Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar..aranıza dönmek istiyorum eşim daha bugün gitti..göz dü tayindi izindi hiç boş kalamadım..ve stresten baya kilo aldım..:43:eşimi gönderince geleceğim dedim gezi olayları nedeniyle 15 gün rötarla geldim..malum tayinler durdurulmuştu beklemedeydik..şükür şu an herşey yolunda gözümde düzeldi :nazar::21:..ama kilom kötü bende kötüyüm ..:( neyse kısaca size ihtiyacım var..:84:
Hoş geldin Derya' cım.:16: Hayırdır inşallah gözüne ne oldu? Umarım kötü bişey yoktur. Kiloyu dert etme sen halledersin bi şekilde.

ebru kuzu emeklemeye başlamış maşallah :nazar:ya o kadar oldumu..:26: seni okadar çok aramak istedim ama araya hep birşeyler girdi :17:
Olsun canım benim düşünmen yeter. Derya' cım bugün benim yatağın üzerine yatırdım bende yanına yattım. Sabah çok erken uyanıyor. Benide uykusuz bırakıyor. Birlikte uyumuşuz. Sonra uyanmış bizim minik, gözümü açtığımda yüzüstü belden üst kısmı yatağın dışındaydı. Az daha açmasam gözümü allah göstermesin kafasının üstüne düşecekti. Öyle korktum ki anlatamam. Dönmeyi öğrendi son bir haftadır istediği yöne dönüyor. Anneme anlattım böyle böyle oldu diye emeklemeye başlamış dedi. Bende çok erken yürümüşüm. Sana çekmiştir dedi. Gerçekten de emeklemeye çalışıyor sürekli karnının üzerine dönüp gitmeye çalışıyor gidemeyince de sinirlenip ağlıyor. Bakalım eğer öyleyse bir aya kalmaz iyice emekler inşallah. Bana çok erken gibi geldi ama oraya kadar gitmesinin başka açıklaması yok. Dönerek gitseydi yan giderdi. :26:

güzel menü..:nazar:
oruçtan dolayı direniyordur birden gitmeye başlar..sık dişini..sık sık tartıla böbrek üstü bezi stres hormonu salgılayıp kilo vermeyi engelliyormuş..:34:
Aynen Derya' cım yaaa inat etti geçen hafta sadece 100 gr verdim. Ramazan girdiğinden beri toplam 400 gr gitti sadece. Ama sabrediyorum gidecek bir gün eminim bundan. :34:

Deryaa nasılsınnnn seni görünce yazayım dedim naptınız merak ettim hep fakat bende giremedim kk ya sende yoktun nasılsın ne oldu tayin isiniz
hamdolsun iyiyim..eşim daha yeni gitti canım henüz net birşey yok :( evi toplamaya başlayacağım iyiki ağırdan almışım yoksa ev toplu halde baya bekleyecektik..
sen nasılsın ne yaptın..?
Hoş geldin Derya' cım.:16: Hayırdır inşallah gözüne ne oldu? Umarım kötü bişey yoktur. Kiloyu dert etme sen halledersin bi şekilde.

canım lazer oldum gözlüğe veda ettim..hayır yani..:34::9:
Olsun canım benim düşünmen yeter. Derya' cım bugün benim yatağın üzerine yatırdım bende yanına yattım. Sabah çok erken uyanıyor. Benide uykusuz bırakıyor. Birlikte uyumuşuz. Sonra uyanmış bizim minik, gözümü açtığımda yüzüstü belden üst kısmı yatağın dışındaydı. Az daha açmasam gözümü allah göstermesin kafasının üstüne düşecekti. Öyle korktum ki anlatamam. Dönmeyi öğrendi son bir haftadır istediği yöne dönüyor. Anneme anlattım böyle böyle oldu diye emeklemeye başlamış dedi. Bende çok erken yürümüşüm. Sana çekmiştir dedi. Gerçekten de emeklemeye çalışıyor sürekli karnının üzerine dönüp gitmeye çalışıyor gidemeyince de sinirlenip ağlıyor. Bakalım eğer öyleyse bir aya kalmaz iyice emekler inşallah. Bana çok erken gibi geldi ama oraya kadar gitmesinin başka açıklaması yok. Dönerek gitseydi yan giderdi. :26:

Aynen Derya' cım yaaa inat etti geçen hafta sadece 100 gr verdim. Ramazan girdiğinden beri toplam 400 gr gitti sadece. Ama sabrediyorum gidecek bir gün eminim bundan. :34:

oy oy kuzuya maşallah ya..anasının kızı yani..:1: kilon inat etsin gider sen halledersin..:nazar::10:

hamdolsun iyiyim..eşim daha yeni gitti canım henüz net birşey yok :( evi toplamaya başlayacağım iyiki ağırdan almışım yoksa ev toplu halde baya bekleyecektik..

oy oy kuzuya maşallah ya..anasının kızı yani..:1: kilon inat etsin gider sen halledersin..:nazar::10:
Geçmiş olsun canım. Sevindim senin adına. Ne şikayetin vardı gözle ilgili? Bende miyop var. 1,50 ve 1,75 lens kullanıyorum iki yıldır. Gözlük kullanamadım hiç. Bu arada eşinin tayini nereye çıktı? Kilo meselesini unuttum hatta şimdi gidip tartıyı kaldırıyorum taaki perşembe akşamına kadar. :20:

Kzılar , cuma gunu hem gorumcen hemde benim kardesimin dogumgunuydu, oyuzden bugun gorumceminkini kutladık yarında benim kardesiinkini kutlüca, bugun gorumcemin dogumgunu pStasından cok ufacık yedim, ayıp olmasın diye..
Size söz pazartesiden cumaya cok super olucak menulerim, kacamaksız olucak insallah, toparlicam cumaya kadar, toparlamak zorundayım

Deryacım tanısmıyoruz ama hosgeldin aramıza, eskilerdensin belli ki:) kilonu sen bize bırak büz hallederiz:)
Bu arada ben de lazer ameliyatı oldum 4 sene önce, cok sukur harika birsey gozluk ve lense ihtiyac olmaması, ne buyuk nimet...

Geçmiş olsun canım. Sevindim senin adına. Ne şikayetin vardı gözle ilgili? Bende miyop var. 1,50 ve 1,75 lens kullanıyorum iki yıldır. Gözlük kullanamadım hiç. Bu arada eşinin tayini nereye çıktı? Kilo meselesini unuttum hatta şimdi gidip tartıyı kaldırıyorum taaki perşembe akşamına kadar. :20:

Kaptancım ben de mi kaldırsam acaba tartıyı persembe aksamına kadar, ay iyi fikir aslında kaldırayım, evet evet kLdırayım...

Bu arada gorumcemden eve döndük, herkes yattı şimdi , ben de biraz toparlayım, ütü filan yapayım, yarın da misafir var işte yine..

miyop astigmat vardı oldukça uzun süredir lens gözlük dönüşümlü kullanıyordum ama kurtuldum çok şükür..tayinimiz siirte çıktı canım..
evet kaldır tartıyı ..:46:
Deryacım tanısmıyoruz ama hosgeldin aramıza, eskilerdensin belli ki:) kilonu sen bize bırak büz hallederiz:)
Bu arada ben de lazer ameliyatı oldum 4 sene önce, cok sukur harika birsey gozluk ve lense ihtiyac olmaması, ne buyuk nimet...

hoşbulduk canım teşekkür ederim..tamam bıraktım bu gün son dondurmamı yiyorum..cumaya kadar toparlamam gerek..:34:
lazer gerçekten mucize ..senin baya olmuş nasılsın bir sıkıntı oluşturmadı değilmi..?

:( sonradan geldi aklım basıma..
Guya da cok bayılmadıgım bi tatlı yapayım ki kendimi tutmam kolay olsun diye gullac yapmıstım, ama guzel olmustu :)

be sevmem güllaç o yüzden çok yemişsin :52:

canım yatmadan önce koca bir bardak süt içtim ama yazdım sanıyordum yazmayı unutmuşum :17: hatta bugün sahurda bile içtim (normalde hiç süt içmem ):8:

içme canım içmeee süt iyidir ama gü başlarken :52:

Ben menünü beğendim canım. Kızlarda söylemiş keşke yumurta olsaydı diye. Olsa iyi olurdu ama böylede güzel. Afiyet olsun.

Allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım. Dünyanın en büyük mutluluğu :16:

Hadi bakalım hep bu hırsla görmek istiyorum seni. Söylemesi bile kulağa hoş geliyor 56. Benim hedefim de 55 :52:172 boya inşallah çok çirkin olmam 55 kiloda :26:

Tatlım büyük ihtimal nörolojik bişey yoktur. Bi ara bende de oldu sürekli bir baş ağrısı. Uyusan da geçmiyor. Gittim norölojiye. OGTT yapıldı. Bişey çıkmadı. EEG çekildi yine bişey yok. Kan testleri normal. Herşey normal ama baş ağrısı var. Doktor psikiyatrik ilaçlar yazdı. Korktum kullanmaya. Hemen işten izin aldım çünkü uzun süre izin kullanmamıştım. Kızımıda alıp ortaokuldan çok samimi olduğum bir arkadaşıma kalmaya gittim şehir dışına. Bir hafta sonra ne baş ağrısı kaldı ne başka bişey. Tamamen strestenmiş. Kendini rahatlat biraz. Belki ramazandan kaynaklanıyor olabilir. Bi şeker yüklemesi yaptır bakalım ne çıkacak.

:46::46: Teşekkürler Burcu' cum bunları biryere not alalım gerekli yerlerde tekrar tekrar yazmayalım. Ellerine sağlık. :16:
Çok kötü bir sahur olmuş. Ekmekler toplamda fazla olmuş. Su az olmuş. Spor yok. Napalım seni söyle bakalım :9:

Dikkat et canım kendine. Bol bol su iç iftarda vücuttaki su dengesini sağlaman lazım.

Bal kaymak azıcıkta olsa ramazanda çok etkiliyor canım. Hatırlıyorsun dimi ikinci haftamda azıcık azıcık ucundan kaçamak yaptım sonuç ortada. İki haftada toplam 400 gr ancak verebildim. Hele ki güllaç. Bu arada kızlar ben ramazan bitmeden bi gün güllaç yiyeceğim. Şimdiden haber vereyim dedim. İlk defa yedim yaaaa. Şimdi bide iyi yapan bi yerden yemek istiyorum. Hoşuma gitti güllaç :52:Takımın yarısı neredeyse bebek arabasıyla yürüyor çok iyiyiz yaaaa :9:

Güle güle canım iyi eğlenceler. :16:

stresten kaptiş yaaaa valla bugü çok deşarj oldum :52:

merhaba arkadaşlar..aranıza dönmek istiyorum eşim daha bugün gitti..göz dü tayindi izindi hiç boş kalamadım..ve stresten baya kilo aldım..:43:eşimi gönderince geleceğim dedim gezi olayları nedeniyle 15 gün rötarla geldim..malum tayinler durdurulmuştu beklemedeydik..şükür şu an herşey yolunda gözümde düzeldi :nazar::21:..ama kilom kötü bende kötüyüm ..:( neyse kısaca size ihtiyacım var..:84:

derya ablacım hoşgeldinnnnnnn :52:

MENÜM

Sahur (03:00)

1 tane hurma
Minik bir şeftalinin yarısı (bunları sahuru hazırlarken atıştırdım.)
1 tabak zeytinyağlı barbunya
Azıcık peynir, domates
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Yarım fincan şekersiz çay

İftar (20:18)

1,5 porsiyon zeytinyağlı yeşil fasulye
Bol salata
1 kaşık yoğurt

3 litre su

Şuanda da liptonun limonlu soğuk çayını içiyorum. İçmemem lazım ama dayanamadım. Kalorisi çok düşük diyecektim ki o 100 ml kalorisiymiş. Ben 330 ml içtim. :26:

Kızlar yaaa bende bir sorun var çözemedim. Kabız değilim, kendimi şiş hissetmiyorum. Bugün iftardan önce yine tartıldım (taktım yaa kafaya) 70,6 çıktım. Dün 70 ti. İyici sinirlerim oynamaya başladı. Normalde bu yediklerimi yesem bir haftada kesin 2 kilo veririm. Şimdi gram oynamıyor. Sürekli hareket etmeye çalışıyorum. Oruç oruç zor oluyor ama yinede bir işe yaramıyor. :53:

kaptiş menü güzel bence şişkinlik ramazandan :50:

Kzılar , cuma gunu hem gorumcen hemde benim kardesimin dogumgunuydu, oyuzden bugun gorumceminkini kutladık yarında benim kardesiinkini kutlüca, bugun gorumcemin dogumgunu pStasından cok ufacık yedim, ayıp olmasın diye..
Size söz pazartesiden cumaya cok super olucak menulerim, kacamaksız olucak insallah, toparlicam cumaya kadar, toparlamak zorundayım
Ceza önermiştim sana güllaç için. Kimseden ses çıkmadı. Ben iki gün 3 mil leslie daha ekliyorum cezana. Bununla birlikte tam 3 gün 3 mil leslie cezan var. Haberin olsun not alıyorum. Bu arada benimde 4 gün leslie cezam duruyor. Ama fırsat bulamadım bebişten. En kısa zamanda yapacağım inşallah. :17:

Kaptancım ben de mi kaldırsam acaba tartıyı persembe aksamına kadar, ay iyi fikir aslında kaldırayım, evet evet kLdırayım...

Bu arada gorumcemden eve döndük, herkes yattı şimdi , ben de biraz toparlayım, ütü filan yapayım, yarın da misafir var işte yine..
Hadi bakalım kolay gelsin sana. Bende temizlik için yarını bekliyordum. Benim uyuz kocam iş için piknik ayarlamış ve yarın saat 11:00 de piknik yerinde olup hazırlık yapmamız lazım. Bi sürü söylendim minicik çocukla oruç oruç oralarda ne işimiz var diye. Ev resmen rezalet durumda. Bi mutfağı toparlayabiliyorum günlük. Onun haricinde minişten hiç fırsat olmuyor. Biran önce evi temizlemem lazım ki iftara misafir çağırayım. Allahım aklımı koru nasıl çıkacağım bu işin içinden. :50:

kızlar bugü n güzel ama saçma birgündü bende anlamadım yedik içtik ama sonunda bayramlık ağzım açıldı iyi oldu rahatladım :52:menüm çok iyiydi bugün protein ağırlıklı tek kaçamak bi anda gözüm döndü yarım bazlamayı yemişim onu yiyip aydınlandıktan sonra hiç bişi yemedim ttlı pasta filan vardı hepsini geri çevirdim kendime ceza verdim her türlü cezayada razıyım :50:

be sevmem güllaç o yüzden çok yemişsin :52:

içme canım içmeee süt iyidir ama gü başlarken :52:

stresten kaptiş yaaaa valla bugü çok deşarj oldum :52:

derya ablacım hoşgeldinnnnnnn :52:

kaptiş menü güzel bence şişkinlik ramazandan :50:

Tartıyı kaldırdım canım. Artık takmıyorum da nasılsa ramazandan sonra normale dönecek. - çıkarım kesin ama artık çok bişey beklemiyorum kendimden. Ama iyi oldu kilo verdikçe kaçamak yapmaya daha meyilli oluyordum. Şuan kilo gitmiyor yaaa kaçamak yapamıyorum. Pideyi bile kokluyorum :9:

kızlar bugü n güzel ama saçma birgündü bende anlamadım yedik içtik ama sonunda bayramlık ağzım açıldı iyi oldu rahatladım :52:menüm çok iyiydi bugün protein ağırlıklı tek kaçamak bi anda gözüm döndü yarım bazlamayı yemişim onu yiyip aydınlandıktan sonra hiç bişi yemedim ttlı pasta filan vardı hepsini geri çevirdim kendime ceza verdim her türlü cezayada razıyım :50:

Sen önce menünü yaz bakalım ona göre verelim cezayım. Anlat bakim nasıl açtın bayramlık ağzını? Sanırım Gencay ve sevgili annesi ile alakalı :52:Ay çok meraklıyım yaaaa :9:

Tartıyı kaldırdım canım. Artık takmıyorum da nasılsa ramazandan sonra normale dönecek. - çıkarım kesin ama artık çok bişey beklemiyorum kendimden. Ama iyi oldu kilo verdikçe kaçamak yapmaya daha meyilli oluyordum. Şuan kilo gitmiyor yaaa kaçamak yapamıyorum. Pideyi bile kokluyorum :9:

bende tartıyı kaldırdım kaptişş tartılmayınca kaçamak olmuo gerçekten haklısın bu hafta kaçamak yaptım mı cumAYA kadar hayır tartılmamak en güzeliii :52:

Sen önce menünü yaz bakalım ona göre verelim cezayım. Anlat bakim nasıl açtın bayramlık ağzını? Sanırım Gencay ve sevgili annesi ile alakalı :52:Ay çok meraklıyım yaaaa :9:

valla kaptiş olaylar çok karışık aslında konu maddiyat onları eli çok açık borçç gırtlakta bende tam bir pintiyim bu onlara göre sinirlendim bugün çok fuzuli masraf yapıldı gayt memnunlar gelenler geldi 2.5 yılın acısıı çıkardım valla :52: yok annesi şeker gibi tek sorun babası öle işte :52: çok karıştı ortalık yani akşammmm :52: menüyüde yazıyorum hemen :52:

sabah(11:30)
1 sahanda yumurta
1 dilim çavdar
5 zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
1 parça helva(fındık kadar)
şekersiz çay

ara(15:00)
3 tane kayısı

öğle ve akşam(18:30)
ızgara et
domates salatalık biber
yarım bazlama
:17:
ayran

3 litre su
2 tane maden suyu

valla kaptiş olaylar çok karışık aslında konu maddiyat onları eli çok açık borçç gırtlakta bende tam bir pintiyim bu onlara göre sinirlendim bugün çok fuzuli masraf yapıldı gayt memnunlar gelenler geldi 2.5 yılın acısıı çıkardım valla :52: yok annesi şeker gibi tek sorun babası öle işte :52: çok karıştı ortalık yani akşammmm :52: menüyüde yazıyorum hemen :52:
Bence seninkisi pintilik değil canım. Bende de var o az biraz. Ama param çok olursa harcamaya bayılırım. Az kalınca pintiliğe başlarım. Pintilik değil aslında tutumluluk diyelim. İyi etmişsin içindekileri attığın için.

sabah(11:30)
1 sahanda yumurta
1 dilim çavdar
5 zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
1 parça helva(fındık kadar)
şekersiz çay

ara(15:00)
3 tane kayısı

öğle ve akşam(18:30)
ızgara et
domates salatalık biber
yarım bazlama
:17:
ayran

3 litre su
2 tane maden suyu

Herşey güzel hoş ama bazlama ve helva cısssı. Hemen cezamı veriyorum sana. 30 dk zumba yapacaksın. Sen leslie teyzeyle kanki oldun biraz uzaklaştırmak lazım sizi. Yapınca söylersin silerim cezanı. :34:

Bence seninkisi pintilik değil canım. Bende de var o az biraz. Ama param çok olursa harcamaya bayılırım. Az kalınca pintiliğe başlarım. Pintilik değil aslında tutumluluk diyelim. İyi etmişsin içindekileri attığın için.

Herşey güzel hoş ama bazlama ve helva cısssı. Hemen cezamı veriyorum sana. 30 dk zumba yapacaksın. Sen leslie teyzeyle kanki oldun biraz uzaklaştırmak lazım sizi. Yapınca söylersin silerim cezanı. :34:

kaptan zumba olmaz ya 2 saat leslie ver jillian ver zumba verme kıvrak deilim yapamıyorum :52:

Devlet isleri hep boyle oluyor insallah hayirlisi olur hakkinizda.. Nisan mayis diyorlardi temmuz bitmek uzere yeni aciklaniyor Allah kolaylik versin su ev toplama isi cok zor
Bende iyiyim cok sukur dugun hazirliklari ugrasiyoruz yogun bir sekilde kilolarida dert etme sen halledersin :)

Back
X