Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

07:30 sade türk kahvesi
08:30 sade türk kahvesi,biraz bitter çikolata
10:00 1 salatalık
13:00 2 bardak şekersiz çay,3 minik poğaça
16:00 1 bardak şekersiz çay,3 küçük parça baklava
19:00 sade türk kahvesi
20:30 2 bardak çay,biraz kıraker

3litre su
toplam 1 saat dışarıda hafif tempoda yürüdük

Başağrım vardı.bulantı oldu bayılacak gibi hissettim kendimi öğleden sonra.tatlı yiyince kendime geldim biraz:47: kan şekerim düşmüştür belki:26: Neyapim yediğim hiçbirşeyi saklamak istemiyorum sizden.Niye kendimizi kandıralımki:31: böyle tiplerde var etrafımızda yerler yerler otururlar.Ben bişey yemiyorum.ilaçlar kilo aldırıyor derler:9:

dürüstlüğün için teşekkür ederim canım ama hep tatlıya yüklenmişsin yarın sabah tartılırsan eğer umarım bi facia ile karşılaşmazsın yarın daha düzenli yumurtalı yoğurtlu etli sütlü bi menü istiyorum :50:

Kızlar bugünkü menümü görmemezlikten gelin:17: biraz rahatsızdım:26:
hadi öyle olsun bakalım :1:
canım tamamen kapandı bu hafta son bildirmlerini yaptılar izinliler gitti geriye kalanlarda dağılmış

ben yumurtadan bıkmam canım çok seviyorum bilmiyorum ama her gün yerim yani

canım sahurda çok az yemişsin acıkmadın mı ki ama geneli güzel yani gece bi yumurta olsa örnek ramazan menüsü derdim :nazar:
o zaman biz bu hafta " transfer oldu" diye not düşeriz Özlem için..

sahurda yumurta cok cok ii olacaktı. ama gece kalktım ya,üşendim hemen gecistirdim.
Pek acıkmadım ama susadım cok.
iftarda 1.5 lt içtim :1:
Memnun oldum melek:9: 15 kilo imkansız gibi tabi:56:

Bugün size 1 ayda 15 kilo verdiren diyet listesi vereceğim. Bu diyet listemiz 7. günlük program olarak vereceğim ve siz bunu 4 hafta boyunca uygulayacaksınız. Diyet listemiz bünyenizi biraz yorabilir çünkü zor bir diyettir ancak elde edeceğiniz sonuçları düşündüğünüzde buna dayanabileceğinizi düşünüyoruz.

Bu diyeti uygularken eğer sizi zorlarsa 7 gün sonunda 3 gün bir mola verin daha sonrasında tekrar yapmaya devam edebilirsiniz.
1.Gün

Diyetimizin birinci günü birazcık zordur. Bugün istediğiniz kadar sınırsız meyve yiyebilirsiniz. Bol bol su tüketebilirsiniz ancak yemek yemek kesinlikle yasak.

2.Gün

Diyetimizin ikinci gününe geldik. Bugün meyve değil ancak sınırsız meyve suyu tüketebilirsiniz. Bugün de maalesef yemek yemek yasak. Yine bol bol su tüketebiliyorsunuz.
3.Gün
Diyetimizin üçüncü gününe geldik. Bugün diyetimiz yavaş yavaş rahatlamaya başlıyor.

Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 adet armut
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillik içeren salata, üstüne bir kibrit kutusu kadar peynir ve biraz zeytinyağı
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, 2 domates, 1 bardak ayran

4.Gün
Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta

Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillik içeren salata, üstüne bir kibrit kutusu kadar peynir ve biraz zeytinyağı
Akşam Yemeği: 100 gram peynir ile yapılmış 2 yumurtalı omlet

5.Gün
Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta
Akşam Yemeği: 1 adet alabalık ızgarada pişmiş olacak yanında bol yeşillikli salata

6.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillikli salata
Akşam Yemeği: 150 gram ızgara tavuk yanında 1 bardak ayran

7.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim tam buğday ekmeği üstüne 2 kaşık fıstık ezmesi
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillikli salata
Akşam Yemeği: 150 gram ızgara tavuk yanında 1 bardak ayran

protein agırlıklı bi menü.
ii kilo verdirir diye düşnüüyorum. ama 1 ve 2 . günde hiçbirşey yok neredeyse.

Birde su var, böyle menüler yapıp, sonrada bundan cok yersen hemen kilo alırsın.
bence bunları bosver, protein agırlıklı daha güzel beslenmeye calıs.
benim sahsi fikrim bu

07:30 sade türk kahvesi
08:30 sade türk kahvesi,biraz bitter çikolata
10:00 1 salatalık
13:00 2 bardak şekersiz çay,3 minik poğaça
16:00 1 bardak şekersiz çay,3 küçük parça baklava
18:00 şekersiz sütlü nescafe(inek sütü)
19:00 sade türk kahvesi
20:30 2 bardak çay,biraz kıraker

3litre su
toplam 1 saat dışarıda hafif tempoda yürüdük

Başağrım vardı.bulantı oldu bayılacak gibi hissettim kendimi öğleden sonra.tatlı yiyince kendime geldim biraz:47: kan şekerim düşmüştür belki:26: Neyapim yediğim hiçbirşeyi saklamak istemiyorum sizden.Niye kendimizi kandıralımki:31: böyle tiplerde var etrafımızda yerler yerler otururlar.Ben bişey yemiyorum.ilaçlar kilo aldırıyor derler:9:

amaniiin bu ne :52: :9:

Yargılamıyorum seni,sadece bilgilendirmek için söylüyorum.
Baklavanın bir dilim 100 kalori, etti 300 kalori
Poğaçanın sadesi 180 kalori, hadi küçük dedik nerden baksan oda 250 aklori vardır.
krakerin paketi 140 kalori ne kadar yedin bilmiyorum
bitetrinde paketi 240 kalori civarında...:50:

Bu kısa bilgilerden sonra sunu söyleyeyim.
belki cok kalori almamıssındır ama bu tarz seyler kilonda duraklama yapar.

Yarından itibaren bomba gibi gelecegine eminim ben :52:

Son düzenleme:
dürüstlüğün için teşekkür ederim canım ama hep tatlıya yüklenmişsin yarın sabah tartılırsan eğer umarım bi facia ile karşılaşmazsın yarın daha düzenli yumurtalı yoğurtlu etli sütlü bi menü istiyorum :50:
ekstra yemek yemediğim için bir facia ile karşılaşmam İNŞALLAH:16::16:

hadi öyle olsun bakalım :1:

o zaman biz bu hafta " transfer oldu" diye not düşeriz Özlem için..

sahurda yumurta cok cok ii olacaktı. ama gece kalktım ya,üşendim hemen gecistirdim.
Pek acıkmadım ama susadım cok.
iftarda 1.5 lt içtim :1:

protein agırlıklı bi menü.
ii kilo verdirir diye düşnüüyorum. ama 1 ve 2 . günde hiçbirşey yok neredeyse.

Birde su var, böyle menüler yapıp, sonrada bundan cok yersen hemen kilo alırsın.
bence bunları bosver, protein agırlıklı daha güzel beslenmeye calıs.
benim sahsi fikrim bu

ben diyetin 1 2 3. gününü niye görmemişim yaw uykum gelio ondan mı kiii :52: o kadarda sağlıklı değilmiş

Oğlumun alaycı bakışları eşliğinde, zumbamı bitirmiş bulunuyorum :9:

Gidip bi yeşilçay alayım... :7:

Aylardır ilk defa baklava ve poğaça yedim.özlemişim;)) bitter yarım paket.kırakerde 1 avuç içi kadar vardır galiba oda yarım paket kadar.inanın son zamanlarda ilk defa böyle oldu. Melekciğim öyle düşünşem paylaşmam bu şekilde sizinle. Ay çok berbat hissediyorum kendimi.haklısın çok kalori almadım ama sağlıklı beslenince insan kendini çok çok iyi hissediyor.ay ay ay psikolojim bozuldu sanki:37:

Son düzenleme:
Aylardır ilk defa baklava ve poğaça yedim.özlemişim;)) bitter yarım paket.kırakerde 1 avuç içi kadar vardır galiba oda yarım paket kadar.inanın son zamanlarda ilk defa böyle oldu. Melekciğim öyle düşünşem paylaşmam bu şekilde sizinle. Ay çok berbat hissediyorum kendimi.haklısın çok kalori almadım ama sağlıklı beslenince insan kendini çok çok iyi hissediyor.ay ay ay pisikolojim bozuldu sanki:37:

yok yok bozulmasınnnn yarın seni bomba gibi görmek istiyorum :52:

Aylardır ilk defa baklava ve poğaça yedim.özlemişim;)) bitter yarım paket.kırakerde 1 avuç içi kadar vardır galiba oda yarım paket kadar.inanın son zamanlarda ilk defa böyle oldu. Melekciğim öyle düşünşem paylaşmam bu şekilde sizinle. Ay çok berbat hissediyorum kendimi.haklısın çok kalori almadım ama sağlıklı beslenince insan kendini çok çok iyi hissediyor.ay ay ay psikolojim bozuldu sanki:37:

yok yok bozulmasın.
Bugünü yaşamamış say.
Yarın adam akıllı beslen artı spor yap birde,Bugünü telafi için...

bizimkide 19 aylık pilates yaptığım zaman üf üf üf nefes veriyor.ebru şallı'yı gördüğü an nefes vermeye başlıyor.Cadı geçen 2 kgluk dambılın birini almış eline iyiki ayağına düşürmedi.:9:

Back
X