• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın Kızlaaarrr,

haberler kötü, -100-200 arasında gidip geldim ama -100de karar kıldı tartım... :43::43::43::43::43::43::43::43:
hala regl olmadım, onun etkisi diye umuyorum, perişanım :43::43::43::43::43::43:

başlangıç:78,6
geçen hafta: 74,8
bu hafta: 74,7
fark: -100gr
%lik: 0,13 :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

dünkü menüm:

sabah(08:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
çay

ara(10:30)
10 fındık

öğlen(12:45)
ızgara et
salata
1 dilim kepekli ekmek

ara(16:00)
1 muz ( küçük)

akşam(18:30 - 19:30)
bol - bol yeşil salata
4 zeytin
2-3 haşlanmış karides (salata malzemesinde vardı zeytin karides falan, arkadaşlarla yemekteydik ya)
2 dilim kepek ekmeği
ızgara levrek

ara(21:00)
meyve tabağından 2 dilim portakal,2 yenidünya

spor yok
1 kupa yeşil çay
3,9LT su :46::46::46::46:

Allah kabul etsin..

afiyet olsun

:60: evet o benim :60:

hiç bi fikrim yok ama dogruluk payı olabilir...

günaydın kızlar...

benim burdaki bildirimden sonra listeye alınmam lazım. 1 . takıma girmiyorum cünkü artık

Melek , ekmeklerle ilgili yorumu ben yapmadım cnm, arada silindi heralde başkasının yorumuydu sanırım... yine de tebrikler azalttıysan :52::52::46::46:

sabah(07:30)

1 dilim tam bugday ekmeğine peynirli domatesli tost (peynir yağsız)

1 kutu süt

öğle(13:00)

1 kase ezogelin çorba

3 yk makarna :18:

ara(14:30)

1 paket yani 30 gr 60 kalori olan domatesli naneli k flakes

1 bardak çay

ara(16:00)

7 8 tane fındık

akşam (17:45)

Eki Görüntüle 707120

içerik: 5 tane közlenmiş mantar
3 tane közlenmiş biber
6 tane çeri domates
maydanoz
1 kase semizli yoğurt

4.150 su akşam içeceklerimi de hesaba kattım :52:

500 ml yeşil çay içicem

spor yapıcam sonradan yazarım yada yazıyım

30 dk walk at home

30 dk normal yürüyüş

40 dk karın bacak egzersizi :42::42::42:

güzel Burcuu'mm, makarnayı affettik çünkü akşamki öğün çok iyi, spor, su da mükemmel :46::46::46:

menüm
11.30 gibi

2 yumurtadan omlet
peynir
domates
salatalık

15.30

3 kuru incir

akşam 19.30 gibi

patlıcan oturtma
işkembe çorbası
salata
ayran

3,5 lt su

20 dk egzersiz

afiyet olsun cnm..:46::46:
ben de Burcu gibiyim ama işkembe çorbasını sevmiyorum, hatta dayanamıyorum desem yeridir... :52::52:

Başlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.9 (3.5.13)
Bugün: 73.0 (10.5.13)
Skor: -900 gr
Hedef: 50 kg

tebrikler venüüüsss, harikasııınn, bi de kaçamak yapmıştın, süpersin cnm, 1 temmuz :32::32::32::32::32::32:

Kızlar nickin hemen altında çingene pembe kalpcikler oluyor ya. Hani mesaj sayısı arttıkça 1-2-3 tane falan oluyor. Benim iki tane vardı, bire düşmüş. Neden ki acaba? :44:

walla bilmiyorum ki cnm ...

Kızlar canım çok sıkkın yaa, walla moralim bozuldu... hem hala hastalanamadım, hem 100grcık eksi, bu nee yaa, pööff.. walla enerjim düştü... şimdi de 2-3 saat toplantım var.. aman beee...:43::43::43::43::43:

Ay kızlar bu 24 saat bana yetmiyor mu nedir? Eve geldim geleli yemek yaptım bulaşık makinesini yerleştirdim makşneye çamaşır attım:52::52: bebişi doyurdum..oynattım... uyuttum .... Makinede çamaşırları astım yeniden bir makine açtım.Çay demledim.Artık bebiş yattı diye dağıttığı oyuncaklarıyla evide topladım.Bir fincan çay aldım kaştı bıyıktı daha bismillah şimdi oturdum:19::19::19: Kocişte yatıyor:47:
Daha makinedeki çamaşırlar biticek onları asıcam ve yarın için kendime yemek hazırlıycam.Önümüzdeki haftaya kadar dişimi sıkıp atak yapmak istiyorum.Hafta içi seyire geçicem.Umarı iniş hayalimdeki gibi olur:10::10::10: Füze gibi hızlı..
Duyuda 3 lt oldu fazlasını sayıyorum bu hafta biliyorsunuz bu hafta listede değilim.Bundan sonra içtiklerimi saymıycam:33::32:
kolay gelsin

Ay canım yoğunluktan yazamadım sana, o ürünü hiç incelemedim. Besin değerleri nasıl?

Çok popüleriz yahuuu!

Afiyet olsun fıstıkımmm

Afiyet olsun canım benimmm

Afiyet olsun canımcımm, zumba işe yarıyor mu bu arada?

Ay teşekkür ederim bebişimmm:16:
evet yarıyor,süper bi spor...
Başlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.9 (3.5.13)
Bugün: 73.0 (10.5.13)
Skor: -900 gr
Hedef: 50 kg
:46:
günaydın Kızlaaarrr,

haberler kötü, -100-200 arasında gidip geldim ama -100de karar kıldı tartım... :43::43::43::43::43::43::43::43:
hala regl olmadım, onun etkisi diye umuyorum, perişanım :43::43::43::43::43::43:

başlangıç:78,6
geçen hafta: 74,8
bu hafta: 74,7
fark: -100gr
%lik: 0,13 :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
olsun vermişsin ya azda olsa, sıkıntı yapma
Melek , ekmeklerle ilgili yorumu ben yapmadım cnm, arada silindi heralde başkasının yorumuydu sanırım... yine de tebrikler azalttıysan :52::52::46::46:

nur yazmıstı,sana mı gelmiş :1:

Kilo bidlirimi:

Geçen hafta:81
Bu hafta: 80.4

Ben kaçıyorum kızlar,geç kaldım :1:

Merhabalar :3: gecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.:14:
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı buraya :32: ben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi :24: neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.:41:
hmmm çok mantıklı bir ceza olmuş.Pasta ve Lokumu yedikten sonra eminim sende çok pişman olmuşsundur.Minnacık şeylerin seni alt etmesine üzülmedim deme sakın.Bugün artık daha fazla su içip biraz daha fazla hareket etmen gerektiğini sakın unutma suracım.Yeniden kaçamak yaparsan da seni hep beraber kınarızz:52::52:

neden ömür boyu icecegim dedi bilmiyorum, bu hastalik hic düzelmeyen biseymidirki :50:

evet cnm haklisin ben meraktan baktim ama kesinlikle inanmiyorum 19 olmam mümkün dgl su durumda :9::9:

evet aslinda türk standartlarina göre kisa sayilmam fakat yasadigim ülkede kisalar arasindayim, onlarin bacaklari benim boyum kadar :27:
hele gecen 2sevgili görüdmm ikisinnde boyu manken gibiydi, bayan olmama ragmen kizin bacaklarindan gözlerimi alamadim, zaten boy icabi gözüm bacaklari hizasindaydi :1::1::1: hem uzun hemde formu cok güzeldi hicbir capiklik yoktu, epey süre önümde yürüyorlardi baya gözlerim takildi yani :9: bir zaman sonra aramiz baya acildi malum onlarin 1 adimi benim 3 adimim :1::1:
Masallah gercekten Allah özene bözene yaratmis dedim. birde sort giyniyordu icine siyah corap ile yani giyim tarzida sevdigim sekildeydi. formuda süperdi bayildim. ama sahsen erkek olsam o kadar uzun sevgilim veya esim olsun istemezdim sirik gibi.
ama sevgiliside model gibi bayaaa uzun oldugu icin cok yakisiyorlardi.

aynen canim bende tatile gitcem insallah. fakat benim birde söyle bir sorun var.
rezarvasyon tarihimiz tam regl zamanima denk geliyor planima göre. yani havuz deniz bana hayal :50::50:
fakat güneslenecegim ve bikiniyle olmak istedigim icin 1 ay kaldi sayilir o zaman icinde bi hayli kilo vermeliyim.
artik bende 6li sailari görmek istiyorum :32::32::32:
insallah basaracagiz canim

Serre canım ben senin problemini bilmedğim için nasıl yorum yapacağımıda bilemiyorum.Umarım öyle ömür boyu sürecek bir sıkıntı değildir.
Boy meselesini anlatınca çok merak uyandırdın bende:53::53: bir anda nerde yaşıyorsun onu da çok merak ettim:51:
Tatil meselesine gelince de nereye gidiyosun kızzz karşılaşmayalım:52::52::52::52: Ben bu yaz kemerdeyim.Aynı yerde tatil yapıp sonradan öğrenmeyelim.Çünkü benim de çıkışım 3 haziran.Ayrıca regl da çakışmasın diye dua ediyorum.Geçen hafta regl dönemimdi işte.4-5 Mayısta bitti.Geri attığınıda düşünürsek gitmeden bitmesi lazım ama belli mi olur:41::41::41::43::43:
bu arada ayakkabi fiyatlari trde bi hayli fazla gibi izlemledim alsiverislerimde.
özellikle abiye, platformlu ayakkabilar baya pahali.

az önce paylastigim ababetleri burada TL olarak 70tllik boncuklu babeti en fazla 30tlye almak mümkün.

Tekstil sektöründe adimiza tüm dünyaya duyurdugumuz halde neden fiyatlar böyle anlamis degilim :26:
acaba ayakkabilar import mal miki :31:

Genelde dışardan gelenler alışverişi burda yaparlar.Kız yoksa çinde mi yaşıyosun sen herşey ucuz:52::52::52:

Son düzenleme:
Ben listede değilim bu hafta ama yinede yazayım..

Geldiğimde Salı günü :88,3
Bugün : 86,5
Fark :1,8 - %2,04

Keşke her hafta bu kadar inebilsem ama bunlar son günlerde tıkındıklarımla ilgilisanırım.hemencik yerleşmeden gidiverdiler.

günaydın :9::16:
geçen hafta :61.9
bu hafta :61.6

benim için ne karar alındı izinlimiyim :26: yoksa haftaya cumaya sanırım herşey daha kolay olur benim için :)

09.05.2013 Perşembe
Menüm​

Sabah
yulaf kepeği ve yumurta ile pancake
Yumurta ve kepek karışımını baharatlarla çırpıyorum yağsız ısıtılmış tavaya kaşıkla döküp minik minik ekmeğe benzer birşey elde ediyorum.Hem tadı güzel oluyor hemde mükemmel tok tutuyor.Kepek hakkımıda böyle kullanmış oluyorum.
Öğle
11 gibi köfte ve kalan pancakeler
(Köfteler ekmeksiz maydanoz,soğan,dereotu gibi bişeylerle tatlandırıyorum)
13.30 da
hindi füme ve zero
Akşam
bir kase yağsız yoğurt tarçınlı
Gece
1 bardak yağsız süt

Suyum 3 lt +

........Sporum.......
400 ip atama(200 sabah-200 akşam)
100 sağ 100 sol bacak merdiven basamağına in çık
30 sağ 30 sol bacak yana
30 sağ 30 sol bacak arkaya
öğlen azıcık yürüyüş.
gece yatmadan 50 mekik​

günaydın :9::16:
geçen hafta :61.9
bu hafta :61.6

benim için ne karar alındı izinlimiyim :26: yoksa haftaya cumaya sanırım herşey daha kolay olur benim için :)

Canım bugün listeler bana emanet limonlubrokoli biraz meşgul bugün.Ama seninle ilgili herhangi birşey söylemedi :26: Bilen bir arkadaş varsa durumu sana yardımcı olsun:34:

günaydın kızlar takımın yüz karası geldi 300 gr + dayım hala

68,7 geçen hafta
69,0 bugün:14:
wc problemimde de var 2 gündür uzun zamandır olmuyordu bugün form çayı falan içeceğim

işkembe çorbasını seven ben miyim sadece:9: kelle paçayı da çok seviyorum.evlendikten sonra tanıştığım tatlar :27: eşim sağolsun çok şey kaçırmışım dha önce içmeyerek sarımsaklı sarımsaklı ohhhhh misss:9:

hilalcim oturtmayı fırında yapıyorum.doğradığım patlıcanları tepsiye diziyorum üzerine biraz tuz ve zeytin yağı serpiştiriyorum fırında pişiriyorum biraz sonra üzerine kavurduğum kıymalı harcı döküp biraz daha pişiriyorum mükemmel oluyor,kızartılarak yapılandan daha güzel oluyor

günaydın kuzucuklarım :) dün biz tam taşınacağız yağmur başladı geceye kadar sürdü taşınma işi bugüne sarktı sinirlerim bozuldu stresliydim dün akşam 7 gibi 2 lahmacun yedim sabahtan akşama kadar neredeyse hiçbişey yiyemedim yani bu taşınma bana hiç yaramadı
:( diyet gitti unutuldu cumartesi tam gaz devam :) bi kimler napmış ne kadar vermiş bakayım çıkmam lazım tekrar :)

Hilal ne güzel vermişsin ya,masaallah

Birde bana sor ki ne çektim:9::9::9::9:

günaydın kızlar takımın yüz karası geldi 300 gr + dayım hala

68,7 geçen hafta
69,0 bugün:14:
wc problemimde de var 2 gündür uzun zamandır olmuyordu bugün form çayı falan içeceğim
Ayy keşke dün yatmadan içseydin:ssz: Bende çok zor durumda kalınca ya 3 kupa form yada kızımın şuruplarından içiyorum..Sabah herşey yoluna giriyor:9::9::9:

Neden listeye girmiyorsun Hilal?

Canım ben daha bu hafta takım dğiştirmek istediğimi bildirdim o yüzden bu hafta adım diğer listede geçecek.:34:

işkembe çorbasını seven ben miyim sadece:9: kelle paçayı da çok seviyorum.evlendikten sonra tanıştığım tatlar :27: eşim sağolsun çok şey kaçırmışım dha önce içmeyerek sarımsaklı sarımsaklı ohhhhh misss:9:

hilalcim oturtmayı fırında yapıyorum.doğradığım patlıcanları tepsiye diziyorum üzerine biraz tuz ve zeytin yağı serpiştiriyorum fırında pişiriyorum biraz sonra üzerine kavurduğum kıymalı harcı döküp biraz daha pişiriyorum mükemmel oluyor,kızartılarak yapılandan daha güzel oluyor

Tahmin etmiştim:34: Ama zeytinyağlarını biraz daha az sür artık baksana ++++ :52::1::1:

Back
X