Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bugün kortejde görevli olduğum için aniden çıkmak zorunda kaldım sizin hakkınızı yiyomuşum gibi hissediyorum :( burcu bi arkadaştan bahsetmişsin gelsin takıma ben bi kaç kişiyi daha davet edicem. ama benim durumlar hala sıkıntılı. vaktim oldukça giricem canlarım şimdilik çıkıyorum hepinizi kocaman öpüyorum :54:
Kolay gelsin,en kısa zamanda bekliyoruz
aynen ya sende gidince hep yalnız kalcam ben :43::43:

aşkolsun Burcu..
Biz neciyiz burda :63:

Haklısın zamanla birbirimizden bir çok şey öğreneceğiz muhakkak. Mesajları tek tek saymamız gerekiyor o zaman;) Bugün 5.mesajım galiba. Şimdilik bana müsaade yarın görüşürüz.Herkese iyi gecelerr:21:

iyi geceler canımmmmmmmm :54:

Haklısın zamanla birbirimizden bir çok şey öğreneceğiz muhakkak. Mesajları tek tek saymamız gerekiyor o zaman;) Bugün 5.mesajım galiba. Şimdilik bana müsaade yarın görüşürüz.Herkese iyi gecelerr:21:

Hoşgeldin diyecektim ki, gidiyorsun :1:
Hayırlı geceler Özlem'cim.. :21:

Neyse kızlar ben kaçtım..

Burcu'm dünden 1 bugündende 14 msj ım var... :26:

Günaydın arkadaşlar; herkese az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.:16:

Hoşgeldin diyecektim ki, gidiyorsun :1:
Hayırlı geceler Özlem'cim.. :21:

Hoşbulduk cnm. Buralardayız artık görüşürüz;))

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar; herkese az kalorili,bol sporlu,sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.:16:

Hoşbulduk cnm. Buralardayız artık görüşürüz;))

günaydın canımmmm :52: özlemcim kendini tanıtsana braz :52: haftasonuya takım sinek avlar bugün :43:

inşallah cnm, ben de öyle düşünüyorum :32::32::32: bozacak şeyler yapmadım çünkü...

Menülerin güzel gidiyor Nur'cum, haftaya bir süpriz bekliyorum senden, bozmadan devam et ama.. :46::46::46:

ayy, ortalamamız yerlerde.. nerde kaldı bizim dereceler yaa :30::30::30::30:

insallah canim ya. baya bir duraklama söz konusu. e reglde bugün yarin bitiyor ama inme filan yok.
cok ilginc bir durum. sanirim artik eskisi gibi yürüyüs yapmadigim icin kilo aliyorum.
en kisa zamanda yine 1-2 saatlik yürüyüslerime dvm etmeliyim:31:
havalar bir bozuldu yagmur seller gibi yagiyinca kaldi öyle ama firsatini buldugum an yürümeliyim.
dua edeyimde hava yagmurlu olmasin :9: haberlerde görmüssünüzdür almanyada sel olan yerler bile var hemde haziranda :53:

2 linkede bakacagim canim birazdan, simdiden tesekkürler

İyi akşamlar arkadaşlar burcu evde değildik şimdi bakabildim. artık burdayım;) 7.takımda 3.haftam olacaktı,artık 3.haftaya sizinle başlayacağım;))

burcucum bu menü çok iyi halim.Kaşık hesabı çok ters gelirdi bana.aaa 4 kaşık pilav,makarna bu ne doyurmaz derdim ve pilavın makarnanın yanında bile ekmek yerdim.1 aydır çok dikkat ediyorum.Tatlı,pasta,reçel.çikolata v.b. yiyeceklerden hiç yemedim 1 aydır.son haftada 2.çikolata yiyişim oldu;). ekmek tadından uzaklaşmak için ilk 1 hafta hiç ekmek yemedim..çokta iyi oldu.ekmeksiz doymayacağımı hissederdim.şimdi ekmeksiz bile yediklerim fazla geliyor. bu defa kesin kararlıyım gidecek bu kilolar:46:

Geçmiş sayfalarda diyetinizle ilgili listeler öneriler varmı?

hosgeldin canim, ben nur 21 yasindayim, ögrenciyim, yurt disindayim.
3ay civarindadir takimdayim, arkadaslarinda motivasyonuyla bana göre cok güzel kilo verdim.
takima dahil olmak herkese iyi gelecegini düsünüyorum.

kizlar net gider panigiyle gecmise baktim günaydin demeden.
günaydin kizlar nasilsiniz bugün?

dün aksam netim gitti, yine servisi aradik.
haftaya birini göndereceklermis..
ölme essegim ölme misali.
hata bizden kaynaklaniyor diyorlar fakat internete ücreti full ödetiyorlar birde nasil olmussa faturayi gereginden fazla ödemisiz.

insallah canim ya. baya bir duraklama söz konusu. e reglde bugün yarin bitiyor ama inme filan yok.
cok ilginc bir durum. sanirim artik eskisi gibi yürüyüs yapmadigim icin kilo aliyorum.
en kisa zamanda yine 1-2 saatlik yürüyüslerime dvm etmeliyim:31:
havalar bir bozuldu yagmur seller gibi yagiyinca kaldi öyle ama firsatini buldugum an yürümeliyim.
dua edeyimde hava yagmurlu olmasin :9: haberlerde görmüssünüzdür almanyada sel olan yerler bile var hemde haziranda :53:

2 linkede bakacagim canim birazdan, simdiden tesekkürler

hosgeldin canim, ben nur 21 yasindayim, ögrenciyim, yurt disindayim.
3ay civarindadir takimdayim, arkadaslarinda motivasyonuyla bana göre cok güzel kilo verdim.
takima dahil olmak herkese iyi gelecegini düsünüyorum.

canım bünyeni biraz şaşırtsan mesela ben duraklamaya girdiğimde protein diyeti yaptım 2 gün bi dene istersen

hata bizden kaynaklaniyor diyorlar fakat internete ücreti full ödetiyorlar birde nasil olmussa faturayi gereginden fazla ödemisiz.

günaydın canım. bence şikayet edin net böle böle bz fatura ödemek istemiyoruz filan bnde ttnet te sıkıntı vardı kendi kendine gidiodu filan net firmasını değiştirdim şikayette bulundum 2 aylık faturayı ödemedm

Günaydın Nur'cum...
İnternette bi kere sorun olmayagörsün...
Adam akıllı ilgilenmezler,insanı deli ederler ya bunlar...

kizlar linki okudum, sodali form cayi hakkinda ne düsünüyorsunuz?

dereotuna cok sasirdim. troide iyi geliyor diyor.
ben her sabah hap aliyorum torid icin acaba dereotunuda kullanirsam kötü olur mu?

kizlar birde ben ramazanda troid hapimi sahurda icmeyi düsünüyorum.
normalde her sabah ac karina alirdim.
aslinda iftara baslarkende ac olacagim icin alabilirim sanirim ama iftarda zor olur almak.
hap kullananlar varmi sahurda mi iftardami aliyorsunuz?
doktoruma sorsam nasil bir cvp verir bilmiyorum kendisi orucu tam nasil birsey oldugunu bilmedigi iicin.

kizlar linki okudum, sodali form cayi hakkinda ne düsünüyorsunuz?

dereotuna cok sasirdim. troide iyi geliyor diyor.
ben her sabah hap aliyorum torid icin acaba dereotunuda kullanirsam kötü olur mu?

kizlar birde ben ramazanda troid hapimi sahurda icmeyi düsünüyorum.
normalde her sabah ac karina alirdim.
aslinda iftara baslarkende ac olacagim icin alabilirim sanirim ama iftarda zor olur almak.
hap kullananlar varmi sahurda mi iftardami aliyorsunuz?
doktoruma sorsam nasil bir cvp verir bilmiyorum kendisi orucu tam nasil birsey oldugunu bilmedigi iicin.

canım sodalı form çayına ben başlıcam bugün denemekte fayda var :52:

dereotunun o etkisi varmış bnde araştırdım onu ama ben dereotu sevmem :14:

ilaç içinde canım sahurda aç karnına al snra sahurunu yap yani doktorun bunu dicek ççünkü benm annemde tansiyon hastası devamlı ilaç kullanıo ramazanda sahurda almasını sölüyor tüm sabah içtiği ilaçları

canım sodalı form çayına ben başlıcam bugün denemekte fayda var :52:

dereotunun o etkisi varmış bnde araştırdım onu ama ben dereotu sevmem :14:

ilaç içinde canım sahurda aç karnına al snra sahurunu yap yani doktorun bunu dicek ççünkü benm annemde tansiyon hastası devamlı ilaç kullanıo ramazanda sahurda almasını sölüyor tüm sabah içtiği ilaçları

tsk ederim cnm cvbin icin.
bir sitedede tansiyon hapi sahurda alinmali, troid ilaci sahurdan yarim saat önce alinmali diye yaziyordu.
dereotunu bende sevmem ama troide iyi gelecekse katlanicaz.
müsait bir zamanda dereotu alayim ben :9:

tsk ederim cnm cvbin icin.
bir sitedede tansiyon hapi sahurda alinmali, troid ilaci sahurdan yarim saat önce alinmali diye yaziyordu.
dereotunu bende sevmem ama troide iyi gelecekse katlanicaz.
müsait bir zamanda dereotu alayim ben :9:

işte sahura kalkarsın tabi sen mi hazırlıosun bilmiyorum da eğer sen hazırlıosan hazırlık yaparken al oturana kadar yarım saat geçio zaten :52:

bizim evde annem tutamıo şekerden dolayı babamda genelde ankara dışında olduğu için yada ankarada olsada geçeen sene 14 saat filandı inşaatta çalıştığı için tutturmuoruz bünye filan iyide ama ağır iş o nedenle tehlikeli emekli olunca tutar dioruz. sadece ben tutuyorum o yüzden kendi yemeğimi kendim hazırlıyoru yıllardır :50:

kizlar baksaniza ne yaziyor

"Tiroit bezinin hamileliğe etkisi var mı?
Tiroit metabolizmayı etkileyen çok önemli bir bezdir…Bu bezin doğru çalışmaması durumunda birçok organ etkilenmektedir. Üreme organları da etkilenir. Başta yumurtlama ve sperm kalitesi etkilenir. Zehirleyici ve tembel tiroit durumunda gebelik güçleşir. Gebe kalınsa da erken doğum veya düşük yapma riski çok yüksek olur.

Tiroit ilacı kullanan bir kişi hamile kalmayı planlayabilir mi?
Tiroit ilacı kullanan hastalar ise tiroit kontrolü sağlandıktan sonra gönül rahatlığı ile gebe kalabilir. Gebelik döneminde tiroit hormonlarına ihtiyaç artar. Bu durumda ilaç kullanan hastaların doktoruna danışarak doz artırması gerekebilir.

Tiroit hastaları için doğum hangi durumlarda tehlikeli olabilir?
Tiroit hormonlarının dozu iyi ayarlanmadığı sürece erken doğum, doğan bebeğin zeka geriliği, sakatlık ve sık enfeksiyona rastlanabilir."

yani ya hamile kalamayabilirim, ya kalip düsük olabilir, düsük olmazsa bebekde sakatlik veya zeka geriligi olabilirmis :43::43::43:
nasil moralim bozuldu anlatamam :43::43:
ben zaten reglimle ilgili troid hastaligimi ögrenmeden 2-3 ay önce sorunlarim baslamisti.
hap alinca düzeldi sandim fakat biliyorsunuz en son 11gün gecikme üzerine oldum.

teselli edeyim kendimi.
dünyaya gelecek insanlarin ruhunu Allah kalu belada yaratmis.
yani dünyaya o ruh belli ana babadan gelecekse bu kalu beladan beri bellidir.
yani Allah bana bir cocuk nasip edecekse eder, etmeyecekse etmez.
saglikli edecekse eder, saglikli etmeyecekse etmez. kader yani.
biz tedbirimizi alip ilacimiza devam edelimde gerisi takdir Allah'in :16:

Back
X