi:12:

alıntı yaptıktan sonra diğer üyelerle ilgili olan kısımları silebilrsin canım :34:

tamam anladım bu arada menüleri paylaşmanın bir saati varmı yani gece 23 gibi falan paylaşsam olurmu şimdi tereddütlerim var hani çocuklara göre hayatım şekil alıyor neyi ne zaman yapıcam açıkcası çekindim biraz ama olucak sonuçta daha bu gün ilk gün sanırım bir kaç güne kadar bir düzene girer

tamam anladım bu arada menüleri paylaşmanın bir saati varmı yani gece 23 gibi falan paylaşsam olurmu şimdi tereddütlerim var hani çocuklara göre hayatım şekil alıyor neyi ne zaman yapıcam açıkcası çekindim biraz ama olucak sonuçta daha bu gün ilk gün sanırım bir kaç güne kadar bir düzene girer

yok canım saat önemli değil sen paylaş. bikaç güne alışırsın canım ilk günlerde oluyo nasıl olcak napcam telaşı :16:

yok canım saat önemli değil sen paylaş. bikaç güne alışırsın canım ilk günlerde oluyo nasıl olcak napcam telaşı :16:

evet inşallah ayyy ne güzel kilo vermişin yaaa ben şu anda 64 olsam kendimi manken sanırdımm yaaa inşallah Allahım yaaa giydiklerim hiç yakışmıyıorrr şu andaa bi zayıflayım alışveriş çılgınlığı yapıcammmm :52:

evet inşallah ayyy ne güzel kilo vermişin yaaa ben şu anda 64 olsam kendimi manken sanırdımm yaaa inşallah Allahım yaaa giydiklerim hiç yakışmıyıorrr şu andaa bi zayıflayım alışveriş çılgınlığı yapıcammmm :52:

teşekkürler canımcım :16: ben çok hızlı verip çok hızlı alıyorum o yüzden daha verdiğime güvenemiyorum :) alışveriş çılgınlığım başladı ama 36 bedenlere sardım şimdi :52:

Back
X