Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vazgeçtim kızlar dışarısı çok sıcak akşam üstü giderim artık
Sıcakta kalbim tekliyor sonra.

ben geldim dışarıdan burası da çok sıcak, izmir yanıyordur herhalde 25 dereceymiş burası, ne kadar dengesiz gidiyor hava, geçen hafta donuyorduk. Dikkat et tatlım çok sıcaklarda çıkma.

Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.56 kiloyla evlendim doğumdan sonraki kilom 74.Umarım sizlerle beraber daha kolay kilo verebilirim.Kızım 1 yaşında oldu artık emzirmiyorum da.Şimdi tek hedefim eski kiloma geri dönmek.

hoşgeldin canım. Allah bağışlasın fıstığı.

ne muzunu duymadım zayıflasakta burdayız ona göre sen başkanımızsın bizim sonra sana inşallah kilo alırsın diye dua ederim şişman olur melisin annesi sonra tekrar yanımıza gelirsin ona göre

öyle deme melzeyitim yaa mezun olsam da keşke yine buralarda dursam.

Tecrübeli arkadaşlardan ricam ilk hafta kilo verme sürecinde nelere dikkat etmek gerekir?

canım 3 ana 3 ara öğün çok abartmamalı yemekleri, aburcubur yok, su en az 2 lt (bu çok önemli ben su içmediğim için az kilo veriyorum). Spor da çok önemli, diyetin yanında spor yaptığım dönemler harika sonuçlar almıştım, şimdi yoğunluktan düznli yapamıyorum.

inşallah tatlım benim için özel sektör olayı bitti kafamda öyle soğudum ki atamam olsun diye dua ediyorum her gün..
canım regl olamamak şişiriyo olunca şişiriyo nedir bu bayanların dertleri bilmem haftaya kadar regl olursam bi de onun şişkinliği yansıyacak tartıya maydonoz suyu acaba ödem oluşmasına engel olur mu gerçekten bi denesem diyorum :uhm:
sıcak su mideye tokluk hissi veriyormuş acıkmayı geciktirdiği için sanırım kilo verdirdiğini sanıyorlar tamamen iradeyle alakalı canım sen zaten çok aşırıya kaçmıyorsun bence spor yapmadığımız için yerimizde sayıyoruz :olmaz:

baharım Allan gönlüne göre versin. Maydonoz zaten ödem söktürücüdür ama o kadar bence. Yediğimize dikkat etmeden herşey sadece ödem söktürücü bizi sadece yediklerimizi dengelemek kurtarır.

herkese merhabalar.Cok uzul dilerim sizden bugun zamaninda kilomu belirtemedim,Kacgundur net baglintim yoktu ancak simdi geldi,maalesef kucuk bir yerdeyim ve internet kafe gibi bir imkani olmainca size katilmama imkansizdi.
bu hafta sadece 200 gr vermisim pek yemedigime ragmen vazla vermemisim,bence yeterli su icmedim sebep oldu,
gecmisi okuyamiyacam simdidaha sonra okurum,
anladigim kadariyle yeni arkadaslarimiz var Size hosgeldiniz dmek istedim,

merak ettim canım ben de kaç gündür yoktun. Olsun canım damlaya damlaya göl olur.

ben bu yüzden doktora gittim hatta kendimden kis olmasında şüphheleniyodum ama hormonlarımda hiçbir eksiklik çıkmadı kisde çıkmadı yani sağlık açısından problemim yok eskiden beri hep böle oluyorum,azmedince oluyo ama inş. kilo verebilirim...

iyi canım baktırdıysan sorun yok. Verirsin canım uyarıyı aldık hafataya kesin vermeliyiz.

kızlar çook hastayım kilo bildirimi yapıp çıkıcam kusuruma bakmayın
başlangıç kilom 87
geçen hafta 82
bu hafta82
hedef 60 anne yanımda diyet miyet yapılmıyo kendi evime gidiyim tıkırtıkır gönderirim bu kiloları

canım kilo bildirimine geç kaldın ve maalesef takıma giremedin, kuralları koymuştum senin için. Kendi evine döndüğün zaman belki daha iyi paylaşım imkanın olur yeniden değerlendiririz.

selam kizlarr
vaktim yok yazip kaciyorum..
bizi araniza aldiginiz icin tsklerr..
bu hafta 3 kilo verdim bosami gitti yaff :(

hoşgeldin canım takımımıza, ismini çok duydum gördüm ama tanışma imkanı bulamadık. Burası vesile oldu. Geçen hafta gencizaya dedim neden bize gelmediniz diye boşuna gitmezdi. Olsun hem de boşuna olumu 3 kilo eksiksin artık. Protein diyeti yaptın değilmi, okudum.

Güzelim, sanırım becerdim. Çok teşekkür ederim yardımın için :)
canım. Sanırım bu saatten sonra sırf diyetle kilo veremeyeceğim. 10 gündür rejimdayim ama daha kayda değer kilo veremedim. Haftada 4 gün spor yapmadan olmayacak galiba. Ama umuyorum grubumuz beni motive edecek :asigim:

rejimde de belki hata yapıyorsundur canım çok düşük kalorili olmaması vücuda kıtlık sinyali vermemesi gerekli. Diyet yöntemleri topiğinden kendine uygun bir diyet seçebilirsin.

selam arkadaşlar ...
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerrrvereliniortak
aşkito arkadasımızın da aramızda olmasına çok sevindim..kendisini azminden dolayı kutluyorum..makyaj ve kıyafet bölümünde de takipçisiydim..bakımlı şıkır şıkır bir anneŞeniz

Melis08:callenetics egzersizi nerden indirebilirim formu araştırdım biraz bayanlar çok güzel kilo vermişler.Toparlanmışlar.Bu arada cvplar için çok teşekkür edrim.İlgin ve alakan için.....

selam arkadaşlar ...
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerrrvereliniortak
aşkito arkadasımızın da aramızda olmasına çok sevindim..kendisini azminden dolayı kutluyorum..makyaj ve kıyafet bölümünde de takipçisiydim..bakımlı şıkır şıkır bir anneŞeniz

Evet aşkitoyu azminden dolayı kutluyorum.Bu arada hoşbulduk bayanlar.Umarım zayıfllarız hep beraber.:enbuyukkk:

Merhaba...Bende yeni aranıza katıldım.Bugün lokman hekimi biberiyeli zayıflama çayına başladım.Diyet vermiyorlar zaten bana yaşım küçükmüş.Halbuki 16 yım ve 64 kiloyum.Sağlıklı beslenme ve spor diyor diyetisyen.Anneminde haberi yok bu çaydan gizli gizli içiyorum.ınşallah etkili olur.Birde kekik yağı içiyorum.Hadi bakalım hedef 52

Son düzenleme:
Merhabalar,
Ben de katıldım aranıza:) Teşekkür ederim. Şu anda tartıldım, 61,7. Hedefim 55 olmak. Geçen yıl 70 idim. kilolar azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Ama az önce 1 dilim pizza yemiştim. 2 haftadır diyet yapıyorum kendi kendime. Tatminkar kilo veremediğim için canım sıkıldı, hırsımı pizzadan aldım. Biraz sonra spor yapmayı planlıyorum. 50 dk bisiklete binsem yakarım inşallah o pizzayı.

hosgeldin canim,a.s.

merhaba kardeş takımcığım,
sevgili melis,bu hafta iyi kilo verdiğim için(79---- 77.300 e düştüm),neler yaptığımı sizlerle paylaşmamı rica etti,ben de geldim yazmayaaa :)
bundan yaklaşık 2 ay önce çok ünlü bir diyetisyen bana bir anda bir diyet listesi yazıp verdi(hikayesi de var da,şimdi yazmayayım uzun olur)sadece şunu diyeyim ki,tamamen kendisi istedi bu diyeti yazmayı ve bana vermeyi... sevmiş beni heralde.
"bunu yaparsan 1 haftada 3 ile 3,5 kg verirsin " dedi,ama kaçamaksız ypman lazım dedi.
ben de bu hafta pazartesi bu diyete başladım ve bugün bitirdim.4 gün bilee değil nerdeyse ve 1.700 kg verdim.
şimdi size o listeyi yazacağım

SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir çeşidi olabilir) light süt veya yoğurtla

1 adet haşlama yumurta

ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)

ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....

salata(yağsız)

ARA: Yeşil elma

ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(özellikle light dondurma)

AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama

not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!

günde 40 dk yürüyüş

haftada 3,5 kg!!

kağıtta aynen bunlar yazıyor.

not: ben hiç yürüyüş bile ypamadım. ayın 1 haftası bu diyeti uygulayacak,diğer 3 haftası norml bir diyet uygulayacağım.
yapan olursa beni de bilgilendirin olur mu...
sevgiler

kızlar bugun yuruyus yapamadım regli oldum ama az yemek ıcın elımden gelenı yaptım bol su ıctım ıyı gıdıyorum gıbı

bende sabah ac karninda bir su bardagi ilik suyu icinde birkac damla elma sirkesi katip iciyorum,hem toksinlerin vucuttan atilmasini yardimci oluyor hem yaglari eritiyor,ayraci istahi da kapatiyor

Bende bugün çok az yemek yedim.O da sebze yemeğiydi.(akşam yemeği olarak)Ekmek yemedim.Sabah kalktığımda sporumu yaptım.1 tane elma yedim.Yağsız domates,salatalık,3 zeytin.Öğlen salata.Bu arada şu saate kadar 4 litre su içmişim....

sevgili melis,bu hafta iyi kilo verdiğim için(79---- 77.300 e düştüm),neler yaptığımı sizlerle paylaşmamı rica etti,ben de geldim yazmayaaa :)
bundan yaklaşık 2 ay önce çok ünlü bir diyetisyen bana bir anda bir diyet listesi yazıp verdi(hikayesi de var da,şimdi yazmayayım uzun olur)sadece şunu diyeyim ki,tamamen kendisi istedi bu diyeti yazmayı ve bana vermeyi... sevmiş beni heralde.
"bunu yaparsan 1 haftada 3 ile 3,5 kg verirsin " dedi,ama kaçamaksız ypman lazım dedi.
ben de bu hafta pazartesi bu diyete başladım ve bugün bitirdim.4 gün bilee değil nerdeyse ve 1.700 kg verdim.

1 adet haşlama yumurta

salata(yağsız)

günde 40 dk yürüyüş

haftada 3,5 kg!!

not: ben hiç yürüyüş bile ypamadım. ayın 1 haftası bu diyeti uygulayacak,diğer 3 haftası norml bir diyet uygulayacağım.
sevgiler

canım çok teşekkürler bunu uygulayacağım. Ama sana birşey soracağım dur takımınıza geliyorum.

1 adet haşlama yumurta

salata(yağsız)

günde 40 dk yürüyüş

haftada 3,5 kg!!

sevgiler

Ben bunları zaten yapıyorum ama benim öğlen yemeklerim biraz karışık oluyor.Paylaşımın için teşekkür ederiz canım

rejimde de belki hata yapıyorsundur canım çok düşük kalorili olmaması vücuda kıtlık sinyali vermemesi gerekli. Diyet yöntemleri topiğinden kendine uygun bir diyet seçebilirsin.

Canım, sabah 6.30 da 2 dilim light ekmek ve 2 parça peynir
10.30 da 1 pk eti form ve 1 bardak light süt
13.00 da 2 kuru kayısı
14.30 da 4 köfte ya da 2 baget
19.00 da 7 kaşık sebze yiyorum.
Akşam erken yattığım için meyve falan yemiyorum. Bu diyetisyenin bana verdiği rejim.Çok çok az su içiyorum. Bunun etkisi olabilir mi acaba? Tabi spor da yapmıyorum bu aralar. Yaptığım rejim için ne düşünüyorsun? Ben de diyetisyene soracağım pazartesi günü, neden böyle diye.
Şimdi yarım litre su içtim :)

hosgeldin canim,a.s.

Çok teşekkür ediyorum canım.

Merhaba...Bende yeni aranıza katıldım.Bugün lokman hekimi biberiyeli zayıflama çayına başladım.Diyet vermiyorlar zaten bana yaşım küçükmüş.Halbuki 16 yım ve 64 kiloyum.Sağlıklı beslenme ve spor diyor diyetisyen.Anneminde haberi yok bu çaydan gizli gizli içiyorum.ınşallah etkili olur.Birde kekik yağı içiyorum.Hadi bakalım hedef 52

Hoşgeldin canım. Ben de yeniyim :)

Son düzenleme:
ben de ne yedim yazayım
akşam 2 yk sebzeli etli türlü, 1 yk pilav (ekmek yemediğim için yedim).
suyum 1.5 oldu 2ye tamamlayacağım.

Canım, sabah 6.30 da 2 dilim light ekmek ve 2 parça peynir
10.30 da 1 pk eti form ve 1 bardak light süt
13.00 da 2 kuru kayısı
14.30 da 4 köfte ya da 2 baget
19.00 da 7 kaşık sebze yiyorum.
Akşam erken yattığım için meyve falan yemiyorum. Bu diyetisyenin bana verdiği rejim.Çok çok az su içiyorum. Bunun etkisi olabilir mi acaba? Tabi spor da yapmıyorum bu aralar. Yaptığım rejim için ne düşünüyorsun? Ben de diyetisyene soracağım pazartesi günü, neden böyle diye.
Şimdi yarım litre su içtim :)

senin diyetin de çok güzelmiş.Suyu arttırsan kilo verişin hılzanır kesinlikle.

senin diyetin de çok güzelmiş.Suyu arttırsan kilo verişin hılzanır kesinlikle.

İlave etmeyi unuttum: Her öğünde 2 dilim ekmek var. Ekmek olarak Uno'nun dilimi 25 gr olan herhangi bir esmer ekmeği.
1 paket etiform 3- 3,5 dilim ekmek
4 kaşık müsli ya da Nesfit 2 dilim ekmek
1 kepçe çorba (yani 200 ml / 1 su bardağı) 1 dilim ekmeğe bedelmiş.
Kışın soğuk günlerinde 1 dilim ekmek yerine 1 kase çorba içebiliriz yani hihoyyyt

Back
X