Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızçeler bugünden itibaren mesaj sayılarını bana atıyorsunuzzzzzzz duyurulurrr

ya kızlar bugün paylaşım alanına baktım püsküüt etap değerlendirme raporu yayınlamış 9. takımın yani bizim kardeş takımın bir sürü yanlışı varmış. 13. takım kontrol etmedi mi filan demiş. o gün 9. takım listeyi paylaştı burda bende baktım ama ben sadece yüzde ve farkları kontrol ettim yani kurallara uyuyomu bakmadım zaten kuralları da bilmiyorum paylaşım alanına da yazdım sizce bişi olur mu 9. takıma veya bize herhangi bişiler olursa ben çok kötü olurum ya :43:

ya kızlar bugün paylaşım alanına baktım püsküüt etap değerlendirme raporu yayınlamış 9. takımın yani bizim kardeş takımın bir sürü yanlışı varmış. 13. takım kontrol etmedi mi filan demiş. o gün 9. takım listeyi paylaştı burda bende baktım ama ben sadece yüzde ve farkları kontrol ettim yani kurallara uyuyomu bakmadım zaten kuralları da bilmiyorum paylaşım alanına da yazdım sizce bişi olur mu 9. takıma veya bize herhangi bişiler olursa ben çok kötü olurum ya :43:

:26::26::26: üzülme zuzuuumm, isteyerek yapmadın ki... Emoş'a sor bi bakalım, belki o bilir bize ceza var mı... ama sen bildiğin kadarıyla destek oldun yani :26::26::26::26::26:

kız pilavı yiceksen çok kaçırmaaaaa :52:
PİLAV yemedim merak etmeyin :9:
.

Sahsen ben bircok fikrin/ideolojinn, bircok milletin ve din mensuplarinin yasadigi bir ülkede yasiyorum.
Farkli fikirlerde, farkli milletlerden, farkli dinlere mensup bircok arkadasim var.Herkesin fikrine ve kendi icin dogru olarak düsünüp o yönde sürdürdügü hayatina kimseye zarari olmadigi sürece saygi duyan bir insanim.Herkes kendi yasam tarzinda ve fikirlerinde özgürdür ve düsüncelerini dogru yerlerde paylasmakdada özgürdür. Insanin kendi icin daha dogru buldugu fikirler vardir.
Bu fikirleri karsi tarafa asilamaya calisildiginda, hakarete varacak üstü kapali cümleler kuruldugunda muhakkak er gec bir patlak
verme söz konusu olur. Grubumuzda olasi tartismalara meyil vermek istemeyiz. Güzel bir tartisma platformunda, yani kadinlar kulubü forumu icinde, uygun alanda (13.grubun konusu altinda degil!) politik konularinin paylasilmasini daha dogru buluyorum.

Kizlar kendi fikrimi söylemeden sizden direkt bir ricada bulunmak istiyorum. Lütfen grubumuzun olasi birlik-beraberligi, motivasyonu bozulmamasi ve grubumuzda negatif seyler yasanmamasi icin gündemdeki politik sorunlari grubumuzda konusmayalim.
Isteyen gider meydanlarda destek olur, sosyal paylasim aglarinda destek cikar.
Istemeyen kapisini bacasi örter evde oturur, yine savundugu düsünceye sosyal paylasim alanlarinda destek cikar.
Gündemdeki konuyla ilgili forumda baslik acildi, ilgililerin orada fikirlerini paylasmalarinin hepimiz icin daha dogru oldugunu düsünüyorum.
Bunu sadece olasi tartismaya önlem olarak söylüyorum. Nedeni belirttigim gibi grubumuzda herhangi bir kücük polemik büyüyüp
grubumuzu icinde soguk muhabbetler olan ve bizler icin atraktifligini kaybeden bir grup haline dönüsmesinden cekindigim icin.

Gündemde yasananlari destekleyen ve desteklemeyen herkesin fikrine saygi duyuyor, hepimizin grubumuzun iyiligi icin sizden gündemdeki konuyla ilgili grubumuz icinde paylasimda bulunmamanizi rica ediyorum.

.
Fikir paylastık sadece...
Aramızda gergin bi durum bile olmadı
selam güzeller,
mesaj sayılarımız aşağıdaki gibi... eksiklerinizi gönderebilirseniz güncellerim...

Eki Görüntüle 726236
benim dünden 9 msjım vardı ::44:
kızçeler bugünden itibaren mesaj sayılarını bana atıyorsunuzzzzzzz duyurulurrr
anlasıldı komutanıum :1:

Bi sorun cıkacagını sanmıyorum ama yinede bilemem.
sen bilerek yapmamıssın,acıklamanıda yapmıssın..
bişey olmaz inş.

:26::26::26: üzülme zuzuuumm, isteyerek yapmadın ki... Emoş'a sor bi bakalım, belki o bilir bize ceza var mı... ama sen bildiğin kadarıyla destek oldun yani :26::26::26::26::26:

ceza yok canım sanırım 9. takımdan düzeltme bekliyorlar sadece ama be bilim ben kontrol diince yüzdelere filan bakmıştım sadce :50:

bişey olmaz inş.

umarım bişi olmaz melekcim ya :50: bu arada pilav yememene çok sevindim :52:

sabah(10:45)
2 yumurtadan omlet ama yiyemedim hepsini
domates salatalık
yarım kk peynir
5 zeytin
kızartılmış 1 tam bugday roll

öğle(15:00)
4 tane köfte yemeğin içinden seçtim
330 ml ayran
domates

akşam(19:30)
1/2 ızgara gögüs
salata
330 ml ayran
közlenmiş mantar soğan domates biber

3lt su
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
30 dk jillian
20 dk basen karın egzersizi

:42::42:

Son düzenleme:

bişey olmaz inş.

pilav yememen süper olmuş :46::46::46::46:
mesajlarını güncelledim cnm, paylaşıyorum yine..

$Capture3.webp

sabah(10:45)
2 yumurtadan omlet ama yiyemedim hepsini
domates salatalık
yarım kk peynir
5 zeytin
kızartılmış 1 tam bugday roll

öğle(15:00)
4 tane köfte yemeğin içinden seçtim
330 ml ayran
domates

akşam(19:30)