• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben cıkıyorum,annemlere gidicem..
Arada telden girer bakarım .. görüşürüz :16:

kızlar ben geldim malesef bi meraba diyip kaçıcam. izmirden arkadaşım geldi süpriz yapmış bana sabahın köründe kapıyı yumrukluyodu :9: şimdi gezmeye gidiyoruz onunla 6 aydır görüşmüyoduk beni tanıyamadı :9: ayrıntıları dönünce anlatırım öpüyorum hepinizi görüşürüz :3::54:

kızlar ben geldim malesef bi meraba diyip kaçıcam. izmirden arkadaşım geldi süpriz yapmış bana sabahın köründe kapıyı yumrukluyodu :9: şimdi gezmeye gidiyoruz onunla 6 aydır görüşmüyoduk beni tanıyamadı :9: ayrıntıları dönünce anlatırım öpüyorum hepinizi görüşürüz :3::54:

görüşürüz canımcım iyi eğlencelerrrrrrr :54:

görüşürüz emoş iyi eğlenceler :3:

melek abla sanırım ben yokken takıma katılmışsın :26: geçde olsa hoşgeldin :16: hatırlıyorum seni eskiden uğruyordun arada :)

kızlar bi markete gittm resmen atletim ter içinde kaldı yok böle sıcak biz yazın napcazzz :43:

selam kızlar.bugün ben de kaçamak yaptım ve pişman değilim:27: haftada bir yapmam lazım yoksa benim kg vermem yavaşlıyor:27:

deryacım hayırlı olsun yeni yeriniz.seni en iyi ben anlarım tayin tayin geziyoruz. haziranda da karşımdaki daireye gececeğim yine taşınıyorum :27:Allah kolaylık versin canm.eşin ne iş yapıyordu canım.

canım ben bıraktım squats ı çünkü çok uzadı sıkılıodum yaparken baştan savma oluodu bıraktım en son 190 ı gördüm ben bi yapışta 100 tane yapıorum şu an 30 sn ye dinlenip devam ediodum :52:

hmm anladım, süpersin o zaman tatlım :46::46:

dünkü menüm
sabah(10:00)
1 yumurtadan omlet (yağsız)
1 domates+salatalık
1 ince dilim peynir
1 kızarmış tb ekmeği
öğle(12:30)
4 ızgara köfte
salata
1 ayran
ara(15:30)
5 çilek+ 10 erik
akşam(17:00)
1 kase mantar çorbası(kremasız kendim yapıyorum)
1 kase cacık
1 ızgara köfte (öğleden kalmıştı :))

3 lt su, 3 fincan yeşilçay
spor yok

bugünkü menüm

sabah(10:30)
1 dilim salam
1 dilim peynir
1 domates+salatalık
yeşillik
4 zeytin
1 h. yumurta
öğle(13:00)
1 kase mantar çorbası
4 yk haşlama taze fasülye yoğurtlu
1 dilim tb ekmeği
ara(15:00)
10 erik+2 yeni dünya
akşam(17:30)
4 yk tavuk sote (kendi yağında)
1 kase cacık
salata

2,5 lt su, 2 fincan yeşilçay
1,5 saat yürüyüş, 200 ip

harikasın emoşşşş:46::46::46::46::46:

sende git burcu, emosta gitti, zeliste gitti, mid night de gitti gidin hepiniz :50:

bu gece böyle bitemez birakma terketme beniiiii,
atma beniii forumlara, atma beni yalnizliga, gelin hepiniz gittiginiz yereeeee :30::30:

ayy, çok güldüm :52::52::52::52: geldik işte bak. yattık kalktık geldiiiikkkk:52::52::52::52::52:

günaydın..
Ve tayinler açıklandı Siirte gidiyoruz..gönüllü istedik ama değişiğim içim tuhaf..taşınma stresi sardı şimdiden :(

hayırlısı olsun Derya'cım. eşin sebebiyle mi tayin olayı? mesleği neydi?
taşınmak zor, ama yeni başlangıç gibi düşün..

Günaydın kızlaaar! Bugün çok hastayım, dün akşam kaçamak yaptım :(
Bu akşam da arkadaşlarımla dışarı çıkıcaz. Pazartesi'ye kadar iyice kasmam lazım tartıya çıkacağım. Bu hafta çok kötü diyet yaptım.

neyin var venüs, neden hastasın cnm? bu akşam kaçamak yapma olur mu? tok gitsen olmaz mı? sen o kadar da kötü olamazsın yaa, ama bu akşam da bozma sakın, dönüm noktası olur bak kurtarırsın :34:

ay melekcim normalde 9 buçuk 10 u geçmezdi ama şimdi iyi uyumuşum ya hafif kırıklığım vardı ilaç içip yatmıştım oda uyutmuş bu saaate kadar :15:
ilaçtan uyumuşsundur cnm evet, çok geçmiş olsun tatlım:nazar:

ooohh, süper, hadi gezin, sonra gel de anlat bekliyoruuuzzzz :51::51::51::51:

hoşbulduk canikomm:54:

hmm anladım, süpersin o zaman tatlım :46::46:

harikasın emoşşşş:46::46::46::46::46:

ayy, çok güldüm :52::52::52::52: geldik işte bak. yattık kalktık geldiiiikkkk:52::52::52::52::52:

hayırlısı olsun Derya'cım. eşin sebebiyle mi tayin olayı? mesleği neydi?
taşınmak zor, ama yeni başlangıç gibi düşün..

neyin var venüs, neden hastasın cnm? bu akşam kaçamak yapma olur mu? tok gitsen olmaz mı? sen o kadar da kötü olamazsın yaa, ama bu akşam da bozma sakın, dönüm noktası olur bak kurtarırsın :34:

ilaçtan uyumuşsundur cnm evet, çok geçmiş olsun tatlım:nazar:

ooohh, süper, hadi gezin, sonra gel de anlat bekliyoruuuzzzz :51::51::51::51:

hoşbulduk canikomm:54:

gidiyimde spor yapıyım az ya :52:

dünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynirli marullu sandviç
çay

öğlen(12:00)
1 tabak kuru fasulye (başka yiyebileceğim yemek yoktu yaa)
1 kase cacık
1dilim kepek ekmeği

10 fındık

ara(19:00)
1 kase nesfit ama sütsüz (spora gideceğimiz belli olunca hem hafif olsun hem de tutsun diye yedim :52:)

2 kupa 5i1yerde çay
2 lt su
1,5 saat fitness

dünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynirli marullu sandviç
çay

öğlen(12:00)
1 tabak kuru fasulye (başka yiyebileceğim yemek yoktu yaa)
1 kase cacık
1dilim kepek ekmeği

10 fındık

ara(19:00)
1 kase nesfit ama sütsüz (spora gideceğimiz belli olunca hem hafif olsun hem de tutsun diye yedim :52:)

2 kupa 5i1yerde çay
2 lt su
1,5 saat fitness

süpper süpper süpper :nazar::nazar:

Back
X