Günaydın tatlıııım!günaydınnnn çıtırlarım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlıııım!günaydınnnn çıtırlarım![]()
Günaydın tatlıııım!Bu sabah çok gülümsemeli bir Pazar oldu. Sevdiğim adamla birkaç haftadır konuşmuyorduk, çok kızmıştı bana... yine dayanamadı. Twitter'dan çok tatlı bir video yollamış bana. Şapşal yaaa
![]()
Ay ama bu yağları görünce daha farklı sevemez. Ben hayran olsun istiyorum ve ne olursa olsun bir şekilde olacak biliyorum.bu çok iyi bir haber tatlım sevio kız seni![]()
Ay ama bu yağları görünce daha farklı sevemez. Ben hayran olsun istiyorum ve ne olursa olsun bir şekilde olacak biliyorum.:123:
Selam millet ne var ne yok? Herkese mutlu, huzur dolu güzel bir pazar diliyorumKahve molası verdim minik prenses uyurken akşama misafirim var temizlik yapmaya çalışıyorum arada da size bakayım dedim. Malum bebiş küçük olunca misafir çok oluyor
![]()
:123:sevecek her türlü sever![]()
Tünaydın kaptancığım, benim içinde ilginç ve tatlı bir Pazar. Kolay gelsin sanaaa:112:Selam millet ne var ne yok? Herkese mutlu, huzur dolu güzel bir pazar diliyorumKahve molası verdim minik prenses uyurken akşama misafirim var temizlik yapmaya çalışıyorum arada da size bakayım dedim. Malum bebiş küçük olunca misafir çok oluyor
![]()
:123:
Tünaydın kaptancığım, benim içinde ilginç ve tatlı bir Pazar. Kolay gelsin sanaaa:112:
Hoşbulduk canım benimhoşgeldin kaptancımmmmmmm![]()
Teşekkürler Venüs'cüm:123:
Tünaydın kaptancığım, benim içinde ilginç ve tatlı bir Pazar. Kolay gelsin sanaaa:112:
Aynen öyle yahu ben evde tembellik yapıyorumHoşbulduk canım benim
Teşekkürler Venüs'cümHava güzel üstüne birde pazar olunca kimsecikler yok takımda
![]()
Aynen öyle yahu ben evde tembellik yapıyorum![]()
Hoşbulduk canım benim
Teşekkürler Venüs'cümHava güzel üstüne birde pazar olunca kimsecikler yok takımda
![]()
hoş geldinnn..kolay gelsin minik prensesini öperim..o şimdi mis kokuyordur ya..Selam millet ne var ne yok? Herkese mutlu, huzur dolu güzel bir pazar diliyorumKahve molası verdim minik prenses uyurken akşama misafirim var temizlik yapmaya çalışıyorum arada da size bakayım dedim. Malum bebiş küçük olunca misafir çok oluyor
![]()
bu menüye yorum yok malum diyetisyen menüsü ana var ama menüne sadık kaldığın için sana bir27.4.13
Sabah (06:30 - 07:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
3 fındık
1 orta boy yeşil elma
Öğle (12:30 - 13:00)
1 porsiyon mevsim salata
1 kase yoğurt (%60 az yağlı)
1 porsiyon zeytinyağlı kabak yemeği
1/2 kase mercimek çorbası
Ara (16:00 - 16:30)
1 orta boy yeşil elma
Akşam (17:30 - 18:00)
1 porsiyon yeşillik
3 köfte
1 dilim kepekli etimek
1 kutu yoğurt (%0,1 yağlı)
* 2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
4 kupa sade kahve
Canım Reikici falan mısın? :119:Çok merak ettim enerjist doktor derken?:111: Anlatır mısın biraz?:122:
menü :
sabah (8:00)
sirkeli su
kahvaltı(8:30)
1minik dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
3 ince dilim kaşar
1 adet yumurta
ara(10:45)
yeşil çay
öğle (13:00)
1 el ayası kadar tavuk göğsü
kıvırcık salat bol limonlu
1 bardak ayran
1 minik dilim tam buğday ekmeği
ara (15:30)
yeşil elma
çay bardağı süt
akşam (18:00)
6 kaşık taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
su akşam 3 litre olur..
bugün hafif hafif bölgesel hareketler yaptım..totoya yönelik
kızlar mesaj sayılarını göndermeyenler var sayıp gönderin ayarlayabilirsem yarın paylaşırm. yarın yani pazar tatil yarını saymayın haben unutup sayıyodum
ben yatıyorum artık öpüyorum hepiniziiii![]()
günaydınnnnnnn..
cuma heyecanına anlaşıldı..:)
hoş bulduk takımda çıtır dolu maşallah..
evet takımımız hüperrrrrdir..
hoş geldin.
16:00 dan sonra birşey yemedinmi..en azındna akşma bir çorba ve salata yada yoğurt meyva ekleyebilirisin..
![]()
oldu canım keselim..
neler yapabilidğimiz yakından görmek istermisin..ben şifacıyı şimid modern adımız enerjist doktor kaburgan krıık dedi 1 ayda iyileşmeye başlayacak dedi 6 ayda sürer dedi hemen koları sıvayıp her gün enerji çalışması ile tedavi ettik..25 gün sonra kontrole gittiğimde kaburgada kırık tespit edilmesi..:) bu çok ufak bir örnekburaya hastalık sıralayarak giridm ama zatürreyi 10 günde atlattım oundua başka bir hastama şifa çalışmaıs yapıp bedenimi arındırmadığım için bende kaldığı için başıma geldi ..
zeliş kuzum sen bence sadece günlük yürüyüş yap canım ..hem kilo verirsin hem sıkılaşırsın hemde vücudun şekillenir..
annene dün çok dua ettim çok şükür hadi gözün aydın..
geçmiş olsun neyin var..
ruhsal gücünüz ne kadar sağlam ve arınmış olursa fizikende aklende o kadar canlı ve sağlıklı olursunuz.
regl öncesi vudüt daha çok nerjiye ihtiyaç duyduğu için tatlıya karboya yükleniriz bu sürçte düzenli spor yapabilirsek her zamankinden daha fazla kilo verme şansımız var aklında bulunsun canımkabuzlık ve şişkinlik çok fazla oluyorsa magnezyum hapı klanabilrin sadece bu döenm için tabi..
tekrar çok çok geçmiş olsun..
Hahaha kıyamaaam
Canım pek iyi görünmüyor listen çünkü yağ oranı oldukça yüksek görünüyor.
Yok canım film değil, dizi çıkartmışlar. :126:Ben kitabını da okudum, tabloyu da gördüm, diziyi de izliyorum ama bir şey olmadı.:111:
canım 3 öğün yapmaya çalış mesela akşam 7 gibi filan çorba yada salata filan yap
merhaba canım bende burcu 21 yaşındayım sözlüyüm hemşirelik 3. sınıf öğrencisiyim 76 ile diyete başladım bende gittiğim bi mağzada istediğim ve indirime giren pantolon olmayınca hrs yapıp başladım. takıma hoşgeldin ismin nedir
teşekkürler ablacım
Selam millet ne var ne yok? Herkese mutlu, huzur dolu güzel bir pazar diliyorumKahve molası verdim minik prenses uyurken akşama misafirim var temizlik yapmaya çalışıyorum arada da size bakayım dedim. Malum bebiş küçük olunca misafir çok oluyor
![]()
kızlarrrr dün ceren resim koy demişti aynı kıyafetle çektiğim 2 resmi koydum before after yaptım bakın albüme ben bile farkı resimleri yan yana koynca gördüm
ben göndermismiydim unutum bi bakayim ona göre göndereyim
canim nedense dün baya bir siskinlik vardi karnimda, kendimi az yememe ragmen cok tok hissediyordum bu nedenle 16dan sonra yemememe bende sasirdim
birde canim grup olarak ögleden sonra meyve yemiyoruz seker olarak vucuda depolaniyormus.
ben ögleden sonrayi saat 13den sonra yemiyoruz diye algiladim.
burada ögleden sonranin kasti nedir yanlismi anladim acaba? tüm kizlara sorayim bunu
ciddimisin canim, bende ekstra gittigimiz yerde adana aldim diyetime uygun olur diye.
cünkü gecen biri adana güzel secim demisti. kimdi unuttum ama
ok canim ama 3. ögün olmuyor bende kolay kolay, kendimi cok yemis gibi hissedicem
iyilik kaptancigim, sen nasilsin.
kolay gelsin canim
bende bakayim hemen. ama arkadas listemde degilsen arkadaslik istegi göndericem kabul edersen sevinirim canim![]()