Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi misin sen?yok gitmiyorum okula bundan sonra venüs ya zaten bıkmıştım okuldan iyi oldu![]()
Çok uzaklaşma öyle canım benim. Spora başlamış olmama ben de çok mutlu oluyorum ama sanırım bunu alışkanlık edinmek biraz zor olacak. Bu akşam da gideceğim hayırlısı diyorum.venüsüm çok sevindim spora başlamana süpersin tatlım
ayyy nasıl özledim sizi venüsüm can atıyorum hepinizle tek tek hasret gidermeye
zor bi gece olmuş tatlım ama seni tebrik ediyorum azmin için :![]()
Hemmen bakıyoruuuzkızlar fotoğraf çektim yüklüyorum şimdi bakınız pleaseeee![]()
ekledim resimleri kızlar ama olduğumdan şişman görünüyorum çok şaşırdım![]()
Ayyyyyyyyyyyy venüs allah korumuş canım.Aksilik işte.Ne kadar da sevindik ucuz diye
İnşallah yarın hepimizin yüzünde güller açar
Ben karatay yapmıyorum ama canan karataya benden tam destek.Bu diyet gerçekten bana çok makul ve mantıklı geliyor.Eğer bu kadar hızlı ve çok kilo vermek istemeseydin inanın bu diyeti yapardım.Verdikten sonra bu mantıkla beslenmeyi düşünüyorum bende..![]()
cereeeeeen bu kadar çok içme bi daha sıkıntı olmasın tatlım
sonuçalrın iyi olmasına sevindim canım :)
kııııız hamilemisin yoksa dicektim ki değilmişşşş
bu hafta nazar boncuğumuz olsun :)
canım süt içebilirsin ama abartmadan 1 çay bardağı yeterli yoğurtta aynı şekilde gece yediğin için yoğurt 2 kaşık yeterli doyamıyosan 3 yap :)
canımcım okurmusun bilmiyorum ama şimdilik takım kontenjanımız dolu üye alımı yapmıyoruz cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazabilirisin canım
hemen bakmak istiyorum inşallah silmmemişsindir nurcum :)
inşallah gitmiştir o kilolar canım :)
eveeeeeeeeeeeeet büyük şoklar bekliyorum bu haftaaaaa
waffleeeee bende istiyorum yaaaaa ama önce dondurmaaaa
nuuurrrr çok kızdım sana bunlar ne böyle hemen kendine gel ceza vericem sana bu şekilde kilo vermeye devam edemezsin hemen toparlan bir daha bu tarz kkaçamaklar görmek istemiyorum ona göre
canım evli olmadığım için ne desem boş bilemem ama inşallah orta yolu bulursunuz eşinle aranız düzelir
hemen bakıyorum çok merak ettimmmmmm
yukarıdaki mesajım bunun için de geçerli nur
geçmiş olsun tatlım iyisindir inşallah
süper olmuş bayıldımmmtüylerim diken diken oldu çok etkilendim canım çok düşüncelisin :)
çiğ yumurta fikri pek hoş gelmedi ama bilemedim :26:
canım bana atılıyo ama haftaya liste vericem ona göre atılacak bu 2-3 hafta benim sunumlarım ve proje teslimlerim var zor olacak o yüzden ebrun isteğiyle listeye göre yollamaya başlanacak
bu ekmek olayını diyetisyenim de söyledi çok doğru ben yarım beyaz ekmek yediğimde ulaştığım doygunluğa 2 dilim tam buğdayla da ulaşıyorum :)
cumaya artı çıkmamaya çalış canım bu senin moralini ve diyetine olan devamlılığını bozar kaçamakların ardı arkası kesilmez biraz daha sabır sonra süper olacak
zeliş sende minoluyo size ya yaz geldi saldınz resmen toparlanın hemen
kuzum doğum günün tabi azcık yemekten bişey olmaz
bbundan sonra full disiplin ona göre kilo veremeyen üye görmeyeceğim burda
venüsüm çok sevindim spora başlamana süpersin tatlım
900 gr çok iyi canım :) daha da vermişsindir inşallah :)
cereeeeeeennnnçok merak ettim ya yarına kadar çatlarım şimdi bennnn
kraliçelik bu hafta biraz zor canım notlarımı alamadımhaftaya tam gaz devam haftaya alıcam hepsini eksiksiz sözzzzz
sağol tatlımyerleştik sonunda güzel de oldu valiyle komşu olduk karşılıklı çay içiyoruz
ayyy nasıl özledim sizi venüsüm can atıyorum hepinizle tek tek hasret gidermeye
zor bi gece olmuş tatlım ama seni tebrik ediyorum azmin için :![]()
kızlar fotoğraf çektim yüklüyorum şimdi bakınız pleaseeee![]()
15.05.2013
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta.
Öğle
yoğurtlu semizotu salatası.
16.30
bir kase yağsız yoğurt.
Akşam
Kıymalı patlıcan yemeği.
(1 Soğan,2 çarli biber,2 patlıcan ve tepeleme 1 avuç kıyma bir tatlı kaşığı yağ ve 1 yemek kaşığı salça ile)
Hepsini yedim o kadar özlemişim
1 Kase yağsız yoğurt
Su
Biraz az oldu 2 lt.
Sporum
Sabah 1 saat yürüyüş.
50 sağ 50 sol bacak merdivene in çık.
30 sağ 30 sol bacak yana
30 sağ 30 sol bacak arkaya
Ay ben İstanbul'dayım zaten. 55'e düşünce Abbas'ta waffle patlatalım mı?
Ayh çok tatlısın ya
ceren sonunda kırdın zincirlerini canım bravo
bakalım ben kaç çıkacağım 2 gündür dikkat ediyorum o kaçamaklardan sonra ama inş. toparlamışımdır yarın göreceğiz
Kızlaaar!
Dün akşam resmen canım çıktı. Yüzmeye gittiğim yer ilanda belirtilen lokasyondan o kadar uzak çıktı ki!:96: Evet yazılan ilçede fakat kıyısında köşesinde! Dün akşam havuza ulaşmaya çalışırken otobüse bindim. Aptal otobüs şoförü vardı, ineceğim yeri bilmediğim için gösterdiği yere şaşırınca bağırıp çağırıyor falan...Adama sakin olun deyip indim, hatta o galeyan esnasında bir sonraki durakta inmek zorunda kaldım. İndiğim yerde yol yok, iz yok, insan yok, şaştım kaldım.:96: Bir adam daha benimle birlikte inmişti, hemen spor salonumunun yanındaki markete nasıl gideceğimi sordum. Birlikte patikalardan, bahçelerden, yazlık villaların arasından geçtik, bir yola geldik.:18: Yine insan yok, sadece kediler ve villalar vardı. Yanımdaki adam "burada bekle, minibüs geçiyor" dedi. Bekle bekle yarım saat berduşlar gibi...:120: Neyse bindiğim minibüs beni spor salonunun önünde bıraktı.
Kızlar resmen İstanbul dışı yazlık bir kasabaydı. Neyse salona girdim; harika lüks, temiz ve elit bir yer.Zaten site içinde ve müşterileri de hep yazlık villalarda kışın da konaklayacak kadar zengin olan yabancı uyruklu vatandaşlardı.
30 dakika yüzdüm, çıktım. Bu sefer de dönüş otobüsünü aramaya başladım. Sitenin güvenliği hemen yukarda diye tarif etti. Evet orada bir durak vardı fakat etrafında ne bir ışık, ne bir insan yoktu. Tarlanın ortası...Etrafımdan tırlar, arabalar vızır vızır... Yarım saat bekledikten sonra önümden bir otobüs geçti, kolumu kaldırdım, bağırdım karanlıktan görmediler.
Gece olmuş 22:30, belki de son arabaydı diye düşündüm. 30 dakika daha bekledim en sonunda, bir servisi minibüs sanıp durdurdum. Fakat minibüs değilmiş, iş servisiymiş. Otostop yaptım desem yeridir.
Servis şoförüne beni insan ve ışık olan bir durakta bırakmasını rica ettim.
O da öyle bir yerde bıraktı ki...tellerden tırmanması mı, sidikli, tinerci kaynayan yollardan koşması mı kaldı ne diyeyim!
Sonra durağı buldum. Yanımda iki kişi daha bekliyordu. Bu inanılmaz rahatlatıcı oldu benim için! Yine 30 - 40 dakika bekledim ve İstanbul yönüne doğru giden bir otobüse bindim. Eve döndüğümde saat 00:10 olmuştu. Üstüne bir de bindiğim otobüsler, minibüslere gereksiz paralar bayılmıştım.:100:
Fakat her şeye rağmen bir kolay yolunu bulup haftada 5 gün yüzmeye gideceğim.2 gün tam izinli ve 1 gün yarım izinli olduğum zamanlarda rahat rahat gider bütün imkanlarından yararlanırım. 2 gün de full çalıştığım zamanlarda dayanacağım.
Bu kadar ucuza, bu imkanları mümkün değil bulamazdım. Evet uzak ama gayet lüks bir yer. Haftada 3 gün gitsem bile karlıyım. Ama ben 5 gün gitmeye çalışacağım.
![]()
bebiklerim ben geldim :) naparsınız ? sabah erkenden okula gittim işlerim vardı. gece de çok geç geldim yazamadım. dün kaldığım yerden devam edicem şimdi![]()
ne güzel ceren çok sevindim senin adına hak ediyordun zaten uzun süredir
annem kemoterapinin genel etkilerini taşıyor ceren saçları dökülmeye başladı bulantı baş ağrısı falan diyelimde size uzun uzun anlatmam gereken diğer bir durum var![]()
cereeeeeen bu kadar çok içme bi daha sıkıntı olmasın tatlım
kııııız hamilemisin yoksa dicektim ki değilmişşşş
waffleeeee bende istiyorum yaaaaa ama önce dondurmaaaa
geçmiş olsun tatlım iyisindir inşallah
süper olmuş bayıldımmmtüylerim diken diken oldu çok etkilendim canım çok düşüncelisin :)
cereeeeeeennnnçok merak ettim ya yarına kadar çatlarım şimdi bennnn
sağol tatlımyerleştik sonunda güzel de oldu valiyle komşu olduk karşılıklı çay içiyoruz
![]()
bakıyorum hemen, kocam elimden almazsa tabiii.. olmadı yrn sabahtan bakıcam, kaldırmaaaakızlar fotoğraf çektim yüklüyorum şimdi bakınız pleaseeee![]()
menüm
11.30 da
2 yumurta
beyaz ve kaşar peyniri
domates
salatalık
2 kuru incir
akşam 18.00 de
1 kepçe patlıcan çorbası
kıymalı yoğurtlu pırasa
20 dk latin aerobik.süper bişey video 50 dk ben ilk gün 20 dk yaptım.kol,bacak göbek her yer çalışıyor fena terletiyor ve yoruyor
Ciddi misin sen?
Çok uzaklaşma öyle canım benim. Spora başlamış olmama ben de çok mutlu oluyorum ama sanırım bunu alışkanlık edinmek biraz zor olacak. Bu akşam da gideceğim hayırlısı diyorum.
Hemmen bakıyoruuuz
Bugün sabah geldiğimden beri kızlar tek bir işle uğraştım.Bir kaç haftadır hazırlanan dosyaları gönderdiğimiz birimle ilgili bir değişiklik yapılacağı söylendi.Elimizdeki dosyalar biriktibirikti dağ gibi oldu.Bu sabah bize bir format gönderip bu şekilde üst yazı yaıp yeni bağlandığınız birime gönderin dosyaları dendi.
Bende sabah geldim başladım.Şimdi bitti.
Ama az önce gelen telefonla dünya başıma yıklıdı.Bu kadar saatlik emeğim oldu çöp.Yazı formatını değiştirmişler
İsssssssssssssssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Az daha unutacaktım.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar.Bütüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnn dualarınız gerçek olsun inşallah.
Benim eve gitme vaktim geliyor.Hepinizi öpüyorum.![]()
Kızlar,kandiliniz mübarek olsun.Dünde bugünde giremedim.Dün kursa müfettiş geldi,tüm gün kurs işlemleriyle uğraştım.Bugünde toplantımız vardı.Telden giriyorum.eve gidince geçmişe bakacağım.görüşürüz insaallah
kizlar yemek yiyip 2 saat kadar yürüyüse cikmayi düsünüyorum.
bu arada bende kutlamayi unutmusm Regaip kandilimiz mübarek olsun.
emos resimlerine baktim canim gayet güzel ama dedigin gibi daha önceki resimlerinden daha toplu cikmissin sanirim makine farkli yada tayttan
birde kiyamam ya arkada esyalar öyle duruyor ütüt filan. ALlah kolaylik versin![]()
kızlaaaarrr, nabersinizz, ya inanılmaz yoğun bi gündü, gün içinde yazamadım size.. akşam da 1 saat geç çıktım, hemen spora gittim, şimdi duştan çıktım ve hemen yazıyorum.. hemen geçmişe bakıcam çünkü laptop eşime lazım10 dkm var
![]()
menüm
11.30 da
2 yumurta
beyaz ve kaşar peyniri
domates
salatalık
2 kuru incir
akşam 18.00 de
1 kepçe patlıcan çorbası
kıymalı yoğurtlu pırasa
20 dk latin aerobik.süper bişey video 50 dk ben ilk gün 20 dk yaptım.kol,bacak göbek her yer çalışıyor fena terletiyor ve yoruyor
günaydııın kızlaaaaarr, ayyy içim içime sığmıyor.. inanamazsınız bu sabah 20 kere falan tartıldmbaktıkça hoşuma gidiyor... siz bu durumları nerdeyse her hafta yaşıyorsunuz ama ben genelde 300-500cü olduğumdan şoklardayım
aayyyy yrn da gelsin de bildirim yapalııımmm
![]()
Hoşgeldin emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kız alıntı yapamıyomusun yoksaNe güzelde özet geçmiş
Menü güzel de saatlerin bugün değişik mi olmuş sanki.
Bu arada seni kıskandım akşam gidince mis gibi yemek yaptım kendime hepsini yedim anlatıcam menü yazarken.
Hilal bunu çok beğendi.
aaaaaa kaynana mı.Burcu sen annenlerden bahsetmiştin.Bekarsın değil mi?
Süpersin canım süper..
Bu haftada benden 1 küsür gelecek kızlar inşallah..![]()
15.05.2013
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta.
Öğle
yoğurtlu semizotu salatası.
16.30
bir kase yağsız yoğurt.
Akşam
Kıymalı patlıcan yemeği.
(1 Soğan,2 çarli biber,2 patlıcan ve tepeleme 1 avuç kıyma bir tatlı kaşığı yağ ve 1 yemek kaşığı salça ile)
Hepsini yedim o kadar özlemişim
1 Kase yağsız yoğurt
Su
Biraz az oldu 2 lt.
Sporum
Sabah 1 saat yürüyüş.
50 sağ 50 sol bacak merdivene in çık.
30 sağ 30 sol bacak yana
30 sağ 30 sol bacak arkaya
menüm
11.30 da
2 yumurta
beyaz ve kaşar peyniri
domates
salatalık
2 kuru incir
akşam 18.00 de
1 kepçe patlıcan çorbası
kıymalı yoğurtlu pırasa
kızlaaaarrr, nabersinizz, ya inanılmaz yoğun bi gündü, gün içinde yazamadım size.. akşam da 1 saat geç çıktım, hemen spora gittim, şimdi duştan çıktım ve hemen yazıyorum.. hemen geçmişe bakıcam çünkü laptop eşime lazım10 dkm var
![]()
menüm
sabah 10:00
4 ceviz
3 hurma
öğle 13:00
2 dilim ekmek
2 haşlanmş yumurta
1 üçgen peynir
5 zeyrin
akşam 19:30
2 karnıyarık (ama patlıcanları yemiyorum :26: )
yoğurt
su 1.5 litre
spor çok aşırı temizlik