evet emos usulü

daha önce hic limonlu brokoli yememistim ama cok sevdim emos sagolsun

ben genelde salatama 1 tane avuc rendelerdim ama daha rendelemiyorum. artik hayitlisi olsun zayiflayayimda havuc yemesemde olur yani

hadi bakalim bu sefer rüzgar olmaz insallah ucarsiniz güzelce, hem 58 kilonun ucmasida kolay olur

canim ben hidirellez kutlamasi icin yazmadim onu, o kutlanabilir eger dilek tutulup nehire dilegin kabul olacak diye girilmesyecek, ates üzerinden atlayabilirsem dilegim kabul olur diye düsünülmeyecekse, yada ne bileyim dallar kopartilip bereket getirecek diye evlere asilmayacaksa, kagitlara dilekler yazilip kabul olur diye suya atilmayacaksa hidirellez kutlanabilir neden olmasin.
ben orada yazdigimi biri gül agacina dileginizi astinizmi gibi bir soru vardi ona karsi yazdim.
bizim oradada hidirellez kutlanir, ismi daha farkli bizim orada ama batil inanc katilarak kutlanmaz, yani senklik halinde gecer.
tesekkür ederim canim evet yedim bitirdim seni limonlubrokoli

canim gecmis olsun ama sarkintilik mi yapti anlamadim ben, adam sadece otobüste arkandan ilerlediyse bunda tek basina bir sey yok aslinda. ben mi yanlis anladim :44:
ama siniri atma cözümünü cok begendim

neye 1 ay kaldi canim?