Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kizlar bugün burasi bayagi durgun
ad cim gecmis dogum günün kutlu olsun oglusuna da gecmis olsun cocuklar iste hic dertleri bitmiyor
acibiber hayatim iyi gezdin vallahi en iyisini de sen yapiyorsun bide kiloda almadin en guzel tarafi da bu
bebisinde bayagi büyümüstür ne kadar oldu ne tatlidir simdi o
guzeleim sen nasilsin su yaptigin sporu banada özelden gönderirmisin
baharcim sen nasilsin canim nasil oldun iyiymisin birazcik ben toparladim bayagi kendimi de öksürük var biaraz daha
askito sen nasislin canim
fikriye canim bugün cok yorulmusun ay ne acimistir yavrum benim hic kiyamam ne kadar di seninj bebegin
serasu canim moralini hicbir zaman bozma moralini bozdugun anda kilo vermende duruyor bence kendini motive etmeye calis bu arada hemseriyiz galiba
tesekkur ederım canım sagol destegın ıcın evet karamanlıyım ben sende buralısın heralde

kızlar bugun lahana corbası yapamadım kızım dustu burnu kanadı hastane fılan ugrastık neysekı bısey yokmus aksam yemegınde haslanmıs brokoli karnıbahar yogurt bırazda fırında patates yedım suanda 15ıncı bardak suyumu ıcıyorum ama lahana corbası yapıcam belkı haftaya baslarım yedı gunluk bı dıyet cunku

Merhaba kızlar,
Bugün hiç yazamadım. Eve geç geldim. Geçmişi bugünlük okuyamayacağım. Çıkmam lazım. Umuyorum hepiniz iyisinizdir. Şimdi yediklerimi yazayım dedim:
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, kahve
Öğleye doğru: 1 bardak süt, 1 pk etiform
2,5 saat sonra: 5 tane kuru kayısı
Öğle: 1 hellim peynirli salata, ayran, 2 dilim ekmek
Akşam: 1 dilim ekmek, biber közleme
Arada 45 dk spor. Sevgiler...

ad cim gecmis dogum günün kutlu olsun oglusuna da gecmis olsun cocuklar iste hic dertleri bitmiyor
acibiber hayatim iyi gezdin vallahi en iyisini de sen yapiyorsun bide kiloda almadin en guzel tarafi da bu
bebisinde bayagi büyümüstür ne kadar oldu ne tatlidir simdi o
guzeleim sen nasilsin su yaptigin sporu banada özelden gönderirmisin
baharcim sen nasilsin canim nasil oldun iyiymisin birazcik ben toparladim bayagi kendimi de öksürük var biaraz daha
askito sen nasislin canim
fikriye canim bugün cok yorulmusun ay ne acimistir yavrum benim hic kiyamam ne kadar di seninj bebegin
serasu canim moralini hicbir zaman bozma moralini bozdugun anda kilo vermende duruyor bence kendini motive etmeye calis bu arada hemseriyiz galiba

daha iyiyim canım diyet listeme adapte olmaya çalışıyorum hastayken midemi birazcık genişlettim galiba zorlanıyorum o yüzden :utangac:

kızlar merhaba,
bugün çok yoğundum biliuorsunuz ancak geldim çok yorgunum kızımı da götürmüştüm tahlilleri vardı önce babasına uğradık kan verdik sonra işe götürdüm. Ben derse gidince arkadaşlar ilgilendiler sağolsunlar. Sonra da döndük ama düşündüm de şu an hariç bugün hiç oturmamışım aysaklarım ağırıyor.

sürprizzzz: kızımın dişi çıktı aslında çarşamba çıktı ben anladım toplu iğne başı gibiydi ama kimse inanmadı artık dün çok net görününce inandılar ama işin ilginci sanırım 4 tane bşrden patladı hem alt hem üstler. Tam tamına 14 ay 21 günlükkken ilk dişimiz çıktı rekorlar kitabına aday olacağız :)))
biraz huyususuz sebebsiz ağlamalarımız var.

şimdilik öpüyorum hepinizi yarınki derslerime bakmalıyım yarın akşam rahatlamış olurum. öpüyorum.

hadi göznünüz aydın canım demek dişler çıktı haa geç çıkarmış ama bak görürsün hızlı bi şekilde çıkarır bi bakmışsın hepsi tamamlanmış bile yerimseniben
kolay gelsin sana canım kib..

kızlar bugun lahana corbası yapamadım kızım dustu burnu kanadı hastane fılan ugrastık neysekı bısey yokmus aksam yemegınde haslanmıs brokoli karnıbahar yogurt bırazda fırında patates yedım suanda 15ıncı bardak suyumu ıcıyorum ama lahana corbası yapıcam belkı haftaya baslarım yedı gunluk bı dıyet cunku

geçmiş olsun canım ciddi bi sorun olmamasına sevindim..

köln yakinlarindayim seker.sen?

benimki 15 aylik hala benimle wc ye geliyor :roflol:

hayirli olsun di$inizz canimm .. sasirdim okuyunca.. temmuz bebislerinin hepsi di$lendi saniyordum :nazar:
canim bende stutgart yakinlarindayim daha dogrusu tübingen yakinlarinda
tesekkur ederım canım sagol destegın ıcın evet karamanlıyım ben sende buralısın heralde
evet canim bende karamanliyim ama almanyadayim nerde oturuyorsun karamanda
canaim kzin icin gecmis olsun birseyinin olmamasina sevindim cocuklar iste böyle büyüyorlar ne kadarlik seninkizin

canım sorma öyle gerçekten bir biz kalmıştık. Sonunda çıktı böyle birşey ben de görmedim babasınınki 11 ayda çıkmış ama bizim kız abarttı iyice. Neyse sonunda çıktı ben ümidi kesmiştim.
canim yeni disiniz hayirli olsun ee bayagi bi gec kalmisiniz benim cocuklar ikiside 5 aylikken cikardi gerci gec cikan disler saglam olur derler ama
daha iyiyim canım diyet listeme adapte olmaya çalışıyorum hastayken midemi birazcık genişlettim galiba zorlanıyorum o yüzden :utangac:

hadi göznünüz aydın canım demek dişler çıktı haa geç çıkarmış ama bak görürsün hızlı bi şekilde çıkarır bi bakmışsın hepsi tamamlanmış bile yerimseniben
kolay gelsin sana canım kib..

canim üzülme toparlarsin yeterki iyi ol da

evet canaim bi anne icin en guzel duygu ama hep seninle yalniz kkaliyor oda hakli benim cocuklarimda ayniydi büyüdler artik ama kizimin bazen hala huysuzlugu tutuyor öyle ne yapalim bu da anneligin guzel tarflari
evet çok güzel ama bazen zor oluyor işte napalım öyle böyle büyüyecekler.
kızlar merhaba,
bugün çok yoğundum biliuorsunuz ancak geldim çok yorgunum kızımı da götürmüştüm tahlilleri vardı önce babasına uğradık kan verdik sonra işe götürdüm. Ben derse gidince arkadaşlar ilgilendiler sağolsunlar. Sonra da döndük ama düşündüm de şu an hariç bugün hiç oturmamışım aysaklarım ağırıyor.

sürprizzzz: kızımın dişi çıktı aslında çarşamba çıktı ben anladım toplu iğne başı gibiydi ama kimse inanmadı artık dün çok net görününce inandılar ama işin ilginci sanırım 4 tane bşrden patladı hem alt hem üstler. Tam tamına 14 ay 21 günlükkken ilk dişimiz çıktı rekorlar kitabına aday olacağız :)))

şimdilik öpüyorum hepinizi yarınki derslerime bakmalıyım yarın akşam rahatlamış olurum. öpüyorum.
gözünüz aydın...ay bizimkisi de çıkmadı daha saırla bekliyoruz geç çıkan dişiyifir derler ama bakalım artık.

köln yakinlarindayim seker.sen?

benimki 15 aylik hala benimle wc ye geliyor :roflol:

hayirli olsun di$inizz canimm .. sasirdim okuyunca.. temmuz bebislerinin hepsi di$lendi saniyordum :nazar:
bütün bebişler annelerine kordonla bağlı kalmaya devam ediyorlar yani:)
geçmiş olsun canım...

merhaba kızlar a.s.
ad1 doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallah:1hug:
meliscim diğer topikte yazmıştım burdada yazayım gözümüz aydın canım artık lahmacunları daha güzel yer :teytey:
serasu sizede geçmiş olsun canım ahh bu çocuklar düşe kalka büyolar:1hug:

bende kahvaltıyı ve öğleyi yazmıştım sonrası:
arada iki armut
akşam az barbunya ekmeksizzz
sonra dışarı çıktık orda dondurma yedim:icecream::kedi:
eve geldikten sonrada çok fena açlık hissettim akşam yemeğinde ekmek yemediğim için oldu sanırım iki erik yedim ama kesmedi bi dilim ekmek az peynir yedim bende.kötü tarafı geç yemiş oldum.
baskülümde bozuldu zaten tartılamıyorum c.teside kaçırmıştım baya komşuda cuma günü bana sürpriz olacak yani.baskülü servise verdim cuma alıcam ama kilomu sabahtan yazamam büyük ihtimalle.

canim bende stutgart yakinlarindayim daha dogrusu tübingen yakinlarinda

evet canim bende karamanliyim ama almanyadayim nerde oturuyorsun karamanda
canaim kzin icin gecmis olsun birseyinin olmamasina sevindim cocuklar iste böyle büyüyorlar ne kadarlik seninkizin

sagol canım ben yunus kent mahallesınde sarı cıcek parkı var bılıyomusun bılmıyorum onun yakınlarında oturuyorum eskıden magzamız vardı carsıda burda herkes bırbırını tanır bılırsın bızıde bılırler belkı hatırlarsın beledıye iş hanın altında kösedeydı magzamız.kızım 11 aylık cok hızlı zaten o yuzden gelıyo basına ne gelırse 9 aylıkken baslamıstı yurumeye sımdı kosmaya calısıyo basarılı olamayınca boyle kazalar yasıyoruz sıksık

Arkadaşlar herkese iyi geceler nasılsınız?Bilgisayarıma flash bellekten kavos cinsi virüs bulaştı,antivürüs silemediği için format atmam gerekiyor.Pcimde önemli bi kaç bişey vardı onun yedeği için sistem yükleme yaptım,onları aldım.Şimdide format cdsi temin etmem lazım.Bir kaç gün sorunu halledemezsem giremeyebilirim.Ama diyete devam arkadaşlar sizinleyim.....

gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım bı bardak sut bı tane elma bugun canım pek bısey ıstemıyor yesıl cayımı ıcıyorum sımdı bu arada sabahtan berı 4 bardak su ıctım herkese mutlu gunler

o zaman geçmiş doğum günü kutlu olsun diyorum canım nice yıllara inşallah a.s.
yediklerin için de afiyet olsun doğum gününde yemeyeceksin de ne zaman yiyeceksin hem ardından iş güç derken yakmışsındır çoğunu yerimseniben
oğluşuna da geçmiş olsun canım çocuklar çok çabuk rahatsızlanıyolar hele bi de diş çıkarma zamanıysa allah sana kolaylık versin bebişe de tabi :teselli:
teşekkürediyorum bhrım. valla haklısın,ama inan bunları yerken doğum günüm olduğunu unutmuştum. aslında cumartesiden aklımdaydı fakat o telaşede ve uykusuzluk halindeaklımdan çıktı.sağolsunlar hatırlattılar. opuyorumnanaktan
oğluşumun arka azıları henüz gelmedi,sanırım onlar gelecek.son zamanlarda eli sürekli ağzındaydı. cumarteside çocuğu iyice yıpratmaya başladı. valla kulaklar kıpkırmızı oluyor özellikle geceleri.hafiften gribide var.doğrudürüst uyumadığı için gözaltında halkalar oluştu azıcık. ama düngece güzel uyudu çok şükür. çok çok sağol hayatım. Şeniz

ad 1 gecmis dogum günün kutlu olsun tatlim..
bence dogum gününde kacamak yapmak en büyük hakkin. hic pismanlik duyma.
canım çok sağol. kaçamak yapmak hakkım dimi yaaa. kaydirigubbakcemile2

valla adcım son bu son artık evdeyiz kurbana kadar buradayım sizlerleyim.inş kurabanda 50li kiloları görmek istiyorum..
hadi bakalım görcez.zemuszemus pek sanmıyorum ama neyse. kaydirigubbakcemile3
inşallah görürsün hayatım. :Saruboceq:

çok sağol hayatım. opuyorumnanaktan valla öyle karamanlım dertleri bitmiyor.canları sağolsun. :Saruboceq:
kızlar merhaba,
kutlama yapmamız lazım. melisin dişleri çıktı. :lepi: kaydirigubbakcemile2
canım gözünaydın.inşallah çok fazla sıkıntısı olmadan tamamlar dişlerini. tahlil sonuçlarıda daha almadın sanırım. hadi hayırlısı inşallah.:Saruboceq:

canım geçmişolsun,çocuklar düşe kalka büyüyorlar işte.Allah beterinden korusun. :Saruboceq:

merhaba kızlar a.s.
ad1 doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallah:1hug:
sağol hayatım. a.s.

Arkadaşlar bu yarışmaya nasıl katılınıyor acaba? Bende katılabilir miyim mesela?
canım zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine mesaj bırakıyorsun.takım kaptanları takıma üye gerektiği zaman oraya başvuranlara davet gönderiyorlar. ama buraya yazdığın içinde melis kaptan yerimiz varsa alabilir seni canım. takipte olursan sana yazacaktır.

Arkadaşlar herkese iyi geceler nasılsınız?Bilgisayarıma flash bellekten kavos cinsi virüs bulaştı,antivürüs silemediği için format atmam gerekiyor.Pcimde önemli bi kaç bişey vardı onun yedeği için sistem yükleme yaptım,onları aldım.Şimdide format cdsi temin etmem lazım.Bir kaç gün sorunu halledemezsem giremeyebilirim.Ama diyete devam arkadaşlar sizinleyim.....
canım diyet iyi gidiyordur inşallah. bu haftada ümitliyiz senden. :lepi:

gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım bı bardak sut bı tane elma bugun canım pek bısey ıstemıyor yesıl cayımı ıcıyorum sımdı bu arada sabahtan berı 4 bardak su ıctım herkese mutlu gunler

sanada günaydın canım,kahvaltı az olmuş.fazla birşey yememişsin.umarım iyisindir. hastamı olacaksınki.dikkat et kendine canım. :teselli:

bu arada benden de herkese günaydın. a.s.
dün yediklerimi yazmamıştım kızlar. dün sabah zaten yorgunluktan oğlumda uyuyor diye kalkıp kahvaltı etmedik. üstümü giyinip çıktım evden. öğleden sonra 1 ks kflakess yedim.akşamda yarım tabak pilav,birazcık kızarmış tavuk ama yağsız,biraz domatesli biber kızartması.akşam yemeğini 7 den sonra yedim. daha sonra ailecek çay içerken birazcıkda küp gofret yedim. :oklava:
kahvaltı olayını bu sabahta esgeçtik. az önce 1 pk çubuk kraker ve 1 bardak çay içtim.öğleye yine kflakes yerim sanırım.

ıyı gunler arkadaslar.ad1 dogum gunun varmıs dun nette gırmedıgım ıcın bılmedım,gec de olsa dogum gunu kutlamak ıstıyorum,bu sene daha mutlu ve saglılı sene dılıyorum sana.

ıyı gunler arkadaslar.ad1 dogum gunun varmıs dun nette gırmedıgım ıcın bılmedım,gec de olsa dogum gunu kutlamak ıstıyorum,bu sene daha mutlu ve saglılı sene dılıyorum sana.
sağol fikriyecim. cümlemize inşallah. opuyorumnanaktan
merhaba kızlar adcım doğum günün kutlu olsun nice yıllara

sağol emirelim. opuyorumnanaktan

Back
X