Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkürler canımcım :16: ben çok hızlı verip çok hızlı alıyorum o yüzden daha verdiğime güvenemiyorum :) alışveriş çılgınlığım başladı ama 36 bedenlere sardım şimdi :52:

36!! rüya gibi beden walla... süpersin emoşş'um :46::46::46::46:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Hihi ay yok ben İstanbul'da olan ve fotoğraf çekilmek isteyen herkesi zayıfladıktan sonra profesyonel çekime götürürüm.
:111::115: Ben zaten çekileceğim, birlikte de çekilmiş oluruz. Hihihi:12:

waaayy, süper venüss, ee o zaman hedefe gelince ben de isterim.. bi de hamile kalınca göbişimle çekiliriz inşallah..:52::52::52:

ebrucum büyük ihtimalle 52 yazılmış olması gerekiyor yada 55, çok uzun zaman geçince unuttum
Ayşe'cim Püsküüt bu konuya sıcak bakmıyor. Hedefi yukarı çekmeye karşı. Boyun kaçtı bu arada? Bide zahmet olmazda geçmişe bakıp hedefin kaç yazılmış bulursan ben sorarırm yeniden püsküüt e.

Canım benim göğüs ölçüm 95 dolayısıyla o kilo indiğimde olsa olsa 85'e düşer.
:77: Açıkcası ben 50'de kararlıyım:69:, hem gerekirse kilo alırım. Kilo almak uzmanlık alanım!:89:

Ayşem ben zaten dar giyinmeyi seviyorum ya
:82:, göğüs ve kalça kemiği oranım da kurtarır bu durumu diye düşünüyorum.:115: Bakalım bakalım ozamanlar gelsin de...:97::97:
Sen 50 leri düşün ben zaten senin hedef kilonu 60 olarak bildirmiştim. Zaten hedef kilona indin diye hemen mezun olman gerekmiyor. Benim hedefim 63 tü ben 61,8 le mezun olmuştum. Sorun yok yani.

Kızlar yaa,

18 martta diyete başlamıştım ben, hatta tam ebru ayrılıyor diye hemen girmiştim ekibe 1 haftada..(herkese çok teşekkür ediyorum bunun için)

neyse, 5 hafta 4 gün olmuş... verdiğim kilo 3,5! az değil mi yaaa? o kadar spor da yapıyorum...

neden ki ?
pööff, moralim bozuldu....
başkası olsa bu sürede 6-7 kilo verirdi yani...:53::53::53::53:
Normalde ideal olan haftada bir kilo ayda 4 kilo. Demek ki senin yanlış yaptığın bişeyler var. Sonuçta kilo veriyorsun ama bu diyet işi uzadıkça insanın motivasyonu azalıyor. O nedenle menülerini yeniden düzenlemen lazım bence.

uzun bir aradanm sonra merhaba 13 .takım..
buraya en son yazdığımda oğlum hastaydı oğlumu düzelttik ve ben zatürre oldum..onu atlattım peşine kaburgam kırıldı onuda atlattım kulak enfeksiyonu kısaca ilaç ilaç kaburgaga kırığından dolayıda hareketsizlik kilo aldırdı az gözüm açıldı iyiyim çok şükür ve koştur koştur buraya geldim ..şu an 63 kiloyum ve guruba yeniden katılmak istiyorum..EPRU UÇUK MAVİM BANA YER VARMI...HEDEF 58 BU SABAH 63.3 KISACA İMDAT MODUNDAYIM..:D :52::10:
Gel canım gel. Baş köşede yerin hazır. :16:

venüüüüüs poponu kaşı nazar değmesin :16::nazar: kaç gündür en yoğun günümüzü yaşıyoruz moralim yerine geldi valla :52:

hepimiz birleşip fotomodel ajansı kuralım bence :9: her boy her beden hatun bulunur sloganıyla yola çıkarız :12:
Maşallah de yine benim ayağım uğurlu geldi sanırım :9:

yaaaaa ceren alıyorum ama giyemiyorum yaaaa bakıyolar bana öyle karşıdan :52:
Bigün gelecek onlarda bol gelecek merak etme sen:34:

Sen 50 leri düşün ben zaten senin hedef kilonu 60 olarak bildirmiştim. Zaten hedef kilona indin diye hemen mezun olman gerekmiyor. Benim hedefim 63 tü ben 61,8 le mezun olmuştum. Sorun yok yani.
kaptancığım ozaman 55'e çeksek hedefimi olur mu lütfen?
:77: Çünkü 60 hedefim gözükürken 50'ye kadar yarışamam ki.:96: Ama 55 olursa en azından 50'ye kadar yarışabilirim. Benim en başından beri hedefim 55'ti zaten, sonra 50 yaptım.:97: Bu konuda yardımcı olur musun bana kaptişkom?:101::101::101:

Süper bir karar vermişsin bence canım. Önemli olan yağ oranını azaltmak sonuçta:13:

Hııı anladım :75: canım ozaman hiç takılmana gerek yok bu duruma :87:

Teşekkür ederim Burcumm :101:

Hihihi çok şeker oldu evet, teşekkürler. :124: O elindekini 50'ler filmlerinde falan gördüm ama ne olduğunu bilmiyorum. Böyle pıs pıs yapılıyor. :111:

Görüşürüz tatlııımm :112:

Ben de hedefimi 50'ye çekmek istiyorum :122: :122:

Çok teşekkürler kaptancığım seninle daha iyi olacak :119:

Evvveeet Ayşeciğimmm! Çok mutlu oldum buna :111: :111:
Canım sen homeoffice mi çalışıyorsun merak ettim :97:

50 mi :53:

tebrik ederim burcumm, gayet iyi bence :34:

yetişemedim ki :ssz: neyseki sen ve kaptiş burdaydı :31: diyet hayatım boyunca ilk kez 12 de uyandım :50:

olley diyorum cereniiim, harikasın, giden kilolar artıyooorr :32:

o da iyi fikirmiş cereeen :52: aklımda bulunsun :34:

olsun çok çok geç değil, yine de güzel menü bence, su kötü olmuş sadece ama yine de iyi :54:

kaptaaaan :52: kilon doğum sonrası yine harika maşallaaah :nazar:

tebrik ederim ayşecim, bu hafta biraz karataya uymadım diyordun ona göre çok iyi :46:

canım hoş geldiiin :16: ben buse, takım kaptan yardımcılarından biriyim, diğeri ise limonlubrokoli(emoşumuz) 23 yaşındayım, bekarım. geçen hafta bu takımdan mezun oldum :16: arkadaşlarımın desteği hep üzerimdeydi, onlara tekrar çok çok teşekkür ediyorum :17: şuan kilomu korumaya çalışıyorum :31: toplamda 18.3 kilo verdim, darısı başınızaa:16:

aaa ne demek geçiciiiiiiii :52: basbayaa kaptan yardımcısısın bitanem :29:

canım çok tebrik ederim ama bundan sonra daha çok dikkat et bu kaçamaklara, zaten listede olduğun için dikkat edeceğini biliyorum :54:

diyetine uyarsan düşersin tabi ki, merak etme :16:

memnun oldum canııım :16:

tebrik ederim venüüüss :52: yine harikasııın :16:

mavera izine ayrıldığı için, bildirimde bulundu ibaresi yanlış olurdu. kaptiş burdaymış neyse ki :54:

kaptiiiş :52: harikasın yaa, harikasııın :16: sen çıtır olacaksın en kısa zamanda yinee, bu kesiiin :32:

listeler sorunsuz, her şey harikaaaaaaaaa, süpersiniz yaaa :16: gurur duyuyorum takımımla, iyi ki buradan mezun oldum ben :16: iyi ki tanıdım siziiiiiiiiiiii :16:

bırakma burayı kaptan, gelmeye çalış. sensiz olmuyor :14: gelip beni de fırçalaman lazım artık, hafta içi 900 gr. aldım, anca indim geçen haftaki kiloma :ssz:

venüüüss :53: canım senin boyun uzun? 1.72 miydin kaçtın sen. yapma etme anoreksiya mı olacaksın. ben ecem vardı o da 1.72 idi ama 55 e çekti en son, ama 57 da kaldı sanırım. o bile memem kalmadı, yüzüm çöktü diyordu. kabul etmiyorum bu yaptığını ben :19:

sağol busim :D

buraya en son yazdığımda oğlum hastaydı oğlumu düzelttik ve ben zatürre oldum..onu atlattım peşine kaburgam kırıldı onuda atlattım kulak enfeksiyonu kısaca ilaç ilaç kaburgaga kırığından dolayıda hareketsizlik kilo aldırdı az gözüm açıldı iyiyim çok şükür ve koştur koştur buraya geldim ..şu an 63 kiloyum ve guruba yeniden katılmak istiyorum..EPRU UÇUK MAVİM BANA YER VARMI...HEDEF 58 BU SABAH 63.3 KISACA İMDAT MODUNDAYIM..:D :52::10:

merhaba canım bende burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm

evet inşallah ayyy ne güzel kilo vermişin yaaa ben şu anda 64 olsam kendimi manken sanırdımm yaaa inşallah Allahım yaaa giydiklerim hiç yakışmıyıorrr şu andaa bi zayıflayım alışveriş çılgınlığı yapıcammmm :52:

merhaba canım ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm

Evet bebişim Eylül - Ekim 2013'de 50 kilo olmak istiyorum, 90 - 60 - 90 vücut ölçüleri ile birlikte tabisi.
:124::115::92::82::78:

hadi inş. bebegim ama uamrım tahta gbi olmazsın :D türk kadını hafif etli olmalı adamlar ağızlarının tadını yemeğin salçalısı hatunun kalçalısı diye belirtmişler yani :52:

ebrum teşekkürler canım hoş bulduk..:16::54:
hoşgeldin canım ben brokoli yani emoş :):) bu arada çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsin :26: ben kaptan yardımcısıyım ebru halen kaptanımız ama yeni doğum yaptığı için henüz sıksık gelemiyor. arada uğruyo prensesten vakit bulunca :16: bir mezun olaraktan zaten çoğu şeyin farkındasındır :) takımımıza yeniden hoşgeldin diyorum o zman :16:

evet canım ebru sabah burdaydı ama 3 hafta oldu daha doğum yapalı biraz daha iyi olunca sık sık gelecektir :16:

bir mezun menüsü de böyle olur :16: gayet güzel fakat akşam yemeğindeki ekmek bana göre fazla çünkü çorbadan yeterince karbonhidrat alıyosun. benim eşdeğer listem var diyetisyenimin verdiği çorba içiyosam ekmek yenmiyo aklında bulunsun canım :34:

ortalamalarınız doğru canım kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim :16:
teşekür ederim..geçti gitti çok şükür..anladım canım ekmek yrmedim onu n yerine çorbanın içine 1 çorba kaşığı yulaf kepeği kattı..:)
cnım seni gördüğüme sevindim:16:çok geçmiş olsun üst üste gelmiş hastalıklar.hoşgeldin:16:
sağol bende seni gördüğüme sevindim..hoşbulduk..:16:

Afiyet olsun canım, sporu diyetisyenin falan mı yasakladı canım.
:101:

Canım alıntı yapamamışsın, okuyunca dedim Buse yeni hesap mı açtı
:90::86:
venus kadını önce sana kocaman maşallah diyelim harikasın :nazar::46: diyetisyene gitmedim kaburga kırığından dolayı birçok hareket hala yassak..:34:
gerçekten murphi gibi... çok çok geçmiş olsun.. bundan sonra hiç bir sorun yaşamadan uzuuunn yıllar geçirin inşallah...

gel, hoşgeldin hatta..
5 kilocuğu hemen verirsin zaten, bir kere yapmışsın, şimdi niye olmasın... bizim uzun yolumuz var, sen arada kaynarsın :52::52::52:
teşekkürler canım.hoşbulduk..:16:
Ebru kaptancığımız, Limonlubrokoli(Emoş) da kaptan yardımıcımız.:121: Bence bu konudaki deneyiminle çözersin işi.:129:

:9::34:

hadi inş. bebegim ama uamrım tahta gbi olmazsın :D türk kadını hafif etli olmalı adamlar ağızlarının tadını yemeğin salçalısı hatunun kalçalısı diye belirtmişler yani :52:
Yok yok tahta gibi olmam büyük ihtimalle canım. Bir 55'i göreyim çözerim zaten durumu. Genetik olarak kalça kemiğim geniş ve göğüslerim büyük..dolayısıyla iyi bile olabilir hihi.
:39:
venus kadını önce sana kocaman maşallah diyelim harikasın :nazar::46: diyetisyene gitmedim kaburga kırığından dolayı birçok hareket hala yassak..:34:

teşekkürler canım.hoşbulduk..:16:

:9::34:
Ay unuttum ya ben onu... İyi bari canım iyice iyileş ondan sonra yaparsın. Teşekkür ederim bu arada hihih.
:109:

hoş geldin tatlııım :16: ben buse. 23 yaşındayım, geçen hafta mezun oldum. hala buralardayım, 1 kilo daha verip, kilomu koruma çabasındayım :31: sen de tekrar vereceksin eminim kilolarını takımlaaaa :32:

ve çook çooook geçmiş olsun, bi dua falan okutun kendinize yaa :44:

menü..
sabah
sirkeli su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
3 adet yeşil zeytin..

öğle
tavuk ızgara 100 gr kadar
1 bardak ayran
yarım domates
1 dilim normal ekmek

ara
yeşil elma

akşam
çorba
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek..
su 3 litre olur.. spor yok henüz yasak..:16:

normal ekmek tam buğday olsa daha iyi olurmuş, güzel menü. afiyet olsun canım :54:

hoşbulduk bende memnun oldum ayrıca tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza

evet canım sen de vereceksin, buna emin ooolll :32:

cerencim menü değişikliğini deneyebilirsin menüden ufak değişikliklerin bile faydası oluyo ama çok da kötü değil durumun bazı insanlar azar azar kilo veriyo. ben çok çok verip bi anda alabiliyorum mesela o daha kötü :9:

iviiiiit manken olucaz biz :16:

buseeee bende yukarıya komşuya çıktım az önce pasta verdiler yemedim çayımı içtim indim :9: kızıyolar ama yapcak bişey yok almak kolay vermek zor şu lanet kiloları :9:

görüşürüz bebeğim :16:

yoğurt falan ye canım salata yeşillik falan canım bi,şey istemediğinde bende o şekilde geçiriyorum yememezlik yapma ;)

gayet güzel bi öğle yemeği :) canım akşam yemeğini yedikten sonra menümüzü toplu olarak paylaşıyoruz ki yanlışlarını görebilelim :) birazdan senin için örnek menü paylaşayım ona göre sen de hazırlarsın menülerini :)

hoşgeldin canım ben brokoli yani emoş :):) bu arada çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsin :26: ben kaptan yardımcısıyım ebru halen kaptanımız ama yeni doğum yaptığı için henüz sıksık gelemiyor. arada uğruyo prensesten vakit bulunca :16: bir mezun olaraktan zaten çoğu şeyin farkındasındır :) takımımıza yeniden hoşgeldin diyorum o zman :16:

evet canım ebru sabah burdaydı ama 3 hafta oldu daha doğum yapalı biraz daha iyi olunca sık sık gelecektir :16:

bir mezun menüsü de böyle olur :16: gayet güzel fakat akşam yemeğindeki ekmek bana göre fazla çünkü çorbadan yeterince karbonhidrat alıyosun. benim eşdeğer listem var diyetisyenimin verdiği çorba içiyosam ekmek yenmiyo aklında bulunsun canım :34:

ortalamalarınız doğru canım kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim :16:

harikasın emoooş :52: süpersin süpeeer :32: ben de gittim tabak yapıyorlardı bana müsade etmedim ve yemedim, çay içtiim :32:49 u görmeden bana rahat yook :23:

arkadaşlar acemiyim biraz kusura bakmayım şimdide aynı şeyi iki kere paylaştımm :26: ayrıca iş yerindeyimsanırım bilgisayarımda da bi sorun var hem alıntı yapamadım hemde geçmişe ulaşmakta zorlanıyorum çok yavaş onun için kusura bakmayım benimle ilgili yorum yapanlara teşekkürler hoşgeldin diyenlere ise hosbuldukk bahsetmiştim ikiz kızlarım var onun için akşamda onları uyutunca bakabileceğim foruma yani saat beşten sonra bi kaç saat buralarda olmayabilirim ama hafta içi paylaşımlarımı daha eri yaparımm
Bu arada dün kendime eliptik kondisyon aleti aldım henüz kurmadım ama hafta sonu hallederim hergün bir saat kullanmayı düşünüyorum umarım faydası olur basen ve karın için.

merak etme tatlım, elbetteki faydası olur. diyetle birlikte spor yapmak çok mühim, harika olacak bu işin sonuu :32: menünü de emoşun dediği gün içinde istediğin zaman paylaşabilirsin. daha sonra ekleme yapmak zorunda kalırsan, yediklerini de menüne ekleyip tekrar paylaşırsın :34:

canım zamanla alışırsın merak etme :) toplu alıntılama yapman lazım tek tek yerine alıntı ile cevapla yazan yerin yanında küçük bir tik işareti var onu işaretleyerek toplu alıntı yapıyosun. hepsini işaretledikten sonra da cevap ver diyince her mesajın sonuna cevabını yazabilirsin :)

canım takımın belli başlı kurallarından biri mesaj sayısı. bugünden itibaren takım topiğine yazdığın mesajları gece en son mesajından sonra (00:00a kadar olan yani) sayıp bana özel mesaj olarak atıyosun.

geçmişi okumalısın. en son yazdığın mesajdan itibaren geçmişte neler yazılmış okumalısın çünkü sana tavsiyede bulunulmuş bi konuda fikir sorulmuş olabilir

bi de menü var. hergün düzenli olarak menülerini paylaş bizde yorum yapar kontrol ederiz :)

şimdilik bu kadarı aklıma geldi yine geldikçe yazarım sorun olursa sor acemiyim diye çekinme biz de acemiydik :34:

ay ne güzel anlatmışsın emoşum harikasııın :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Hihi ay yok ben İstanbul'da olan ve fotoğraf çekilmek isteyen herkesi zayıfladıktan sonra profesyonel çekime götürürüm.
:111::115: Ben zaten çekileceğim, birlikte de çekilmiş oluruz. Hihihi:12:

ben ben beeeeeeennn :52: kesinlikle böyle bi hatıra fotoğrafı yapmalıyız, müthiş bir şey olur buu :51:

kaptancığım ozaman 55'e çeksek hedefimi olur mu lütfen?
:77: Çünkü 60 hedefim gözükürken 50'ye kadar yarışamam ki.:96: Ama 55 olursa en azından 50'ye kadar yarışabilirim. Benim en başından beri hedefim 55'ti zaten, sonra 50 yaptım.:97: Bu konuda yardımcı olur musun bana kaptişkom?:101::101::101:

venüsüm dert etme bak hedefinin kaç yazdığı önemli değil ki, 60 bile olsa hedefin 50 ye kadar yarışabilirsin :9: 60 a geldiğinde hedefini 55 e çekmek istiyor yazarız, 55 olduğunda da 50 ye çekmek istiyor yazarız, sorun yok yani hiç :34: sadece 60 a gelince durmak istersen durabil diye bu şekilde şuan hedefin :54:

ben kaçamak yaptım ya :( ilk gündenmi demeyin ilk günden kendimi kın kın kınadım..:14: 1 tane lokum yedim..:17:

aaaaaaa:20: lütfen amaaaa lütfeeeeennnnn :19:

azcık bi kilon var, yapma etme kurtul gitsin tatlım yaaa :9:

ay koptuuum :52::27:

Ahahahhahahahahahahhahahhahahah ay nereden geldi aklına
:90::86:

recep ivediğe bayılırım ya :D

hoş geldin tatlııım :16: ben buse. 23 yaşındayım, geçen hafta mezun oldum. hala buralardayım, 1 kilo daha verip, kilomu koruma çabasındayım :31: sen de tekrar vereceksin eminim kilolarını takımlaaaa :32:

ve çook çooook geçmiş olsun, bi dua falan okutun kendinize yaa :44:

normal ekmek tam buğday olsa daha iyi olurmuş, güzel menü. afiyet olsun canım :54:

evet canım sen de vereceksin, buna emin ooolll :32:

harikasın emoooş :52: süpersin süpeeer :32: ben de gittim tabak yapıyorlardı bana müsade etmedim ve yemedim, çay içtiim :32:49 u görmeden bana rahat yook :23:

merak etme tatlım, elbetteki faydası olur. diyetle birlikte spor yapmak çok mühim, harika olacak bu işin sonuu :32: menünü de emoşun dediği gün içinde istediğin zaman paylaşabilirsin. daha sonra ekleme yapmak zorunda kalırsan, yediklerini de menüne ekleyip tekrar paylaşırsın :34:

ay ne güzel anlatmışsın emoşum harikasııın :16:

ben ben beeeeeeennn :52: kesinlikle böyle bi hatıra fotoğrafı yapmalıyız, müthiş bir şey olur buu :51:

venüsüm dert etme bak hedefinin kaç yazdığı önemli değil ki, 60 bile olsa hedefin 50 ye kadar yarışabilirsin :9: 60 a geldiğinde hedefini 55 e çekmek istiyor yazarız, 55 olduğunda da 50 ye çekmek istiyor yazarız, sorun yok yani hiç :34: sadece 60 a gelince durmak istersen durabil diye bu şekilde şuan hedefin :54:

aaaaaaa:20: lütfen amaaaa lütfeeeeennnnn :19:

azcık bi kilon var, yapma etme kurtul gitsin tatlım yaaa :9:

ay koptuuum :52::27:

kopulmayacak gibi değil ki :52:

sabah(07:30)

1 dilim tam bugday arasına yarım haşlanmş yumurta 1/4 kk peynir

1 sade kahve

öğle(11:45)

1 kase şehriye çorba

100 gr haşlanmış tavuk

1 kase yoğurt

akşam(19:30)

1 ızgara alabalık

salata

2.5 litre su

kızlar bugün hiç spor yapacak halim yok ayak tabanlarım ağrıo yoğun bi gündü

ama 30 dakikalık öğle yürüyüşüm var

:42::42::42:

yaaaaa ceren alıyorum ama giyemiyorum yaaaa bakıyolar bana öyle karşıdan :52:
olsun güzelim, giyeceksin, çok az kaldı.. madem aldın, azz kaldı demektir :34::34:
ben daha hayalini bile kurmuyorum :50::50:

Evet bebişim Eylül - Ekim 2013'de 50 kilo olmak istiyorum, 90 - 60 - 90 vücut ölçüleri ile birlikte tabisi.
:124::115::92::82::78:
wuhuuu, bombaaa venüs, taaaşşşş venüs, çıtııırrrr venüsss.. :52::52::52::52::52:

ben kaçamak yaptım ya :( ilk gündenmi demeyin ilk günden kendimi kın kın kınadım..:14: 1 tane lokum yedim..:17:
:26: biz duymadık, görmedik, bilmiyoruz...:51:

puhahahahahhhaha, çok komiiikkk, ben şimdi face'e koysam, halamlar falan bozulur.. kilolu baba tarafım benim... ben mecbur muyum kardeşim o kromozomların pisliğini çekmeye ömrüm boyunca :52::52::52::52:

ayy bence de süper olur yaa :54::54::54:

Back
X