Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşbuldumm :3:ben mersinde yaşıyorum üniversite sınavına girdim bu sene ve hazırlanırken 15-20 kilo aldım :14:şimdi üniversiteye gitmeden kilolarımı vermek istiyorum:16: boyum 1.53 şuan ki kilom 68.7 hedefim 50 :8:

normaldede ekmeği günde en fazla 1 öğünde 1 dilim yiyorum o yüzden ekmeği kesmek beni etkilemedi :34:
suyu normalde pek fazla içemezdim en fazla 2 bardak su içerdim şimdi 2 lt den fazla içiyorum :8:bu benim için büyük bi gelişme :9: ama daha da arttıracağım :34:
liste kaydını nerden bulabilirm ?
Verirsin inş canım üniversite tercihlerinde hangi şehir olacak gibi? :34:
biran önce gelse de saymaya başlasam ben de. bi ara büroda koşu bandı vardı. patron yürüyordu. sonra eve götürdü. bazen bende yürüyordum yürü yürü giden kalori ne kadar az çıkıyordu ya

bu arada 50 dk yürüdüm geldim. bunun on dakikası banka içinde geçmiştir
Ben de bugün yürümek için her fırsatı değerlendirdim banka, alışveriş, odanın içinde dolanıp durma şeklinde :34: ama ancak 3000 adım etti :37:

Bu arada gecen avm ye gittiğimde gorumceme hediye aradım dogumgunu için, ona ararken kendim için bi bluz begendim v. 42 sini alıp kıza verdim kabine koyması için, kız " bu 42 beden, 40 ını alalım" dedi, ben de 40 ı kucuk olur bana dedim sonra gectim baska seylere bakıyordum. Sojra neyse bluzu gidip denedim, tam bana goreydi cok b egendim, kız demesin mi ki " o 40 beden ben oburunu yerine koydum"
Ya meger kırk bedeni giymişim ve tam oldu bana, kıza dedim ki sen beni zayıf gordun de kucugunumu verdin:))

Birde yine aynı yerde 1 bucuk ayy once filan gittiğimde bi pantolon denemiştim cok begenip, yandan fermuarı kapanmamıstı, 40 bedendi. Bu gidişimde baktım duruyor hala, denedim veeee kapandı fermuarı cok hosuma gitti, 40 bedene geri dondum, simdigelsin 38 bedenler:)) o pantolonu Almadım aama biraz daha zayıflayım oyle:)
Tebrikler canım 38 de olur inş tez zamanda :34:
Oruçlu olan üyelerimize duyuru :9::16:

Bugün iftardan önce tartılmayı unutmayın lütfen :52:
Kaptancığım ben tartıldım ama hala tuvalet sorunum devam ettiği için son ana kadar belki tuvalete çıkarım ümidiyle sonucu söylemiyorum :34:

ayyy ya 60 kiloya çok az kaldı kaptiş 60 a düştüğüm hafta bi ödül versek bana ya mümkünse tatlı olsa :52::52::17::17:

Bence bir sakıncası yok. İstediğin bir tatlıyı ama akşam haricinde yiyebilirsin. Bir porsiyon. :34: O tam 60 değil de 5 li rakamları gördüğün zaman olsun bence. Mesela 59,9 ne dersin daha motive edici olur :34:

bizde merak ettik kuzum seni yaaa :16:

zaten demek istediğim oydu kaptişşş ben bi waffle yerim o zamn :52:
Afiyet olsun Burcu. :34:

bu arada kızlar ben kendime bazı hedefler koydum motive amaçlı

85 kilo da kuaföre gidicem
80 kiloda çok beğendiğim bir ayakkabıyı alıcam
75 kiloda çok beğendiğim bir çanta alıcam
70 kiloda elbise alıcam
65 de kocam bana üç taş pırlanta alıcak
60 da jübile yapıcam kızımla güzel bir alışvrişe çıkıcağız (ankaraya)
Motivasyon hedef/ödüllerin çok güzel olmuş canım. :34:

alıntılarım gitti yine:47::47:

neyse kızlar bende 3 gündür kabızım.:50::47:
sizin kilo durumları nasıl?
Kilo durumları bende iyi gibi canım ama kabızlık sorunu bende de var. Onu hallederim umuduyla bekliyorum. :37:

Ben tartılmak için iftar öncesini bekliyorum sabırsızlıkla. :21:
Haydi kaptan güzel şeyler çıkacak inşallah :34:
saat 08:45
2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli yağsız tostun yarısı

saat10:45
tostun diğer yarısı
1 kutu light süt

saat12:00
1 şeftali

saat13:30
patlıcan salatası
1 kase yoğurt

saat17:00
1 salatalık

saat 18:30
1 kaseden az mercimek çorba
salata
1 bardak şekersiz erik kompostosu

3.5 litre su
1 saat yürüyüş

Afiyet olsun canım. :34:
pazartesi 68.300, Salı günü 67.600 çıkmıştım bugün 68.600dü sanırım:53:

Belki iftara yakın biraz yürürüm iyi gelebilir.:8:
Canım çok sık tartılıyorsun, haftaya haftaiçi tartılma mesela :45: eminim sonuç daha iyi olacak. :34:

Kızlar merhaba ben geldim :) Annem bizdeydi o yüzden gelmem ancak bu saati buldu.Yarın tam tartılma günüydü ve ben regl oldum ağlamak istiyorum :(((((((

Verirsin inş canım üniversite tercihlerinde hangi şehir olacak gibi? :34:

Ben de bugün yürümek için her fırsatı değerlendirdim banka, alışveriş, odanın içinde dolanıp durma şeklinde :34: ama ancak 3000 adım etti :37:

Tebrikler canım 38 de olur inş tez zamanda :34:

Kaptancığım ben tartıldım ama hala tuvalet sorunum devam ettiği için son ana kadar belki tuvalete çıkarım ümidiyle sonucu söylemiyorum :34:

Afiyet olsun Burcu. :34:

Motivasyon hedef/ödüllerin çok güzel olmuş canım. :34:

Kilo durumları bende iyi gibi canım ama kabızlık sorunu bende de var. Onu hallederim umuduyla bekliyorum. :37:

Haydi kaptan güzel şeyler çıkacak inşallah :34:

Afiyet olsun canım. :34:

Canım çok sık tartılıyorsun, haftaya haftaiçi tartılma mesela :45: eminim sonuç daha iyi olacak. :34:
sagol ayşegülüm :27:

Kızlar merhaba ben geldim :) Annem bizdeydi o yüzden gelmem ancak bu saati buldu.Yarın tam tartılma günüydü ve ben regl oldum ağlamak istiyorum :(((((((

bence sevin sabaha kadr birazda olsa şişkinliğin incektr :40:

tostun diğer yarısı
1 kutu light süt

1 şeftali

patlıcan salatası
1 kase yoğurt

1 salatalık

salata

3.5 litre su
1 saat yürüyüş

Menün çok güzel afiyet olsun..

Kızlar kilo bildirimimi yapıyorum

Baslangıc 75
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.3

Fark 1.2 kg

Guzel bi sonuc oldu benim için:)

tostun diğer yarısı
1 kutu light süt

1 şeftali

patlıcan salatası
1 kase yoğurt

1 salatalık

salata

3.5 litre su
1 saat yürüyüş
Menün çok güzel Burcu' cum. Yarını senin için sabırsızlıkla bekliyorum. Çok iyi bir sonuç çıkacak bu hafta senden. :46:
pazartesi 68.300, Salı günü 67.600 çıkmıştım bugün 68.600dü sanırım:53:

Belki iftara yakın biraz yürürüm iyi gelebilir.:8:
Bence de iyi gelebilir yürüyüş. Bizim iftara da az kaldı. Hemen hazırlamaya başlayayım.

Ayy kaptiişş harikasıın.. Bu arada hiç 20 kılo almıs gıbı degılsın.. 63le baslamanın avantajı, boyun da uzun.. Ben 1,66yım ve 70le kaldım... Tebrikler walla cnm yaa.. Sımdi de gayet iyisin ayrıca ;))

Ayy süper tatlım ;))
Teşekkürler Ceren' cim. Eminim sende çok güzel bir anne olacaksın. Hamilelik eminim ki çok yakışacaktır. Kilo konusunu takma nasıl olsa veriyorsun. Ya hiç vermeden hamile kalsaydın :34:

Tatlım bozma moralini bu hafta çok çıkarsın haftaya çok kilo verirsin. Üzülme şimdiden.

Dunku menumu yazayım bu arada

Sahur
1 tereyaglı yumurta
Domates salartalık
Peynir zeytin
1 tane kepekli etimek

İft ar
1 kase mercimek corbası ( içinde kabak sarımsak sogan patates carliston biber var)
4 tane fırında kozlenmiş carliston biber
1 kase yogurtlu kabak salatası

İftardan birazsonra kocam bir iki dilim karpuz koydu agzıma:)

Su 2-2,5 lt
Spor
45 dk leslie üç mil
10 dk karısık hareketler
120 mekik

cnm hiç üzülme, şişliğin zaten regl olmana 3-4gün kala artmıştır.. yani yrn da hastalansan ekstra negatif bir etkisi olmazdı.. Burcu'nun dediği gibi, 100gr insen kardır :34::34::34:

Baslangıc 75
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.3

Fark 1.2 kg

harika cnm tebrikler :46::46::46::46:

Menün çok güzel Burcu' cum. Yarını senin için sabırsızlıkla bekliyorum. Çok iyi bir sonuç çıkacak bu hafta senden. :46:
Bence de iyi gelebilir yürüyüş. Bizim iftara da az kaldı. Hemen hazırlamaya başlayayım.

Teşekkürler Ceren' cim. Eminim sende çok güzel bir anne olacaksın. Hamilelik eminim ki çok yakışacaktır. Kilo konusunu takma nasıl olsa veriyorsun. Ya hiç vermeden hamile kalsaydın :34:

Tatlım bozma moralini bu hafta çok çıkarsın haftaya çok kilo verirsin. Üzülme şimdiden.

tamam kaptişş, zaten bebiş fikrine iyiden iyiye alışmaya başladım... çok almamak hedefim ama görücez...:52::52::52:
:49::49::49::49::49::49::49::49::17::17::17::17::17::49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::52::52::52:

Baslangıc 75
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.3

Fark 1.2 kg

Harika bir sonuç Tuba' cım. Tebrik ederim. :nazar::46:

Sahur
1 tereyaglı yumurta
Domates salartalık
Peynir zeytin
1 tane kepekli etimek

İft ar
1 kase mercimek corbası ( içinde kabak sarımsak sogan patates carliston biber var)

Su 2-2,5 lt
Spor
45 dk leslie üç mil
10 dk karısık hareketler
120 mekik

Menün çok güzel. Sporun harika. Bravo canım. :46:

Kızlar çok kötüyüm, canım çok sıkkın. Delirecektim iftardan önce. Pazar günü tartıldığımda 69,6 yı gördüm tam bir kilo gitmişti iki günde. Üzerine çok dikkat ettim yediklerime ama sonuç tam bir fiyasko. :14::14: Ya ödem var vücudum da ya da yeterli kadar uyumadığım için bişeyler oldu. :47: O kadar da heyecanla bekledim tartılmayı ama offffffffffff

Geçen hafta : 70.6

Bu hafta : 70.5

Fark : 0.1 (Şaka gibi resmen)

Baslangıc 75
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.3

Fark 1.2 kg

bravaaaa tubi bravaaaa :46::46::46:

ağzından bal damlıo kaptişşşşşşşşşşşşşşşşşş :52::52:

Sahur
1 tereyaglı yumurta
Domates salartalık
Peynir zeytin
1 tane kepekli etimek

İft ar

Su 2-2,5 lt
Spor
45 dk leslie üç mil
10 dk karısık hareketler
120 mekik

afiyet olsun kuzucummm :nazar::nazar:

Kızlar çok kötüyüm, canım çok sıkkın. Delirecektim iftardan önce. Pazar günü tartıldığımda 69,6 yı gördüm tam bir kilo gitmişti iki günde. Üzerine çok dikkat ettim yediklerime ama sonuç tam bir fiyasko. :14::14: Ya ödem var vücudum da ya da yeterli kadar uyumadığım için bişeyler oldu. :47: O kadar da heyecanla bekledim tartılmayı ama offffffffffff

:50:
kaptiş ödem vardır yaaa iftardan sora yeşilçay iç artık haftaya yatırım olcak gibi

:50:
kaptiş ödem vardır yaaa iftardan sora yeşilçay iç artık haftaya yatırım olcak gibi
Gerçekten çok canım sıkıldı yaaaaa. Allahtan o 100 gr gitmiş. Moralim şuan yerin altında. Ödem olduğunu biliyorum ama gel de anlat işte. Çok canım sıkıldı yaaaaa. :14:

Gerçekten çok canım sıkıldı yaaaaa. Allahtan o 100 gr gitmiş. Moralim şuan yerin altında. Ödem olduğunu biliyorum ama gel de anlat işte. Çok canım sıkıldı yaaaaa. :14:

kaptiş üzülme yaaaaa :43: haftaya daha iyi olcak demek ki sıkma canını :54:

Baslangıc 75
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.3

Fark 1.2 kg

tebrikler canım :34:

Sahur
1 tereyaglı yumurta
Domates salartalık
Peynir zeytin
1 tane kepekli etimek

İft ar

Su 2-2,5 lt
Spor
45 dk leslie üç mil
10 dk karısık hareketler
120 mekik
Afiyet olsun canım :34:

Kaptan sıkma canını ödem haftaya gitmiş olur. Haftaya sonucun çok iyi olur. :34:

Canım sıkma canını o kesin ödemdir bir anda o kadar alman imkansız ayrıca stres yaptıkça vücut ödem yaparmış..Bana dediğin gibi bizde haftaya çok kilo vermiş oluruz :)

kaptiş üzülme yaaaaa :43: haftaya daha iyi olcak demek ki sıkma canını :54:
Eskiden olsa takmazdım da şu 7 li rakamlardan kurtulamadım gitti. Ona canım sıkılıyor. İki gün önce 1 kg gitmişken nasıl geri geliyor anlamıyorum. Ramazandan dolayı böyle büyük ihtimal. Düzelecek inşallah da beni fena halde etkiledi bu durum. Spor yapamıyorum yapsam eminim daha güzel bir sonuç alacağımda, yapamıyorum işte bebişle.

tebrikler canım :34:

Afiyet olsun canım :34:

Kaptan sıkma canını ödem haftaya gitmiş olur. Haftaya sonucun çok iyi olur. :34:
İnşallah canım yaaaaa. Bu kez spor yapmaya da çalışacağım. Erken uyumaya da. Hatta birazdan yatacağım.

Bugünkü menüm..

Sabah
2 yumurtadan omlet
Dukan ekmek
Salatalık
Domates
B.peynir

Öğle-Akşam
Izgara köfte
Salata
Ayran

2 lt.su + 1 kupa yeşilçay