• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

başlangıç:76

geçen hafta: 68.3

bu hafta: 66.9

fark : 1.4

yüzde: 2.05

umarım doğru hesaplamışımdır :16::16: :52::52::52::52::64::64::64::64::64::62::62::62::62::66::66::66::66::66::118::118::118::118::118::118::118::118:
:nazar::46::46:
1,4/63,3 *100 yapıcan canım 2,21 oluyo yüzden tebrik ederim :16: süper bi sonuç :)

vermişsin de ne kadar vermişsin :) çatlatma adamı :)

teşekkür ederim tam hesaplarmısın diye rica edecektim..:9:

bende ölçülerimi almıştım
belden 3 cm
basende 2 cm
göbekten 6 cm gitmiş..:21:
ebru hedef 58 ok..58 de 38-36 arası beden arası oluyorum 2 doğum ve yaşa bakarsak yeterli bence..:34:

***13. TAKIM 307. ETAP ***

burcugncy (68.3/66.9/1.4/%2.05)
mid_night_sun ( 75.1/74.8/0.3/%0.40)
ssercecik (74.3///%)
UcukMavi ( 69.1/// %)
venuskadini ( 75.6/// %)

ysfmir (63.3/61.9/1.4/%2.21) Yeni Üye Hedef:58

13. TAKIM ORTALAMASI: %

belden 3 cm
basende 2 cm
ebru hedef 58 ok..58 de 38-36 arası beden arası oluyorum 2 doğum ve yaşa bakarsak yeterli bence..:34:
Süpersin Derya çok güzel incelmişsin. Maşallah :nazar:Hedefini 58 yazdım. Bu arada ikinci kez karne alamayacaksın biliyorsun dimi? Ama ben sana takımda karne hazırlarım :16:

teşekkür ederim :D

ssercecik (74.3///%)
UcukMavi ( 69.1/// %)
venuskadini ( 75.6/// %)

nerde bu millet ya saat 11 oldu :44:

yok kız 17 si tatil 20 sinde sınavlar başlıo 27 sinde bitio :16: her sene tatil olurdu bu sene yapmadılar
ben ters anlamışım :) yine de erken bitiyo okulunuz benimki 7 haziranda falan biticek sanırım
Geçmiş olsun canım yeniden umarım şimdi daha iyisindir. :16:
iyiyim kaptancım ilaçların yan etkisiymiş baya bi ilaç alıyorum şimdi neyse ki bu hafta bitecek bi kısmı ama idrar söktürücüyü 1 ay daha kullanmam lazımmış vücudum çok ödem topluyomuş benim hiç bilmiyodum sofra tuzu tamamen yasak artık yemeklere bile koymuyorum
bende gidiyim bari yapıyım kahvaltımı :52:
yap tabi yap :) ben hazırlamıştım bi yandan yiyorum bi yandan yazıyorum bu sayede yavaş yemiş oluyorum :21:
Bizde de aynı canım. Sanırım siteyle alakalı bir durum var.
Bir ara benim enter tuşumda çalışmıyordu sadece bu siteye özel. Şimdi o düzelmiş ama bu kezde yazı stili değişmiş.

Hadi git gel bakalım. Bi koşu :9:

iyi o zaman :) bende menümü yazıcam rengarenk yasayım dedim de görünmeyince de süpriz çıkmasın dedim :)

Ben bu hafta listeye girme işini erteledim. Çünkü akşam geç vakitti mercimek köftesi yedim. Bulgurla yapıldığı için tartıyı kötü etkiledi. Geçen hafta 70,6 kiloydum. Dün sabah tartıldığımda 69 kiloyu gördüm tartıda ama bu sabah köfte sağolsun tartıda beni 70 gösterdi. 600 gr içinde listeye girmeye değmez. Bi dahaki cumaya bakalım eğer güzel bir kilo verirsem listeye girerim. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bildirim yapmayanları da sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada öğleden sonra minik prensesimin doktor kontrolü var. Yarın inşallah tam bir aylık oluyor. Pazarteside aşısı var. Anlayacağınız bugün yorucu bir gün olacak.

sağlık olsun kaptancım haftaya beraber gireriz listeye :) ayy baya yoğun olacaksın bu gün kolay gelsin kaptancım :) bebişin de 1. ayı kutlu olsun :16::nazar:

ne demek canım :16: takımın matematikçisi gibiyim hesap kitapı severim ben :9:
belden 3 cm
basende 2 cm
ya süper incelmişsin tebrik ederim :46: ben ölçülerimi almadığıma pişman oldum yaa

ssercecik (74.3///%)
UcukMavi ( 69.1/// %)
venuskadini ( 75.6/// %)

bu hafta liste süper görünüyo :) bildirimler tamamlanınca güzel bi sonuç çıkacak ortaya :):)

teşekkür ederim :D

nerde bu millet ya saat 11 oldu :44:

Aynen canım yaaaa. Benim 1-2 saate kalmaz çıkmam lazım. Randevumuz saat 15:30 da ama SGK ya gidip minişimi kaydettirmem lazım. Ne saçma sistem yaaaa. Otomatik kayıt edemiyorlar. İnşallah çok bekletmezler. O nedenle saat 13:00 gibi SGK da olmam lazım her ihtimale karşı. Biran önce gelselerde listeyi yayınlasak. Gerçi Emine burda o halleder listeyi ama merak ediyorum şimdi ortalamamızı :9:

ben ters anlamışım :) yine de erken bitiyo okulunuz benimki 7 haziranda falan biticek sanırım

iyiyim kaptancım ilaçların yan etkisiymiş baya bi ilaç alıyorum şimdi neyse ki bu hafta bitecek bi kısmı ama idrar söktürücüyü 1 ay daha kullanmam lazımmış vücudum çok ödem topluyomuş benim hiç bilmiyodum sofra tuzu tamamen yasak artık yemeklere bile koymuyorum

yap tabi yap :) ben hazırlamıştım bi yandan yiyorum bi yandan yazıyorum bu sayede yavaş yemiş oluyorum :21:

iyi o zaman :) bende menümü yazıcam rengarenk yasayım dedim de görünmeyince de süpriz çıkmasın dedim :)

sağlık olsun kaptancım haftaya beraber gireriz listeye :) ayy baya yoğun olacaksın bu gün kolay gelsin kaptancım :) bebişin de 1. ayı kutlu olsun :16::nazar:

ya süper incelmişsin tebrik ederim :46: ben ölçülerimi almadığıma pişman oldum yaa

bu hafta liste süper görünüyo :) bildirimler tamamlanınca güzel bi sonuç çıkacak ortaya :):)
Teşekkür ederim canım benim :16: Ölçüler içinde çok geç değil. Şimdi de alabilirsin. :34:

Aynen canım yaaaa. Benim 1-2 saate kalmaz çıkmam lazım. Randevumuz saat 15:30 da ama SGK ya gidip minişimi kaydettirmem lazım. Ne saçma sistem yaaaa. Otomatik kayıt edemiyorlar. İnşallah çok bekletmezler. O nedenle saat 13:00 gibi SGK da olmam lazım her ihtimale karşı. Biran önce gelselerde listeyi yayınlasak. Gerçi Emine burda o halleder listeyi ama merak ediyorum şimdi ortalamamızı :9:

çok sıkıntı çıkmaz inşallah canım :) bebişle mi gideceksin canım?
ayşe de geldi nurla venüs kaldı venüs tartılabilir inşallah :) nur da gelir inşallah geçen hafta tam sona yetişmişti

Son düzenleme:

bizim hep öyle erken bitio canım bütler başlıo büt bitince yaz okulu bende üstten ders alcam bu sene yaz okulundan seneye tüm derslerimi azaltcam seneye tüm seneye 2 dersim kalıo :16:

Halledilmesine çok sevindim Venüs'cüm.:16: Tekrardan kusura bakma canım. :17:
Aman boşver kaptancığım hallettik yerim ben seni :16:

Hadi yaaaaaaaaaa eve ne zaman döneceksin?
Ay akşam dönücem ya :50: işteyim şuan
ayyy çok mutluyum venüsüm yaaa Eki Görüntüle 701505 roll ekmek de bu canım klasik yemekhanelerde verilen bunun yarısına tost yapıorum işte :52:

:
Çok harika olmuş canım ya çok sevindim. Minnakmış bu ekmek de :9:
belden 3 cm
basende 2 cm
Ay senin de süper canımcım ben korkuyorum ölçmeye değişmediyse çok üzülürüm :50:

ssercecik (74.3///%)
UcukMavi ( 69.1/// %)
venuskadini ( 75.6/// %)

Ay ben ne şapşallık yaptım bu sabah tartılmadım aklımın ucundan geçmedi ya :50:

Ay senin de süper canımcım ben korkuyorum ölçmeye değişmediyse çok üzülürüm :50:

evet çok minnak ama yarısına peynirli tost yapıorm işte yanına süt içince 12 ye kadar tutuo beni :15:

bizim hep öyle erken bitio canım bütler başlıo büt bitince yaz okulu bende üstten ders alcam bu sene yaz okulundan seneye tüm derslerimi azaltcam seneye tüm seneye 2 dersim kalıo :16:
süper burcu o zaman :) çok rahat olursun seneye :)

sıkma canını bebeğim :) kaçta geçiceksin eve ? ya da tartılabileceğin bi yer var mı?

Back
X