Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cerencimGünaydın Kızlaaarrr,
hadi güzel bir hafta diliyorum diyet açısından..
inşallah cnm, bugün nasılsın? daha iyisindir umarım...![]()
dünki menüm
12:00
6balik filet gibi bisey kücük izgara. türkce ismini bilmiyorum.
6 zeytin
2 tk az yagli krem peynir deniyor sanirim (pinar beyaz gibi bisey)
yarim dilim tam bugday ekmegi
17:00
1 tane alabalik yarim limon suyu
3 kasik yogurtlu (3,5%) havuc
19:00
3 taneyine türkcesini bilmedigim glisin tarzi bisey ama cok daha kücük
2lt su
hareket yok
regl oldum sonunda kizlar.
ama asiri derecede sancim var ve basim dönüyor.
dün tüm gün yatiyordum bugünde yatiyorum.
gece sancidan uyuyamadim.
dün sabah kilom 72.0kg'di ama bugün 72,9kg cikti.
karnimda sislik hissediyorum bilmiyorum regllemi alakali yada ben kilomu aliyorum
önceki gün troid hapimi almamistim ve aspirin yemistim buda reglimin gelmesinde büyük önem tasidigini düsünüyorum.
artik regl günüm geldiginde 1 gün troid hapima ara vermeyi düsünüyorum cünkü 11gün gec gelip psikolojimin ve hayat kalitemin etkilenmesinin yaninda 1 gün hap almamak cokda kötü olmasa gerek. kendimi simdi daha iyi hissediyorum sancilarima ragmen mutluyum ama sancidan gözümden yas geliyor yinede sinirim gectigi icin relaxim![]()
evlenmeden önce 1 sene ben de hiç kestirmemiştim, uzatıcam demiştim, ve kendi saçımla topuz yaptırmıştım :) yani araya ek malzeme falan koyuyorlar ya onlar olmadan.. iyi oluyor, uzat Burcuuu
ay kuşum öğleni geçiştirmişsin, akşam araya azıcık kek sıkışmışolmazsa daha iyi tabi ama benim de canım istiyor walla, naapıcam bilmiyorum...
iyi geceler tatlıımm, hatta artık günaydın
ben bu kuaföre 4 yıldır gidiyorum, hatalrı oluyor tabi ama düzeltir de.. kestirdim işte, ohh rahatladımama senin kadar uzun olunca insan kıyamaz heralde, haklısın.. bakalım belki hamilelik falan ben de uzatırım
cnm meyveler ve sarma fazla olmuş.. bu dönemde dikkat edersen, reglinden sonra ciddi bir iniş yaşayacaksın ve çok motive olacaksın... azcık sık dişini
cnm, ilacı bence doktora sormadan bırakma.. her konuda doktoruna danış.. tiroidin yüksek olması, yumurtalıklarına regl olamamandan daha fazla zarar veriyor inan.. bence yrn tekrar ilaca başla.. ya a doktorunu ara güzelim...
selam güzeller,
mesaj sayılarımız aşağıdaki gibi... eksiklerinizi gönderebilirseniz güncellerim...
Eki Görüntüle 726236
kızçeler bugünden itibaren mesaj sayılarını bana atıyorsunuzzzzzzz duyurulurrr
Nurcum, endişen ve uyarını anlıyorum... ancak, Melek de ben de Burcu da belirli bir olgunlukta ve yaşta insanlarız... tabi ki buranın politik-siyasi ideoloji tartışma platformu olmadığının farkındayız... ancak ülkemizdeki olayları da kısaca konuştuk.. baktığında görmüşsündür, ne sayfalarca yazıştık, ne birbirimizle sert tartıştık, çok düzeyli bir fikir paylaşımı oldu.. bu noktada hem Burcu hem de Melek'e teşekkürler... konu uzasaydı haklıydın, riskli olabilir, ancak en fazla 2şer mesaj atmışızdır.. biri uzatsa diğeri alttan alır insanlarız.. merak etme tatlım, sonuçta da tatlılıkla bitti konuşma zaten..
yine de hassasiyetin, ekibi korumak için uyardığından teşekkürler cnm![]()
PİLAV yemedim merak etmeyin
Fikir paylastık sadece...
Aramızda gergin bi durum bile olmadı
benim dünden 9 msjım vardı ::44:
anlasıldı komutanıum
Bi sorun cıkacagını sanmıyorum ama yinede bilemem.
sen bilerek yapmamıssın,acıklamanıda yapmıssın..
bişey olmaz inş.
ya kızlar bugün paylaşım alanına baktım püsküüt etap değerlendirme raporu yayınlamış 9. takımın yani bizim kardeş takımın bir sürü yanlışı varmış. 13. takım kontrol etmedi mi filan demiş. o gün 9. takım listeyi paylaştı burda bende baktım ama ben sadece yüzde ve farkları kontrol ettim yani kurallara uyuyomu bakmadım zaten kuralları da bilmiyorum paylaşım alanına da yazdım sizce bişi olur mu 9. takıma veya bize herhangi bişiler olursa ben çok kötü olurum ya![]()
günaydın canım inş. regl olursun bu haftabende sabit çıktım yaw
![]()
güzel haber..iyiyim bugün biraz daha...
saagol![]()
ben gidiyimde ev temizliyim bari napımmmm![]()
![]()
dünki menüm
6 zeytin
2lt su
hareket yok
karnimda sislik hissediyorum bilmiyorum regllemi alakali yada ben kilomu aliyorum
önceki gün troid hapimi almamistim ve aspirin yemistim buda reglimin gelmesinde büyük önem tasidigini düsünüyorum.
artik regl günüm geldiginde 1 gün troid hapima ara vermeyi düsünüyorum cünkü 11gün gec gelip psikolojimin ve hayat kalitemin etkilenmesinin yaninda 1 gün hap almamak cokda kötü olmasa gerek. kendimi simdi daha iyi hissediyorum sancilarima ragmen mutluyum ama sancidan gözümden yas geliyor yinede sinirim gectigi icin relaxim![]()
dedigin gibi cok uzun olunca insan daha cok tereddüt ediyor, yanlis bisey yapsa ortaligi ayaga kaldirim benim en cok deger verip bagtigim özen gösterdigim degerlerimden biridir saclarim
canim hapa sadece 1gün ara verdim. benim doktorum cok pimpiriklidir 1 gün ara verdirmez bana, annemede arkamdan hamile olabilir mi diye sormus
aslinda bu doktor bizimle cok icli disli bir bayan ama iste yabanci olunca bu tarz konularda onlar gibi cok rahatiz saniyor.
benzetmek gibi olmasin ama ikinci bir Hz. Meryem yoksa bu dünyada ozaman ben 100% hamile degilim garantisini veriyorum diyerek güldük baya
ben ilerde cocugum olmaz diye korkuyorum doktor isin girgirindami nedir
her regl günümden 1 gün önce 1 günlügüne hapa ara vermeyi düsünüyorum.
o gün hapi birakmam ve aspirin almam basarili oldu ertesi sabah regl oldum
01.06.13'ü göndermemistimd ogru ama diger 2 günü gönderdim diye hatirliyorum.
tekrar bir bakayim hemen yazayim canim k.bakma
ok canim kolay gelsin.
kizlar kizlar güzel bir sekilde fikir paylasimi yaptiginizin farkindayim.
belli bir yerden sonra konuyu kapattiginizida okudum.
tekrar acilir konu uzar ve bu tarz konularda dvm ettikce kizisir diye böyle bir önlem rica ettim,
hepsi bu.
hepimizin iyiligi icin yani
ben gruba katilirken kabul ettigim kurallarin disinda pek birbilgim olmadigini söyleyebilirim.
bu durumda napilir bilemedim![]()
merhaba takım sakinleri
sakinliğinizi bozmak istemezdim ama cezalıyım
ben geçen etapta 1.3 kilo aldım malesef nasıl oldu anlamadım ama
ve takımın tek kilo alanı benim
eğer bi daha kilo alırsam gelip yine yazacağım ve bu çok utanç verici
çok üzgün ve kendime kızgınım
siz lütfen dikkat edin ve kilo almayın ..............
dünki menüm
6 zeytin
2lt su
hareket yok
dedigin gibi cok uzun olunca insan daha cok tereddüt ediyor, yanlis bisey yapsa ortaligi ayaga kaldirim benim en cok deger verip bagtigim özen gösterdigim degerlerimden biridir saclarim
canim hapa sadece 1gün ara verdim. benim doktorum cok pimpiriklidir 1 gün ara verdirmez bana, annemede arkamdan hamile olabilir mi diye sormus
aslinda bu doktor bizimle cok icli disli bir bayan ama iste yabanci olunca bu tarz konularda onlar gibi cok rahatiz saniyor.
benzetmek gibi olmasin ama ikinci bir Hz. Meryem yoksa bu dünyada ozaman ben 100% hamile degilim garantisini veriyorum diyerek güldük baya
ben ilerde cocugum olmaz diye korkuyorum doktor isin girgirindami nedir
her regl günümden 1 gün önce 1 günlügüne hapa ara vermeyi düsünüyorum.
o gün hapi birakmam ve aspirin almam basarili oldu ertesi sabah regl oldum
01.06.13'ü göndermemistimd ogru ama diger 2 günü gönderdim diye hatirliyorum.
tekrar bir bakayim hemen yazayim canim k.bakma
ok canim kolay gelsin.
kizlar kizlar güzel bir sekilde fikir paylasimi yaptiginizin farkindayim.
belli bir yerden sonra konuyu kapattiginizida okudum.
tekrar acilir konu uzar ve bu tarz konularda dvm ettikce kizisir diye böyle bir önlem rica ettim,
hepsi bu.
hepimizin iyiligi icin yani
ben gruba katilirken kabul ettigim kurallarin disinda pek birbilgim olmadigini söyleyebilirim.
bu durumda napilir bilemedim![]()
merhaba takım sakinleri
sakinliğinizi bozmak istemezdim ama cezalıyım
ben geçen etapta 1.3 kilo aldım malesef nasıl oldu anlamadım ama
ve takımın tek kilo alanı benim
eğer bi daha kilo alırsam gelip yine yazacağım ve bu çok utanç verici
çok üzgün ve kendime kızgınım
siz lütfen dikkat edin ve kilo almayın ..............
kız ben sabit bile değilimmm,, ayranla 2 gün aç kaldım ve sonuç +100.. ama reglden ben biliyorum
olunca hemen haber veririm zaten, halaya geçerizçarşamba bekleniyor kendileri bakalım...
güzel haber..
spor niyetinekolay gelsin zuzumm..
cnm menülerin daha iyi olabilir ama son zamanlardaki can sıkıntından sanırım, biraz düzelebilir durumdalar yine
regl olmana sevindim ama ben yine hapı bırakmaman gerektiğini düşünüyorum... çünkü inan o hapı alman , regl olmandan daha önemli.. bence doktoruna danış.. sürekli hapı bırakarak regl olacaksan orada bir sıkıntı olabilir, belki de değişiklik yapar... şişliğin de reglinin 5. günü inecektir en geç.. sonrası şişlik olmayabilirbu arada bol su iç, yeşil çay iç, ödemi atmana çok faydası olur cnm..
üzüldüm, en kısa zamanda toparlarsın inşallah cnm.. 1 haftada 1,3 kilo almamış olabilirsin, belki de şişliktir?![]()
kız ben sabit bile değilimmm,, ayranla 2 gün aç kaldım ve sonuç +100.. ama reglden ben biliyorum
olunca hemen haber veririm zaten, halaya geçerizçarşamba bekleniyor kendileri bakalım...
güzel haber..
spor niyetinekolay gelsin zuzumm..
cnm menülerin daha iyi olabilir ama son zamanlardaki can sıkıntından sanırım, biraz düzelebilir durumdalar yine
regl olmana sevindim ama ben yine hapı bırakmaman gerektiğini düşünüyorum... çünkü inan o hapı alman , regl olmandan daha önemli.. bence doktoruna danış.. sürekli hapı bırakarak regl olacaksan orada bir sıkıntı olabilir, belki de değişiklik yapar... şişliğin de reglinin 5. günü inecektir en geç.. sonrası şişlik olmayabilirbu arada bol su iç, yeşil çay iç, ödemi atmana çok faydası olur cnm..
üzüldüm, en kısa zamanda toparlarsın inşallah cnm.. 1 haftada 1,3 kilo almamış olabilirsin, belki de şişliktir?![]()
su dışında güzel bi menü kuzucum. bence her gün tartılma ben dayanmayı öğrendim 2 günde bi filan tartılıyorum.canım bence tiroid hapını aksatma aspirinin öle bi etkisi şöle halk arasında kan sulandırıcı olarak bilinen hapların bi türevidir bu nedenle kan dolaşımını artırır ve regl olmana yardımcı olmuş olabilir ama tiroiid ilacına ara verme bence aspirin kullan aralarındaa 30 dk olsa yeterli ilçların
canım yapılcak bişi yok perşembeye kadar 9. takım tekrar düzenleme yapılıp yeniden sıralama yapılcak
canım inş. istediğin kiloya hemen gelirsin arada olur öle![]()
canim ben cok merakliyim ve tartilarak motivasyon buluyorum.
fazla ciktigimda üzülüyorum tabi ama bu menülerime daha cok dikkat etmem konusunda beni destekliyor gibi.
71.5kg mi gördügüm gün sevincten uctugumu hatirliyorum.
ve 60li sayilari görecegim günü iple cekiyorum.
neyi yanlis yapmislar ben tam olarak anlamadim ama, insallah erkes zararsiz atlatir
kizlar bugün yigenime bakiyorum. ayni zamanda istirahat ediyorum sancim cok fena.
yorum yazarken altta smiley kismini gördü, orayi ac diyip duruyor kapatinca.
bizim kücük bile kadinlar kulübünü sevdi simdiden ekrana yapismis durumda neredeyse klavyeye bakarak yaziyorum ekran dolu![]()
halay dedin mi ben kuzucummm hemen indiğin an burada ben hazırım
lililililililililii tey tey![]()
ok canim beni endiselendirmeye basladim.
doktorum izinden gelsin soraayim en iyisi.
biraz da internette bakayim.
olmazsa net doktorlarina yazarim durumumu, duruma göre hareket ederim.
evet menülerim konusunda haklisin. sanirim dedigin gibi sikntili durumlardan kaynaklaniyor.
yesil cayla ilgili söyledigin iyi oldu benim aklima sormak gelmedi ama bugün 1 bardak yesil cayi korka korka ictim, metwabolizmayi hizlandirdigindan daha siddetli bir regl dönemi geciririm diye.
Kızlar, ben çıkıyorum, akşam dışarda olucam , 8-9 gibi eve giderim, sonra yazışırıııızzz..
bu arada Nur mesaj güncellemesi yaptı, geöen haftaki mesaj sayısının son hali aşağıdaki gibi, bu hafta mesajlar Burcu'ya
Eki Görüntüle 727346
kolay gelsin cnm, üye yap şimdiden
mutlaka doktoruna danış, tiroid çok önemli tatlımkorkma ama temkinli ol, bravo sana
![]()
Kızlar,Hilal ve Ayşe izinde degillermi?
Bunu bu hafta listede paylasırken neden not düşmedik acaba? :44:
Bir dahaki hafta ortalamamızı bölmek zorunda kalacagız...
Venüs kaç haftadır bildirim yapmıyor?
2 hafta gibi hatırlıyorum ben :44:
Bu haftada bildirim olmazsa, ya izinli olacak yada diskalifiye...
Kendisiyle görüşün,ona göre bi yol çizelim...
Koca takımda 3-5 kişi kaldık ya
Yeni üye falan alsakmı ki? :26:
canım hilali izinli diye belirttik de ayşede benm dün aklıma geldi :26: venüs bu hafta bildirim yapacak inş. öle konuştuk yani. yeni kişi alma işini ben emoşa demiştim ama eskilerden izinliler var onlarda gelirse çok kalabalık olcak demişti. herkes izinde topik böle boş oluo ya![]()
Venüs tamam o zaman...
Ayşede ortalama bölünecek gibi duruyor...
Yeni üye alma işine gelince, zaten maximum kişi sayısı 13.
yani 2 3 kişi alsak, eskiler gelse bu sayı aşmaz gibi duruyor.