• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günün anlam ve önemine gelsin bu şarkı :) çingeneler zamanı(time of the gypsies) filminden :) izlemediyseniz izleyin derim :)

Ah ederlezi, niye geldin bu sene
Bilmez misin, buradaki kızlar yetim
Şurada yatan babalarımızdı, kefensiz
Yaslar bağladı sarı saçlarımız
Babasızdı mavi gözlerimiz
Ve goran, haykır yine bosna dağlarına
Ederlezi kızlarım, ederlezi

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bStwaOGxy_Q

günün anlam ve önemine gelsin bu şarkı :) çingeneler zamanı(time of the gypsies) filminden :) izlemediyseniz izleyin derim :)

en kısa zamanda izlicem canım bn dileğimi diledim gömdm gül agacı altına valla :52:

biz gece çıkcaktık burcu gün ağarırken gömmek iyiymiş :D sonra tırstık o saatte çıkmaktan vazgeçtik gezmeye çıktığımızda gömdük artık :)

annem dio ki yaz yaz bitiremedin ne yazdın dio dedim olmaz baya a4 filan gömecektm karınca duası gibi yazdım :52:

canım havuç da aynı şekilde patates gibi glisemik indeksi çok yüksektir yerken dikkat et bunun dışında menü çok güzel :16:

tsk ederim canim dikkat edecegim. gecen biri daha demisti özen göstermistim ama gerekirse hic yemem

canım güzel olmuş ama yeşil çay'ı poset yapıyorsan , doktorlar günde 4 poşet maks diyorlar haberin olsun.. ama 1 poşetle 200ml demlersin, ama 500ml demlersin, o sana kalmış.. :52::52:

poset canim evet ama ziyan olmasin diye ben her poseti en az 2 kez kullaniyorum.
dogru yapmisim demek ki, ama cok önemli bilgiydi tsk ederim canim :54:
kızlar ben geldim :) deli gibi yorgun ve üzgünüm :( sevdiceğimi gönderdim hüzünlüyüm:5: bi geçmişe bakayım geliyorum :10:

oyy kiyamam yaa bende cok aglamistim en son 10 ay önce gördüm onu. tüm yolculuk boyunca aglamistim. daha sonra aktarma yaparken uzunca konusmustuk telefonda beni susturmaya calismisti. cok özledim cooook :43::43::43::43:
Allah kavustursun canim :29:
hihihihih ne güldüm nurcum yaaaa :9::9:

tuğbayı bende merak ediyorum sıkıntıları vardı halledince gelecektir mutlaka

hayırlısı olsun canım taşınma zor iş biz de taşınacak gibiyiz hiç istemesem de :25:

bu hafta için sözümü aldım o zman zeliş :)

venüssss kendine gel hemen batmani düşün bakiyim!!!

burcu sorma ya ben bugün o kadar terledim ki ee çok uzağım diye tişört aldım veeeeeeee small :52:

ayşe seni de mi ya hepimize bişiler oluyo :9:

ben beğendim canım gayet iyi :)

akşamları hafif geçirip akşam yürüyüşüne çıkabilirsin canım :)

al bak dün yıkıyodun buraları 300 gr vermişim diye :) demek ki şişkinliğin varmış canım haftaya süper sonuç alacaksın eminim :)

müzik ruhun gıdası demişler ya yalan o asıl spor ruhun gıdası :) moralim bozuk olunca yürüyorum kendime geliyorum :) çok faydalı bişey bu spor 1 taşla 2 kuş :9:

tam patateslere bişey diyodum ki sonra ki mesajları gördüm :) suyun için de tebrik ederim tatlım :)

ceren bende yapıyorum bunu :) esad çok seviyo çakma göveç diyo :) üzerine kaşarla enfes olur ama diyetteyiz biz olmaz :)

aferin kız :)

yok canım yasak değil tercih dışı diyelim zorda kalmadıkça yememeye çalışıyoruz :)

suyunu arttırırsın umarım canım :) yoksa az yani :) ama menü güzel beğendim :)

aslında havuçta çok sıkıntı yok canım sadece çiği daha iyi orta olarak görülüyo havuç yani çok çok kötü değil :)

şu akşam yemeğinle beni benden aldın burcuuu:52: bizim oralarda onun yoğurtsuzuna yeni gelin salatası derler:9: bende bayılırım ona :16:
afiyet olsun bebeğim güzel menü :)

venüsün ilk 10a girmesine çok az kalmış :16:

akşamki patatesler fazla olmuş gibi geldi bana 2 olsa iyi gibi :19: afiyet olsun tatlım :)

tamam herşeyi anladıkta 2yi napcaz bekarız biz :52:

cerencim az sabıırrr :) sabrın sonu selamet :) bence bu haftadan sonra fark olmaya başlar tiroit gerçekten büyük sıkıntı

senin memlekete gönderdim burcuuuu :) bebeğim hala yolda konuşamadık da 3 saattir :25:

saol canım :) geldim geldim :)

suyu daha arttirdim azdgm gibi canim.
havuc nasil sorun degil?
evet ya sorma 300gr diye forumu salladim :D ama cok sükür ertesi gün müjdemi okudum tartida :9:

gelelim anlatacaklarıma :)
kızlar bugün izmirden çok yakın bi arkadaşım geldi beni en son gördüğünde ben 76 kiloydum bana hep özüne dön diyip duruyodu. çünkü en zayıf hallerimi de görmüştü. neyse benim hiçbişeyden haberim yok sabah deli gibi kapıya vuruyo evde de uykusu hafif olan bi ben varım diğer ev arkadaşlarım evi yıkılsa battaniyem nerde der o derce :) neyse kalktım sabahın 6 sı daha. bi gözümü açtım çemkiriyorum ne bu sabahın köründe diye :9: üzerimde yazlık pijama vardı şort atlet. arkadaşım bi baktı pardon yanlış geldim galiba dedi sesini duyunca kendime geldim :9: yaklaşık 2 saat boyunca bakıp bakıp naptın sen yağ mı aldırdın nasıl böyle değiştin dedi :) çok şaşırdı o şaşırdıkça ben sevindim :16: neyse 8 gibi evden çıktık burda lüks diyebileceğimiz bi restoran var açık büfe kahvaltı veriyolar 15 lira. eskiden 3 liralık kahvaltıya 15 lira veriyorum diye deli gibi yer öğle yemeğin de aradan çıkartırdım ece yediklerimi görünce şok oldu tabağımda sadece yeşillik yumurta ve peynir vardı. dönüp dönüp emooş bak su böreği patates kızartması dedi durdu ama yok ben kanmadım yemedim :) o da çok takdir etti :) sonra alışverişe gittik defactodan bi pantolon beğendim 38 büyük geldi :52: 36 aldım :) sonra da tişört aldım colinsten o da small hatta o bile bol :52: bugün tepkiler yönünden çok mutlu olduğum bi gündü amaaaaa sevdiceğimi göndermek çok da zordu yarım saat ağladım :43: askere nasıl göndercem bilmiyorum muhtemelen her haftasonu giderim görmeye :)

biraz uzun oldu ama ne hissediyosam yazdım :)

canim cok motive edici gercekten,
birde börekler cörekler acik büfeye ragmen helal olsun sana diyorum :46::46:

kızlar yeni bi foto yükledim bakın :52:

cvp yazayim hemen resmine bakicam canim merak ettim :52:
kızlar esadla aramızda 10 kilo olursa beni uçuracakmış :D yani 58 olmam lazım :D fotoğraf ekliyim de görün :)
bu da yamaç paraşütü işte :)

burası eğirdir. eğirdir üzerinde uçuluyo manzarası çok güzel :16:
Eki Görüntüle 703660
bu daaaaaa sevdiceğim tek başınayken :16:
Eki Görüntüle 703661

adrenalini seviyorsunuz :53:
ben okadar yüksekten atlayamazdim sanirim :18::18::1:

bugün 13. takıma çok kızdım :47: sabahtan beri kimseler uğramamış 2 kere dışarı çıkıp geldim misafirimle ilgilendim fırsat buldukça girdim her seferinde sadece burcu vardı geçmişi okuyosanız farkedersiniz zaten. tamam bugün pazar ama bi meraba diyen bile olmamış :47: hala gönderilmeyen mesaj sayıları var. paylaşılmayan menüler. her hafta ilk 3teyiz diye salmayalım lütfen. bizim takımımız gibi bir takım daha yok şu yarışmada. motivasyonumuz çok yüksek ama haftaiçi de böyle giderse dereceleri unutun bence. birazdan yeni uygulama olan kraliçeleri açıklayacağım sonuç ortada zaten kim buradaysa o kraliçe :31:

oww bu cok kötü :17::17:
üzerime alindim, mesajimi aldim :17::17:
yorum yok haklisin :17:

dileklerinizi gül agacı altına gömdünüz veya dalına astınız mı ? :52::52:

hic yapmadim canim inanmamaktan ziyade batil inanc oldugu icin yapilmasinda sakinca var.
en güzel dilek kibleye dönerek elleri acip edilen duadir. özellikle yagmur yagarken ve ezan okunurken edilen dua makbuldür :16:
13. Takımın Kraliçeleri 1. Hafta(Yeni başladığımız için su ve spor 3 günlük)

Zayıflama Kraliçesi :21::17:

venuskadini ( 75.6/73.9/1.7/ %2,25)

• venüskadini bu hafta % 2,25 lik yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Su Kraliçesi :7::17:

• burcugncy 9,5 litreyle bu haftanın Su Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Spor Kraliçesi :8::17:

• burcugncy 215 dk spor yaparak bu haftanın Spor Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Paylaşım Kraliçesi :126::17:

• burcugncy 186 mesajla bu haftanın Paylaşım Kraliçesi oldu tebrikler :46:

tebrik ederim kizlar :46::46:

bu arada emos yürüyüsü spor saymiyormusun :50:

filmini izlemedim pek hoslanmadim acikcasi özetini okumustum ama sarkiya bayilmistim ilk duyudgumda degisik böyle acikli bisey anlatiyordu sanki dilini anlamadigim halde. ilgimi cekince özetini okumustum.

bugünki menüm daha dogrusu PAZAR günü

kahvalti 11:00
menemen (ben hazirlamadim ama fazla yagli degildi)
1 dilim tam bugday ekmegi
4 bardak yesil cay

14:30
2 kuru kayisi koyu

15:00
limonlu brokoli (emos usulü:9: )

18:00
yarim tavuk cevirme deniyor galiba

18:30
10 findik
10 yesil fistik

4 bardak yesil cay
2 lt su

1 saat yürüyüs

4 bardak yesil cay

2 kuru kayisi koyu

10 findik
10 yesil fistik

4 bardak yesil cay
2 lt su

1 saat yürüyüs

güzel menü canım :16:

Günaydın kızlaaaaarrr,

4 bardak yesil cay

2 kuru kayisi koyu

10 findik
10 yesil fistik

4 bardak yesil cay
2 lt su

1 saat yürüyüs

emoş usulü haa, çok komik :52::52::52: afiyet olsun cnm, güzel menü...

kızlar ben okula kaçar kaçta geleceğim belli olmazzzz :52:

allah zihin açıklığı versin Burcuuuu :52::52::52::52::52:

yapma yaa, bu hafta da çok abanamam, regl olucam, bakayım suya mı abansam acaba :) dur tamam bu hafta suya kasayım, yazıyorum o zaman artık, 100mlnin değeri var :) :33::33::33::33:

hhıııhhhh, su şişemi doldurdum, gün içinde şişemden içeyim hep, çünkü ben arada bardak içiyordum şişem yanımda yok diye...
hem kilo vermeme etkisi olur belki regl falan derken :) kraliçe olamasam da düşes olurum :52::52::52::52:

selam kızlarrr
cok zaman oldu gelmeyeli.. cunku benim telefonumu diger verdiğim yer de yapamadı ve iade etti.. cope gidicek telefonum:14::14::14:
manevi degeri de vardı, esim ikinci dogumdan sonra hediye etmişti.:14:

ya simdi kayıpederim ver bana bakayım bişsey yaptırabilirmiyim dedi aldı, bakalım.. daha hala telefonsuzum yani..

burayı nekadar ozledim bilemezsiniz... burda muhabbetler cok guzel, cok motive edici.. iznim bitsin telfonum gelsin, dort gozle bekliyorum buraya donmeyi..:16:

opuyorum hepiniziii, s,mdi ders varrr:52:

tsk ederim canim dikkat edecegim. gecen biri daha demisti özen göstermistim ama gerekirse hic yemem

poset canim evet ama ziyan olmasin diye ben her poseti en az 2 kez kullaniyorum.
dogru yapmisim demek ki, ama cok önemli bilgiydi tsk ederim canim :54:

oyy kiyamam yaa bende cok aglamistim en son 10 ay önce gördüm onu. tüm yolculuk boyunca aglamistim. daha sonra aktarma yaparken uzunca konusmustuk telefonda beni susturmaya calismisti. cok özledim cooook :43::43::43::43:
Allah kavustursun canim :29:

suyu daha arttirdim azdgm gibi canim.
havuc nasil sorun degil?
evet ya sorma 300gr diye forumu salladim :D ama cok sükür ertesi gün müjdemi okudum tartida :9:

canim cok motive edici gercekten,
birde börekler cörekler acik büfeye ragmen helal olsun sana diyorum :46::46:

cvp yazayim hemen resmine bakicam canim merak ettim :52:

adrenalini seviyorsunuz :53:
ben okadar yüksekten atlayamazdim sanirim :18::18::1:

oww bu cok kötü :17::17:
üzerime alindim, mesajimi aldim :17::17:
yorum yok haklisin :17:

hic yapmadim canim inanmamaktan ziyade batil inanc oldugu icin yapilmasinda sakinca var.
en güzel dilek kibleye dönerek elleri acip edilen duadir. özellikle yagmur yagarken ve ezan okunurken edilen dua makbuldür :16:

tebrik ederim kizlar :46::46:

bu arada emos yürüyüsü spor saymiyormusun :50:

filmini izlemedim pek hoslanmadim acikcasi özetini okumustum ama sarkiya bayilmistim ilk duyudgumda degisik böyle acikli bisey anlatiyordu sanki dilini anlamadigim halde. ilgimi cekince özetini okumustum.

canım havuç konusu gerçekten karışık ama çiğ tüketilmesi ve az oranda tüketilmesi öneriliyo. yani yemeğin içindeki bi kaç dilimden sorun olmaz
evet canım biz ailecek adrenalini seviyoruz :) tandem diye bişi var 2 kişi uçuyosun önde yolcu arkada pilot. 3 kere uçma girişimimiz oldu hepsinde de rüzgar yüzünden iptal ettik. artık uçabileyim istiyorum ama başksıyla değil sevgilimle :) o duyguyu ilk onun yanındayken yaşamak istiyorum :)
yürüyüşleri de yazıyorum canım seninki 120 dk toplamda bu sadece 3 günlük bu hafta 6 günlük olarak devam edecek :)

hıdırellez konusu çok tartışmalı bi konu kimi kesim islami yargılara uygun kimi kesim uygn değil diyo. ama bana göre bağtıl inanç değil. yazın gelişinin kutlandığı dualar edilen bi gün/bayram. Kur'an-ı Kerim de de ismen olmasa da böyle bir velinin olduğu insanlara yardm ettiği geçiyo diye biliyorum.

4 bardak yesil cay

2 kuru kayisi koyu

10 findik
10 yesil fistik

4 bardak yesil cay
2 lt su

1 saat yürüyüs

afiyet olsun canım :) beni yiyip bitirmişsin gözümden kaçmadı :) burda çıkmıyo artık mevsim geçti en son 7 liraya buldum o da koydu o kadar para vermek :)

kızlar ben okula kaçar kaçta geleceğim belli olmazzzz :52:

görüşürüz tatlım iyi dersler :)

yapma yaa, bu hafta da çok abanamam, regl olucam, bakayım suya mı abansam acaba :) dur tamam bu hafta suya kasayım, yazıyorum o zaman artık, 100mlnin değeri var :) :33::33::33::33:
yaz yaz :) burcunun litreleri görse 3,3 3,2 her milimini yazmış :9:
hhıııhhhh, su şişemi doldurdum, gün içinde şişemden içeyim hep, çünkü ben arada bardak içiyordum şişem yanımda yok diye...
hem kilo vermeme etkisi olur belki regl falan derken :) kraliçe olamasam da düşes olurum :52::52::52::52:

selam kızlarrr
cok zaman oldu gelmeyeli.. cunku benim telefonumu diger verdiğim yer de yapamadı ve iade etti.. cope gidicek telefonum:14::14::14:
manevi degeri de vardı, esim ikinci dogumdan sonra hediye etmişti.:14:

ya simdi kayıpederim ver bana bakayım bişsey yaptırabilirmiyim dedi aldı, bakalım.. daha hala telefonsuzum yani..

burayı nekadar ozledim bilemezsiniz... burda muhabbetler cok guzel, cok motive edici.. iznim bitsin telfonum gelsin, dort gozle bekliyorum buraya donmeyi..:16:

opuyorum hepiniziii, s,mdi ders varrr:52:

sana arada uğra demiştim canım ama hiç gelmedin neyse. kilo durumun nasıl almadın dimi izindesin diye? telefonun gelsin paylaşımların artarsa izinden dönebilirsin o zaman :) öpüyorum canım iyi dersler :)

Back
X