Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

artidayimya tickerimida degistirmek gelmio icimden yoksa bildirim yaptgm an degistiriyordum :50:
artik haftaya tekrar kilom düsük olarak degistirmeyi umuyorum

kizlar yarin sabahi sabirsizlikla bekliyorum.
insallah begenir videoyu ilk kez yaptigim icin cok acemiyim ama önemli olan emek vermis olmam.
Ki aslinda ben cook begendim :17:
Biri bana yani sevdigim insan bana böyle video yapsa saatlerini harcasa kanatlanir ucarim ben türk hava yollari, amerikan uzay füzeleride neymis :9::9::9:
kac saattir basindayim pcnin videoyu hazirlayabilmek icin :9:
birde hatalar vs. verdi hem acemi hemde hatalari nasil düzelteyim diye düsünürken bir yolunu buldum cözdüm.
artik yatma vaktim geldi gecenin ücbucugunda :27:
hayirli geceler/sabahlar kizlar.

bu arada aklima ufak bir kural geldi.
arti cikanlar nedeni olanlar dahil nickinin altina hani bende "Basarmaliyimmm" yazan yere "Ben pisbogazim" v.b. seyleri ceza olarak yazsin arti cikan kisi.
o hafta grupta en iyi kilo verenin "13. takimin kralicesi" yazsin.
fikir nasil sizce?

kizlar ben 2hafta sonra 3-4haftaligina yaz tatiline cikacagim.
orada net imkanim yok.
3-4haftaligina izinli olunuyormu?

olunuyor canım merak etme

bugünki menüm

10:00
2 yumurta yagsiz omlet
1 dilim cavdar ekmegi

ara
3kayisi

18:00
4 tavuk kanat derisiz izgara
2 yk pilav sivi yagli
1 kase yogurt 3,5% yag orani

20:00
az sütlü kahve

yarim saat yürüyüs
2lt su

kizlar bugünki menümden bende hic memnun degilim.
kahvaltidan sonra unideydim ve aksilikler oldu aradan baska bisey yapamadim,
nakitte yoktu yanimda kantin kartimdada bakiye yoktu.
ancak evet 18de ac kurt düstügümde o an evde yapilan seyi yiyebildim.

aslında pilav dışında kötü durmuyor canım :16:

kızlar ortalık çok karışık çok fena ankara dahil tüm ülkede bi direniş var grçkten katılmayı çok istedim ama izin çıkmadı oturduğm yerden seyrediiyorum sadece

tüm planlar iptal kızılay tam bir savaş alanı arkadaşım sınava giricek nası gircek hiç bilmiyo gitti bakalım olaylar kötü

türkiye uyanıyor belki ama hükümet bir kaosa sürüklüyor!!!!

Günaydın kızlar...
Bu hafta bende cok giremeyebilirim.
Eşimin üni sınavları var.sehir dısına cıkacak,bende annemlerde olurum.
Girebilirsem girmeye calısıcam kızlar...

Hepimizin meşgaliyetleri bu zamanlara denk geldi :9:

Günaydın kızlar...
Bu hafta bende cok giremeyebilirim.
Eşimin üni sınavları var.sehir dısına cıkacak,bende annemlerde olurum.
Girebilirsem girmeye calısıcam kızlar...

Hepimizin meşgaliyetleri bu zamanlara denk geldi :9:

aynen ya takım bomboşşşş :43::43::43:

selam kızlar.. dün akşam br arkadaş doğum yaptı, çıkıp hemen onun yanında gittik, ordan da diğer arkadaşlarla yemeğe..
bugün de miting, eyleme desteğe katılıyorum.. çok yazamayacağım... bilginiz olsun..

kızlar ortalık çok karışık çok fena ankara dahil tüm ülkede bi direniş var grçkten katılmayı çok istedim ama izin çıkmadı oturduğm yerden seyrediiyorum sadece

tüm planlar iptal kızılay tam bir savaş alanı arkadaşım sınava giricek nası gircek hiç bilmiyo gitti bakalım olaylar kötü

BENDE BU ZİHNİYETİ ANLAMIYORUM ARKADAŞ !!

Tamam cevreyi koruyorsun, hak savunuyorsun diyelim...
Üni. önlerinde başörtü yasagından dolayı binlerce genc kardeşimiz dayak yedi,
Bazılarını bebeklerini düşürdü...

O zaman nerdeydi bu direniş !!

selam kızlar.. dün akşam br arkadaş doğum yaptı, çıkıp hemen onun yanında gittik, ordan da diğer arkadaşlarla yemeğe..
bugün de miting, eyleme desteğe katılıyorum.. çok yazamayacağım... bilginiz olsun..

Tmm görüşürüz, dikkar ette biber gazı girmnesin gözüne :53:

ehh idare ederiz :51:

tebrikler kuzucmmm :52:

ahaha halay çekelim mi ceren :64::64::64::64::64::64::64:

halay şekelim tabi cnm yaa, bravo sana :46::46::46::46:, halay başı laylaylaylay :64::64::64::64:

KIZLAR GRUBA NAZAR MI DEĞDİ NOLDU ANLAMADIM AMA BU GİDİŞ İYİ DEĞİL HERKES VE GRUPÇA KENDİMİZE ÇEKİN DÜZEN VERMELİYİZ HEPİMİZ Bİ HEDEF İÇİN UĞRAŞSAK DA YİNE DE BİZ Bİ GRUBUMUZ HERKESİN MORALİ BOZUK OLABİLİR DERDİ TASASI OLR OLMAZ DİYEMEM AMA BİŞİLER YAPARKEN GERÇEKTEN BU GRUBU DÜŞÜNMELİYİZ HAA KİMSE ÜSTÜNE ALINMASIN LÜTFEN BEN KENDİM İÇİNDE SÖLYÜRUM BUNU :5:NİSAN MAYIS AYLARI GEVŞEDİ BİZİM GIRTLAK BAĞLARI KIZLARRR :52:TPAYLAŞIM ALANINA BAKAN VAR MI BİLMİYORUM PÜSKÜÜT VE DİĞER TAKIM KAPTANLARI ÖNERİLERDE BULUNUP ARALARINDA Bİ ANKET YAPACAKLAR VE YENİ KURALLAR GELİYOR UZAKLŞTIRMA DİSKALİFİYE GİBİ GİBİ O NEDENLE BENDE GRUPÇA BİŞİLER YAPALIM DİYORUM HANİ BUNU KAPTAN VE EMOŞ DAHA İYİ BİLİR AMA EN AZINDAN MOTİVASYON YÜKSELTMEK HERKESİN İŞİNE GÜCÜNE UYUCAK Bİ TAKIM KURALLAR KOYALIM DİYORUM HERKES ÖNERİDE BULUNSUN EN SON KARAR VERELİM ÇÜNKÜ İLK 3 LERDEN DÜŞMEYEN BİZ 2 HAFTADIR 5. FİLANIZ BU NEDENLE HAREKETE GEÇMEK ZORUNDAYIZ KIZLARR :kkk::kkk:

BİZ 13. TAKIMIZ KIZLAR BU TAKIMA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ VE ARTIK BİŞİLER YAPMALIYIZZZZZZZZZZ :kkk::kkk::kkk:

takımı çok seviyorum , nazar değdi, geçicek, toplanıyoruuuzz :nazar::nazar::nazar::nazar:
Ya kızlar delircem şimdi.
Farem bozuktu.Oğlumda sabah klavyenin üzerine istifra etti.Ikiside pert şu an.yeni fare ve klavye aldım.şimdi de bilgisayar yüklemek istiyor.calismadiklari içinde yükleyemiyorum ya. Sinir oldum.bilen biri var mi yardım edecek biri :-@

cnm hallettşn galiba sonraraki yorumlarını gördüm..

sabah(10:30):56:
1 dukan krep
mantarlı omlet
5 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık

öğle(15:00)
:56:
1 kase yoğurt
fıstık
kayısı kurusu

akşam(19:30)
:56:
3 yk bamya
3 yk mantar yemeği
salata

500 ml yeşilçay
:7:
500 ml kayısılı form
:7:
30 dk jilian
:8:

:42::42:

çok güzel cnm

kizlar yarin sabahi sabirsizlikla bekliyorum.
insallah begenir videoyu ilk kez yaptigim icin cok acemiyim ama önemli olan emek vermis olmam.
Ki aslinda ben cook begendim :17:
Biri bana yani sevdigim insan bana böyle video yapsa saatlerini harcasa kanatlanir ucarim ben türk hava yollari, amerikan uzay füzeleride neymis :9::9::9:
kac saattir basindayim pcnin videoyu hazirlayabilmek icin :9:
birde hatalar vs. verdi hem acemi hemde hatalari nasil düzelteyim diye düsünürken bir yolunu buldum cözdüm.
artik yatma vaktim geldi gecenin ücbucugunda :27:
hayirli geceler/sabahlar kizlar.

bu arada aklima ufak bir kural geldi.
arti cikanlar nedeni olanlar dahil nickinin altina hani bende "Basarmaliyimmm" yazan yere "Ben pisbogazim" v.b. seyleri ceza olarak yazsin arti cikan kisi.
o hafta grupta en iyi kilo verenin "13. takimin kralicesi" yazsin.
fikir nasil sizce?

fikir güzel cnm, menü de pilav dışında güzel... her şey yavaş yavaş düzeliyor galiba Nur'cum :34::34:

benim eşim gitti, ben kayınvalidemlerde kaldım, izin çıkmadı ama burda balkonda dklarca düdük çaldık, tencere tava vurduk.. ortam inanılmaz.. sonuna kadar destekliyorum... sen de mitinglere katılamasan bile olduğun yerden destek ver cnm.. sosyal medayada paylaşman bile destektir...

BENDE BU ZİHNİYETİ ANLAMIYORUM ARKADAŞ !!

Tamam cevreyi koruyorsun, hak savunuyorsun diyelim...
Üni. önlerinde başörtü yasagından dolayı binlerce genc kardeşimiz dayak yedi,
Bazılarını bebeklerini düşürdü...

O zaman nerdeydi bu direniş !!

bu direniş sadece doğa-ağaç kavgası değil Melek... burda girmeyelim tabii ama altında yatan nedenler çok başka... artık son noktaydı taksim gezi parkı... bunca zamandır uyuyan bir millet uyandı diyelim... tabi kimseye şiddet uygulanmamalı, bu yazdıklarımdan sakın önceki davranışları onayladığımı sanma.. ama yaşanan vahşete inanamazsınız... şöyle anlatayım, kolu kopan, testisleri parçalanan,ölen onlarca insan var.. 2 değil... onlarca.. hiç birşey gösterilmiyor...

bu arada ayran detoksuna başladım bugün arkadaşlar... tatile kadar 3 hafta, haftasonları yapacağım bakalım ... o yüzden, bugün yrn menü yazmm ben.. yani bzarsam yazarım da, bozmayı düşünmüyorum...

fıstıklar, 1 saat kadar yokum heralde... dişçiye gidicem karşı apartmana :52::52::52::52: hızlıca gelirim.. bu da hamilelik hazırlığımın bir adımı, son gibi :52::52::52: bu arada dün o kadar çok çocuk vardı ki etrafımızda yemekte... vazgeçtik desek yeridir..:52::52::52::52:

bu direniş sadece doğa-ağaç kavgası değil Melek... burda girmeyelim tabii ama altında yatan nedenler çok başka... artık son noktaydı taksim gezi parkı... bunca zamandır uyuyan bir millet uyandı diyelim... tabi kimseye şiddet uygulanmamalı, bu yazdıklarımdan sakın önceki davranışları onayladığımı sanma.. ama yaşanan vahşete inanamazsınız... şöyle anlatayım, kolu kopan, testisleri parçalanan,ölen onlarca insan var.. 2 değil... onlarca.. hiç birşey gösterilmiyor...

Kesinlikle darp hiçbirşeyin çöüzümü değil...
Ama önceki hükümetlerde bunların çok çeşitlisini yaptı,o zaman demokrasi oluyordu bu işler...
Şimdi nedense direniş gibi gösteriliyor...

Millet uyumuyor zaten, azınlık bir kesim , devlet elden gidiyor diye kendi çaplarında ugrasıyorlar işte.
AMAÇ AĞAÇ-DOĞA KAVGASI değil, demişsin ya..
Zaten amaç fidan falan degil, tamamen provakasyon.
Artık eskisi gibi ahkam kesmeeidkleri için son çırpınışları...

Neyse ya, sen öyle düşünürsün ben böyle...
Haklıyı Allah bilir...
Herşey hayırla sonuçlanır inşaallah...

selam kızlar.. Dün akşam br arkadaş doğum yaptı, çıkıp hemen onun yanında gittik, ordan da diğer arkadaşlarla yemeğe..
Bugün de miting, eyleme desteğe katılıyorum.. çok yazamayacağım... Bilginiz olsun..

dikkat et kendine :30:

halay şekelim tabi cnm yaa, bravo sana :46::46::46::46:, halay başı laylaylaylay :64::64::64::64:

Takımı çok seviyorum , nazar değdi, geçicek, toplanıyoruuuzz :nazar::nazar::nazar::nazar:

Cnm hallettşn galiba sonraraki yorumlarını gördüm..

çok güzel cnm

fikir güzel cnm, menü de pilav dışında güzel... Her şey yavaş yavaş düzeliyor galiba nur'cum :34::34:

Benim eşim gitti, ben kayınvalidemlerde kaldım, izin çıkmadı ama burda balkonda dklarca düdük çaldık, tencere tava vurduk.. Ortam inanılmaz.. Sonuna kadar destekliyorum... Sen de mitinglere katılamasan bile olduğun yerden destek ver cnm.. Sosyal medayada paylaşman bile destektir...

sağol cnm :16:

bu direniş sadece doğa-ağaç kavgası değil melek... Burda girmeyelim tabii ama altında yatan nedenler çok başka... Artık son noktaydı taksim gezi parkı... Bunca zamandır uyuyan bir millet uyandı diyelim... Tabi kimseye şiddet uygulanmamalı, bu yazdıklarımdan sakın önceki davranışları onayladığımı sanma.. Ama yaşanan vahşete inanamazsınız... şöyle anlatayım, kolu kopan, testisleri parçalanan,ölen onlarca insan var.. 2 değil... Onlarca.. Hiç birşey gösterilmiyor...

katılıyorum :46:

bu arada ayran detoksuna başladım bugün arkadaşlar... Tatile kadar 3 hafta, haftasonları yapacağım bakalım ... O yüzden, bugün yrn menü yazmm ben.. Yani bzarsam yazarım da, bozmayı düşünmüyorum...

bozma bozma :52:

fıstıklar, 1 saat kadar yokum heralde... Dişçiye gidicem karşı apartmana :52::52::52::52: Hızlıca gelirim.. Bu da hamilelik hazırlığımın bir adımı, son gibi :52::52::52: Bu arada dün o kadar çok çocuk vardı ki etrafımızda yemekte... Vazgeçtik desek yeridir..:52::52::52::52:

hadi bakalımmmmm :27:

hello, kızlar geldim... pööff, bitmemiş olabilir yaa.. yani tedavi bitti aslında, kapattı ama diyor ki, alerji gelişebiliyor, 2 hafta sonra gel bakalım.. eğer istediğim iyileşme olmadıysa yeniden açıcaz.. pööff, sıkıldım yaa.. yani para için de yapıyor olamaz çünkü işlem ne kadar uzun sürerse sürsün, parası aynı.. neyse... bööle işte..

dikkat et kendine :30:

sağol cnm :16:

katılıyorum :46:

bozma bozma :52:

hadi bakalımmmmm :27:

geldim cnm, anlattğım gibi, bitmemiş olabilir bakalım.. kısmet, görücez..
öff bu arada light yoğurttan ayran berbat beee.. ben geen sefer ilk gün normal yoğurtla yapmıştım, 2. gün lightla ama daha koyu yapmıştım... şimdi 500gr yoğurt 1,5lt su ile hazırladım ama o kadar sulu ki anlatamam :52::52::52:
sabahtan beri de 1LT su içtim.. bakalım, tamamlıcaz yani, hepi topu 2 gün... bugünün çoğu da gitti...

yrn sabah kahvaltıdan sonra da spora gidicez, o zorlayabilir birazcık :52::52::52::52:

eşim taksimde, yanında bir arkadaşı ve kardeşi var ama aklım onlarda tabi... :53::53::53: eşimin astımı da var, inşallah başlarına kötü bir şey gelmez... :nazar: bu arada olayları izlemek için (digiturk 53. kanaldan çıkan) halk tvye bakabilirsin... +1tv de gösteriyor çoğunlukla... bilgin olsun cnm :34::34:

hello, kızlar geldim... pööff, bitmemiş olabilir yaa.. yani tedavi bitti aslında, kapattı ama diyor ki, alerji gelişebiliyor, 2 hafta sonra gel bakalım.. eğer istediğim iyileşme olmadıysa yeniden açıcaz.. pööff, sıkıldım yaa.. yani para için de yapıyor olamaz çünkü işlem ne kadar uzun sürerse sürsün, parası aynı.. neyse... bööle işte..

geçmiş olsun canımcım

geldim cnm, anlattğım gibi, bitmemiş olabilir bakalım.. kısmet, görücez..
öff bu arada light yoğurttan ayran berbat beee.. ben geen sefer ilk gün normal yoğurtla yapmıştım, 2. gün lightla ama daha koyu yapmıştım... şimdi 500gr yoğurt 1,5lt su ile hazırladım ama o kadar sulu ki anlatamam :52::52::52:
sabahtan beri de 1LT su içtim.. bakalım, tamamlıcaz yani, hepi topu 2 gün... bugünün çoğu da gitti...

yrn sabah kahvaltıdan sonra da spora gidicez, o zorlayabilir birazcık :52::52::52::52:

eşim taksimde, yanında bir arkadaşı ve kardeşi var ama aklım onlarda tabi... :53::53::53: eşimin astımı da var, inşallah başlarına kötü bir şey gelmez... :nazar: bu arada olayları izlemek için (digiturk 53. kanaldan çıkan) halk tvye bakabilirsin... +1tv de gösteriyor çoğunlukla... bilgin olsun cnm :34::34:

bende orayı izliyorum canım ama ankara da çok kötü konur da sıkıştırmışlar bizim arkadaşları gaza boğmuşlar

umarım eşine bişi olmaz canım

Back
X