Verirsin inş canım üniversite tercihlerinde hangi şehir olacak gibi?hoşbuldummben mersinde yaşıyorum üniversite sınavına girdim bu sene ve hazırlanırken 15-20 kilo aldım
şimdi üniversiteye gitmeden kilolarımı vermek istiyorum
boyum 1.53 şuan ki kilom 68.7 hedefim 50
normaldede ekmeği günde en fazla 1 öğünde 1 dilim yiyorum o yüzden ekmeği kesmek beni etkilemedi
suyu normalde pek fazla içemezdim en fazla 2 bardak su içerdim şimdi 2 lt den fazla içiyorumbu benim için büyük bi gelişme
ama daha da arttıracağım
liste kaydını nerden bulabilirm ?

Ben de bugün yürümek için her fırsatı değerlendirdim banka, alışveriş, odanın içinde dolanıp durma şeklindebiran önce gelse de saymaya başlasam ben de. bi ara büroda koşu bandı vardı. patron yürüyordu. sonra eve götürdü. bazen bende yürüyordum yürü yürü giden kalori ne kadar az çıkıyordu ya
bu arada 50 dk yürüdüm geldim. bunun on dakikası banka içinde geçmiştir

Tebrikler canım 38 de olur inş tez zamandaBu arada gecen avm ye gittiğimde gorumceme hediye aradım dogumgunu için, ona ararken kendim için bi bluz begendim v. 42 sini alıp kıza verdim kabine koyması için, kız " bu 42 beden, 40 ını alalım" dedi, ben de 40 ı kucuk olur bana dedim sonra gectim baska seylere bakıyordum. Sojra neyse bluzu gidip denedim, tam bana goreydi cok b egendim, kız demesin mi ki " o 40 beden ben oburunu yerine koydum"
Ya meger kırk bedeni giymişim ve tam oldu bana, kıza dedim ki sen beni zayıf gordun de kucugunumu verdin:))
Birde yine aynı yerde 1 bucuk ayy once filan gittiğimde bi pantolon denemiştim cok begenip, yandan fermuarı kapanmamıstı, 40 bedendi. Bu gidişimde baktım duruyor hala, denedim veeee kapandı fermuarı cok hosuma gitti, 40 bedene geri dondum, simdigelsin 38 bedenler:)) o pantolonu Almadım aama biraz daha zayıflayım oyle:)

Kaptancığım ben tartıldım ama hala tuvalet sorunum devam ettiği için son ana kadar belki tuvalete çıkarım ümidiyle sonucu söylemiyorumOruçlu olan üyelerimize duyuru
Bugün iftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen![]()

ayyy ya 60 kiloya çok az kaldı kaptiş 60 a düştüğüm hafta bi ödül versek bana ya mümkünse tatlı olsa![]()
Bence bir sakıncası yok. İstediğin bir tatlıyı ama akşam haricinde yiyebilirsin. Bir porsiyon.O tam 60 değil de 5 li rakamları gördüğün zaman olsun bence. Mesela 59,9 ne dersin daha motive edici olur
Afiyet olsun Burcu.bizde merak ettik kuzum seni yaaa
zaten demek istediğim oydu kaptişşş ben bi waffle yerim o zamn![]()

Motivasyon hedef/ödüllerin çok güzel olmuş canım.bu arada kızlar ben kendime bazı hedefler koydum motive amaçlı
85 kilo da kuaföre gidicem
80 kiloda çok beğendiğim bir ayakkabıyı alıcam
75 kiloda çok beğendiğim bir çanta alıcam
70 kiloda elbise alıcam
65 de kocam bana üç taş pırlanta alıcak
60 da jübile yapıcam kızımla güzel bir alışvrişe çıkıcağız (ankaraya)

Kilo durumları bende iyi gibi canım ama kabızlık sorunu bende de var. Onu hallederim umuduyla bekliyorum.alıntılarım gitti yine![]()
neyse kızlar bende 3 gündür kabızım.
sizin kilo durumları nasıl?

Haydi kaptan güzel şeyler çıkacak inşallahBen tartılmak için iftar öncesini bekliyorum sabırsızlıkla.![]()

Afiyet olsun canım.saat 08:45
2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli yağsız tostun yarısı
saat10:45
tostun diğer yarısı
1 kutu light süt
saat12:00
1 şeftali
saat13:30
patlıcan salatası
1 kase yoğurt
saat17:00
1 salatalık
saat 18:30
1 kaseden az mercimek çorba
salata
1 bardak şekersiz erik kompostosu
3.5 litre su
1 saat yürüyüş

Canım çok sık tartılıyorsun, haftaya haftaiçi tartılma meselapazartesi 68.300, Salı günü 67.600 çıkmıştım bugün 68.600dü sanırım
Belki iftara yakın biraz yürürüm iyi gelebilir.![]()