Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şu an en başarılımız dosba, ben bayadır yerimde sayıyorum kızlar bir şok yapmak istiyorum moral olsun bana, onu araştırıyorum birkaç gündür.

Bende şimdiye kadar bugün 2 kilo su içtim.Ilık su.50 tane yarım mekik çektim sabahtan(yarım mekik çünkü fıtığım var)Sopa çevirme hareketi yaptım sağ sol 25er kere.Yere yatıp bacaklarımı aşağı yukarı hareket ettirme.Plates topunu ayakla aşağı yukarı kaldırma(100 kere)...Sehpaya inip çıkma(20 kere).

evet canım hedefim 55 olmak.Kalp spazmı geçirdim canım.Baygınlık yaşıyordum,tansiyonum düşüyordu.İlaç kullanıyorum şimdi iyiyim çok yorgunluğa gelemiyorum.Ben nişanlıyım.Hasta olduğum dönemde 1 kiloluk kasede hazır satılan dondurmalardan 2-3 kere yiyordum bir günde.Hiç yemek yiyemediğimden soğuk bişeyler istiyordu canm hep dondurma yedim.Fındık,ceviz falan.....Sonrada böyle kilo oldu.Ama sağlık daha önemli.Azimli biriyimdir kafama taktığımı yaparım o yüzden vercem kiloları.alkisalkisalkis
geçmiş olsun bi daha yaşamaman temennisi ile...
canım sporu yaparken doktorunun avisyelerini almayı unutma...bi şok diyet yapma sonuçta rahatsızlığın önemliymiş
en önemlisi sağlık... kilo verilir yavaş yavaş sağlıklı bi şeklide...

bu arada su içtim 1 litre :)))) hem de sıcağa yakın ve limonlu.
afiyet olsun bende onu sirkeli içmek istiyorum ama bu aralar çok fazla sıcak içeceği birbirine karıştırdım :))
şu an en başarılımız dosba, ben bayadır yerimde sayıyorum kızlar bir şok yapmak istiyorum moral olsun bana, onu araştırıyorum birkaç gündür.

canım şok kelimesinden artık ben çok korkar oldum...
sana benim listemi ilk 10 gün dene diyeceğim ama çalıştığın için uygulamada zorlanırsın sanırım...çünkü ben o kadar aç kalmamarağmen verememiştim bu liste ile 1 haftada 1.100 vermiştim ilk başladığımda ...

memnun oldum canım. Allah bağışlasın, benim de kıızm var 14 aylık. Doğum kilolarımı verdim şimdi 5 kilom kaldı verilecek.
Kilon tam olarak kaç şu an? Ne diyeti yapıyorsun?
Biz de burada birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz.

Bu hafta deneme haftan kurallar gereği. Paylaşımın iyi olursa hafataya cuma listelerdesin. Kuralları da birazdan yollarım sana.

tesekkur ederım canım kılom 77 suan baglı oldugum bı yet lıstem yok ama 3 ana 3 ara ogun yemeye calısıyorum sebze ve meyve agırlıklı beslenmeye özen gösterıyorum spor yapıyorum yuruyus ve plates yapıyorum

kurallar ıyı ama yuzde hesabı nasıl yapıcam bıraz yardıma ıhtıyacım olur sanırım ben sabahları bıtkı cayı ıcıyorum bıberıye,funda,kekık,yesıl cay karıstırıyorum bı yerde duymustum toksınlerı atmaya zayıflamaya yardımcı oluyomus bıde lahana suyu ıcıyorum gunde ıkı bardak

Merhabalar,
Ben de katıldım aranıza:) Teşekkür ederim. Şu anda tartıldım, 61,7. Hedefim 55 olmak. Geçen yıl 70 idim. kilolar azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Ama az önce 1 dilim pizza yemiştim. 2 haftadır diyet yapıyorum kendi kendime. Tatminkar kilo veremediğim için canım sıkıldı, hırsımı pizzadan aldım. Biraz sonra spor yapmayı planlıyorum. 50 dk bisiklete binsem yakarım inşallah o pizzayı.

kurallar ıyı ama yuzde hesabı nasıl yapıcam bıraz yardıma ıhtıyacım olur sanırım ben sabahları bıtkı cayı ıcıyorum bıberıye,funda,kekık,yesıl cay karıstırıyorum bı yerde duymustum toksınlerı atmaya zayıflamaya yardımcı oluyomus bıde lahana suyu ıcıyorum gunde ıkı bardak

Kızlar çok fazla bitki çayı içmeyin.Bünye ona alışınca bağırsak hastalığına yol açabiliyormuş.Ben az ye herşeyden ye diyetini uygulucam kızlar.Aç kalamıyorum çünkü.Ne kadar sık yemek yersem o kadar karnım acıkıyor....Kilo çabuk alan çabuk veren bir yapım var zaten.

Bu arada diyete yeni başlayanlar için,Büyük marketlerde yağ oaranıyla tartan tartılar var.İLk başta orda tartılıp ona göre spora başlarsanız yağdan mı kastan mı verdiğinizi anlarsınız bayanlar.Kastan vermek biraz sakıncalı ya.

evet canım hedefim 55 olmak.Kalp spazmı geçirdim canım.Baygınlık yaşıyordum,tansiyonum düşüyordu.İlaç kullanıyorum şimdi iyiyim çok yorgunluğa gelemiyorum.Ben nişanlıyım.Hasta olduğum dönemde 1 kiloluk kasede hazır satılan dondurmalardan 2-3 kere yiyordum bir günde.Hiç yemek yiyemediğimden soğuk bişeyler istiyordu canm hep dondurma yedim.Fındık,ceviz falan.....Sonrada böyle kilo oldu.Ama sağlık daha önemli.Azimli biriyimdir kafama taktığımı yaparım o yüzden vercem kiloları.alkisalkisalkis

geçmiş olsun tatlım dosbanın da dediği gibi kilo verirken ve spor yaparken çok dikkat et. Verirsin canım kilo vermenin %50si azim.

Bende şimdiye kadar bugün 2 kilo su içtim.Ilık su.50 tane yarım mekik çektim sabahtan(yarım mekik çünkü fıtığım var)Sopa çevirme hareketi yaptım sağ sol 25er kere.Yere yatıp bacaklarımı aşağı yukarı hareket ettirme.Plates topunu ayakla aşağı yukarı kaldırma(100 kere)...Sehpaya inip çıkma(20 kere).

çok güzelhihoyyyt

afiyet olsun bende onu sirkeli içmek istiyorum ama bu aralar çok fazla sıcak içeceği birbirine karıştırdım :))
canım şok kelimesinden artık ben çok korkar oldum...
sana benim listemi ilk 10 gün dene diyeceğim ama çalıştığın için uygulamada zorlanırsın sanırım...çünkü ben o kadar aç kalmamarağmen verememiştim bu liste ile 1 haftada 1.100 vermiştim ilk başladığımda ...

ne bileyim canım yaa sürünüyorum canım sıkılıyor artık bu hafta 1 kilo vermezsem bilmiyorum yani :tomato: kendime güvenişmi kaybettim listeni bulup bakayım işte yapılırmı

tesekkur ederım canım kılom 77 suan baglı oldugum bı yet lıstem yok ama 3 ana 3 ara ogun yemeye calısıyorum sebze ve meyve agırlıklı beslenmeye özen gösterıyorum spor yapıyorum yuruyus ve plates yapıyorum

tamamdır 3 ana 3 ara harika. Aburcubur yemezsen çok güzel kilo verirsin.

onu ben yaparım merak etme.
ben de yeşil çay içiyorum arada form çay.

Merhabalar,
Ben de katıldım aranıza:) Teşekkür ederim. Şu anda tartıldım, 61,7. Hedefim 55 olmak. Geçen yıl 70 idim. kilolar azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Ama az önce 1 dilim pizza yemiştim. 2 haftadır diyet yapıyorum kendi kendime. Tatminkar kilo veremediğim için canım sıkıldı, hırsımı pizzadan aldım. Biraz sonra spor yapmayı planlıyorum. 50 dk bisiklete binsem yakarım inşallah o pizzayı.

hoşgeldin canım, oh ne güzel kalabalıklaştık.
sağlıklı kilo vermeler, geçtiğimiz sayfada kurallar var okursan.

yeni arkadaşlar için bu hafta deneme haftanız kurallar gereği paylaşımıza göre listelerde yer alacaksınız.

hoşgeldin canım, oh ne güzel kalabalıklaştık.
sağlıklı kilo vermeler, geçtiğimiz sayfada kurallar var okursan.

yeni arkadaşlar için bu hafta deneme haftanız kurallar gereği paylaşımıza göre listelerde yer alacaksınız.

Şimdi sticker beğeneceğim, kuralları okuyacağım ve 50 dk bisiklete bineceğim. Bisikletten sonra yeşil çay içeceğim. ( Diyetisyen yeşil çayın metabolizmayı hızlandırdığını söylemişti. Günde 3 bardakla da sınırladı.) Hafta içi sabahları okula gidiyorum ve öğlen 2 gibi evde oluyorum. O saatten sonra burada olacağım.

Bir arkadaşımız formun birinde şunu önermiş.Ebru şallıdan duymuş.Bende sizlere önereyim dedim.Sağlıklı zayıflamak için.hEM SIKILAŞTIRIYORMUŞ,hem toksin attırıyormuş,hemde yağları yakmaya yardımcıymış.
3 kabak
2 enginar
1 avuç brokoli
1 avuç maydonoz
1 orta boy soğan,yarım limon suyu. Sebzeleri az suyla haşlayın.Ardından hepsiniz blandırdan geçirin.Üste limon suyunu ialave edip karıştırın.Her gün sabah 1 bardak için.Soğuk yada sıcak içebilirsiniz.Selülitleride yok ediyormuş.

canım erken kalkmak gibisi varmı çok severim hayatım boyunca çocukluğumda dahil hep erken kalkım şöyle söyliyim 10da uyandığımı hiç hatırlamam 9 da uyandığım bilke sayılıdır.
baharım içerim de dersten çıkıp wcye gitmek :(
fotoğraf ekleyeceğim, birini p.tesi dersimde birini salı desimde giyerceğim, dün giymedim yüksek lisanstı spor takıldım.
cadı gerçekten öyle erken yatınca uyumak bilmedi.

günaydın canım, sen de çok dikkat ettin kesin reglden farketmemiştir haftaya düşer sanırım.

çalışırken ben de süslenip püslenmek için saat 6,30 bilemedin 7 de kalkardım hey gidi günleeeerrrr şimdi de saat 11 lere kadar uyuyorum gerçi benimkisi gün boyu vakit geçirecek bişey bulamamaktan ama olsun yine de fazla uyumak fazla hareketsiz kalmak da kilo almayı tetikler :1no2:
dikkat ettim tatlım sadece ufak bi revani ve küçük bi çikolata kaçamağım oldu koca hafta boyunca o kadar sanırım regl olamadım onun şişkinliği yine kekik ve fesleğen çayı hazırladım kendime doktora gidecek havamda değilim belki bidahaki ay giderim atık jinekolağa akannehir

yardımcı olabildiysem ne mutlu.şimdi çıkıyorum,bugün gelmeye çalışacağım. 400 gr verdim ama almayız inşallah. hadi hayırlısı shoda güzel kilo vermiş.

tebrik ederim canım :1hug:

olmuş canım doğru olmuş. Asutahanın paylaşımı pek iyi değildi gelirse bakarız. Patbrim bu hafta hiç gelmedi. Fikriye de 2 gündür yok diğer topiklerde de yok sanırım internti arızalı.

asutaha yı ben de gündüzleri online görüyorum ama katılımı gerçekten çok az hiç sohbetlerimize katılmıyo yazdığı iki kelime oluyo ona da cevap yazsan cevabı gelmiyo kaptanım en doğru kararı verecektir vereliniortak

bhrcım seninde regl nedeniyle şişkinliğin vardır canım sanırım kaçamak yapmadın ve listene uymuştun??
sho gayet ii vermiş acaba neler yaptı bu hafta...
meliscim izinliler ne durumda dönen yok sanırım :((
ya takım dağıldı gün içinde giriyorum kimse olmuyor artık... melisim sen yğunsun melzeyit bu hafta haklı olarak dağıldı ama yine de iyi geldi
adcım saolsun vakit buldukça burda
bahar ve ben hep burdayız melankoli ile saatlerimiz tutmuyor :((
ama ben çok üzülüyorum artık... nazar mı değidi bize :((

listeme uyuyorum canım kaçamaklarımı da yazdım zaten onlar dışında kaçamağım olmadı 6 öğün yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince suyumu aksatmıyorum sanırım regl olamamaktan kaynaklandı :delphin:

Kızlar kurallarımıza göre uyarılar yapmak durumundayım:

- "1 ayda en fazla 1 kere + çıkılabilir yani kilo alınabilir regl şişkinliğini içerir bu".
Bu kurala istinaden melzeyitim seni uyarıyorum önümüzdeki 3 hafta kilo alamazsın (az almışsın 200 gr ama)
- "1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir".
kuralına istinaden kendimi, baharı ve melankoliyi uyarıyorum. Bir kezs daha sabit çıkma hakkkımız var başka yok bu 1. uyarı.

ödül alan kimse yok ne yazıkki spopaholiccim 100 gr daha verseymişsin istediğin tatlıyı hakkedecektin.

amanııınnnn aldık mı ilk uyarıyı kooossskoca bir ayda bir kilo veremezsek gerçi o zaman kızarım kendime millet haftada bir kilo veriyo ben de daha önce kilo verdiğim dönemde haftada rahatlıkla verirdim bir kilo veya yakın bişey ama o zaman düzenli spor yapıyodum böyle evde pineklemekle kilo verilmiyo işte :oklava:

dosba gerçekten ben de inanamıyorum canım kısa sürede güzel kilo verdin, 65 kilo artık kilolu sayılmaz.

tebrik ediyorum dosbacım melisciğimin de dediği gibi artık kilolu sayılmazsın bir gün ben de yeniden 65 leri görebilecek miyim acabaaa delikafadulden

kızlar merhaba aranıza yenı katıldım

hoşgeldin canım a.s.

ben evhanımıyım 28 yasındayım evlıyım bır kızım var 11 aylık zaten ne olduysa ondan sonra oldu kılo aldım evlılık dogumdu derken bende bı 15 kılo fılan kaldı bu hafta bası dıyete basladım ramazandan önce spora baslamıstım zaten ama ramazanda bıraktım motıvasyonum dustu nette gezeken buldum sıteyı kısacası kılo vermek ıstıyorummmmm

allah bağışlasın canım sen yine doğumdan sonra almışsın bak ben bekar halimle aldım kiloları ve diyete başlamakta da baya geciktim biriktikce birikti senin vermek kilo benimkinin yarısı kadar o yüzden gözünde hiç büyütme :teselli:

Selam bayanlar bende aranıza katıldım.2 gün önce diyete başladım.Ekmeği kestim,Çok ekmek yiyordum.Bide herşeyden az yemeye çalışıyorum.Ben hep 55 kilolarda falan gezerdim.Sonra 60 oldum.Şimdi 70 kiloyum.1 ay rahatsızlığımdan dolayı yattım.Yatınca yemk yiyemiyordum başta 55 edüştüm sonra 70 oldum yemek yemeye başlayınca....Bende eski kiloma fit bir şekilde dönmek istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

NOT:Bu arada annelerden ve teyzelerden gelme basen sorunumuz var yatınca bendede oluştu bunlar ve göbek kızlar....Kurtulmam lazım.:enbuyukkk:

sen de hogeldin canım a.s.
bu arada geçmiş olsun allah herşeyden önemlisi sağlık nasip etsin herkese gerisi insanın kendi elinde olan bişey verirsin biraz dikkat biraz sporla
ah o basenler ahhhh benimde derdim daha çok aşağı bölgemden kalça basen sorunu ne yazık ki bende de var mafoldumben

inşallah azminin zaferini de alırsın..:hooray:

Boyum 1.70 canım.Evet spora başladım dün kendi çapımda.evede yapıyorum.

boyun da gayet iyiymiş 60 a düşsen bile dal gibi olursun eminim :kedi:

bu arada su içtim 1 litre :)))) hem de sıcağa yakın ve limonlu.

afiyet olsun canım yalnız limonu az kullansaydın ve aç karnına içmemeye özen göster mideye çok zararı varmış limonun ve sirkenin dikkat et hayatım yerimseniben

spor da gayet güzel canım yalnız yağ yakımı istiyorsan vücudunu önce ısıt 20 dk falan küçük bi yürüyüşle daha sonra yap faydasını göreceksindir (tabi sana söylüyorum ben ne duruyosam hala pc başında kalkıp kendim de yapayım kaydirigubbakcemile3)

yüzde hesabını kendimiz yapmıyoruz canım listeyi hazırlayan arkadaşımız hazırlıyo ama öğrenirsen de ara sıra kaptanımıza yardımcı olman açısından iyi olur kaydirigubbakcemile5

Şimdi sticker beğeneceğim, kuralları okuyacağım ve 50 dk bisiklete bineceğim. Bisikletten sonra yeşil çay içeceğim. ( Diyetisyen yeşil çayın metabolizmayı hızlandırdığını söylemişti. Günde 3 bardakla da sınırladı.) Hafta içi sabahları okula gidiyorum ve öğlen 2 gibi evde oluyorum. O saatten sonra burada olacağım.

tamamdır canım. Hadi bakalım bu hafta güzelimden senden ve serasudan derece bekliyoruz, ilk hafta güzel kilo veriliyor.

Bir arkadaşımız formun birinde şunu önermiş.Ebru şallıdan duymuş.Bende sizlere önereyim dedim.Sağlıklı zayıflamak için.hEM SIKILAŞTIRIYORMUŞ,hem toksin attırıyormuş,hemde yağları yakmaya yardımcıymış.
3 kabak
2 enginar
1 avuç brokoli
1 avuç maydonoz
1 orta boy soğan,yarım limon suyu. Sebzeleri az suyla haşlayın.Ardından hepsiniz blandırdan geçirin.Üste limon suyunu ialave edip karıştırın.Her gün sabah 1 bardak için.Soğuk yada sıcak içebilirsiniz.Selülitleride yok ediyormuş.

bu sebzelerin hepsi bağrsak çalıştırıcı. maydonoz toksin de attırıyor. tadı nasıl acaba :bbo:

ay herkesler burda bi bakayım neler yazdınız gelecem yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz takıma renk ve şevk vermenizi temelli ediyoruz

tamamdır canım. Hadi bakalım bu hafta güzelimden senden ve serasudan derece bekliyoruz, ilk hafta güzel kilo veriliyor.
Ne kadar verebiliriz acaba?Azimle devam etcem.Bugün markete gidip yağ oranını gösteren tartıya çıkayımda.Azmim artsın.:Saruboceq:

bu sebzelerin hepsi bağrsak çalıştırıcı. maydonoz toksin de attırıyor. tadı nasıl acaba :bbo:

Bilmiyorum canım.Evde enginar yok olsa yapıp deniycektim ama.

Back
X