Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaptiş, doğumdan sonra geri gelcem di mi? iznim var yani? :52::52:
Var canım zaten seni hamilelik nedeni ile izne ayıracağız. Döndüğünde yine kaldığın yerden devam edeceksin. Sorun yok yani :34:

Off geçmişi okumaktan bayilicam...baya kaynatmissiniz kaptan raziyim verecegin cezaya cunku hakettim birde mesaj sayim sundan dolayi az benim 1 yasinda cok yaramaz bir bebisibebisim var bakici bulamadim is yerinde benimle nefes aldirmiyor bana
Uzun süre okumayınca mesajları geçmiş çok birikiyor canım. İşin zormuş allah kolaylık versin. Ama iş yerinde de sana zor olur. Biliyorsun liste için daha çok azim ve daha çok paylaşım lazım. Zamanla düzelir inşallah. Bu arada mesaj saymayı biliyorsun dimi? Mesajlarını sayıp o gün listeyi kim yapıyorsa ona yollaman gerekli.

dünkü menüm

sabah
aç karnına limonlu ılık su
1 tane haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir bolca dereotu
domates salatalık
yeşil çay

öğle
7 yemek kaşığı nesfit meyveli ve yulaf

akşam
patates çorbası
tavuk ızgara
cacık

2.5 litre su

1 haftadır diyetteyim ama spor yapmıyorum hala bi hafifleme hissetmiyorum...

bu arada bu nesfit in meyvelisi bana çok şekerli geldi ama sizce yememelimiyim
Patates yemeğine sanırım patates çorbası diyorsun. Onun haricinde menün çok güzel. Bende nesfitin karışık meyvelisini yiyordum daha önceden. Çok severek yediğim bişey. Bence gayet sağlıklı yiyebilirsin. İçindeki şeker kuru meyvelerden olduğu için sorun yok.

Var canım zaten seni hamilelik nedeni ile izne ayıracağız. Döndüğünde yine kaldığın yerden devam edeceksin. Sorun yok yani :34:

Uzun süre okumayınca mesajları geçmiş çok birikiyor canım. İşin zormuş allah kolaylık versin. Ama iş yerinde de sana zor olur. Biliyorsun liste için daha çok azim ve daha çok paylaşım lazım. Zamanla düzelir inşallah. Bu arada mesaj saymayı biliyorsun dimi? Mesajlarını sayıp o gün listeyi kim yapıyorsa ona yollaman gerekli.

Patates yemeğine sanırım patates çorbası diyorsun. Onun haricinde menün çok güzel. Bende nesfitin karışık meyvelisini yiyordum daha önceden. Çok severek yediğim bişey. Bence gayet sağlıklı yiyebilirsin. İçindeki şeker kuru meyvelerden olduğu için sorun yok.

Hayir kaptan corbasini yapiyor kavinvalidem blenderdan gecirerek birde sabah bir dilim kepekli ekmek yamamisim sanirim ..ayrica saymayi bilmiyorum nasil yapicam ve o gun kim sorumlu nerden bilicem..tesekurler

evde taze kayısı var iftardan önce yapayım.

yaa ne kadar şanslısın. cennette yaşıyorsun. ben de çok gelmek istıyorum oralara

patates çorbası nasıl oluyor ? menün gayet iyi afiyet olsun.
aslında ilk haftalar daha fazla kilo gider ama tartıda ne çıkacak bakalım belkı sana öyle geliyordur.
nesfitin kuru meyvelisini denemiştim bana çok tatlı gelmemişti.

Ok patateside cikardim hayatimdan. Evet burasi cok guzel bir yer benimde 4. Yilim bitecek burda ama ankarayi cok ozluyorum arkadaslarim hep orda kaldi beklerim tatlim gelmek istersen buralara yardimci olurum gezilecek o kadar guzel yerler var ki

Ok patateside cikardim hayatimdan. Evet burasi cok guzel bir yer benimde 4. Yilim bitecek burda ama ankarayi cok ozluyorum arkadaslarim hep orda kaldi beklerim tatlim gelmek istersen buralara yardimci olurum gezilecek o kadar guzel yerler var ki

aslında maraşa giderken kırşehir ve kayseri den geçiyoruz. nevşehir oralara yakın değil mi? arabamız olsa uğrardık ama otobüs yolculuğu yapıyorz :( kısmet belkı bi gün geliriz

Tatlım mesajlarının saymak için profilim yazan yeri tıklıyorsun. Etkinliklerim yazan yerin altında nicikinin üstüne tıklıyorsun. Orda s enin yazdığın mesajlar çıkıyor. Günlük olarak bizim takıma yazdığın mesajlar sayıyorsun. Gece 12 den ertesi gece 23:59 a kadar olan mesajlar bir gün sayılıyor. Anlamadıysan tekrar sorabilirsin. Bu arada Nevşehir i çok iyi bilirim. Kırşehirliyim bende. Çok uzun sürede Aksaray'da yaşadım. Arkasından Kayseri'de. Anlayacağın hep yolum düştü Nevşehir'e. Küçük yer yaşamak zor olsa gerek. Sanırım Nevşehir li değilsin?

Tatlım mesajlarının saymak için profilim yazan yeri tıklıyorsun. Etkinliklerim yazan yerin altında nicikinin üstüne tıklıyorsun. Orda s enin yazdığın mesajlar çıkıyor. Günlük olarak bizim takıma yazdığın mesajlar sayıyorsun. Gece 12 den ertesi gece 23:59 a kadar olan mesajlar bir gün sayılıyor. Anlamadıysan tekrar sorabilirsin. Bu arada Nevşehir i çok iyi bilirim. Kırşehirliyim bende. Çok uzun sürede Aksaray'da yaşadım. Arkasından Kayseri'de. Anlayacağın hep yolum düştü Nevşehir'e. Küçük yer yaşamak zor olsa gerek. Sanırım Nevşehir li değilsin?
[/I
[/QUO
Evet nevşehirli degilim oldukça zor ama ne yapalim is guc ..imkanlar cok kisitli ondan dolayi yoksa cok huzurlu bir yer..

sana zayıflama yoooookkk kızarım....

ben yardırmışım yine 2 günde :)

sor canım ne demek yaaaaaa tabiki iznin varrrr :52:

ya dur daha, normal yiyorum ama yağ fazlam var diye heralde... neyse bugün öğlen türlü vardı, önce alışkanlık patatesleri tabağın kenarına ayıkladım, son aaa dedim, yedim birkaç tane... :52::52::52:

evet yaa 66 mesaj kızım.. :36::36:
sorcam zaten kaçamazzsın :52::52::52:

tamam kaptişşş, kızlar o zaman 1 yıl sonra falan buralardayım ben :52::52::52::52:
o zamana kadar siz mezun olun hee , beni beklemeyin :52::52::52:

kızlarrr anam evde yaaa iş yaptırıo :14:
ne çektin be Burcuu :52::52::52::52:

Yeni Gelen Arkadaşlar İçin Hatırlatma:

Her gün en az 5 mesaj yazmak zorunludur. ne kadar çok paylaşım yaparsanız deneme süresi de bu şekilde daha kısa olabilir.

mesaj sayıları hergün düzenli olarak tarihi belirtilerek gönderilir.

pazar mesaj saymıyoruz.tatil günümüz :)

****arkadaşlar takım kurallarını okudunuz biliyorsunuz geçmişi okumak önemli. biri ya da birileri size bir soru yöneltmiş olabilir. ya da bir öneride bulunmuş olabilir. o yüzden son yazdığımız mesajdan itibaren geçmişi okumaya özen gösteriyoruz. ille de size yazılmış mesaj olarak algılamayalım. genel olarak bi konu konuşulmuş olabilir. bu birbirimizle daha iyi kaynaşabilmemiz için çok önemli.

****aynı zamanda cuma günü listeye girmek için mesaj sayıları çok önemli. mesaj sayılarını düzgün göndermeme, günlük 5 mesaj limitini doldurmama listeye girmeye engeldir.

arkadaşlar mesaj saymayı bilmeyenler için ayrıntılı olarak anlatıyorum (açıklamalar mavi kutucuklar içinde var) :

Eki Görüntüle 732779

Eki Görüntüle 732778

Eki Görüntüle 732786

ya dur daha, normal yiyorum ama yağ fazlam var diye heralde... neyse bugün öğlen türlü vardı, önce alışkanlık patatesleri tabağın kenarına ayıkladım, son aaa dedim, yedim birkaç tane... :52::52::52:

tamam kaptişşş, kızlar o zaman 1 yıl sonra falan buralardayım ben :52::52::52::52:

ay sorma ceren ya huffff çok sıkıldım haaaaaaa :52: ben mezun olur giderim zaten yarın düzenim bozulmazsa iyi kilo verdim bu hafta sanırım yani diğer haftalara göre iyi :52: ama tartılmıcam inat ettim sadece hafiflik hissediyorum bide şişkinliğim yok :52:

Evet nevşehirli degilim oldukça zor ama ne yapalim is guc ..imkanlar cok kisitli ondan dolayi yoksa cok huzurlu bir yer..
Bende o yüzden söyledim ama eskiye nazaran şu aralar daha iyi diye biliyorum. Küçük şehirleri bende seviyorum ama büyükşehir gibi herşey elinin altında olmuyor.

Tatlım bu hafta bildirim yapacaksın ama unutma sakın. Mümkünse - olsun. :34: Bir gün daha sık kendini bol su iç. Ödem atsın vücut.

ay sorma ceren ya huffff çok sıkıldım haaaaaaa :52: ben mezun olur giderim zaten yarın düzenim bozulmazsa iyi kilo verdim bu hafta sanırım yani diğer haftalara göre iyi :52: ama tartılmıcam inat ettim sadece hafiflik hissediyorum bide şişkinliğim yok :52:
İnşallah ikimize de güzel bir sürpriz olur. Bende heyecanla bekliyorum yarın akşamı :52:

benim wc sorunum da kısmen çözüldü ben de kendimden -500 falan bekliyorum. umarım yarın akşam utanmam :18:

Yeni Gelen Arkadaşlar İçin Hatırlatma:

Her gün en az 5 mesaj yazmak zorunludur. ne kadar çok paylaşım yaparsanız deneme süresi de bu şekilde daha kısa olabilir.

mesaj sayıları hergün düzenli olarak tarihi belirtilerek gönderilir.

pazar mesaj saymıyoruz.tatil günümüz :)

****arkadaşlar takım kurallarını okudunuz biliyorsunuz geçmişi okumak önemli. biri ya da birileri size bir soru yöneltmiş olabilir. ya da bir öneride bulunmuş olabilir. o yüzden son yazdığımız mesajdan itibaren geçmişi okumaya özen gösteriyoruz. ille de size yazılmış mesaj olarak algılamayalım. genel olarak bi konu konuşulmuş olabilir. bu birbirimizle daha iyi kaynaşabilmemiz için çok önemli.

****aynı zamanda cuma günü listeye girmek için mesaj sayıları çok önemli. mesaj sayılarını düzgün göndermeme, günlük 5 mesaj limitini doldurmama listeye girmeye engeldir.

arkadaşlar mesaj saymayı bilmeyenler için ayrıntılı olarak anlatıyorum (açıklamalar mavi kutucuklar içinde var) :

Eki Görüntüle 732779

Eki Görüntüle 732778

Eki Görüntüle 732786

Tesekurler kaptan
14.07. 3 mesaj
15.07. 3 mesaj
16.07. 4 mesaj

Gercekten cok azmi bundan sonra daha fazla olucak:1:

merhaba herkese..

dün saat 2 gibi bürodan çıktım birdaha da dönmedim. patronum dün oruçlu değildi sen dönme büroya ben burdayım dedi sağolsun.. ben de 2 saat kadar uyudum iyi oldu.

dünkü menüm:
sahur(2.45)
1 haşlanmış ymurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı tereyağ
1 bardak süt

iftar(20.34) annemlerde
1 servis kaşığı sebzeli tavuk sote
yarım kase yoğurt
avuç içi kadar pide

su: 2,5 lt
yürüyüş: sabah 15 dk. bebek arabası ile
12de 6 km.
2 de 4 km.
iftar sonrası eve giderken 25 dk bebek arabası ile
Afiyet olsun cnm güzel menü.iyide yürüyorsun:34:
Günaydın kızlaaarr.. hemen geçmişe bir bakıp, mesaj sayılarını yayınlıyorum..
bu sabah 69,7 gördüm yineee :52::52::52:
:46:tebrikler cnm ama kendini çok sıkma düzenli ve sağlıklı beslenirsen çok kilo almazsın zaten,hamileyken bol bol yürüyüş yapabilirsen çok faydalı olur senin için..:16::16:

15 ve 16'sinin mesaj sayıları aşağıdaki gibi kızlaaarr

Eki Görüntüle 757385
eline sağlık ceren:16::16:

kızlar ben 3 gündür kabızım :43: 3-4 güne kadar da regl olacam. regl neyse de şu tuvalet sorununu çözebilseydim yarına kadar
o kabızlık sorunu çok kötü bir durum.Kayısı ye bol su iç.İyi gelir belki:16::16::16:

Gunaydın kızlarr
Bugun biraz temizlik yapalım bakalım.. Simdi camasırlarla başlayayım:))
Bu arada resimlerini gordum kaptan, gercekten goze batan bir yanın yok, kimse 3 ay önce dogum yaptıgını tahmin etmez.. Masalllah:)
Ölçülerimizi de paylassak aslında, gobek bel kalça bacak filan..
Hadi kızlar be n kaçarr
kolay gelsin tuba bu ara karşılaşamadık seninle:34:

dünkü menüm

sabah
aç karnına limonlu ılık su
1 tane haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir bolca dereotu
domates salatalık
yeşil çay

öğle
7 yemek kaşığı nesfit meyveli ve yulaf

akşam
patates çorbası
tavuk ızgara
cacık

2.5 litre su

1 haftadır diyetteyim ama spor yapmıyorum hala bi hafifleme hissetmiyorum...

bu arada bu nesfit in meyvelisi bana çok şekerli geldi ama sizce yememelimiyim
meyvelisi çok şekerli geliyorsa sadesini dene.Ben sadesini alıyorum.:56:
Afiyet olsun.Patates çorbasını hiç denemedim.:44:
kızlarrr anam evde yaaa iş yaptırıo :14:
Kolay gelsin burcu..spor olmuş olur senin için..:52::52:

Kaptan sen çikolatalı müsli denemiştin sanırım tadı nasıl?Ben geçenlerde tropikal meyvelisini aldım da biraz şekerli geldi bana.Çikolatalısı daha güzeldir dimi?:34::34:

Tesekurler kaptan
14.07. 3 mesaj
15.07. 3 mesaj
16.07. 4 mesaj

Gercekten cok azmi bundan sonra daha fazla olucak:1:
Evet canım biliyorsun ki en az 5 mesaj kuralımız var. Senin mesaj sayın oldukça az. Listeye girebilmen için fazlalaştırman lazım. :34:

Kaptan sen çikolatalı müsli denemiştin sanırım tadı nasıl?Ben geçenlerde tropikal meyvelisini aldım da biraz şekerli geldi bana.Çikolatalısı daha güzeldir dimi?:34::34:
Tatlım ben nestlenin nesfitini alıyorum. Sadeside güzel karışık meyveliside. Ülkerin ve nestlenin kırmızı meyvelisini sevmedim. Çikolatalısı nesfitin çok şekerli geliyor. Lezzetli ama bence en ideali karışık meyvelisi ve sadesi. Karışık meyvenin içinde incirden tut kayısı üzüm vb bir sürü meyve kurusu var. Hem yararlı hem lezzetli.

hadi bakalım Burcu'mm... senden çok ümitliyim.. ama mezun olsan da boşlama buraları.. arada ben de girerim, görüşelim...

Tatlım bu hafta bildirim yapacaksın ama unutma sakın. Mümkünse - olsun. :34: Bir gün daha sık kendini bol su iç. Ödem atsın vücut.

tamam kaptiş merak etme :34::34:

Kızlar mukabeleden geldim simdi kızımı uyuttum gecmişi okudum.. Kalkıp işlere devam edicem..
Burcum ben de inat ettim tartılmıuorum, yarın iftardan önce tartılıcam, guzel bi surpriz bekliyorum bende:))

Özlemcim evet karsılasamadık bu ara:) sen ölçmüyormusun kendini, yazsana ölçülerini sende..
Kızlar ölçümlerinizi bilin bence cok motive edici oluyo. İnceldiğinizi goordukce.. Ben belli aralıklarla ölçüyorum, yarın da ölçüp yazayım bari

Back
X