- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Var canım zaten seni hamilelik nedeni ile izne ayıracağız. Döndüğünde yine kaldığın yerden devam edeceksin. Sorun yok yanikaptiş, doğumdan sonra geri gelcem di mi? iznim var yani?![]()

Uzun süre okumayınca mesajları geçmiş çok birikiyor canım. İşin zormuş allah kolaylık versin. Ama iş yerinde de sana zor olur. Biliyorsun liste için daha çok azim ve daha çok paylaşım lazım. Zamanla düzelir inşallah. Bu arada mesaj saymayı biliyorsun dimi? Mesajlarını sayıp o gün listeyi kim yapıyorsa ona yollaman gerekli.Off geçmişi okumaktan bayilicam...baya kaynatmissiniz kaptan raziyim verecegin cezaya cunku hakettim birde mesaj sayim sundan dolayi az benim 1 yasinda cok yaramaz bir bebisibebisim var bakici bulamadim is yerinde benimle nefes aldirmiyor bana
Patates yemeğine sanırım patates çorbası diyorsun. Onun haricinde menün çok güzel. Bende nesfitin karışık meyvelisini yiyordum daha önceden. Çok severek yediğim bişey. Bence gayet sağlıklı yiyebilirsin. İçindeki şeker kuru meyvelerden olduğu için sorun yok.dünkü menüm
sabah
aç karnına limonlu ılık su
1 tane haşlanmış yumurta
1 küp beyaz peynir bolca dereotu
domates salatalık
yeşil çay
öğle
7 yemek kaşığı nesfit meyveli ve yulaf
akşam
patates çorbası
tavuk ızgara
cacık
2.5 litre su
1 haftadır diyetteyim ama spor yapmıyorum hala bi hafifleme hissetmiyorum...
bu arada bu nesfit in meyvelisi bana çok şekerli geldi ama sizce yememelimiyim